Suhtlusklannid või nii. Inimühiskond koosneb kahest vaimsest kontseptist võib öelda - mehelikkus ja naiselikkus. Naiselikkusele meeldib suhelda, mehelikkusele meeldib mängida (woti kontekstis). Naiselikumad mängijad (kes võivad vabalt olla mehed) kipuvad tõneäolisemalt juba punased olles klannidesse - suhelda ju vaja ja teistega koos olla ja lõimuda, suheldes ikka põnevam.
Suhtlusklannid või nii. Inimühiskond koosneb kahest vaimsest kontseptist võib öelda - mehelikkus ja naiselikkus. Naiselikkusele meeldib suhelda, mehelikkusele meeldib mängida (woti kontekstis). Naiselikumad mängijad (kes võivad vabalt olla mehed) kipuvad tõneäolisemalt juba punased olles klannidesse - suhelda ju vaja ja teistega koos olla ja lõimuda, suheldes ikka põnevam.
See on juba liiga diip. Ka minu jaoks.
Mehelikkuse ja naiselikkuse üle pikalt-laialt arutlemine on üldiselt kah puhtalt naiste ja vikerkaarlaste teema. Mehed ei peagi sellest aru saama. _________________ Tšudes ne bõvajet.
M41 Bulldog autoloaderiga on btw jõhker OP tank. Üleeile ja eile sai ca 4000 WN8-ga keskmiselt lastud. erick, oskad sa pakkuda, kui palju need numbrid reaalselt väärt on? Umbes 1500 average damage ja 1.5 average kills.
http://www.noobmeter.com/player/eu/maatriks/511743984/
M41 Bulldog autoloaderiga on btw jõhker OP tank. Üleeile ja eile sai ca 4000 WN8-ga keskmiselt lastud. erick, oskad sa pakkuda, kui palju need numbrid reaalselt väärt on? Umbes 1500 average damage ja 1.5 average kills.
http://www.noobmeter.com/player/eu/maatriks/511743984/
Väga lõbus tank.
Hetkel avg damage vbaddictis selle masinaga 771 ja 0.7 killi, sellest siis piisaks WN8 1200ks. Seega pakuks, et sul tuleb see reaalne ligi 3000+ kanti küll.
Mehelikkuse ja naiselikkuse üle pikalt-laialt arutlemine on üldiselt kah puhtalt naiste ja vikerkaarlaste teema. Mehed ei peagi sellest aru saama.
Vastupidi. See hõlmab endast mõtlemist. Naiselikkusele on omane rohkem emotsioon.
Aga point on selles, et mõned vaatavadki sisuliselt woti kui mingit tankidega facebooki vms. Tasub neist ka aru saada. Mõnede jaoks ongi kogu elu üks suur, erinevatel kujudel esinev facebook ehk siis suhtlus .
Klanni juhtkond on karm, aga õiglane. Kui kasvõi see sama rusikas76 peaks mingi imega jooksva WN8 1800+ peale ajama ja T10 tanki saama, siis kaalume tõsiselt. Seniks nii talle kui teistele tema klassi üritajatele saab soovitada ainult seda, et enne WoT'i tuleks ehk aabits pihku võtta.
Muide, teid üllataks see kogus alla igasugust arvestust Eesti mängijaid (WN8 käib seal 200-700), kes kirjutavad meile: "Tere, liituks siis kaa. Olen kogenud mängija ja aktiivne." Iga nädal on selliseid vähemalt 5 tükki. Neile, kellel jääb õige vähe puudu, me vastame ka viisakalt ja mõnikord isegi anname oma TSi adre, et nad saaksid BESTi mängijatega platoonides oma statsid meie tasemele lükata.
Seal pink ka väga pikk... jääb mulje, et osa hängivad niisama.
Puhastustööd tehakse aktiivsuse tasemel. Kui tuleb uus liituja, siis hängija eemaldatatakse clannist. Commanderid peavad aktiivsuse tabelit cw'de põhjal ja märgib kohal olijad üles.
Iga kuu tehakse protokoll _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Päris tõsiselt võetakse asja. Kas WoT'i s on ka mingeid suuri võistlusi, kus pirakad rahalised preemiad ala LoL, dota 2 ja CS:GO? Mitu tundi aktiivsed mängijad päevas mängima peavad? Vaadates mõndasid soovitusi, vaata videosid YT'ist, mängi mänge, vaata enda videosid jne, siis tundub, et päris poole kohaga töö...
Päris tõsiselt võetakse asja. Kas WoT'i s on ka mingeid suuri võistlusi, kus pirakad rahalised preemiad ala LoL, dota 2 ja CS:GO? Mitu tundi aktiivsed mängijad päevas mängima peavad? Vaadates mõndasid soovitusi, vaata videosid YT'ist, mängi mänge, vaata enda videosid jne, siis tundub, et päris poole kohaga töö...
ESL silver liiga eest saab raha, parimad saavad WGLEU liigasse. Auhinna potid palju väiksemad kui Lol,dota jne(~30k € hooaja võit).
http://www.esl.eu/eu/wot/news/251637/
Endine meeskonnakaaslane esl-ist ütles, et nende tiim teenis eelmise hooaja viimasel kuul 1600€ (auhinnad+sponsorid).
WG on suht kitsi € jagamisel, aga sellest hooajast saavad kõik silver liiga meeskonnad 11 nn. proleague accounti(kõik tankid max crewdega ja 100k kulda), mida saab kasutada ainult treeningruumis. Ehk T1 garaažis, mille komandöril 20 skilli.
E-spordina on WoT mu arust läbi kukkunud - liiga igav formaat, et massidele pinget pakkuda. Seetõttu, kuigi player base on suurem kui LoL'il või Dota 2-l, ta profisportlaste jaoks vist kunagi elatusallikaks ei saa.
E-spordina on WoT mu arust läbi kukkunud - liiga igav formaat, et massidele pinget pakkuda. Seetõttu, kuigi player base on suurem kui LoL'il või Dota 2-l, ta profisportlaste jaoks vist kunagi elatusallikaks ei saa.
Ei tea midagi. Uus formaat muudab asja kindlasti. Praegu uue formaadi mänge vaadata, siis on asi kõvasti lahtisem, huvitavam, väga erinevate setupitega ning isegi arty on tagasi.
Eks näha ole, mis saama hakkab, kui kõik mapid läbi töödeldud uue formaadi jaoks, aega võtab. Algus on paljulubav igatahes.
RU251 võib aga nerfi saada.
viimati muutis brokenarm 08.12.2014 21:56:13, muudetud 1 kord
Lol on ka sitt esport IMO. Ainuke vaadatav esport on Dota 2.
Wotiga on kuidagi see probleem, et tanke on palju ja kaart on suur, ei saa lahinguid häst tervikuna jälgida nagu saab jalgpalliväljakut või Dota meeskonnavõitlusi, seega ei paku ka väga pinget.
Ei tea midagi. Uus formaat muudab asja kindlasti. Praegu uue formaadi mänge vaadata, siis on asi kõvasti lahtisem, huvitavam, väga erinevate setupitega ning isegi arty on tagasi.
Eks näha ole, mis saama hakkab, kui kõik mapid läbi töödeldud uue formaadi jaoks, aega võtab. Algus on paljulubav igatahes.
RU251 võib aga nerfi saada.
Uus formaat tõesti on mängu teinud palju lahtisemaks ja kasutatakse arty-t ja td-si. Vana formaat lubas campida kuna T1 oli ees spotter ja sul oli buffer enne kui vastane sinuni jõudis. Nüüd on T6 scoudid, mis teevad dammi ja liiguvad kõige kiiremini(bulldog). WG vaikselt toodab ainult 7vs7 mappe ja eks populaarsus kasvab.
ESL on kindlasti populaarsem, kui WG enda turniirid.
WGLEU 12 tiimi
Silver liiga 30 tiimi
Bronze liiga 572 tiimi
Kokku ~8000 mängijat
Lisaks igasugused Ungari, Balkani, Balti jms liigad
Need on siis Euroopa serveri tiimid.
Probleem pigem rahastuses(minu meelest) kuna juba silver liiga tase on päris kõrgeks läinud ja need € ei võrdu selle tööga mis tegema pead.
Kas kõik sellega on ikka kursis, et üleeile tuli välja WoT versioon Androidile? Olen näinud kuidas sõber Apple tabletil seda pelas ning näpud tükk aega sügelesid. Lõpuks saan seda nüüd ka ise telos mängida. Esmamuljed on väga head. Esindatud on neli riiki (Saksamaa, NL, Inglismaa & USA). Kaardid on väiksemad ning lahingud on 7 vs 7. Max. platoon kahene. Artyd (veel) puuduvad.
Plussid:
Suurepärane graafika (ehk üks detailsemaid mänge Androidile üldse?)
Liikumine (Kõlab ilmselt veidi uskumatuna, kuid WoT on täitsa mängitav kasutades ainult kahte pöialt)
Üldine ülesehitus (menüüd on väga lihtsad. Ei puudu ka meeskonna treenimine ning kõiksugused teada-tuntud moodulid tankidele)
Miinused:
Registreerimisel tuleb teha uus konto (sealjuures ei sobi E-maili aadress mida kasutasid arvutiversiooniga regamisel, ehk siis eeldab kahe E-maili olemasolu). Google konto kärab muidugi ka.
Kasutan mängimiseks 5.5 tollist LG G3´e. Siiamaani tõrkeid esinenud ei ole. On korra juhtunud seda, et mäng jooksis keset lahingut kokku. Omast kogemusest võin öelda, et suurepärane meelelahutus näiteks kuskil ühistranspordis
(kogukaal pea 1gb, eeldab vaba ruumi telefonis umbes 3 gb.
Muljetage ka!
iphonele tuli juba ammu välja ja väga raske oli tanki juhtida. telefonis muidu kõik jooksis väga kenasti, aga mäng ise ei paelunud.
---
nägin mängus efe meest, krt keskmine damage oli tal 1800+ ja 33k mänge. Muud numbrid olid nii ja naa, 690 oli tal keskmine exp.
ise nädala t6 artyga pusinud, kaks Goret sain kätte. artydega on huvitav mängida, aga isiklik skoor läheb ludinal kohe alla. wargaming on ikka nii ebaausalt oma mängu üles ehitanud.
artyga võid topis olla, aga ikka kaotad kaotuse korral isiklikus skooris punkti.
ise müüsin bulldogi juba maha, ei paelu need väiksed tegelased. tankiäss käes, siis pole huvi enam edasi mängida.
wargaming on ikka nii ebaausalt oma mängu üles ehitanud
Kas nad on üles ehitanud ebaausa mängu või mängu ebaausalt üles ehitanud? Kahtlen, et see viimane on tõsi. Kui esimene, siis mis mõttes ebaaus? Tuletan meelde, et meil kehtib selline vabadus taoliste asjadega seoses nagu wot, et nemad võivad üles ehitada, sina ei pea mängima. Kaeblemisest kasu ei ole nagunii.
Kas nad on üles ehitanud ebaausa mängu või mängu ebaausalt üles ehitanud? Kahtlen, et see viimane on tõsi. Kui esimene, siis mis mõttes ebaaus? Tuletan meelde, et meil kehtib selline vabadus taoliste asjadega seoses nagu wot, et nemad võivad üles ehitada, sina ei pea mängima. Kaeblemisest kasu ei ole nagunii.
Mõlemad variandid on õiged. Tõesti on sul vabadus mitte halada kui ma midagi kommenteerin, ignoreeri mind ära ja asi vask.
Olen omamoodi inimene ja lepi sellega.
Ja Cyril, päris nii see kahjuks ei ole, et mina olen loll tarbija kellel ei ole õiguseid mida soovida. Mina olen sellesse mängu 600+ eurot (vabalt võib ka 800 eurot olla, ma ei tahagi teada) reaalset raha vähemalt investeerinud.
Kuna ma olen palju mänge elus piranud, siis väike karma võla taastamine kui ma nüüd toetan oma rahaga ühte mängu.
Kui poleks minusuguseid inimesi, ei oleks sinul essugi mängida. Mängus saadud kulda ei saa maksta mänguloojatele palgaks. Hoia äkki ise oma mokk maas eks;)
Mõlemad variandid on õiged. Tõesti on sul vabadus mitte halada kui ma midagi kommenteerin, ignoreeri mind ära ja asi vask.
Ja Cyril, päris nii see kahjuks ei ole, et mina olen loll tarbija kellel ei ole õiguseid mida soovida. Mina olen sellesse mängu 600+ eurot (vabalt võib ka 800 eurot olla, ma ei tahagi teada) reaalset raha vähemalt investeerinud.
Kuna ma olen palju mänge elus piranud, siis väike karma võla taastamine kui ma nüüd toetan oma rahaga ühte mängu.
Kui poleks minusuguseid inimesi, ei oleks sinul essugi mängida. Mängus saadud kulda ei saa maksta mänguloojatele palgaks. Hoia äkki ise oma mokk maas eks;)
Minus tärkas täitsa huvi, palju on selle tankivärgi alla kulunud 2+ aasta jooksul ( Account created: 07.09.2012 ). Võtsin siis oma väljavõtted, sortisin natukene ja leidsin, et kokku playspani ja wargamingu alla on läinud 544,14 eur. Arvasin, et ületan Vipu summa poolest aga vaat siis, selline kesine tulemus.
Konto loodud 20.06.2011
Vaatasin ka kiirelt meilid üle ja ~245€. Seal sees type-59(€25.96) mis minu ainus raha eest ostetud prem tank.
Esimesed 6 kuud sõitsin ilma premmita, pärast seda koguaeg prem kasutajaga.
Minus tärkas täitsa huvi, palju on selle tankivärgi alla kulunud 2+ aasta jooksul ( Account created: 07.09.2012 ). Võtsin siis oma väljavõtted, sortisin natukene ja leidsin, et kokku playspani ja wargamingu alla on läinud 544,14 eur. Arvasin, et ületan Vipu summa poolest aga vaat siis, selline kesine tulemus.
Mul venis ka nägu pikaks
Ma võtsin ainult krediitkaardi väljavõtte, sest alguses ma kasutasin neid SEB virtuaalkaarte.
Alguses kulus palju raha sellele, et ma tegin premiumit päevade kaupa. Mõtlesin mängida päev otsa, tegin ühe päeva premmi. Sellega läks kulda omajagu. Klannikates sai kulda lastud oma raha eest. Ma ei olnud hea mängija, ma klannide poolt ei saanud midagi, aga kulda lasta tahtsin. Kolm premium tanki 120-130 eurot kokku. Üle 600 euro kokku. Meie suguste lollide rahakotis saavadki osad mängida, muidu oleks ammu server full olnud:D
Aga nagu sa ise kord ütlesid, mis vahet seal on kas juua igapäev käsitöö õllesid või mängida. Raha kaob kuhugi ikka ära.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.