Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
01.12.2014 22:06:19
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
jeesus188, kui natuke mõtelda siis saab aru millest seline piirang ja nõue. |
ma saan aru küll
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.12.2014 09:03:10
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ma saan aru küll |
See pole üldse oluline.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.12.2014 09:08:26
|
|
|
indrekp kirjutas: |
ma saan aru küll |
See pole üldse oluline. |
milleks siis selline piirang?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.12.2014 09:20:55
|
|
|
ma saan aru küll |
milleks siis selline piirang? |
Milleks selline küsimus, see on funktsionaalsus
Sellepärast polegi oluline.
OK, õige vastus pidi olema, et rootitud telefoniga ei peagi töötama. See kas töötab või mitte, pole mulle teada.
(küll kõik ise teavad mis on rootitud telefon, mis sellega teha saab ja miks ei tööta mõned äpid sellisel kujul)
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.12.2014 09:24:02
|
|
|
ses suhtes telefoni rootimine ei ole mingi ilge kuritegu, lihtsalt mõni firma vaatab kurja pilguga selle peale, ülejäänutel on kama 2.
üks suurimaid piixe selles valdkonnas on loomulikult samsung
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.12.2014 12:49:06
|
|
|
Et siis teen täiesti ametlikult lubatud unlocki (Nexuse telefon), panen peale alternatiivse vabavara (Cyanogenmod) ja ühtäkki olen kurjategija ja ei pea enam ligi saama teatud asjadele?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.12.2014 12:57:48
|
|
|
mikk36, pm jah
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.12.2014 13:06:52
|
|
|
Eks elionil on räme hirm, et kryptovõtmed lastakse tuuri
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
02.12.2014 13:08:52
|
|
|
Kas on lootust, et ka ipadile tuleb selle aasta jooksul minutv äpp?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
02.12.2014 13:12:42
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Et siis teen täiesti ametlikult lubatud unlocki (Nexuse telefon), panen peale alternatiivse vabavara (Cyanogenmod) ja ühtäkki olen kurjategija ja ei pea enam ligi saama teatud asjadele? |
Kas mitte ei saanud kuidagi su'd peita teatud äppide eest ? Kui äpp kontrollib rooti siis ta saab eitava vastuse kuigi root olemas.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
02.12.2014 13:25:59
|
|
|
Et siis teen täiesti ametlikult lubatud unlocki (Nexuse telefon), panen peale alternatiivse vabavara (Cyanogenmod) ja ühtäkki olen kurjategija ja ei pea enam ligi saama teatud asjadele? |
Huvitav-huvitav, miks küll on niimoodi tehtud? Sa tead ise väga hästi vastust ju, miks küsid?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.12.2014 14:45:53
|
|
|
ma saan aru küll |
milleks siis selline piirang? |
Milleks selline küsimus, see on funktsionaalsus
Sellepärast polegi oluline.
OK, õige vastus pidi olema, et rootitud telefoniga ei peagi töötama. See kas töötab või mitte, pole mulle teada.
(küll kõik ise teavad mis on rootitud telefon, mis sellega teha saab ja miks ei tööta mõned äpid sellisel kujul) |
... mina ei tea, palun selgita! Kuidas saab olla root tehniliselt takistavaks probleemiks? Jah, tõstetud õigustega süsteemis võib teha palju muudatusi, mida algkujul teha ei saa ja sh. tekitada ka ühilduvusprobleeme, kuid üksnes õiguste tõstmine iseenesest neid küll ei tekita. Pigem jääb mulje, et Elioni arendajad on jälle ämbrisse astunud ja teinud klassikalise kogenematu arendaja vea ja sidunud aplikatsiooni toimimise versiooninumbri vms. sarnase parameetriga. Kas poleks kasutajasõbralikum lisada aplikatsiooni käivitamisele hoopis hoiatus, kui süsteem ei vasta nõutele? Juhul, kui inimene on suutnud oma telefoni ära root'ida, siis ilmselt suudab ta ka aru saada, et sealt edasi on kogu kasutamiskogemus "as is" ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
inah
HV kasutaja
|
02.12.2014 15:50:14
|
|
|
ah sinna ongi siis koer maetud miks mul ühegi seadmega ei tööta korralikult no on ikka värdjad küll
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.12.2014 16:47:41
|
|
|
Huvitav-huvitav, miks küll on niimoodi tehtud? Sa tead ise väga hästi vastust ju, miks küsid? |
Ei ole veel head põhjendust nagu kosta olnud, ainult nipsatakse targalt et teate ise küll miks.
Siiani jääb mulje nagu et kui näiteks arendatakse toode x välja Ubuntu süsteemile, siis Debianis seda ei saa jooksutada, sest arendaja on selle blokeerinud ära põhjendusega et see pole Ubuntu, kuigi tehniliselt võimaldaks Debian selle samamoodi jooksutamist.
Kunagi rääkis SE, et kui teed unlocki oma telefonile, siis jääd miskitest krüptovõtmetest ilma ja ei saa TrackID'd (Sony laulutuvastusprogramm) näiteks kasutada, aga isegi see ei tundunud too hetk enam tõsi olema, kui mina 2012 oma Androiditeed alustasin, sest juba siis toimis täiesti originaal TrackID programm mu unlockitud SE peal.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.12.2014 17:05:43
|
|
|
Põhjendust polegi olemas, on info, et rootitud telefoniga äpp ei peagi töötama, punkt. Pole mõtet spekuleerida miks.
See pole üldsegi antud teema, kelle äpp peale rootimist töötab ja kelle oma mitte, võib kindel olla, et neid on küllaga.
Pidin sama küsima, et miks Samsungi teleriga seotud nutiäpid töötavad vaid Samsungi telefonides/tahvlites aga pole üldse teema, kui teistega ei ühildu, siis ei ühildu.
EMT ja Elion ei müü rootitud telefone/tahvleid, samuti mitte ükski teine pood. Igaüks võib oma seadmega teha, mis tahes, see ei puutu teemasse.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
02.12.2014 19:04:34
|
|
|
Eks siis jääb lihtsalt see Elioni app kasutamata, sellepärast nüüd küll rooti maha võtma ei hakka.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.12.2014 20:12:53
|
|
|
Põhjendust polegi olemas, on info, et rootitud telefoniga äpp ei peagi töötama, punkt. Pole mõtet spekuleerida miks.
See pole üldsegi antud teema, kelle äpp peale rootimist töötab ja kelle oma mitte, võib kindel olla, et neid on küllaga.
Pidin sama küsima, et miks Samsungi teleriga seotud nutiäpid töötavad vaid Samsungi telefonides/tahvlites aga pole üldse teema, kui teistega ei ühildu, siis ei ühildu.
EMT ja Elion ei müü rootitud telefone/tahvleid, samuti mitte ükski teine pood. Igaüks võib oma seadmega teha, mis tahes, see ei puutu teemasse. |
... kui lolliks sa õigupoolest inimesi pead, mis järgmiseks? Muudad telefonil taustapildi ja juba pole enam see, mida EMT/Elion müüb ja aplikatsioon ei peagi toimima?
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.12.2014 20:13:46
|
|
|
DigeBeni,
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.12.2014 20:23:32
|
|
|
|
hmm, huvitav, ees pool nii mõnigi tundus teadvat, nüüd neil suu miskipärast lukus vaid
Aga jah, elioni äpp esimene maailmas, mis rootitud föönidel ei toimi? Vähemalt pole veel taolise otsa enda ROOTITUD telefoniga komistanud. Pigem selliseid, mis rootimata telefonil väga ei toimi.
Eks jah, elion suurkorporatsioonina võib ju lubada klientidele pähe kusemist.
NB: Ma muiugi ei imesta, kui tegu tarkvaralise bugiga vms, aga siinset jüngrid reklaamivad, et ei peagi toimima. Eks aeg näitab.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
02.12.2014 20:31:12
|
|
|
alpha kirjutas: |
Eks siis jääb lihtsalt see Elioni app kasutamata, sellepärast nüüd küll rooti maha võtma ei hakka. |
Ses osas oled sa üksi hea AHV
Antud asutusele ei lähe väga korda mida sa teed ja kas sa üldse midagi teed.
Seda on siin asutuse eestkostjad ammu öelnud ja nagu ka nüüd, midagi sulle põhjendama ei pea.
Usun, et põhjus on seal, et paljud tarbivad teenust, kuna pole vähimatki alternatiivi ja mis seal ikka.
21 sajandis tahad olla, näe sellised asjad meil on ja sellistel tingimustel saad. "take it or leave it" lihtne moto.
Olen avastanud, et kui suudad natukesegi oma nõudmistes järgi anda, siis enamjaolt leiab neilt teenused mida võtta ja nende kvaliteet ei olegi väga paha.
Kuid kurvaks teeb paindumatus ja ükskõikusus tarbija suhtes. Seda vast saabki lubada tänu sellele, et sul pole nagunii midagi muud alternatiivset võtta.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.12.2014 20:46:30
|
|
|
Ses suhtes kui ennem oli lootust, et läheks testiks seda uut, prooviks äppi jne, aga noh root tehtud ja nagu alpha ütles, maha ka võtma ei hakka.
99% tõenäosusega saab ka järgmisele telole see tehtud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
oriz
HV vaatleja
|
02.12.2014 21:23:30
|
|
|
Võtke nüüd rahulikult. Root ei takista midagi. Elioni app toimetab nii hästi-halvasti nagu ta preaguses beta staadiumis toimib, testitud Nexus 5 ja 7-ga (mõlemale root tehtud, 4.4). Mõeldud arvatavasti ikkagi seda, et probleemide korral on raskem supporti pakkuda sest ei ole teada, mida süsteemis moditud on.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.12.2014 21:26:01
|
|
|
Ma kartsingi, et keegi sae käima tõmbab, aga et keegi selle otsa ise kukkus.... Vabandan. Ehe näide, et vahtu pritsida võib uksest aknast aga reaalselt ise ei oma ei rootitud telefoni ja Elioni minuTV äppi.
Kordan veel, ei PEA töötama.
Ma siiski arvan, et Elioni kliendi jaoks pole rootimata telefoni hankimine probleem, pigem on vastupidi, rootitud telefon oma kasutaja probleem.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
02.12.2014 21:28:08
|
|
|
No siis lugu teine, kui mingit reaalset selekteerimist rooti järgi pole. See ongi normaalne, et rootitud telefonile tuge ei pea pakkuma ja see on kasutaja enda mure, kui ta on tarkvara muutnud või välja vahetanud, lihtsalt sa väitsid eelnevalt et just tänu rootile ei tööta rakendus ja ei peagi töötama.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
inah
HV kasutaja
|
02.12.2014 21:36:55
|
|
|
Meil on peres 4 erinevat android seadet ja kõik ka rooditud ja ühegi seadmega normaalselt ei tööta.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|