Eelnevad autod kõik bensiinikad olnud ja esimene talv diisliga. Auto seisis 2 päeva, -12 ja võehh millise kolinaga käima läks, võehh ma ütlen...
Kuidas kõige paremini aru saada ,et eelsüüteküünlad vajavad vahetamist?
Siis kui -12ga enam käima ei lähe _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Läks, nagu ikka, ilma mingi viivituseta käima. Ainukeseks mureks talviti olnud eelmine veebruar uste kinnijäätumine, kui jäidet sadas Sai pagasniku kaudu sisse-välja ronitud
Eelnevad autod kõik bensiinikad olnud ja esimene talv diisliga. Auto seisis 2 päeva, -12 ja võehh millise kolinaga käima läks, võehh ma ütlen...
Ei lähe käima. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Läks, nagu ikka, ilma mingi viivituseta käima. Ainukeseks mureks talviti olnud eelmine veebruar uste kinnijäätumine, kui jäidet sadas Sai pagasniku kaudu sisse-välja ronitud
Selleks paned toas puldist Webasto tööle ja vaatad kuis veenired jooksma hakkavad. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Võta eelsüüteküünlad maha ja anna otse 12 volti. Heas olukorras olevad peaksid kiiresti hõõguvpunaseks minema.
Selleks paned toas puldist Webasto tööle ja vaatad kuis veenired jooksma hakkavad.
Sai tihendid üle käidud, tahaks ikka loota, et sellest piisab
Webastot paigaldada ei plaani
kõige parem on arvutiga vaadata loomulikult. Kui ei ole võimalik siis järgmiseks lihtsam on takistust mõõta. Alla 10ohm on korras üldiselt. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
France wants to gradually phase out the use of diesel fuel for passenger cars and will put in place a system to identify the most polluting vehicles, Prime Minister Manuel Valls said.
France wants to gradually phase out the use of diesel fuel for passenger cars and will put in place a system to identify the most polluting vehicles, Prime Minister Manuel Valls said.
Väga kurb, megaökod ikka Prantsuse diislid. Aga eks elekter tuleb peale.
kõige parem on arvutiga vaadata loomulikult. Kui ei ole võimalik siis järgmiseks lihtsam on takistust mõõta. Alla 10ohm on korras üldiselt.
mismoodi ma arvutiga vaatan seda OBD 2 kaabliga?
Selle jaoks on tarkvara. Igal autotootjal oma. Takistuse mõõtmiseks tuleb eelsüüteküünal eemaldada ja mõõta multimeetriga. _________________ Rakvere parasiit
Naljakas vaadata kuidas viitsitakse esiklaasi kraapida ja tekikestega jampsida. Kas tõesti pole aega seda paari minutit oodata, et esiklaas lahti sulaks?
Kahju vaadata kuidas külma autosse istutakse. Puldiga Webasto teeb elu ilusaks. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Naljakas vaadata kuidas viitsitakse esiklaasi kraapida ja tekikestega jampsida. Kas tõesti pole aega seda paari minutit oodata, et esiklaas lahti sulaks?
Ma ei viitsinud ka täna diislit välja ajada. Bensukaga 5km mootor ja mootor saavutanud töötemperatuuri, auto soe ja klaasid kenasti puhtalt. Diisliga saab sellest ainult unistada. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
5km pärast olid esimesed ja külgmised klaasid täiesti puhtad. Enne sõitu muidugi kraabib puhtaks. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Pigem paarkümmend minutit.
Sõltub nüüd autost. Eelmisel autol pidin ka paarkümmend minutit ootama, et esiklaas lahti sulaks, praegusel (2003a bmw) võtab 1 suitsu aega ja võib rahus sõitu minna.
Ja jää kraapimiseks on parim vahend Edgari roheline kaart. Tuttuue kaabitsa viskasin minema.
Ja nüüd 6 minutit hiljem on klaas puhs. Head sõitu!
Ma saan ka nüüd nii teha. Aga kuna seisab katuseall, siis pole viimased paar nädalat vaja olnud kraapida.
Paari minutiga hakkab mul subaru juba sooja puhuma. Lexusel läks 2-3 kauem. Subaru läheb üllatavat kiiresti üldse soojaks.
Eile.sõitsin töö vw caddyga. Suht tülikas. See räibes ei tahtnud käima minna ja soojaks läks alles peale 25km läbimist. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Selle jaoks on tarkvara. Igal autotootjal oma. Takistuse mõõtmiseks tuleb eelsüüteküünal eemaldada ja mõõta multimeetriga.
saab ka auto küljes mõõta ju.
Kui obd kaabel on olemas siis tasub proovida androidi rakendusi äkki mõni loeb veakoodina välja. minul küll need ei töötanud. näitavad temp, pöörded jne. aga mitte koode.
Sellepärast kasutasin INPA't mis on bmw jaoks. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
ja see eessõitev säästev debiilik teeb ülejäänd seljataga oleva liikluse närviliseks, kokkuvõttes kasutegur miinuses
Kui tahad näha säästvat debiilikut, siis see video (3 min) ei ole sinu jaoks. Kui tahad kellegi närvidega mängida, sõida punktuaalselt Liiklusseaduse järgi Millegipärast nii käitudes- sõites, lähevad niimõnedki närvi
ja see eessõitev säästev debiilik teeb ülejäänd seljataga oleva liikluse närviliseks, kokkuvõttes kasutegur miinuses
Kui tahad näha säästvat debiilikut, siis see video (3 min) ei ole sinu jaoks. Kui tahad kellegi närvidega mängida, sõida punktuaalselt Liiklusseaduse järgi Millegipärast nii käitudes- sõites, lähevad niimõnedki närvi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.