|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
firemark
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
03.12.2014 13:24:05
|
|
|
Muuseas kui leidsin ülihea heavy armor-i ehitamise juhendi (armor 230-280) tuli välja, et sobib ainult dwarf warriorile, mul ühtegi sellist characteri pole. Või olnuks siis kui valida templarid?
eee vaatasin juba wikist järgi ja tundub, et party memberid ei muutu, valides ükskõik kumma poole.
viimati muutis Levelxer 03.12.2014 16:39:47, muudetud 3 korda |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
03.12.2014 13:25:11
|
|
|
| ise soovitan mängida Qunariga, tõesti huvitavamad dialoogid ja arvamused teiste tegelaste poolest.
|
|
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
03.12.2014 13:30:34
|
|
|
| firemark kirjutas: |
| ise soovitan mängida Qunariga, tõesti huvitavamad dialoogid ja arvamused teiste tegelaste poolest. |
Ma tavaliselt soovitan mistahes RPG-s kõigepealt mängida kõige standardima tegelasega üldse, et saada niiöelda "baseline" kogemus kõigepealt. Sest hiljem alternatiivseid valikuid tehes on kaif palju suurem kuna tead täpselt milles erinevused. Kui aga kohe alguses millegi nö. erilisega mängida, siis ei oska nautidagi seda erinevat kogemust niiväga.
Selliste suuremate RPG-de puhul arvestan juba ette, et min. 2x playthrough'd tuleb ära.
Hah, tuleb meelde Vampire: Bloodlines, kus oli vist üks kõige erilisemaid klasse üldse - Malkavian - mis muutis pm. absoluutselt iga dialoogivaliku absurdselt eriliseks ja suur osa mängust oli teistsugune.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
03.12.2014 13:45:00
|
|
|
| Archangel kirjutas: |
| ise soovitan mängida Qunariga, tõesti huvitavamad dialoogid ja arvamused teiste tegelaste poolest. |
Ma tavaliselt soovitan mistahes RPG-s kõigepealt mängida kõige standardima tegelasega üldse, et saada niiöelda "baseline" kogemus kõigepealt. Sest hiljem alternatiivseid valikuid tehes on kaif palju suurem kuna tead täpselt milles erinevused. Kui aga kohe alguses millegi nö. erilisega mängida, siis ei oska nautidagi seda erinevat kogemust niiväga.
Selliste suuremate RPG-de puhul arvestan juba ette, et min. 2x playthrough'd tuleb ära.
Hah, tuleb meelde Vampire: Bloodlines, kus oli vist üks kõige erilisemaid klasse üldse - Malkavian - mis muutis pm. absoluutselt iga dialoogivaliku absurdselt eriliseks ja suur osa mängust oli teistsugune.  |
See bloodlines oli vist tol ajastu kõige vigasemalt tehtud mäng üldse unoffical patche tuli mitme aasta jagu hiljem otsa. Aga väga hea mäng oli igatahes.
|
|
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
03.12.2014 13:59:22
|
|
|
See bloodlines oli vist tol ajastu kõige vigasemalt tehtud mäng üldse unoffical patche tuli mitme aasta jagu hiljem otsa. Aga väga hea mäng oli igatahes. |
Täiega offtopic... aga
Spoiler 
| ot: |
Siiani tehakse neid Unofficial patche, ning põhjusega ka.
IMO ei olnud mäng mitte niiväga vigane, vaid lihtsalt suur osa contenti oli "disabletud" kuna viimistlemiseks ei olnud aega. See aga tähendes, et lõpptulemus oli veidi lünklik ning mitte iga quest ja dialoog ei olnud alati loogiline. Gamebreakereid minu teada väga ei olnud (vist kaks tükki võisid tekkida ja need parandati tegelt Official patchidega ära), pigem mõned väiksemad questlined oli bugged.
Aga jah, Unofficial patch on hetkel 9.2 - tuli kuu aega tagasi välja. Endiselt lisatakse mängu contenti, mille devid olid disablenud. Vaikselt parandatakse kood ära ning testitakse sisse lülitatud content funktsionaalseks. Päris ulme tegelt, et 10 aastat vana mängu keegi viitsib endiselt patchida. Aga samas tegemist suht kultus-klassikaga ka juba. Siiani üks parimaid action-story-RPG'sid üldse. Deus Ex style.
Aga jah... täiega offtopic.
|
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
06.12.2014 09:01:25
|
|
|
Noh, piraversiooni väljas pole siis senimaani mänguteemas ka ainult haudvaikus?
Praegu üle 60 tunni mänginud ja ütleks et Bioware on ikka single player RPG fännidele tõelise maiuspala teinud. Osad otsused mängus ka ikka päris rasked .
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2014 11:06:58
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
Noh, piraversiooni väljas pole siis senimaani mänguteemas ka ainult haudvaikus?
Praegu üle 60 tunni mänginud ja ütleks et Bioware on ikka single player RPG fännidele tõelise maiuspala teinud. Osad otsused mängus ka ikka päris rasked . |
See näitab väga edukalt ära, kui palju on sitaseid piraate meie hulgas.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
06.12.2014 12:18:32
|
|
|
| praegu pole üldse tahtmist seda proovida üldse. Tundub, et võtsid pigem asju DA2-st, mis mulle üldse ei istunud. Samuti PC ei kannataks seda mängu välja. Sõber soovitas kah oodata, sest ma eelistan pigem DA: O.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
06.12.2014 13:43:14
|
|
|
Scart, Sitaseid soovitan vahelduseks mõnda psühholoogi külastada, mina ootan pira varianti ja siis alles otsustan kas ostan või ei, see mind küll nüüd sitaseks ei tee
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
06.12.2014 13:44:55
|
|
|
| Pigem on see nii,et kes juba pira variandi valib, see jääbki pira peale, mitte ei lähe kohe poodi ostma kui proovitud.
|
|
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2014 13:54:26
|
|
|
| thargun kirjutas: |
Scart, Sitaseid soovitan vahelduseks mõnda psühholoogi külastada, mina ootan pira varianti ja siis alles otsustan kas ostan või ei, see mind küll nüüd sitaseks ei tee |
Meanwhile on iga piraversiooniga mängu teema täis vapraid Kanada rikaste onude poolt saadetud mänge kütvaid nagasid. DA3 teema näitab suurepäraselt, kui mõttetu seltskond on siia foorumisse tekkinud, kellel pole ei raha ega tahtmist mänge legaalselt osta aga 600.- maksvaid GPUsid laotakse SLIsse.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
06.12.2014 15:47:32
|
|
|
Põhimõtte pärast ei osta/mängi enam ühtegi mängu väljalaske momendil. Mõttetu raha ja närvide kulutamine 0 kasuteguriga. Alles siis kui esimene suurem patch ning hinnale -50% tehtud, võib mängule käpad külge panna. Säästad raha ning närve ning kokkuvõttes ei ole absoluutselt mitte millestki ilma jäänud, pigem ikka võitnud.
Maailmas mänge nii, et tapab ning "riiulil" on mul neid sadu. Kui ka järgmised 100a mängurlusele pühenduks, ei jõuaks kõiki olemasolevadki vist läbi mängida. Kuhu mul kiiret nende viimase aja mängudega.
Piranud pole midagi juba ca. 5 aastat. Ei tõmba ka enam.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
06.12.2014 17:21:30
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Scart, Sitaseid soovitan vahelduseks mõnda psühholoogi külastada, mina ootan pira varianti ja siis alles otsustan kas ostan või ei, see mind küll nüüd sitaseks ei tee |
Meanwhile on iga piraversiooniga mängu teema täis vapraid Kanada rikaste onude poolt saadetud mänge kütvaid nagasid. DA3 teema näitab suurepäraselt, kui mõttetu seltskond on siia foorumisse tekkinud, kellel pole ei raha ega tahtmist mänge legaalselt osta aga 600.- maksvaid GPUsid laotakse SLIsse. |
No näed kus tuli alles pühak välja.
Ise võin näiteks omalt poolt ütelda, et ma pole kunagi ostnud tootjatelt välja petetud mängu võtmeid mida teatud lehed odavalt müüa pakuvad.
Endal pole WoW-i ja Lords of Xulima kõrvalt muu jaoks aega üle jäänud. Kui nendest isu täis saab on arvutis veel üsna mitu ostetud mängu mis vajaksid mängimist. Witcheri väljatulekuni veab ilusasti välja ilma , et midagi piraatima või ostma peaks.
Arvestades millline käkk DA2-ga kokku keerati ja ülevaadetest on silma jäänud üsna mitu asja mida ma mängude juures vihkan ... pakun ma , et DA 3-e mängin võibolla aasta pärast kui see poole hinnaga müüki pannakse. Igaljuhul praegu ei ole mul küll mingit isu tegijate müügi numbreid üles poole upitada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2014 17:53:58
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
Meanwhile on iga piraversiooniga mängu teema täis vapraid Kanada rikaste onude poolt saadetud mänge kütvaid nagasid. DA3 teema näitab suurepäraselt, kui mõttetu seltskond on siia foorumisse tekkinud, kellel pole ei raha ega tahtmist mänge legaalselt osta aga 600.- maksvaid GPUsid laotakse SLIsse. |
Ise võin näiteks omalt poolt ütelda, et ma pole kunagi ostnud tootjatelt välja petetud mängu võtmeid mida teatud lehed odavalt müüa pakuvad.
Endal pole WoW-i ja Lords of Xulima kõrvalt muu jaoks aega üle jäänud. Kui nendest isu täis saab on arvutis veel üsna mitu ostetud mängu mis vajaksid mängimist. Witcheri väljatulekuni veab ilusasti välja ilma , et midagi piraatima või ostma peaks.
Arvestades millline käkk DA2-ga kokku keerati ja ülevaadetest on silma jäänud üsna mitu asja mida ma mängude juures vihkan ... pakun ma , et DA 3-e mängin võibolla aasta pärast kui see poole hinnaga müüki pannakse. Igaljuhul praegu ei ole mul küll mingit isu tegijate müügi numbreid üles poole upitada. |
Ma mainin lihtsalt möödaminnes, et DA3 võitis just uutel VGAdel GOTY tiitli ning revüüd on põhimõtteliselt kõik ostma kutsuvad. Tegu on suurepärase mänguga, millega Bioware lunastas kõik oma EA poolt peale surutud patud.
Ning ainus põhjus miks 11. lehe asemel pole 111, on piraversiooni puudumine.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
06.12.2014 18:00:09
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
Arvestades millline käkk DA2-ga kokku keerati ja ülevaadetest on silma jäänud üsna mitu asja mida ma mängude juures vihkan ... pakun ma , et DA 3-e mängin võibolla aasta pärast kui see poole hinnaga müüki pannakse. Igaljuhul praegu ei ole mul küll mingit isu tegijate müügi numbreid üles poole upitada. |
Ma mainin lihtsalt möödaminnes, et DA3 võitis just uutel VGAdel GOTY tiitli ning revüüd on põhimõtteliselt kõik ostma kutsuvad. Tegu on suurepärase mänguga, millega Bioware lunastas kõik oma EA poolt peale surutud patud.
Ning ainus põhjus miks 11. lehe asemel pole 111, on piraversiooni puudumine. |
Võib olla sinu jaoks on GOTY ja revüüd tähtsad, kuid praegu ei tõmba see mäng mind üldse. Liiga mmo like. Tactical cam on pask ja muud sellised väikesed pisiasjad. See, et sulle meeldib on väga hea, kuid ära suru teistele oma arvamust peale nagu sul kombeks on.
Minu jaoks on mäng jah parem kui DA 2, kuid seda selle lausega" millega Bioware lunastas kõik oma EA poolt peale surutud patud." ei nõustu. Kuid ütlen ausalt, et ma olen ikka nii öelda salty, et DA2 nii pask oli.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
06.12.2014 18:15:14
|
|
|
scart ausalt miks sa pead igat mängu taevani kiitma. ostsin ka selle käkerdise ja ei viitsi isegi käima enam panna...
elu igav rpg....ja on väga palju ka kehvasi ülevaateid.
varem ei viitsind isegi kirjutada siia sellest kehvast mängust aga lihtsalt üle viskab kuidas sa kiidad kõiki pelasi. titanfall oli sul best game siis hiljuti call of duty AW nüüd see...
need mängud unustatakse paari nädalaga peale release... heade mängudega seda ei juhtu nii ,et saab omad järeldused teha.
sa lausa nagu sõimad siis teisi kes midagi halba ütlevad sulle meeldivate mängude kohta. ei ole me kõik nii pira rotid nagu sa arvad.
aga tõesti kahju et selle mängu puhul ei olnud pira verisooni oleks saand raha säästa.
viimati muutis siven 06.12.2014 18:23:55, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
06.12.2014 18:21:20
|
|
|
| Nende revüüdega võib võtta DA2 kah, mida kiideti taevani "RPG of the decade" jne. praegu minu jaoks on DA: I singleplayer mmo.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
06.12.2014 19:45:21
|
|
|
Mul pole arvutidki hetkel, muidu vaid klõpsiks, aga tuleb järgmiseks aastaks nimekiri teha alates Shadow of Mordoriga ja lõpetades DAga
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2014 20:02:34
|
|
|
| siven kirjutas: |
scart ausalt miks sa pead igat mängu taevani kiitma. ostsin ka selle käkerdise ja ei viitsi isegi käima enam panna...
elu igav rpg....ja on väga palju ka kehvasi ülevaateid.
varem ei viitsind isegi kirjutada siia sellest kehvast mängust aga lihtsalt üle viskab kuidas sa kiidad kõiki pelasi. titanfall oli sul best game siis hiljuti call of duty AW nüüd see...
need mängud unustatakse paari nädalaga peale release... heade mängudega seda ei juhtu nii ,et saab omad järeldused teha.
sa lausa nagu sõimad siis teisi kes midagi halba ütlevad sulle meeldivate mängude kohta. ei ole me kõik nii pira rotid nagu sa arvad.
aga tõesti kahju et selle mängu puhul ei olnud pira verisooni oleks saand raha säästa. |
Mis teha, ma lihtsalt mängin mänge, mis actually on head ja ei raiska oma aega käkkide la The Crew peale. Titanfall on suurepärane shuuter, mille järg saab olema legendaarne ja AW oli tõeline CODi tagasitulek tänapäeva. Seega, milles täpselt probleem nüüd ongi?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
06.12.2014 20:12:09
|
|
|
kas originis tagasi ei saa anda mängu kui ei meeldi?
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
06.12.2014 21:09:33
|
|
|
Nii halb pole, et tagasi tahaks anda, kuid no ei lähe see asi nagu käima. Liiga pikaldane ja üksluine.
Aga eks teeb edasi. Äkki läheb paremaks.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.12.2014 21:51:09
|
|
|
Äkki leiad kaevates ka kümnest aastast vanemad threadid?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
06.12.2014 22:08:05
|
|
|
Vaikus mitte piramise pärast, vaid seetõttu, et mängu pole kiita ega laita. Ülimalt 'streamlined', suht võimatu sellise mänguga mööda panna.
Täiega kammib ära see dialogue wheel; vastused läbisegi psühhopaadi ja siis jälle sinisilmse metsaelaniku omad. Nad ei lähe suuresti ÜLDSE kokku oodatava vastuse 'tooniga'.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a
|
06.12.2014 22:55:32
|
|
|
| Ma mainin lihtsalt möödaminnes, et DA3 võitis just uutel VGAdel GOTY tiitli ning revüüd on põhimõtteliselt kõik ostma kutsuvad. |
Kulla neiu. Õpime eesti keelt kah väheke.
Eesti entsüklopeedia:
revüü, kergesisuline, seostatud numbritega varieteeprogramm, mida juhib laulev ja tantsiv staar. Iseloomulikud on efektsed kostüümid, kaunid tantsijatarid (görlid) ja lööklaulud; algselt Prantsuse bulvariteatri laulumäng.
Sa võid ju omast arust olla äge tibi mingite 11-12 aastaste laste seltskonnas aga selliste sõnadega nagu revüü ja shuuter jne võiksid sa siin küll vait olla. Mängukoobas ja Jänku Juss on sinu mõistusele paras tase.
Lots of love my darling.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
traksid
HV kasutaja

|
06.12.2014 23:32:06
|
|
|
| Dj-E kirjutas: |
| Ma mainin lihtsalt möödaminnes, et DA3 võitis just uutel VGAdel GOTY tiitli ning revüüd on põhimõtteliselt kõik ostma kutsuvad. |
Kulla neiu. Õpime eesti keelt kah väheke.
Eesti entsüklopeedia:
revüü, kergesisuline, seostatud numbritega varieteeprogramm, mida juhib laulev ja tantsiv staar. Iseloomulikud on efektsed kostüümid, kaunid tantsijatarid (görlid) ja lööklaulud; algselt Prantsuse bulvariteatri laulumäng.
Sa võid ju omast arust olla äge tibi mingite 11-12 aastaste laste seltskonnas aga selliste sõnadega nagu revüü ja shuuter jne võiksid sa siin küll vait olla. Mängukoobas ja Jänku Juss on sinu mõistusele paras tase.
Lots of love my darling.  |
Hah
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2014 10:23:43
|
|
|
Patch 2 is focused on stability, but does include numerous improvements and fixes across the board. Full patch notes will be available soon, but generally Patch 2 includes fixes to:
Stability – Various crashes, freezes, audio/voice glitches, and many stability improvements.
Gameplay – Conversations, quests, plot states, combat, UI, camera, controls, follower/enemy AI and path finding, exploits, radar, and search.
Multiplayer – In addition to some of the gameplay improvements listed above, multiplayer fixes also cover areas such as animations, game mode bugs, stat reporting, and stability/crash fixes.
PC – Numerous control & UI fixes, fixes to some hitching, improved Mantle performance, graphical glitches.
Täna.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
09.12.2014 10:46:32
|
|
|
| Multiplayer |
Ahjaa...see asi ka veel olemas, pole jõudnud proovidagi
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
09.12.2014 10:55:35
|
|
|
Väga hea. See suvalises kohas mängust välja viskamine ja kinni jooksmine hakkab vaikselt ära tüütama.
See ka lahe, et suvaliselt hetkel tekib selline ilus nõks, ja FPS kukub miski 1-2 peale
Ot, mis üks uuendus on juba väljas siis?
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Durin
HV kasutaja
|
09.12.2014 10:58:41
|
|
|
Kas sellise speciga saab normaalselt seda mängida näiteks "medium" setingutega? Küsin sellepärast, et nõuded on üks asi, teine kord soovitatav spec. ei vea välja.
Küsimus selles, et kas osta mäng või mitte...tänud ette ära juba !
i5 3337U CPU @1.8ghz
RAM 6.0 GB
Radeon HD 8730M
viimati muutis Durin 09.12.2014 11:08:35, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
09.12.2014 11:03:32
|
|
|
Hinterlands oli hüüumärke ja küsimärke täis topitud, nüüd soos ja mägedes kapates oleks ma nagu üksi seal oma kolme, nelja questiga...ongi asi nii edaspidi? Lvl 11 hetkel
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
09.12.2014 11:07:18
|
|
|
Durin, Eks ikka saab.
Metsjeesus, Seal hinterlandis on neid nõ. nupukesi palju, kuid kõik on jube igavad.
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Durin
HV kasutaja
|
09.12.2014 11:09:17
|
|
|
| Cb4 kirjutas: |
Durin, Eks ikka saab.
Metsjeesus, Seal hinterlandis on neid nõ. nupukesi palju, kuid kõik on jube igavad.  |
Aga kas ka normaalselt või on lagfest , selles on küsimus
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2014 14:00:38
|
|
|
| Metsjeesus kirjutas: |
| Hinterlands oli hüüumärke ja küsimärke täis topitud, nüüd soos ja mägedes kapates oleks ma nagu üksi seal oma kolme, nelja questiga...ongi asi nii edaspidi? Lvl 11 hetkel |
Las Hinterlands olla. Kui sinna jäädagi, leveldad sa poole mängu jagu ette. Mõistlik on leveldada 4-6 kanti ja siis liikuda koos storyga edasi edasi Storm Coasti ning sealt edasi juba Orleis'i kaardipoolele ja vahepeal tiiruga tagasi Hinterlandsi.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
09.12.2014 14:05:13
|
|
|
| Metsjeesus kirjutas: |
| Hinterlands oli hüüumärke ja küsimärke täis topitud, nüüd soos ja mägedes kapates oleks ma nagu üksi seal oma kolme, nelja questiga...ongi asi nii edaspidi? Lvl 11 hetkel |
Las Hinterlands olla. Kui sinna jäädagi, leveldad sa poole mängu jagu ette. Mõistlik on leveldada 4-6 kanti ja siis liikuda koos storyga edasi edasi Storm Coasti ning sealt edasi juba Orleis'i kaardipoolele ja vahepeal tiiruga tagasi Hinterlandsi. |
mees teab mida räägib, ma ise üritasin ka kõik Hinterlandsi questid ära teha ning saavutasin leveli 14, maksimum vist on level 20?
|
|
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
10.12.2014 02:18:25
|
|
|
Väljas just nüüd kui mäng sai läbi tehtud 97 tundi. Väga väga hea mäng.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
11.12.2014 00:02:44
|
|
|
Kes soovib Dragon Age mängudest maksimumi välja pigistada, sellel tasuks põhjalikumalt maailma süveneda. Panen siia kirja kõik peamised Dragon Age maailmaga seotud raamatud, koomiksid, mängud ja filmid - kes suudab kõik kirjapandud läbi lugeda/mängida/vaadata - saab kindlasti mängudest endist suuremat naudingut. Igasugu in-game viited, lore, tegelased, banter jms. on tunduvalt sisukam, kui kontekst on teada.
Kronoloogilises järjekorras:
Dragon Age: The Stolen Throne (Raamat)
Dragon Age: The Calling (Raamat)
Dragon Age: Dawn of The Seeker (Animeeritud film - selline poolpidune 3D)
Dragon Age by IDW (Koomiksi-seeria)
Dragon Age by Penny Arcade (Lühikoomiks)
Dragon Age: Origins (Esimene mängu osa)
Dragon Age: Journeys (Flash based mäng)
Dragon Age: The Warden's Fall (Web series lühifilm, tehtud DA:O ingame mootoriga, professionaalne)
Dragon Age: Origins - Awakening by Penny Arcade (Lühikoomiks)
Dragon Age: Origins - Awakening (Esimese osa Lisamäng)
Dragon Age II (Teine osa)
Dragon Age: Legends (FB põhine flash mäng, mis on nüüdseks tehtud Single player mänguks ja on tasuta allalaetav)
Dragon Age: Redemption (Web Series - Felicia Day poolt loodud ja näideldud seiklus DA2 lisapaketi tegelasest, Tallis'est)
Dragon Age Library Edition - volume 1 (Kollektsioon koomikseid)
Dragon Age: The Silent Grove
Dragon Age: Those Who Speak
Dragon Age: Until We Sleep
Dragon Age: Asunder (Raamat)
Dragon Age: The Masked Empire (Raamat)
Dragon Age: Last Flight (Raamat)
Dragon Age: Inquisition (Mängu kolmas osa)
Ilma kindla ajaperioodita:
Heroes of Dragon Age (Hetkel aktiivne - v. 3.0, nutiseadmetele mõeldud mäng. Tasuta)
Dragon Age: The World of Thedas Volume 1 (Raamat)
Dragon Age: The World of Thedas Volume 2 (Raamat)
Dragon Age by Green Ronin (lauamäng)
The Art of Dragon Age: Inquisition
Dragon Age Keep - https://dragonagekeep.com/en_US/ - Custom World State loomine oma Inquisition mängumaailma tarvis. Kui eelmisi mänge pole mänginud, siis vaevalt, et suurt midagi aru saab, kuid näppida võib erinevaid asju ka siis. Veidi saab läbi selle ka ainult Kolmandat osa mängiv inimene mängu korduvamalt läbi tehes veidi huvitavaks teha.
-----------------------------------
Ütleme nii, et peale raamatute läbilugemist ja seejärel algusest peale kõikide mängude läbitegemist on selline tunne nagu kõik oleks teistsugune. Raamatutes seletatakse pikalt laialt lahti asju, mida üheski mängus ei tehta. Ajalugu, sündmuste täpsed käigud, tegelaste saladused. Kes on kelle vanemad, õed või vennad jne. Nii mõnigi "fakt", mida mängudest justkui teadsid on tegelikkuses hoopis teine.
Bioware on loonud Dragon Age puhul sarnaselt Mass Effect seeriale väga tugevalt lahti seletatud maailma. Ka ME puhul oli peale raamatute lugemist mängude mängimine hoopis teine.
-----------------------------------
| Mõistlik on leveldada 4-6 kanti ja siis liikuda koos storyga edasi edasi Storm Coasti ning sealt edasi juba Orleis'i kaardipoolele ja vahepeal tiiruga tagasi Hinterlandsi. |
Hah. Lvl 4 saavutasin juba enne Haven'i müüride vahelt välja astumist.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
11.12.2014 08:55:56
|
|
|
Raamatutes seletatakse pikalt laialt lahti asju, mida üheski mängus ei tehta. Ajalugu, sündmuste täpsed käigud, tegelaste saladused. Kes on kelle vanemad, õed või vennad jne. Nii mõnigi "fakt", mida mängudest justkui teadsid on tegelikkuses hoopis teine.
Bioware on loonud Dragon Age puhul sarnaselt Mass Effect seeriale väga tugevalt lahti seletatud maailma. Ka ME puhul oli peale raamatute lugemist mängude mängimine hoopis teine.
|
Vot see ülal kirjeldatu ongi suur osa mis mängust on puudu. Need seletused ja nõ. korralik sissejuhatus. Tegelaste omavaheline suhtlus jne. Mäng on selleta kuiv ja seosetu.
Mass efekt-is seletati ikka palju rohkem lahti asja(kaks korda esimesed kaks läbi tehtud...kolmas hetkel pooleli teist korda).
Samuti seletati DA:O palju rohkem kõike. Ma võin mängus pool tundi järjest ainult lugeda/kuulata, kui on huvitav. Ja tean, et BW suudab teha selle huvitavaks. Miks Da:I see puudu on...ma ei saa aru.
Kui oleks rohkem aega, siis võiks ju raamatuid lugeda jne. Aga kahjuks pole.
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
12.12.2014 09:56:38
|
|
|
| Cb4 kirjutas: |
Raamatutes seletatakse pikalt laialt lahti asju, mida üheski mängus ei tehta. Ajalugu, sündmuste täpsed käigud, tegelaste saladused. Kes on kelle vanemad, õed või vennad jne. Nii mõnigi "fakt", mida mängudest justkui teadsid on tegelikkuses hoopis teine.
|
Vot see ülal kirjeldatu ongi suur osa mis mängust on puudu. Need seletused ja nõ. korralik sissejuhatus. Tegelaste omavaheline suhtlus jne. Mäng on selleta kuiv ja seosetu.
Mass efekt-is seletati ikka palju rohkem lahti asja(kaks korda esimesed kaks läbi tehtud...kolmas hetkel pooleli teist korda).
Samuti seletati DA:O palju rohkem kõike. Ma võin mängus pool tundi järjest ainult lugeda/kuulata, kui on huvitav. Ja tean, et BW suudab teha selle huvitavaks. Miks Da:I see puudu on...ma ei saa aru.
Kui oleks rohkem aega, siis võiks ju raamatuid lugeda jne. Aga kahjuks pole. |
Ma ei ütleks, et DA:I's midagi lahti ei seletataks. Codex entry'sid on ikka kõik kohad täis ning lugemist piisavalt. Ilmselgelt kogu juttu eelmistest mängudest dialoogi sisse ei pigista, kuid DA:Keep annab siiski hea ülevaate sündmustest. Ning tegelaste dialoogi on tegelikult ju päris palju. Mängu alguses kulus vabalt tunnike ainuüksi kõikide dialoogide kuulamiseks. Ning story käigus dialoogid uuenevad samuti + uued tegelased. Alguse sissejuhatus on võib-olla veidi puudulik, kuid samas ei saaks öelda, et näiteks ME 3-s osa ka mingi meeletult lahti seletatud värk oleks. Polegi nagu väga loogiline seda oodata.
Selles suhtes tundub mulle kõik sama nagu alati Bioware poolt. Olgu muud asjad nagu on, story+dialoog on ikka viimase peal.
Probleem on pigem mängu Open World temaatikas kinni. Open world seab omajagu piiranguid sujuva dialoogi arendamiseks. Erinevalt eelmistest osadest ning kogu ME seeriast, on mängumaailm kordades suurem, mängijate liikumine ei ole nii ettearvatav ning liikumist on samas palju. Mis aga tähendab seda, et suurem osa aega veedetakse nö. "tühjas looduses" ringi avastades. Sageli suht sihitult või umbmääraste eesmärkide nimel. Seda tühja ruumi, dialoogi osas, kus läheduses pole ühtegi NPC-d, on palju, kuid seda kõike pole reaalne party banteriga täita - nõuaks väga palju voice actingut. Seega tuleb rohkem ise nö. juurde kujutada. Kui kaotada ära lineaarsus, kaob ka sujuv cinematic storytelling ja dialoogid, see on suht vältimatu. Fair trade-off.
Mäng ise on aga väga kõva. Arvan, et suur osa neid, kes selles pettunud on, ootasid vbl midagi hoopis muud. Minu ootused aga 100% täidetud kuna juba mõnda aega tagasi kujutasin seda ette, kui party based Witcher 2-3+Elder Scrolls hübriidi. Võrdlus Mass Effectiga on ka väga sobiv. ME with swords and an open world.
DA seeria üks probleem on muidugi see, et osad on üksteistest liiga erinevad. Näiteks ME 1-3 on pm. väga sarnane. Jah, gameplay muutusi on, kuid laias laastus on mäng siiski ühes jutis läbi mängitav minimaalsete ebamugavustega. DA 1-3 seevastu, on nagu ameerika mägedel sõitmine. Esimene osa enam-vähem vanakooli RPG, 100% mängitav pealtvaates, taktikalise stiiliga, pidev party micomine, click and move, pause and act - jne. DA2 on aga pool action, kus RPG elemente nuditud ning combat on kõik suhteliselt ühte auku ning eesmärgiks story-line täitmine. Sarnasus ME seeriaga kasvab. Ning DA:I on juba puhas action ME stiilis, kus party taktikalised võtted on suht piiratud ning peamine keskendumine on siiski oma tegelasele keda otse juhid pm. ME stiilis sisse zoomitult.
Mulle meeldivad kõik osad. Kuid teatud mööndustega.
Olen nüüd järjest kõik läbi teinud ning kui täiesti aus olla, siis pean DA:O'd seeria kõige kehvemaks. - Jah, RPG kuld. Selles pole kahtlusti. 5+ mäng täiesti ise-seisvalt. Kuid IMO, Bioware on selgelt näidanud, et on liikunud DA seeriaga actioni suunas nagu ka ME-ga ning seega on DA:O justkui hoopis teine mäng teisest ajastust (Kotor teema), mis kuidagi ei sobi Bioware uuema aja lähenemisse. Ta on... puine. DA:O oli oma väljalaske hetkel puhas kuld. Nüüd - peale ME 1-3 läbitegemist ning kunagi ka DA2 läbitegemist, oli uuesti Origins'i ettevõtmine päris ebamugav. Story hea, kuid Gameplay liiga erinev ülejäänust. Sobiks pigem DnD klassika jätkuks ning selle "mindset'iga" peaks teda ka mängima.
Kes DA:I'd veel soetanud ei ole, see arvestagu, et tegemist ei ole enam traditsioonilise party based RPG-ga, kus mängu läbimiseks peab väga täpselt igat statti ja abilitit arvestama, party compositioni hästi paika panema ja pidevalt "tactical mode" aktiveeritud hoidma, mis vajab pidevat micromist. Võrdluseks on pigem sobilikud Mass Effect ning Witcher 2/Elder Scrolls, kui neis täis party oleks. DA:O'd ärge isegi võrdluseks sisse tooge, võtke sealt story ja unustage muu. DA2 veidi lähemal, kuid ka see tunduvalt erinev.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
12.12.2014 10:09:53
|
|
|
Alustasin just mängu PS4 peal(sorry ei leidnud konsooli teemat). 4 hrs into the game ja tundub, et päris hää asi vahelduseks. Dialoogid võiks veitsa lühemad olla, kuigi neid saab skippida. Enamus dialooge on ala "oi kui tubli, et selle rifti kinni panid, mine nüüd võta järgmine". Tactic view vms see on, ei ole sellele veel pihta saanud, tundub võõras. Aga tubli 7/10 esmamulje põhjal, eks näis mis mäng edasi suudab pakkuda. Diablo 3 läks nüüd puhkama mõneks ajaks.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
12.12.2014 12:36:01
|
|
|
Peale uuendust läks asi 2x paremaks. See kummaline müra kadus ära ning dialoogide jutt on selgem. Ei viska enam mängust välja ka ja salvestatud oleks on siiani alati alles. Jookseb ka väga ilusti ja ei mingit hakkimist.
Eile läks pikalt ja hakkab aina rohkem meeldima. Sisu hakkab arenema ja kuna mehel on nüüd ka mõningane level, siis ei ole vaja peale igat karuga võitlust laagrisse puhkama minna
Mõni Rift on aga ikka nii krdi raske.
Ühesõnaga vägea hea. Kuigi algus oli veidi igav.
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
12.12.2014 12:39:56
|
|
|
| minujaoks läks mäng veits segaseks siis kui skyholdi lahti sain, siis enam ei teadnud kuhu edasi peaks minema. Kogu kaart praktiliselt avatud.
|
|
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
14.12.2014 00:40:17
|
|
|
Mmmm... Tempest Rogue. Upgradetud fire potion + poisoned weapons + throwing knives. Knife throw spam, no cooldown, no costs, tons of damage.
Põhimõtteliselt:
Spoiler 
- Panin daggeritele veel "get guard on hit" külge ning kui keegi veel peale nugadega loopimist elus on, siis võin face tankides ta surnuks torkida. Vajadusel stealth, ootad fire potioni cooldowni ära ning uus TONS OF DAMAGE
Ikka paganama kõva mäng. Vahest tulevad külmavärinad peale, kui mõelda kui ambitsioonika projekti Bioware ette võttis ja kui hästi nad on hakkama saanud. Vahepeal täiesti lampi missioone tehes saan endale keepi põhjaliku voice actinguga tegalasi DA:O'st ja DA2-st. Mõnus nostalgia ja pühendumus detailidele. Saab enda vanade tegelaste kohta uurida ja veelgi enam. Mõnus.
Nad suutsid luua mängu, mille maailm on suuruselt võrreldav Elder Scrollide omadega ning samas jaotades mapid väiksemateks tükkideks on igal alal täiesti oma iseloom ning questide suund. Aitab vältida täiesti open world mängude ühte suurt viga, mis on fookuse kadumine. Eraldi mapid toidavad ka ühte teist väga tähtsat eesmärki - seda, et annavad rohkem põhjust erinevaid party membereid kaasa võtta. Kui ikka mapi temaatika on väga spetsiifiline, siis on kindel laks, et teatud meeskonnaliikmetel on ekstra dialoogi ja banterit + dialoogi sekkumiste valikuid. Liikmete vahetamine on ka ülimalt kerge igas mapis, seega ei ole ME seeria probleemi ega ka eelmiste DA osade ebamugavust. Quick travel campi, switch ja edasi.
Kahju, et vanakooli RPG stiilis stattide, skillide, jms. osas on asju veidi liialt nuditud, kuid kõike head enamasti korraga ei saagi. Elab üle, sest mäng on laiemas mõistes ikka võimas. Eriti, kui oled DA universumi fänn, kellel pea inffi täis ja temaatika meeldib.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
14.12.2014 16:46:34
|
|
|
| Mnjah, Pentium G prosega võib lutsu visata, mängu sain küll käima aga suht mängimatu, hea et kohe ostma ei läinud, peab vist mingi i5e omale vaatama, ei tea kas see ongi tuleviku trend, et mängud tahavad vähemalt nelja tuumalisi
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.12.2014 16:55:40
|
|
|
| Mnjah, Pentium G prosega võib lutsu visata, mängu sain küll käima aga suht mängimatu, hea et kohe ostma ei läinud, peab vist mingi i5e omale vaatama, ei tea kas see ongi tuleviku trend, et mängud tahavad vähemalt nelja tuumalisi |
Proovisid masinaga, mis profiilis? Ilmselt jääb rohkem asi GPUde koosluse taha, sest Frostbite on vägagi ablas uue raua järele.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
14.12.2014 17:11:13
|
|
|
edit
viimati muutis Levelxer 25.12.2014 15:22:07, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
14.12.2014 17:55:50
|
|
|
| Kurat ma ei usu et GPUde taga on, low settingutel peaks jooksma küll aga CPU mõlemad cored on 100% peal kui mängu käima panen ja mäng iga 5 sekki tagant hangub natukeseks
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|