praegune kellaaeg 23.02.2026 11:38:09
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
harakas
Kreisi kasutaja
|
24.11.2014 22:46:03
|
|
|
| oliver. kirjutas: |
No ei ole võimalik nii loll olla.
Kopi-peisti oma võlateatis ka siia. |
Arvasin ka seni nii.
Kopeerisin siit dohc-48v12 jutud, demonstreerimaks oma õpilastele, kui tähtis ikkagi on funktsionaalse lugemise oskus ja selle harjutamine koolis. Paljud peavad tööd tekstidega igavaks ja mittevajalikuks. Ja muidugi võlglaste teema ka veel nagu rusikas silma auku
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
24.11.2014 22:52:25
|
|
|
| Õpeta jah, muidu on nagu hetke kliendid: ahh mis võlg...raisad ainult nõuate raha. Pole ammu sellist väikeste võlglaste kuhja olnud ja kõik süüdimatud ka.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
24.11.2014 22:53:05
|
|
|
Hämmastav kuidas sellised inimesed üldse elus hakkama saavad
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
25.11.2014 19:37:38
|
|
|
see, et firma nüüd solgutab mingit võlga kuni 500 euroni on puhtalt tema möödapanek. näiteks tola2 lükkab nummeri välja kui asi pole maksetähtajaks + paar päeva laekunud. seega jääks võlga 1 kuu + 2/3 jooksvast kuust. a misasi on elioni kodupank? igasuguseid arveldusi näeb ju iseteenindusest.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
25.11.2014 21:46:06
|
|
|
isiklikult elus 3 kogemust.
1. Täiesti omal süül lülitati kroonide ajal tollase Eesti TelefoniADSL püsiühendusteenus välja. Lõpptulemusena saavutasin ET-ga kokkuleppe, et maksan ca 1500EEK, mis oli minu jaoks tol ajal suur summa, 6 kuu jooksul maksegraafiku alusel ära. Net taastati alles 6 kuu pärast.
2. kogemus, kasutan EMT sideteenuseid võlgu. Maksimaalselt 1 kuu ulatuses. Kuigi mul on krediidilimiiti suht viisakalt, ei taha ma üle oma võimete tarbida. Võlguolev summa jääb reeglina ca 30-40 euro kanti. Ja sidet ei ole piiratud kunagi, sest pikendan nõuetekohaselt ja maksan alati pikendatud tähtajaks möödunud kuu tarbimise+ kui vaja on siis ca 10-20€ ulatuses ka viimase kuu arvet. Ülejäänud summa lasen pikendada. Kui võimalik, siis likvideerin võla jooksval kuul või järgmise kuu arvega. Tähtis on hoida oma mainet, st olla valges listis- Võlgu võid olla maksimaalselt möödunud kuu arve ulatuses, 2 kuu arvega juba läheb side piiramisele, ühe korra sai ka seda kogetud, kuid side taastati praktiliselt 10-15 minuti jooksul peale võla likvideerimist, välja helistada ei saanud ca 5 päeva (ootasin raha laekumist). Niikaua kui EMT võimaldab, kasutan teenuseid vajadusel võlgu, on olukordi mil 30€ päästavad hädast välja (raha on mujale vaja). Kui EMT sellise võimaluse peaks minult ära lõpetama siis ilmselt lahkuksin EMT-st sest siis pole enam vahet, kelle klient oled- ma ei tea küll kui paindlikud on teised mobiilsideoperaatorid, aga mulle praegune EMT kliendi arvelduspoliitika sobib. Rääkides teistest teenuspakkujatest, olen ajapikendust ISE küsinud nt vee-ettevõttelt. Kui ilusti küsid (ja kokkuleppest kinni pead), siis võimaldatakse ja saad pikendust,kusjuures ilma viiviseta EE on natuke karmim. KOrd olime 2 kuu arve võlgu, tuli "väljalülitamishoiatus". Siis võtsime sugulastelt lühiajaliselt võlgu, sest tagasilülitamisega oleks kokku ca 3500EEK olnud arve. Päris krõbe.
Võlaõigusseaduse järgi ei loeta raskeks maksehäireks summat mis jääb kuni 32€. Sellest pean kinni. Sellest üle võidakse registrisse panna+ kui väga vaidled, läheb asi inkassosse ja siis maksad veel võla likvideerimise eest peale.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.11.2014 21:58:31
|
|
|
| ot: |
ab79, miks sa koguaeg võlgu oled?  |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
25.11.2014 21:58:31
|
|
|
| ab79 kirjutas: |
isiklikult elus 3 kogemust.
1. Täiesti omal süül lülitati kroonide ajal tollase Eesti TelefoniADSL püsiühendusteenus välja. Lõpptulemusena saavutasin ET-ga kokkuleppe, et maksan ca 1500EEK, mis oli minu jaoks tol ajal suur summa, 6 kuu jooksul maksegraafiku alusel ära. Net taastati alles 6 kuu pärast.
2. kogemus, kasutan EMT sideteenuseid võlgu. Maksimaalselt 1 kuu ulatuses. Kuigi mul on krediidilimiiti suht viisakalt, ei taha ma üle oma võimete tarbida. Võlguolev summa jääb reeglina ca 30-40 euro kanti. Ja sidet ei ole piiratud kunagi, sest pikendan nõuetekohaselt ja maksan alati pikendatud tähtajaks möödunud kuu tarbimise+ kui vaja on siis ca 10-20€ ulatuses ka viimase kuu arvet. Ülejäänud summa lasen pikendada. Kui võimalik, siis likvideerin võla jooksval kuul või järgmise kuu arvega. Tähtis on hoida oma mainet, st olla valges listis- Võlgu võid olla maksimaalselt möödunud kuu arve ulatuses, 2 kuu arvega juba läheb side piiramisele, ühe korra sai ka seda kogetud, kuid side taastati praktiliselt 10-15 minuti jooksul peale võla likvideerimist, välja helistada ei saanud ca 5 päeva (ootasin raha laekumist). Niikaua kui EMT võimaldab, kasutan teenuseid vajadusel võlgu, on olukordi mil 30€ päästavad hädast välja (raha on mujale vaja). Kui EMT sellise võimaluse peaks minult ära lõpetama siis ilmselt lahkuksin EMT-st sest siis pole enam vahet, kelle klient oled- ma ei tea küll kui paindlikud on teised mobiilsideoperaatorid, aga mulle praegune EMT kliendi arvelduspoliitika sobib. Rääkides teistest teenuspakkujatest, olen ajapikendust ISE küsinud nt vee-ettevõttelt. Kui ilusti küsid (ja kokkuleppest kinni pead), siis võimaldatakse ja saad pikendust,kusjuures ilma viiviseta EE on natuke karmim. KOrd olime 2 kuu arve võlgu, tuli "väljalülitamishoiatus". Siis võtsime sugulastelt lühiajaliselt võlgu, sest tagasilülitamisega oleks kokku ca 3500EEK olnud arve. Päris krõbe.
Võlaõigusseaduse järgi ei loeta raskeks maksehäireks summat mis jääb kuni 32€. Sellest pean kinni. Sellest üle võidakse registrisse panna+ kui väga vaidled, läheb asi inkassosse ja siis maksad veel võla likvideerimise eest peale. |
Tegelt?
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
25.11.2014 23:04:44
|
|
|
| Umbes nagu üks mu tuttav. Elab krediitkaardiga. Palgapäeval maksab eelmise kuu krediidi tagasi, raha otsas, ja laseb krediitkaardiga edasi.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
McSilmus
HV kasutaja
|
25.11.2014 23:47:45
|
|
|
@ ab79
Sa oled ju krooniline võlglane. Suht kummaline käitumine. Sellise suhtumisega HV "ärifoorumisse" asja pole. Aga jah, eks saab ka nii elada.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
26.11.2014 01:13:49
|
|
|
Püüan vastata
jeesus188:
Võlgu tuleb kahjuks vahel elada, sest ma ei saa kõrget palka, pole kunagi saanud, aga see ei tähenda, et ma peaks elama SMS laenude peal. Niisiis kasutan pehmemaid võimalusi,mis ei kahjusta minu üldist finantsajalugu pankade silmis.
Arvete ajatamises pole midagi imelikku ju, kui ettevõtted ise pakuvad. Juhtub, et tuleb mingi ootamatu asi vahele, siis mõtled, kust raha saada või kokku hoida.
McSilmus: Ole mureta, ma ei kavatse HV Ärifoorumisse tulla (pole kunagi ärimehe rollis olnud ilmselt ei saa ärimeest minust kah) ,krooniline võlgnevus on see, mida sa likvideerida ei jõua. Tuleb ikka vahet teha, kas kasutad vahel võimalust arvet ajatada või võtad pidevalt piiksuga laenu juurde- vot see on krooniline,kui sa toidukorvi eest sms laenuga maksad. Sa arvad, et kui mõni ettevõte kasutab EMTA ees tekkinud kohustuste täitmiseks ajatamisvõimalust, on ta kohe krooniline võlglane?
tuleb teada piiri, millest üle astuda ei tohi. poleks võib-olla pidanud oma kogemusest rääkima, kui tekib mõnel eelarvamus suurest võlglasest...aga ma tahtsin lihtsalt näidata et on võimalik elada nii, et teenuste tarbimine ei kannata (side kinni).
JOKKER666:
Mis siin imelikku on. Sa ei usu, et ettevõtte rammatupidaja tänab mind, kui ma palun maksepikendust mitte ei jäta arvet teadlikult maksmata vaid võtan ühendust ja palun viisakalt? Ometi, olen sellise suhtumisega raamatupidajatega kogemusi omanud. Ise pead olema viisakas ja lubadusest kinni pidama.
Milleks siis krediidilimiit on teenuspakkuja poolt seatud? Ikka teenuste tarbimiseks vajadusel ka krediiti.
Ma ei tee seda tegelikult meelega, aga kui juhtub nt et talvel on elektriarve suurem kui suvel, või tuleb nt küttepuid kevadel osta ja siis mõtled pärast, kui maksud makstud aga natuke jääb puudu,et elada paar nädalat? Arvete ajatamine on palju parem viis kui jätta arved maksmata (ettevõtte meeldetuletustele mittevastates) või veel hullem, piiksuga krediiti võtta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.11.2014 09:50:13
|
|
|
Tuttav näide on ühest korteriomanikust kes on korteriühistule 700€ võlgu. Korteriühistu saab algatada korteri sundmüügi kui korteriomanik võlga ei tasu ning pole üritanudki maksma hakata. Küll aga ei saa korteriühistu müüki algatada kui omanik tasub iga kuu kasvõi 5€ tagasi.
Avo Viioli näide, varastan mõned miljonid ja siis maksan 1€ kaupa tagasi, raha ei tule, kinni ka ei panda.
Sideettevõttel on tõesti teised kokkulepped klientidega.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
26.11.2014 10:38:44
|
|
|
| Kui sa ei suuda 30-40€ EMT võlalõksust välja saada, siis sul küll midagi valesti. Mingi ülikulukas neti pakett ja tipptelefon järelmaksus. Seda kõike sa ei suuda ju ilmselgelt endale lubada. Mul nt igakuine mobiilsidearve 7-8€. Selle sees kõike rohkem kui vaja. Sa maksad ju koguaeg viivist ka, seetõttu loomulikult EMT rõõmustab selle ajatamise üle - hea investeering nende jaoks.
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.11.2014 10:44:35
|
|
|
ab79, su palk pole ju sellisel juhul madal.
Elad ju kuust kuusse ära, madal oleks siis kui sa peaks järjest rohkem võlgu võtma/jääma.
Pm natuke säästa, saaks sellest võlgnevuseringist välja
Raha ringlus on sama, aga ilma viivisteta
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
26.11.2014 11:09:08
|
|
|
Ma olen seisukohal, et kui igakuiselt teenuse eest teenusepakkujaga kokkulepitud korras maksta ei suuda, siis see teenus pole sinu jaoks. Tuleks oma tarbimisharjumused ümber mängida, saada miinusmärgiga asjadega kõigepealt nulli, seejärel proovida pisike pluss saavutada ning jätta reserv ootamatuteks kontole. Kui see saavutatud, siis hinnata alles, kas säärane teenus on mulle jõukohane. Elades ahjuküttega elamises, on küttepuude ost iga-aastane teema, sest endal metsa pole. Selle raha korjamine algab kogu aeg pärast puude soetamist nö aasta ette. Lisaks tiksub ka mingi puhver arvel ootamatuste jaoks. Vähemalt minult on tulnud kodune kasvatus, et võlg on võõra oma ning võimalusel tuleks seda vältida.
Kuid au sulle ab79, et oled leidnud vähemalt asjaliku ja viisaka lahenduse teenusepakkujaga asjade klaarimisel ning ei pritsi asjatult tuld ja tõrva. Konstruktiivsus toidab.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
26.11.2014 12:00:44
|
|
|
Ma just mõtlesin ka, et ab79 ei tundu jutu järgi rumal inimene olevat.
Huvitav ringlus ja samas ka õige tähelepanek, et kui teenusepakkuja on sellise - tegelikult eraldi teenuse - makseajatamise võimalusena loonud, siis seda kasutada on väga ok.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
26.11.2014 13:06:44
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Tuttav näide on ühest korteriomanikust kes on korteriühistule 700€ võlgu. Korteriühistu saab algatada korteri sundmüügi kui korteriomanik võlga ei tasu ning pole üritanudki maksma hakata. Küll aga ei saa korteriühistu müüki algatada kui omanik tasub iga kuu kasvõi 5€ tagasi.
Avo Viioli näide, varastan mõned miljonid ja siis maksan 1€ kaupa tagasi, raha ei tule, kinni ka ei panda.
Sideettevõttel on tõesti teised kokkulepped klientidega. |
Korteriyhistu saab sundmyygi alati algatada, aga praktilises elus saadetakse KY kohtus kuu peale, kui n6utav summa on v6rreldes korteri hinnaga tyhine.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
26.11.2014 13:49:27
|
|
|
jeesus188: Ma tulengi välja, kordan veelkord et igal võimalusel olen saldo nulli tasunud. Võib juhtuda et 2-3 või isegi 6kuud elan täiesti nullis saldoga (mitte miinussaldoga). Olen nt järelmaksuklient. Ja olen väga palju lepinguid alati enneaegselt võimalusel lõpetanud, selleks et võtta uut või vabastada raha, nt läheb mingi kodumajapidamisseade katki ja vaja uut osta, aga pole seda 300-400 euri kusagilt võtta,et korraga välja maksta mis ma siis teen, võtan piksu või? Muidugi on lihtne öelda, ära võta järelmaksu, aga kas ma pean siis selle pärast oma elu elamata jätma või-normaaltingimustes peaksin ma võib-olla raha pesumasina jaoks koguma 2 aastat, aga kuidas ma sinnamaani pesu pesen? kõige odavamat saasta ma ostma nüüd ei hakka a la' 200 eurone pesumasin või telekas või sülearvuti...
JOKKER666: ei ole mul iphone ega 4G netti, lihtsalt on pikaajalised kohustused pangale ja lühiajalised kohustused liisingu/järelmaksu pakkujatele ja kui mul on valida, kas ajatan ajutiselt sidearve või jätan liisingumakse maksmata,siis eelistan esimest varianti. pank ja järelmaksu pakkuja on minu jaoks alati esimesel kohal.
Pluss see, et ajatamine on ka intressita raha liigutamine, krediiti müük on tegelikult ka ettevõttele kasulik, olen neile lojaalne püsiklient, minu topeltpluss staatus pole kordagi katkenud ja ma ei mõtlegi emt-st lahkuda,mitte ainult selle ajatamise pärast vaid teenuse hinna-kvaliteedi suhe on paigas. Ja emt ei küsi maksepikenduse korral viivist. viivis hakkab jooksma kui sa ei maksa õigeks ajaks ja sa pole küsinud maksepikendust. suuremate võlgnevuste korral läheb väike protsent maksegraafiku vormistamise eest,aga mul pole seda kunagi vaja läinud.
Aga raha kogumine pole tänapäeval eriti võimalik. On 2 varianti, kas võtad liisingusse või jätad ostmata. niipalju kannatab mu eelarve välja, et kuni 100 eurot ostu kohta kuus saan korraga kulutada. rohkem lihtsalt ei saa. puudeostuga on nii, et 2 kuud varem juba enne ostu hakkan mõtlema selle peale.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.11.2014 14:08:00
|
|
|
Ma järelmakse ei mõelnudki, pigem arvete tasumist.
Aga nüüd selge ja minu jaoks teema lõpp
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
26.11.2014 23:11:31
|
|
|
ab79, tekita endale puhver nii umbes kuupalga ulatuses ja siis võta iseendalt krediiti. Puhtam ja muretum tunne, intresse ei pea ka maksma, kuigi iseendale ju võiks
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
27.11.2014 18:44:14
|
|
|
et ab79 nagu päriselt nii eladki? minu moblaarve oli 1 euro kolme kuu peale. ja kuna kõnekaart aegus, siis sinnapaika see jäigi. heaküll, kui nooruses mingid lollused tehti on teine asi, aga kui võlgu elamine ongi elustiil, siis on midagi ikka väga mäda. ahjaa, pesu pestakse käsitsi, sest masin lõhub riiet ja jätab pesuaine korralikult loputamata. pealegi võiks seda pesu ikka natuke rohkem olla, mitte üks särk kodus, tööl ja puhkehetkel.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
01.12.2014 12:28:09
|
|
|
| dohc-48v12 kirjutas: |
Juba ka kirjutanud et maksin korra ühe kuu ette ja üle järgmine kuu sain kahe kuu arve, rohkem ei maksa.
|
BS jutt, täiega. Antud juhul, mina kisaks kõvasti (ok, mitte HV foorumis, vaid Elioni arveldusega 165 telefoni vahendusel). Olemas viitenumber, mis on Sinu "konto" teenusepakkuja arveldsüsteemis, kui sinna saata kasvõi 200 euri, nad jäävad ettemaksuks. Kui seda ei juhtunud, siis võimalused:
1. Vale viitenumber või see on muutnud ja teenused, milleks tehtud ettemaksud
2. Oled loll, kes ei suuda õigesti makset teha, aga vale viitenumbriga ta ei lähe läbi, seega pangad on lollikindlad selle asja suhtes. Iseteeninduse link annab õiget viitenumbri + automaatselt kinnitatakse makset ära süsteemis, ei pea nädalavahetust ootama.
Kui isegi X põhjusel viitenumber muutub, siis alati "leitakse" raha ülesse (selleks on spetsiaalsed kontori tädid sellise ametiga nagu raamatupidajad, need 99.9% tõenäosusega ei ole HV foorumi külastajad) ja kas kantakse soovi korral tagasi pangakontole või kantakse õigele viitenumbrile ettemaksuks. Elioni osakond, kes tegeleb taoliste pöördumiste lahenduamisega on üldse üks parimatest. Aga selleks, et seda saaks tunda oma nahal, tuleks ikka pöörduda firma poole (vihje: 165 number või info@elion.ee ja ära ütle, et sul pole interneti maili saatmiseks, siia ju kirjutad kuidagi). AHVid ei tunne sulle kaasa ja kindlasti ei lahenda probleeme sinu eest. Kauba peale, ükski kasutaja ilmselt ei usu seda loll juttu, mida sa üritad maha müüa. Äkki oled Starmani või muu Elioni konkurendi palgatööline? Siis kehvad uudised, ei oska ilusasti maha tegema konkurendi, mina ka ei maksaks palga sellise "töö" eest.
Aga palun, Härra, jätka, naljakas lugeda
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
| Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
01.12.2014 14:14:34
|
|
|
oskab keegi öelda miks see asi teinekord ei toimi:
http://www.upload.ee/files/4388692/trim.X6UXMI.MOV.html
P.S sry sita kvaliteedi pärast, ühes käes oli pult ja teisega sai filmitud ja fokusseerimine pole kõige parem, kuid idee saab ikka, vajutad ja miskit ei toimu ja nähtavale ei ilmu. Vahest juhtub nii.
|
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maska
HV kasutaja
|
01.12.2014 17:33:45
|
|
|
Sorri, kui juba täpselt sellest räägitud on, aga kas kellelgi on viimasel ajal positiivseid kogemusi Elioni fiibriga (projektipõhisel) liitumisel?
Kolin Õle tänavale Pelgulinna mõnekorteriga majja ning praegu seal ainult 12Mbps ADSL võimalus. Üle ristimiku on VDSL roheline maja kaardilt näha ja paralleeltänaval Ristikus on paar maja ka tumerohelised fiibri otsas.
Arvata võib, et kuskil läheduses võiks jaotuspunkte olla - seega ei tohiks kaabelduse projekt päris nii kallis olla, kui kapa-kohila metsades.
Kes peale Elteli veel Elionile neid fiibrivedamistöid teevad? Tasuks ka otse nende poole pöörduda?
P.S. Kas Starman toimetab eraldi oma fiibri vedamisega?
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
01.12.2014 20:41:28
|
|
|
Maska, Elioni kaableid veab nii Eltel kui Ericsson.
Sõlmpunktist tõmmatakse igasse majja/liitujale eraldi kaabel/kiud, seega ei pruugi see et üle tänava midagi on sind eriti aidata.
Alustada tuleb siiski Elionist tehniliste tingimuste küsimisega, ilma pole midagi teha.
Siis saad teada kus ja kas liitumispunt on.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|