Viimane võimalus osta t5 premiumtank poole odavamalt. Ostad 2 tykki 1500 kulla eest ja teenib pea sama palju pappi kui t8. Lahingud kiiremad ja seega saab 2 tankiga teha pea sama raha. Sääst on suur. Lisaks tuleb rohkem kille keskmiselt
Aa, see on hea point, et tier 5ga kestab mäng nii palju lühemalt premmiga mängides. Aga siis on ka sellist enesetapjalikku mängustiili vaja või kuidas? Mulle endale küll selline tier 5 ja üldiselt hektiline mängustiil ei sobi, ainuke eesmärk olekski FCMi jaoks vajamineva 40€ eest välja käia hoopis 10€, kui läheksin neid ostma. Tõenäoliselt siiski ei lähe.
Tier5 on ikka väga kaugel Tier8st raha teenimise osas.
T25 on kõige suurema keskmise neto kasumiga hetkel, ~10,400 krediiti ja 21-sel kohal. Viis tier8 premi on aga 20,000+. Nendest kõrgeim T34 ~23,600 krediiti.
krt ma teenin küll matilda ja japsiga umbes 15-20k keskmiselt ilma premmita. Hetkel see auhinna prem päev ja tuleb 30k pappi kui just pool mängu matildaga kulda ei pritsi
ja see keskmine statistika on kah nagu on. Ega eriti palju need pädevamad mehed neid t5 premme ei mängi. Nii palju kui ma siin neid mängin siis keskmine t5 premmi mängija on seal 47-50 winrate kandis
Keskmine t8 premmi mängija on täpselt samasugune saast. Veidikene on kõrgem, kuna head mängijad grindivad ka t8tega, lihtsalt need toovad kordades rohkem sisse.
Mul endal viimase 200 mängu net average T34l on näiteks 49,500 krediiti.
Kuna premmiga mängimine on alati mingil määral vähem ahvatlev (ja isegi mingil määral vastu tahtmist), kui tavalise tankiga mängimine, siis tasub minu meelest vaadata premm eelkõige selle alusel, mis on kõige funnim ja mida ise kõige parema meelega mängid Minu jaoks FCM. Ma jah ise neid tier 5 tanke väga hea meelega ei mängikski nii ehk naa.
Recruitin uusi kasutajaid! Nende/enda ekiri visake PMi.
Kui ütled enda arvamuse, siis pane juurde ka, et minu arvates on e25 kõige funim. See on nagu funktsionaalsem, muidu räägime üksteisest mööda ja keegi pole rahul ega saa hästi aru tegelikult.
Kui ütled enda arvamuse, siis pane juurde ka, et minu arvates on e25 kõige funim. See on nagu funktsionaalsem, muidu räägime üksteisest mööda ja keegi pole rahul ega saa hästi aru tegelikult.
See pole ainult minu arvamus vaid ka väga paljude heade mängijate oma,võibolla tõesti pole igaleühele sest selle tankiga peab piisavalt hästi camo töötamist tundma.
Viimasest td camo nerfist jäi E-25 kõrvale. Väga fun masin tänu camole ja dpm-ile. Minu meelest kõik premium tankid alla t8 on for fun, mitte raha tegemiseks.
Keskmine t8 premmi mängija on täpselt samasugune saast. Veidikene on kõrgem, kuna head mängijad grindivad ka t8tega, lihtsalt need toovad kordades rohkem sisse.
Aeglase masina kohta nagu T34 on see vist päris hea.
Minu meelest on Type saanud tohutult nerfi. Ta pole ammugi enam see mis ta oli algul. Mina teen raha peamiselt Löwega. Keskmine sissetulek on 60-70 k puhast.
wwiktor, kas see on su enda oletus Löwe kohta või on sul mingit statistikat ka pakkuda? Esmapilgul tundub suht ebatõenäoline. Mida ma usun, on see, et võid saada 60-70K puhast korralikult võidetud mängult, aga see ei võta arvesse kaotusi ja halvasti läinud mänge, mis toovad kõigi mängude keskmist ikka oluliselt alla.
Type 59 on muidu nerfi saanud küll, aga mitte nii palju, et hea mängija ei suudaks ikka korralikke tulemusi temast välja võluda.
Aeglase masina kohta nagu T34 on see vist päris hea.
Ise tahaks ka Type, kuna sellega saaks kõvasti rohkem pappi. T34'l on see, et sellega ei carry ja sõltub tiimist jubedalt. Ühte flanki ära lähed, ega siis enam mujale jõua kah.
Löwe keskmine tal kindlasti 60-70k pole, statside järgi võib seda öelda juba. Mingi 30k-35k pakun.
viimati muutis brokenarm 03.12.2014 13:07:14, muudetud 2 korda
Mulle type ei istu. Peal on kogu meeskonnal 4 skilli ja ikkagi mäng ei sobi temaga. Löwe on minu mängustiilile sobivam. Kahjuks mingit statistikat pole pakkuda. Viimasest mängust lisan pildi.
See pole ainult minu arvamus vaid ka väga paljude heade mängijate oma,võibolla tõesti pole igaleühele sest selle tankiga peab piisavalt hästi camo töötamist tundma.
Mitu neid väga häid mängijaid täpselt on, kelle arvamuse kohta sa kindlalt tead? Selliste üldistustega ei jõua kaugele. Kui sa ütleks, et sinu teada või sinu arvamuse kohaselt on paljus väga head mängijad sellega nõus siis küll. pole mõtet mingit tühja õhku faktidena esitada.
improved minimap (tank names, place where the tank was spotted last).
Modide mittekasutajatel wn8 peaks nüüd 2k tõusma _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Mitu neid väga häid mängijaid täpselt on, kelle arvamuse kohta sa kindlalt tead? Selliste üldistustega ei jõua kaugele. Kui sa ütleks, et sinu teada või sinu arvamuse kohaselt on paljus väga head mängijad sellega nõus siis küll. pole mõtet mingit tühja õhku faktidena esitada.
improved minimap (tank names, place where the tank was spotted last).
Modide mittekasutajatel wn8 peaks nüüd 2k tõusma
Tõuseb tõuseb. Kui nad seni oma ekraanilt minimap-i üles ei leidnud siis ei leia ka tulevikus aga positiivne implementatsioon igal juhul. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Te saate valesti aru. Modideta mängijate WN8 jääb samaks, aga modiga mängijate omad kukuvad kolinal, sest enam ei ole neil eelist! _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Ma sain ikka nii aru, et modidest WN8 küll ei olene, aga kui kasutada neid siis saab +2000 WN8 juurde. Või oli vastupidi, et modid mõjutavad WN8t küll, aga tegelikult midagi juurde ei saa, kui mode kasutada. Ma ei tea.
Kas nende enesetapjate peamine põhjendus polnud mitte tanki remondirahade säästmine? Kõrgema leveli tankidel on see ju kuskil 30 tuhande ringis? Uppumise puhul jääb tank terveks. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Kas nende enesetapjate peamine põhjendus polnud mitte tanki remondirahade säästmine? Kõrgema leveli tankidel on see ju kuskil 30 tuhande ringis? Uppumise puhul jääb tank terveks.
nop full repair ja ka moodulid loetakse hävitatuks ehk maksimaalne kulu _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Kas nende enesetapjate peamine põhjendus polnud mitte tanki remondirahade säästmine? Kõrgema leveli tankidel on see ju kuskil 30 tuhande ringis? Uppumise puhul jääb tank terveks.
Põhjenuds on ikka psühholoogiline - protestivaim maailma vastu. Puberteediealiste värk.
Põhjenuds on ikka psühholoogiline - protestivaim maailma vastu. Puberteediealiste värk.
Väga rumal põhjendus. Põhjenduseks võib olla pigem asjaolu, et milleks anda vastastele FREE killi, kui nad seda isegi väärt pole... Tavatankiga ma suitsiide ei poolda, kuid kui mu arty reload on seal 36 sec siis ma küll ei näe mõtet, anda esimesele tomatile au mind kasti lüüa... Tavaliselt need esimesed kes arty juurde jõuavad ongi terve mängus peidus olnud botid... Nii et kui see esimene tüüp on maha võetud ja mõni teine vastane hakkab kohe minuni jõudma, siis loomulikult lähen ma pigem merekooli. Vastu kivi enda puruks laskmine on absoluutselt välistatud... Kui mürsk rauas, siis selle saab alati vastane.
Kas vastased on väärt killi? Sinu hinnang.
Mis kama sul sellest on, kas vastased saavad killi, kui sa ise nagunii ei suuda enam midagi enda võidu heaks panustada? Mis kuradi kana sul nende vastastega kitkuda on peale võitmise? Auga oled kitsi?
Ei saa midagi 100% pihta. RNG on ikka alles ja oma GWE'ga paugutan ikka mööda. Nurkade ja kivide taha laskmise teeb see mod küll lihtsamaks. Enam pole ka sildade ja muude ehitiste alused turvalised koha kus arty eest peita.
Asoo. Et siis kui nüüd toodi veel mõni mod sisse, siis tundub see op.
Mõnes mõttes ongi huvitav vaadata, kaugele see WoTi "steroiditamine" ehk modi värk läheb. Lõpuks pole tanke ega midagi peale modide mänguaknas nähagi. Saaks veel isesõitva tanki modi, mis viib parimale positsioonile, siis oleks lausa lust mängida. Ainult kliki hiirt, sest 32x suurendusega autosihtur laseb vaenlast kõikse magusamasse paika alati.
Asoo. Et siis kui nüüd toodi veel mõni mod sisse, siis tundub see op.
Mõnes mõttes ongi huvitav vaadata, kaugele see WoTi "steroiditamine" ehk modi värk läheb. Lõpuks pole tanke ega midagi peale modide mänguaknas nähagi. Saaks veel isesõitva tanki modi, mis viib parimale positsioonile, siis oleks lausa lust mängida. Ainult kliki hiirt, sest 32x suurendusega autosihtur laseb vaenlast kõikse magusamasse paika alati.
Täitsa nõus sinuga. Asjade arendamine on jube. Ma tahaks, et värk käiks nii nagu vanasti.
Tundub aga mitte päris, hetkel veel väiksed bug-id selle modiga. Sobib suurtele arty-dele kes laevad min+. Bertiga oli piin kui aegajalt kaamera nurk segast hakkab peksama ja sihib valesse kohta kui vahetad pidevalt vaadet.
Muidu mõnus vaheldus aga rohkem rikub laske ära kui aitab. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
See arty mod võitis mingi WG ametliku mod-konkursi. Seega 100% legaalne. Vaadates ühte eilset indu replay'd, ja nähes, kuidas ta Leopard PTAd tabanud lasu sihtis ühe väikese templi samba ja seina vahel olevast 2x1,5m avausest läbi olles ise kaardi teises otsas, tundub endalegi, et aeg oleks võibolla hakata arty't mängima
See arty mod võitis mingi WG ametliku mod-konkursi. Seega 100% legaalne. Vaadates ühte eilset indu replay'd, ja nähes, kuidas ta Leopard PTAd tabanud lasu sihtis ühe väikese templi samba ja seina vahel olevast 2x1,5m avausest läbi olles ise kaardi teises otsas, tundub endalegi, et aeg oleks võibolla hakata arty't mängima
Ja varsti näeme peagi et on iga lahing 5 artyt jälle ...
Seda ka ei soovi. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Isegi selle modiga tundub mulle arty mängimine kohutavalt igav, proovinud küll ei ole, lihtsalt see downtime laskude vahel tundub liig minu jaoks. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Seda ka ei soovi.
Vahelduseks oleks tore, Light-id hakkavad ka taas hoogu koguma, ehk on ka nüüd siis mõtet spottida. Saab viimaks lahti nendest tobedatest heavy-dest kes keset lagedat hull downis istuvad väikses lohus. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Tavalise arty sihikuga saad ka samamoodi läbi väikeste avade sihtida, ega see uus sihik ei anna paremat tabavus %, vaid muudab vaate ägedamaks. Tavalise arty sihikuga kui sihid maja taga olevat tanki, läheb vahepeal sihikujoon roheliseks, ehk sihid nn läbi akna/prao. Lihtsalt uue sihikuga näed täpselt läbi millise akna/prao sihid, kuid see ei anna 100% tõenäosust, et mürsk sealt ka läbi läheb.
Uue sihikuga on raske lasta skilled arty laske, kui sihikujoon on punane ja vastane on mäe taga.
Igati teretulnud mod, muudab arty mängu lõbusamaks. Saab ise valida vastavalt situatsioonile millist sihikut kasutada.
Seda ka ei soovi.
Vahelduseks oleks tore, Light-id hakkavad ka taas hoogu koguma, ehk on ka nüüd siis mõtet spottida. Saab viimaks lahti nendest tobedatest heavy-dest kes keset lagedat hull downis istuvad väikses lohus.
Nomaitea. Juba praegu on 3 artyt ja lahtine kaart täielik õudusunenägu heavydele, manööverda pidevalt ja vaata, et sa jumala eest jupikestki endast varje tagant välja ei unusta sekundiks, sest muidu lajatab sulle kohe mõni TD teisest kaardi otsast -700hp matsu. Isegi seisma jääda pole vaja, artyd karja peale saavad ka täiesti umbropsu pihta. Prokhorovka, I'm lookin at you! _________________ Tšudes ne bõvajet.
3-5 artyt on väga ok. See muudab mängu palju liikuvamaks. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
ja lisaks ERYONE filamendid ( küsige HVs ): www.eryone.ee
Mul juba oli täna 5v5 artyga mäng. Liikuvust oli tõesti, kuna kolmandik+ tiimi campib, siis isegi nii väikesel kaardil nagu Mines jäid vastaste rindesse parajad augud sisse. Tulin Type 59-ga hops-hops üle saare, võtsin maha ainsa Tiiger I kes seda valvas, ja spottisin mäenõlval, lemmikkämperpositsioonil, ära 3 arty't ja 2 TD-d, millest ei jäänud umbes 1 min tegevuse jooksul midagi alles. Meie artyd muidugi lajatasid ka korralikult. Ütleks nii, et kes sellises mängus esimesena vastase arty ära spotib, see võidab.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.