Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kalvis
Kreisi kasutaja
|
11.12.2014 11:05:00
|
|
|
Eestis ja välismaal on mul juhiloa ja Id kaarti põhiline kasutusala ongi visuaalne tuvastamine. Kord kuus netimakse on vaid seepärast, et pank muud meetodit ei võimalda. Ma ei kujuta ette kui politseile peaksin ilma pildita plasttüki isiku tuvastamiseks andma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
11.12.2014 11:32:16
|
|
|
kalvis, idee ongi selles, et sa selle plastiktükiga ei saaks füüsiliselt end tuvastada.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
connor
HV kasutaja
|
11.12.2014 11:32:53
|
|
|
Kuid selle plasttüki kogu mõte ongi elektrooniline tuvastamine. Vaestel välismaalastel ei ole multifunktsionaalset asja nagu meie id-kaart, millega saab ennast tuvastada ka elektrooniliselt, Eesti riik võimaldab neile nüüd seda.
Kusjuures, tunnistuse kättesaamiseks on vaja pildiga dokument kaasa võtta ehk end kõigepealt vanamoodsalt tuvastada.
Kui Sinul ei ole vaja elektroonilist tuvastamist, siis ilmselgelt pole see kaart ka Sulle mõeldud. Milleks muretseda teistele inimestele mõeldud asjade pärast, mida ise nagunii ei kasuta?
Kas pangas annad ka digiallkirja nii et ulatad tellerile kaardi ja palud PIN2'te toksida? See ei käi nii ega olegi mõeldud nii käima.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
11.12.2014 23:10:21
|
|
|
connor kirjutas: |
Kuid selle plasttüki kogu mõte ongi elektrooniline tuvastamine. Vaestel välismaalastel ei ole multifunktsionaalset asja nagu meie id-kaart, millega saab ennast tuvastada ka elektrooniliselt, Eesti riik võimaldab neile nüüd seda. |
Nii see on. Ma pidin toolilt maha kukkuma, kui üks Slovakkiast pärit töökaaslane nende isikutunnistust näitas. Nagu siin kunagi õpilaspilet oli. Sisuliselt kiletatud papitükk Aga siin pole õpilaspiletit ka enam sellised, vaid samuti kiibiga plastik
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
12.12.2014 12:34:33
|
|
|
namstoop kirjutas: |
connor kirjutas: |
Kuid selle plasttüki kogu mõte ongi elektrooniline tuvastamine. Vaestel välismaalastel ei ole multifunktsionaalset asja nagu meie id-kaart, millega saab ennast tuvastada ka elektrooniliselt, Eesti riik võimaldab neile nüüd seda. |
Nii see on. Ma pidin toolilt maha kukkuma, kui üks Slovakkiast pärit töökaaslane nende isikutunnistust näitas. Nagu siin kunagi õpilaspilet oli. Sisuliselt kiletatud papitükk Aga siin pole õpilaspiletit ka enam sellised, vaid samuti kiibiga plastik  |
Hispaanias oli sama lugu kunagi Vaatasin et meie õpilaspiletid on ka paremad kui nende isikutunnistused
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|