Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Dell Inspiron N5010 sleep ei toimi igal korral märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Fortran
HV kasutaja
Fortran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.12.2014 22:36:17 Dell Inspiron N5010 sleep ei toimi igal korral vasta tsitaadiga

Head inimesed,

küsiksin nõu probleemi kohta, mis puudutab Windowsi sleep-funktsiooni. Arvuti andmed on profiilis täpsemalt kirjas.

Täheldasin ca kuu aega tagasi, et mingil põhjusel ei jää sülearvuti igal korral "unele", kui anda vastav korraldus. Praeguseks olen märganud (võib olla ka kokkusattumus), et reeglina ei toimi see siis, kui arvuti on pikemat aega töötanud. Väljendub see selles, et ekraan küll kustub, aga toiteindikaatorid jäävad põlema. Kui vajutada toiteklahvi, siis vajutamise taktis vilgub ka kõvaketta indikaator.

BIOSi seaded ja patarei on kontrollitud (viimane ka vahetatud) - seal ei paista probleem olevat. Ketas on kontrollitud (SMART on korras, muid vigu ei leitud). Sleep-seaded vaatasin samuti üle. Veendusin, et Hybrid Sleep on väljalülitatud. Event Viewer'is kuvatakse ainult veateade, mis tekib opsüsteemi ebakorrektse sulgemise tagajärjel, st mingeid algpõhjusi nt mõne tarkvaralise nüansi käimajäämise osas ma ei leidnud. Ühtlasi ei ole mul installitud mingisugust tootjapoolset utiliiti, mis võiks antud probleeme põhjustada.

Oskab ehk keegi head nõu anda, et mida veel kontrollida? Tänud juba ette!
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

sõnum 07.12.2014 23:13:31 vasta tsitaadiga

Ei oska aidata. Ega nõu anda.

http://download.microsoft.com/download/6/A/E/6AEA92B0-A412-4622-983E-5B305D2EBE56/adk/Installers/WPTx64-x86_en-us.msi
http://download.microsoft.com/download/6/A/E/6AEA92B0-A412-4622-983E-5B305D2EBE56/adk/Installers/WPTx86-x86_en-us.msi
See on selline pisikene õlekõrs, päris illu-tillukene. Windows Performance Toolkit nimeks. Võib midagi näidata. Või siis mitte.

http://channel9.msdn.com/Search?term=WPT

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Fortran
HV kasutaja
Fortran

sõnum 09.12.2014 20:53:50 vasta tsitaadiga

A.S., suur tänu Sulle väga asjaliku vihje eest!

Antud õlekõrs toimetab väga ülevaatlikult, aga nüüd on "probleem" selles, et ka Windows töötab kui kulda. icon_lol.gif Tähendab - ei "soojalt" ega "külmalt" pole enam seda viga tekkinud. Loodetavasti nii jääbki, aga jälgin olukorda edasi.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 09.12.2014 21:11:38 vasta tsitaadiga

Ei oska kommenteerida, kuid sarnast "muret" on ka varem kurdetud, näiteks https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8200182#8200182.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
mike75
HV kasutaja

sõnum 09.12.2014 23:13:53 vasta tsitaadiga

Kas video draiverid on Delli enda omad? Kui mitte siis installi need. Teinekord põhjustavad need sellist viga.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Fortran
HV kasutaja
Fortran

sõnum 10.12.2014 11:22:53 vasta tsitaadiga

A.S., jah, Sinu antud lingil on kirjeldatud täpselt samasugust lahendit. Ka olin juba alguses veendunud, et pahalasi mu arvutis ei ole. Muidugi ei saa seda 100% kindlalt väita, kuid siiski.
Proovisin nüüd ka ära variandid, kus "õlekõrs" on nii väljalülitatud kui ka arvutist eemaldatud. Hinge kinni hoides - kõik toimib endiselt. Tänud Sulle (müstilise? icon_smile.gif) lahendi eest, momendil olen väga rahul ja jään lootma parimat!

mike75, Delli draiverid on, jaa. Selles mõttes kõik oli ja on minu meelest korrektne, ka ei saa ma pidada probleemi põhjustajaks mõnd tarkvaralist muudatust, vähemasti mitte tahtlikku.
tagasi üles
mike75
HV kasutaja

sõnum 10.12.2014 13:32:36 vasta tsitaadiga

Kas on võimalik et update teenus tõmbas ise uuemad video draiverid?
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Fortran
HV kasutaja
Fortran

sõnum 10.12.2014 22:14:20 vasta tsitaadiga

See võiks olla välistatud, sest vaikimisi on mul uuendused kinni keeratud, ning vähemalt viimase ~kuu jooksul ma seda kasutanud ei ole (ka logikuupäevad näitavad seda). Videodraiver ise on Delli kanalit pidi väljapakutud viimane ning uusim.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Dell Inspiron N5010 sleep ei toimi igal korral
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.