praegune kellaaeg 20.06.2025 00:33:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kuidas pooldaksid kanepi legaliseerimist Eestis? |
Pooldaksin meditsiinilistel põhjustel kasutamist |
|
18% |
[ 53 ] |
Pooldan täielikku legaliseerimist |
|
35% |
[ 105 ] |
Ei poolda |
|
33% |
[ 99 ] |
Olen erapooletu |
|
12% |
[ 36 ] |
|
hääli kokku : 293 |
|
autor |
|
DanelM
HV kasutaja
|
09.12.2014 04:16:34
|
|
|
Cyril kirjutas: |
Arstionud üldse, ärge tulge rääkima, et te toidulisanditest midagi teate. Te pole neid ega toitumist üldse sisuliselt õppinudki. Teil pole toitumisest ega toidulisanditest rohkem teadmisi, kui täiesti suvalisel tädi Maalil (mitte, et mul oleks). Võib olla vähemgi, kuna teie haridusega on teie ajud nende teemade kohal lisaks ära ka veel pestud. |
Kangesti jääb mulje, et bürokraatia on sulle midagi väga kurja teinud, kuna bürokraadid on kõiges süüdi ning kõike otsustavad just nemad. See selleks, kui see on su maailmavaade ja uskumus, las ta olla.
Ma ei väidagi absoluutset tõde, oma kehaga tee mis tahad. Aga kui sa propageerid teistele käitumist, mis on tõestatult tervist ohustav siis ei saa jätta vastamata, sest need kogused on tõesti tervisele ohtlikud.
Kui sa tõesti tahad toitumisest rohkem teada siis loe parem läbi raamat mehe poolt, kes on terve oma elu toitumist uurinud ja kes saab tõesti öelda, et ta teab toitumisest väga palju.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
09.12.2014 09:42:53
|
|
|
Ja kust see info sul tuleb? Õppisid meditsiini ülikoolis? Kes otsustab seda, mida seal õpetatakse? Bürokraadid ja ärilised erihuvid.
Mis on defitsiidi tunnused? Mis on defitsiit? Bürokad määravad, bürokad selgitavad.
|
Saan aru, et ei ole tegemist inimesega, kes palju on loodusteadusi uurinud, aga TÜ arstiteaduskonna õppekava on koduleheküljel. Biokeemia, anatoomia, biofüüsika ja muud erinevad keemia ja bioloogia harud ei ole asi, kus bürokraatial või poliitikutel mingit võimu oleks. Mina ei ole meditsiini õppinud, küll aga keemiat. Jutt, et arstid ei toeta terviklikku toitumist on suuresti BS, tihti on lihtsalt see, et inimesed ise ei soovi muuta oma toitumist ja käitumist, vaid eelistavad tablette krõbistada. Igal juhul on mitmekülgne toitumine ja liikumine alati eelistatud käitumine, aga kui sul on metastaasis vähk, siis selle vastu ei aita mingi huinamuina, palvetamine või usk mingitesse pH või veregrupi dieetidesse. Kindlasti on mõnede ravimitega kiirustatud turule jõudmisega. Aga mina eelistaksin proovida ravimitega, millel on tehtud mingidki laboratoorsed ja kliinilised uuringud, mitte mingi jamaga. "Joo laimivett ja vii oma vere pH aluseliseks" Bullshit ju.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.12.2014 09:55:30
|
|
|
Ma olen ka 6000 IU võtnud. Euroopa tervisefašistide järgi oleks see siis 3000%.
DanelM kirjutas: |
Oksiid või mitte sõltub just sellest, mida soolestik paremini võimeline omandama on. |
Ja kust see info sul tuleb? Õppisid meditsiini ülikoolis? Kes otsustab seda, mida seal õpetatakse? Bürokraadid ja ärilised erihuvid.
kus selgub |
Kes selgitab?
kui palju on vaja, et defitsiidi tunnuseid ei tekiks |
Mis on defitsiidi tunnused? Mis on defitsiit? Bürokad määravad, bürokad selgitavad.
Ära tule mulle siia mihklit mängima. Sa ei tea mitte paskagi sellest teemast. Mina ka ei tea, aga ma ei teeskle, et tean. |
See oli nüüd esimene usutav lause sinu suust. Jutt hakkab sinna arstide vandenõu poole kiskuma, mis tavaliselt on seotud mingi vaimuhaiguse vormiga.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.12.2014 10:18:44
|
|
|
Ma kirjutasin ju kohe algul, et see solk mida ta teistele soovitab, mõjub vaimsele tervisele.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
09.12.2014 10:27:20
|
|
|
tsitaat: |
Sa ei tea mitte paskagi sellest teemast. Mina ka ei tea, aga ma ei teeskle, et tean |
Ongi tudiludi vol.2
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
09.12.2014 11:22:48
|
|
|
Smati kirjutas: |
Jutt, et arstid ei toeta terviklikku toitumist on suuresti BS, tihti on lihtsalt see, et inimesed ise ei soovi muuta oma toitumist ja käitumist, vaid eelistavad tablette krõbistada. |
Ei eelista. Riik propageerib, arstid teostavad. Tablette krõbistada pole sisuliselt kunagi vaja seega arstina töötamine eeldab seda nahaalsust, et tean küll, et teistele oma ameti läbi ainult halba teen, aga teen ikkagi edasi. Arstid ilmselgelt ei toeta tervislikku eluviisi, sest muidu poleks neil sisuliselt tööd, kui kõik väga tervislikult sööksid.
sukelduja kirjutas: |
See oli nüüd esimene usutav lause sinu suust. Jutt hakkab sinna arstide vandenõu poole kiskuma, mis tavaliselt on seotud mingi vaimuhaiguse vormiga. |
Nagu me juba rääkisime, siis vaimseid haigusi pole olemas. Nn vaimsed haigused on kõik füüsilise tagapõhjaga.
"Joo laimivett ja vii oma vere pH aluseliseks" Bullshit ju. |
Võib olla , võib mitte olla. Ise peab oskama hinnata ja ise peab otsustama, mida proovida. kliinilised uuringud on enamasti valed ja annavad ainult mingit kitsat pilti, mitte lõplikku tõepärast infot. Need on kasulikud, kuigi mitte päris alati, aga midagi lõplikku neist kunagi järeldada pole mõtet. Seda selle pärast, et kliinilistes uuringutes uuritakse midagi kitsast ilma arvesse võtmata tohutult palju muid faktoreid, mis inimese biokeemilises pildis kõike seda mõjutavad, mida uuritakse.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.12.2014 11:22:59
|
|
|
Jutt, et arstid ei toeta terviklikku toitumist on suuresti BS, tihti on lihtsalt see, et inimesed ise ei soovi muuta oma toitumist ja käitumist, vaid eelistavad tablette krõbistada. |
Ei eelista. Riik propageerib, arstid teostavad. Tablette krõbistada pole sisuliselt kunagi vaja seega arstina töötamine eeldab seda nahhalsust, et tean küll, et teistele oma maeti läbi ainult halba teen, aga teen ikkagi edasi. Arstid ilmselgelt ei toeta, sest muidu poleks neil sisuliselt tööd, kui kõik väga tervislikult sööksid.
See oli nüüd esimene usutav lause sinu suust. Jutt hakkab sinna arstide vandenõu poole kiskuma, mis tavaliselt on seotud mingi vaimuhaiguse vormiga. |
Nagu me juba rääkisime, siis vaimseid haigusi pole olemas. Nn vaimsed haigused on kõik füüsilise tagapõhjaga. |
Ma arvan, et sa oled vales kohas. Proovi para-web.org'i parem. Ma usun, et sealt leiad rohkem mõistmist.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
09.12.2014 11:24:55
|
|
|
Ma arvan, et sa oled vales kohas. Proovi para-web.org'i parem. Ma usun, et sealt leiad rohkem mõistmist. |
Ma ise otsustan ja hindan enda jaoks, mis koht mulle õige on. Mitte sina. Sa oled ka nagu bürokraat, kes vägagi taaks teiste eest hinnata ja otsustada
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
09.12.2014 11:26:55
|
|
|
ref kirjutas: |
Joodi olen võtnud 1500% varem, 3000% praegu viimase 5 kuu sees
....
1. Neis sisalduvad vitamiinid-mineraalid on katkistes vormides nagu -oksiid vorm, mis imendub ülikehvasti või tihti üldse mitte. |
Sellest järeldan, et võtad puhast ioodi (I2)? |
Kelpi. Looduslikku joodi. |
Kui sa mõtled kelpi all pruunvetikat (puhast siis, töötlemata, otse lõigatud ja värsket) siis mul on halvad uudised sulle - joodiühendite hulk seal on tagasihoidlik. Puhast joodi (keemilise valemina I2) seal ei leidu.
Kui sa aga mõtled kelpi all pruunvetikast valmistatud toidulisandit siis on mul sulle halvad uudised - puhast joodi (keemilise valemina I2) seal ei leidu, 'looduslikku' (ehk pruunvetikas endas olevaid ioodiühendeid) on seal kah vähevõitu.
Joodi allikaks sobib meripunavetikas. Agar-agar. Aga ka seal ei leidu puhast joodi vaid erinevaid, keha poolt omastatavaid, ühendeid. Muu hulgas oksiide.
Ning kui oksiidid ei sobi siis soovitan soojalt divesinikmonooksiidist kaugele hoida - terve maailm on seda jubedat ühendit, mis põhjustab igal aastal tuhandeid surmi, täis.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.12.2014 12:02:08
|
|
|
Ma arvan, et sa oled vales kohas. Proovi para-web.org'i parem. Ma usun, et sealt leiad rohkem mõistmist. |
Ma ise otsustan ja hindan enda jaoks, mis koht mulle õige on. Mitte sina. Sa oled ka nagu bürokraat, kes vägagi taaks teiste eest hinnata ja otsustada  |
Mida sa püüad saavutada?
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
09.12.2014 12:53:36
|
|
|
Ma ise otsustan ja hindan enda jaoks, mis koht mulle õige on. Mitte sina. Sa oled ka nagu bürokraat, kes vägagi taaks teiste eest hinnata ja otsustada  |
Mida sa püüad saavutada? |
Eks ta taha valgustatust ning jõuda eksistentsi teisele tasemele, kus tervis enam ei loe.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
09.12.2014 13:36:06
|
|
|
Tegelikult on päris äge suhtumine. Arstid ei tea midagi, mina ka ei tea midagi, aga MINA otsustan, sest MINA otsustan ju õigesti. Tõepoolest - Steve Jobs oli väga ehe näide sellest, kuidas mitte-traditsioonilist meditsiini usaldades lasti täiesti ravitav vähivorm nii kaugele, et lõpuks oli ka tavameditsiin jõuetu.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.12.2014 14:16:48
|
|
|
Riiklik meditsiinisysteem pole kaugeltki taiuslik, aga see suhtumine on vaheke liiga radikaalne, mida siin kirjutatud. Tuleb arvestada, et need RDA limiidid ongi meelega pandud for the lowest common denominator inimese jargi ehk siis taielikult safe limit koigile. See peaks ju arusaadav olema.
Soovitan tutvuda http://examine.com lehega. Seal on koik ja enamgi, mis puudutab vitamiine, mineraale ja muid heaolu parendavaid "aineid". No BS. Ainult see, mis on teaduslikult pohjendatud ja ratsionaalne lahenemine. Koik allikad ja referentsid ara toodud.
Ei tea paremat allikat enda teadmiste taiendamiseks... Saidi autorid on inimesed, kes ka ise reaalselt fitness elustiili viljelevad. Mitte ainult "kuiva" doktorikraadiga teoreetikud.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
09.12.2014 14:53:54
|
|
|
SKG kirjutas: |
Riiklik meditsiinisysteem pole kaugeltki taiuslik, aga see suhtumine on vaheke liiga radikaalne, mida siin kirjutatud. Tuleb arvestada, et need RDA limiidid ongi meelega pandud for the lowest common denominator inimese jargi ehk siis taielikult safe limit koigile. See peaks ju arusaadav olema.
Soovitan tutvuda http://examine.com lehega. Seal on koik ja enamgi, mis puudutab vitamiine, mineraale ja muid heaolu parendavaid "aineid". No BS. Ainult see, mis on teaduslikult pohjendatud ja ratsionaalne lahenemine. Koik allikad ja referentsid ara toodud.
Ei tea paremat allikat enda teadmiste taiendamiseks... Saidi autorid on inimesed, kes ka ise reaalselt fitness elustiili viljelevad. Mitte ainult "kuiva" doktorikraadiga teoreetikud. |
"Kuiva" doktorikraadi omanikud on need, keda selle saidi kokku panejad tsiteerivad
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
09.12.2014 16:10:05
|
|
|
Ainult see, mis on teaduslikult pohjendatud ja ratsionaalne lahenemine. Koik allikad ja referentsid ara toodud.
|
Teaduslikud uuringud ei tõesta mitte paskagi ja ongi kõik selle teadusega. Nad annavad aluslikku infot ja mitte kunagi 100% täpset ja selle tõttu ka kohe kindlasti ei tõesta mitte midagi.
Riiklik meditsiinisysteem pole kaugeltki taiuslik, aga see suhtumine on vaheke liiga radikaalne, mida siin kirjutatud |
Sinu hinnang, et on radikaalne. Mul pole sellega midagi peale hakata, igaühel on oma hinnang härra hinnangufašist.
Fukiku kirjutas: |
Tegelikult on päris äge suhtumine. Arstid ei tea midagi, mina ka ei tea midagi, aga MINA otsustan, sest MINA otsustan ju õigesti. Tõepoolest - Steve Jobs oli väga ehe näide sellest, kuidas mitte-traditsioonilist meditsiini usaldades lasti täiesti ravitav vähivorm nii kaugele, et lõpuks oli ka tavameditsiin jõuetu. |
Mida ma otsustan? See ongi naljakas, et teie tahate siin otsustada teiste eest, mitte mina.
for the lowest common denominator |
Pandud on ikka ilma aluseta, ükskõik mis denominatoriga.
Steve Jobs oli väga ehe näide sellest, kuidas mitte-traditsioonilist meditsiini usaldades lasti täiesti ravitav vähivorm nii kaugele, et lõpuks oli ka tavameditsiin jõuetu. |
www.drlwilson.com on ka vähi ravimiseks programm olemas ja parem, kui tavameditsiinis. Seal kombineeritakse see nutritional balancing Kelley teraapiaga sisuliselt selleks. Aga mis puudutab Steve Jobsi, siis täpselt ei tea keegi, kas tema vähi ravimisest oleks midagi välja tulnud või mitte, ma arvan, et mitte. Seega suri nii ehk naa. Seega jah igaüks usub seda, mis tahab, mitte seda, mida sina usud:
Spoiler 
viimati muutis Cyril 09.12.2014 16:20:01, muudetud 4 korda |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
09.12.2014 16:10:35
|
|
|
Ainult see, mis on teaduslikult pohjendatud ja ratsionaalne lahenemine. Koik allikad ja referentsid ara toodud.
|
Teaduslikud uuringud ei tõesta mitte paskagi ja ongi kõik selle teadusega. |
kuulge tõsiselt. Pange talle palun AM1 ndl või midagi sellist ära. Aitab juba tõepoolest.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
09.12.2014 16:11:21
|
|
|
namstoop kirjutas: |
|
kuulge tõsiselt. Pange talle palun AM1 ndl või midagi sellist ära. Aitab juba tõepoolest.  |
Sinu hinnang, et aitab.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.12.2014 16:11:40
|
|
|
Andke talle võimalus. Olge veidike avatuma mõtlemisega. Kasvõi kordki. Pea liivaalla peita on jah alati kõige efektiivsem probleemiga tegelemiseks.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
09.12.2014 16:18:36
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Andke talle võimalus. Olge veidike avatuma mõtlemisega. Kasvõi kordki. Pea liivaalla peita on jah alati kõige efektiivsem probleemiga tegelemiseks. |
Seda nad ehk oskavad, aga vaja on oma omandatud ülikooli hariduse valiidsuse ja ameti eest välja asutda. Muidu võivad ehk kunagi tulevikus oma sissetuleku kaotada. Siin juba üks tunnistas sisuliselt, et TÜs arstiteaduskonnas õppinud.
Rääkisin kunagi pelgalt ühe pereõega ka sellele teemal tema käest midagi küsides, kusjuures täiesti sõbralikult. Aga ta sai ikka pisut vihaseks millegi pärast (oli põhjust saada ju siis) ja ajas sama negatiivset juttu - ei saa, ei ole võimalik. Kust te nii kindlalt teate, et pole võimalik. Te pole ju proovinud. Kindlalt ei saa teada, et ei saa. Need inimesed haistavad nii kuradi hästi, kui mõttetu nende amet on ja kaitsevad seda endi ajupesu tasemel. Juu siis on põhjust endi ametit kaitsta kasvõi konkurentsi ründamisega.
viimati muutis Cyril 09.12.2014 17:31:46, muudetud 3 korda |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.12.2014 16:19:07
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Andke talle võimalus. Olge veidike avatuma mõtlemisega. Kasvõi kordki. Pea liivaalla peita on jah alati kõige efektiivsem probleemiga tegelemiseks. |
Mis võimalus? Või milleks? Ma võin üsna täpselt ennustada, mis juhtub. Mees jaurab niikaua kuni kõik tast ära tüdinevad. Mitte midagi, mis me ütleme, ei muuda tema arvamust ja ükski terve mõistusega inimene ei võta teda tõsiselt ka. Minupärast las jaurab. Aga argumenteeritud vaidlus temaga ei vii kuhugi. Tal on teistlaadi probleem.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.12.2014 16:19:30
|
|
|
namstoop kirjutas: |
|
kuulge tõsiselt. Pange talle palun AM1 ndl või midagi sellist ära. Aitab juba tõepoolest.  |
Spoiler 
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.12.2014 16:20:11
|
|
|
Mees jaurab niikaua kuni kõik tast ära tüdinevad
|
Ära tee siis välja, või mis su probleem on, et pead koguaeg vastu vaidlema?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
09.12.2014 16:28:43
|
|
|
ja ükski terve mõistusega inimene ei võta teda tõsiselt ka |
Sa ei tea kellegi teise kohta, kas nad võtavad mind tõsiselt või mitte kullakene. Enda eest saad ikka ainult rääkida.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.12.2014 19:40:19
|
|
|
|
Teaduslikud uuringud ei tõesta mitte paskagi ja ongi kõik selle teadusega. Nad annavad aluslikku infot ja mitte kunagi 100% täpset ja selle tõttu ka kohe kindlasti ei tõesta mitte midagi.
Riiklik meditsiinisysteem pole kaugeltki taiuslik, aga see suhtumine on vaheke liiga radikaalne, mida siin kirjutatud |
Sinu hinnang, et on radikaalne. Mul pole sellega midagi peale hakata, igaühel on oma hinnang härra hinnangufašist.
Tegelikult on päris äge suhtumine. Arstid ei tea midagi, mina ka ei tea midagi, aga MINA otsustan, sest MINA otsustan ju õigesti. Tõepoolest - Steve Jobs oli väga ehe näide sellest, kuidas mitte-traditsioonilist meditsiini usaldades lasti täiesti ravitav vähivorm nii kaugele, et lõpuks oli ka tavameditsiin jõuetu. |
Mida ma otsustan? See ongi naljakas, et teie tahate siin otsustada teiste eest, mitte mina.
for the lowest common denominator |
Pandud on ikka ilma aluseta, ükskõik mis denominatoriga.
Steve Jobs oli väga ehe näide sellest, kuidas mitte-traditsioonilist meditsiini usaldades lasti täiesti ravitav vähivorm nii kaugele, et lõpuks oli ka tavameditsiin jõuetu. |
www.drlwilson.com on ka vähi ravimiseks programm olemas ja parem, kui tavameditsiinis. Seal kombineeritakse see nutritional balancing Kelley teraapiaga sisuliselt selleks. Aga mis puudutab Steve Jobsi, siis täpselt ei tea keegi, kas tema vähi ravimisest oleks midagi välja tulnud või mitte, ma arvan, et mitte. Seega suri nii ehk naa. Seega jah igaüks usub seda, mis tahab, mitte seda, mida sina usud:
Spoiler 
|
Sa vist ei teagi, mida teaduslik lahenemine tahendab. Koik vaited peavad olema kontrollitavad katsetega igal ajal, vastasel juhul on tegu lihtsalt arvamustega, valjamoeldistega.
Selle Dr. Wilsoni lehel leiab ikka toredaid pärle. Sisuliselt igal artiklil, mida seal klikkisin.
FRUIT AND SWEETS
Avoid ALL fruits, which I find are not good for almost everyone today. They are almost all hybrids that are too sweet, and they have less nutrition than most other natural foods. They are also very yin in Chinese medical terms. Fruits often upset the blood sugar level and very often contribute to intestinal diseases such as yeast infections. Also, while technically alkaline-forming, most people cannot utilize them properly and they acidify the body, at times. Most also contain a toxic form of potassium due to the use of N-P-K fertilizers.
Do your best to change your eating habits to avoid all fruit and sweets, perhaps with the exception of a few berries for desert on occasion, or a rare piece of apple or other juicy fruit in the summer during the fruit’s season. A few olives are also fine, especially the Botija olives from Peru.
Avoid all dried fruit, fruit juices and tropical fruits such as citrus fruit, pineapple, mangos, bananas and others. For more on this important food, read Fruit-Eating on this website.
Also avoid all sugars, if possible. Do not substitute artificial sweeteners if possible. If you must, use a little stevia as a sweetener. Less desirable are raw honey, agave syrup or maple syrup. All the sweeteners are extremely yin and thus not healthful today. |
MASTURBATION IS A BAD IDEA
I do not care what any psychologist, doctor or preacher says about masturbation. It depletes a man or woman’s sexual fluid, especially that of men, and it wastes vital energy needed for healing. It keeps one living in fantasy-land, which is not helpful at all. The best idea is to stop it altogether. If you must do it now and then, it is not too bad if it is done once a month or less.
Also, stop the behaviors that feed the masturbation habit. These include:
- Looking lustfully at others – men and women.
- Pornography, or even just watching programs on television or elsewhere that feature pretty girls and handsome men who are not well covered up. This is sometimes called ‘soft porn’, and is very common.
- Thinking about sex and sexual fantasies.
- ‘Dressing down’, in an effort to make yourself look sexy and attract the attention of others in a sexy way.
- Other behavior such as gesturing, staring, or visiting bars or other places where sex is featured.
If you have been masturbating, then you must eat an 8-ounce hamburger every day – not overcooked (it should be juicy) - for at least three months to replenish some of the vitamins and minerals that are lost when you masturbate. Instead of a hamburger, once or twice weekly you may substitute lamb or another cut of beef such as roast beef or beef stew meat, but you must eat 8 ounces of some kind of beef or some lamb daily. |
Peab ikka olematu BS filter olema, et sellist saiti yldse toiselt votta, kuigi ma siiani kahtlustan/loodan, et sa pigem trollid kui seda ise ka usud.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
09.12.2014 20:47:26
|
|
|
Päris head artiklid on jah. Mulle ka meeldivad. Isun ikka. Ilmselgelt kui sa ei taha, sa ei pea uskuma, aga pole mõtet oma mitteuskumist mulle ega teistele peale suruda nagu sa praegu teha proovid. Mel on tänapäeval selline vabadus, et kõik usuvad seda, mida ise tahavad Pole enam kommunismi aeg. Kui keegi ei suru sulle midagi peale, pole mõtet ka teistele peale suruda.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|