Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 592, 593, 594 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 30.11.2014 23:59:56 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:

Ikka sa jurad oma jama icon_lol.gif icon_lol.gif Mina mängin randomites ja üksi, sina mängid oma klannikaid ja platooni. Mängustiilidel on vahe. Minul on kolm riiki ära arendatud, sul pole mitte ühtegi. Ära suru mulle oma modpacke peale, ma ei hakka neid kunagi kasutama. Sa farmid ainult oma statse, sa ei mängi mängu ennast. Ehk sa koguaeg võrdled nii mõttetuid asju. Mina mängin mängu ennast, sa mängid ainult statside peale. Pealegi sa ei oska mängida ilma modpackideta ehk siis sa oled reaalis palju kehvem mängija. Sa võid julgelt oma statsid maha tõmmata, sest oled alati mänginud eelisega.

Sa oled 1.2k mänge mänginud kv1ga - see pole farmimine?

Sa oled cw'si pelanud, peaksid teadma, et need viivad pigem statse all. Platooniga sama moodi- kui sul on 2 pädevat venda kaasas, siis lastakse dmg eest ära tihti lugu. Ainult win-rate tõuseb. Mul ei ole su vastu midagi, aga ära sina oma jama meile ka peale suru. Kui sulle ei meeldi modid siis lase olla, mingi eriline vajadus kohe lõugama pista? Sellest modi värgist on niiii palju räägitud, mida see edasi jahvatamine sulle annab?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.12.2014 00:04:49 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ma ei tea mitu korda seda ütlema peab, et CW ja platoonimine viib WN8-t alla kui oled tugev mängija? Noobid siiani ei saa aru sellest.

Aga mida see grindimine sulle andnud on? Pole sul ei neid T10neid, ega ka skilli nende mängimiseks.

1.2K mänge KV-1ga on sellest ajast kui olin noob ja tegin 152mm toruga endale raha tier 5s. Keskmine WN8 selle masinaga mul muide vaid 1566, võid ise arvata, kas mul on praegu sellest abi WN8 farmimiseks või mitte.

Grindimine on mulle andnud mänguvõlu. Mängu mõte ongi arendada tanke. Sulle andis võlu see kui said kahe sõbraga kv-1tega sõita üle vastaste ja said omale uhke wn8 icon_lol.gif
Mis seletad, sul on type 59, selle müük kadus väga ruttu ära. miks sa pidid kv-1ga raha tegema?

Ma ei usu mitte ühtegi su sõna.

hannes36: aga mida sulle see annab? miks vastasid? mina tahan indule ja erickule lihtsalt selgeks teha et modpackidega mängimine pole auasi ehk siis mis mõte on oma tulemustega siin kiidelda (eriti erick) kui need feigid.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.12.2014 00:23:31 vasta tsitaadiga

vipu, sel ajal kui ma KV1 mängisin ei saanud non-premiumiga kasutajad platoonidagi icon_neutral.gif
Type 59 ostsin 2012 kevadel, aga kasutaja tegin juba 2011 juunis.

Minu poolest ära usu, ega seda ongi raske seletada tüübile, kes hakkas mängima pea aasta hiljem.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.12.2014 00:27:01 vasta tsitaadiga

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.12.2014 00:33:11 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu, sel ajal kui ma KV1 mängisin ei saanud non-premiumiga kasutajad platoonidagi icon_neutral.gif
Type 59 ostsin 2012 kevadel, aga kasutaja tegin juba 2011 juunis.

Minu poolest ära usu, ega seda ongi raske seletada tüübile, kes hakkas mängima pea aasta hiljem.

Tuleta nüüd ise meelde mida sa rääkisid siin foorumis aastad tagasi. Tegid iga päev mõned mängud ja kui kaotasid, siis panid kohe mäng kinni.
Kui sa juba aasta varem hakkasid mängima, miks sul siis mänge on nii vähe? Kammi HV foorum läbi, tuleb sul endal ka meelde oma farmimise jutud icon_wink.gif

Selleks et head wn8 põhja ehitada, tulebki OP tankidega platoonida. Kui on kõva statsipõhi all, siis võib edasi juba kergemalt mängida ja kui mäng peale kaotust kinni panna, loomulikult on järgmisel päeval ehk õnne rohkem ja statsid vähemalt ei kukkunud alla. Sa oled seda kõike siin ise sada miljon korda rääkinud. Modpackid lisaks, alati kõige uuemad ja paremad- kogu sinu uhkus. icon_confused.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

p.s. mina räägin oma teemast ja nagu näha, räägib erick ka. Mida teised siis siia mingeid pilte topivad, mingiks trolliks mind sõimavad? Mis teie puue on? Nagu ahvid kargate ringi kui kaks omavahel räägivad. okse.gif okse.gif
Mina ei keela teil oma teemadest siin rääkida, millest teil see tõmblemine?
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 01.12.2014 00:52:02 vasta tsitaadiga

esiteks see avalik teema ning teiste teemade kommeteerimine pole minuteada keelatud.
ps:ja sul ikka suht räiged silmaklapid peas vipu.

bladerunner
HV Guru

sõnum 01.12.2014 00:54:55 vasta tsitaadiga

Märgin selle huumorinurga omale ära. icon_lol.gif
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.12.2014 00:55:42 vasta tsitaadiga

vipu, miks ma pean sulle tõestama, et ma pole kaamel?

Üks põhjus, miks mul on vähe mänge, on see, et kui ma olin noob siis ma surma saades mitte ei hüpanud kohe järgmise tankiga lahingusse, vaid vaatasin lahingu lõpuni ja proovisin teiste mängust õppida. Noobmeteris on olemas mu mängude arv kuupäevalise täpsusega, vaata sealt.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.12.2014 01:01:57 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Üks põhjus, miks mul on vähe mänge, on see, et kui ma olin noob siis ma surma saades mitte ei hüpanud kohe järgmise tankiga lahingusse, vaid vaatasin lahingu lõpuni ja proovisin teiste mängust õppida. Noobmeteris on olemas mu mängude arv kuupäevalise täpsusega, vaata sealt.

Lootusetu valetaja oled sa lihtsalt. Alustasid aasta varem kui mina, olid noob kui tegid kvga 1,2k mänge. 9k mängust lahuta maha oma noobi mängud - palju alles üldse jääb? 4-5k mänge?
Kõik kes minuga koos on alustanud, on enam vähem 20k peale jõudnud, osad ammu juba 40k peal.

Ma loobun. Su valede müür on lihtsalt nii suur icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 01.12.2014 01:05:12 vasta tsitaadiga

Eeeh.. ma olen mänginud avatud betast alates, mänge 11k launchist alates ja betas ca 4k kanti kui mälu ei peta. Kuidas mängude hulk üldse tähtis on?
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.12.2014 01:12:24 vasta tsitaadiga

Mida rohkem mänge seda rohkem statsid alla lähevad. Loogiline. Väga vähe olen näinud uunikume kellel on 30k mänge näiteks. Enamuses on sellise mängude hulgaga kõik sinised mängijad ehk siis nad ei ole suutnud oma statse hoida või polegi see neid huvitanud. Ma tean HVst päris mitmeid kelle vana konto oli vaevalt 50% WR, aga uue kontoga on statsid taevas, aga mänge on ka väga vähe. Kogu mu teema mõte ongi - oled teinud 11k mängudest lõpu modpacki vabalt, siis oledki väga hea mängija. Saavutasid need modpackidega, oled tegelikult keskmine mängija. Naljaks oligi Indut vaadata kui tal nii vägevad modid peal ja ikka pihta ei saanud icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Ja kohe tekkis sellest mingi suur poleemika...
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.12.2014 01:15:34 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
erick kirjutas:

Lootusetu valetaja oled sa lihtsalt. Alustasid aasta varem kui mina, olid noob kui tegid kvga 1,2k mänge. 9k mängust lahuta maha oma noobi mängud - palju alles üldse jääb? 4-5k mänge?
Kõik kes minuga koos on alustanud, on enam vähem 20k peale jõudnud, osad ammu juba 40k peal.

Ma loobun. Su valede müür on lihtsalt nii suur icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Minu arust sa oled lihtsalt purjus. Maga kaineks. Mul on 20 193 mängu.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 01.12.2014 01:19:31 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu kirjutas:
erick kirjutas:

Minu arust sa oled lihtsalt purjus. Maga kaineks. Mul on 20 193 mängu.

Vabandust jah, ma kogemata ajasin su isikliku skoori segi lahingute arvuga. Inimlik eksitus, vaatasin kähku su ankeeti ja suur number jäi silma.
Ei ma pole purjus icon_lol.gif Lihtsalt vaatasin valesti. Aga suht mõte jääb mul samaks, sest kui mul oli 13k mänge tehtud, oli mul juba saksamaa tankid kõik arendatud.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 01.12.2014 01:38:31 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Mida rohkem mänge seda rohkem statsid alla lähevad. Loogiline. Väga vähe olen näinud uunikume kellel on 30k mänge näiteks. Enamuses on sellise mängude hulgaga kõik sinised mängijad ehk siis nad ei ole suutnud oma statse hoida või polegi see neid huvitanud. Ma tean HVst päris mitmeid kelle vana konto oli vaevalt 50% WR, aga uue kontoga on statsid taevas, aga mänge on ka väga vähe. Kogu mu teema mõte ongi - oled teinud 11k mängudest lõpu modpacki vabalt, siis oledki väga hea mängija. Saavutasid need modpackidega, oled tegelikult keskmine mängija. Naljaks oligi Indut vaadata kui tal nii vägevad modid peal ja ikka pihta ei saanud icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Ja kohe tekkis sellest mingi suur poleemika...

Mida rohkem mänge, seda sitemad statsid? wat?
Sa muutud rohkem kogemusi omandades sitemaks mängijaks?
Ma loodan, et ma sain valesti aru, sest enda kontot vaadates on progress olnud üsna järjepidev.
http://www.noobmeter.com/player/eu/antikondor/500125229/

viimati muutis antikondor 01.12.2014 01:39:03, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.12.2014 01:38:56 vasta tsitaadiga

vipu, tanke oskab grindida iga tomat, ka selline, kes ei suuda ainsatki penetreerivat lasku teha mängus. Ma näen pidevalt neid T10 lahingutes. Miks sa selle üle uhkust tunned, jääb arusaamatuks. Mul ei olnud ühtki T10 tanki enne ca 8K lahingut. Lihtsalt enne tundsin, et ei suuda väärikalt mängida seda tieri, ja ei hakanud teiste, pädevate mängijate tiime solkima.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 01.12.2014 02:36:44 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
antikondor kirjutas:
Ma pole uuesti mode peale pannud peale viimast woti taasinstalli. Statsid on samal tasemel kui enne olid, aga pean rohkem mälule rõhku panema, et minimapilt tulevat infot meeles pidada, mängimine on pisut väsitavam ja muud midagi.

Näed saab siis mängida küll puhtalt. Aga varsti paned uuesti peale, sest muidu väsid ära icon_lol.gif icon_lol.gif
Jama kui ei näe mis nurgast keegi lasi, mis moona kasutas jne. Zoomida on lahe, vaatada kus nurgataga ta täpselt on jne.

Sa ei mõista isegi seda selle aktiivse tatipritsimise juures, et laskmisnurk ja moonatüüp on ka defaultis olemas. Ise oled algusest peale mode kasutanud, et sellist asja ei tea?
Su jutt on nii ebareaalne, ebaloogiline ja ma ei suuda uskuda, et päriselt nii loll inimene võib eksisteerida. Ilmselgelt oled sa mingite ainete mõju all.

tsitaat:
Mängu eelis on modpackid. Kui on need suured mängud mida wot striimib ja kus ei ole ükski mod lubatud, siis seal mängitakse ikka väga ettevaatlikult.

See lause ütles sinu kohta kõik. Su teadmised WOTist on täielik 0 ja kõik mida sa räägid võib kõrvust mööda lasta. Midagi nii lolli pole ikka ammu lugenud. Mängitakse ettevaatlikult, kuna modid pole lubatud, haha, mida veel. Sel on ikka kohe väga teistsugune ja strateegiline põhjus. Ja MODid on seal lihtsalt keelatud sellepärast, et kui sa need lubaks, siis peaksid tegema veel 101 erinevat reeglit. Lihtsam on öelda, et pole lubatud. Su jutt on nii debiilne, et kuku pikali. Järgmine, kelle võib ignore listi pista.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 01.12.2014 04:34:15 vasta tsitaadiga

Olge nüüd normaalsed, mis te seda idiooti trolli toidate muudkui?... pole see kuhugi viinud ja ei vii kah. Peale selle muidugi, et see teema kasutu on.
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 01.12.2014 04:44:51 vasta tsitaadiga

Üleüldiselt võiks nagu lugupidavam olla teineteise suhtes. Ja kui omavahel vaielda tahate viige see kuskile priva chatti. Teemaks on ikkagi WoT mitte kui loll keegi on või kui statpader.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 01.12.2014 15:18:59 vasta tsitaadiga

Esimene advendi pakkumine WG-lt https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/?item=1009
Huvitav kas kõik pakkumised on 99,99€
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 01.12.2014 15:47:40 vasta tsitaadiga

j2pe kirjutas:
Esimene advendi pakkumine WG-lt https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/?item=1009
Huvitav kas kõik pakkumised on 99,99€

Ei usu, tuleb ka hunnik alla 10€ värki. Eelmine aasta oli sama moodi - alguses, lõpus ja vahepeal mõned kallid nätakad, ülejäänud odavam pudi-padi.

EDIT: hea vähemalt, et WoWp on eraldi kalender, ei topita neid lennukeid enam siia.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
ptbl
HV kasutaja
ptbl

sõnum 01.12.2014 16:34:36 vasta tsitaadiga

Huvitav mis on madalam hind tier 8 premmidel mis võidakse teha?
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 01.12.2014 16:44:44 vasta tsitaadiga

mingi -15% väga rohkem ei tahaks uskuda

lisavad natuke kulda ja prem aega ning ega "vähema" raha eest sa tanki ikka ei saa icon_smile.gif

Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 01.12.2014 19:18:41 vasta tsitaadiga

http://worldoftanks.eu/en/content/docs/invitefriend/ wotil mingi recruitment programm käimas. Kes soovib kutset? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
passat200
HV vaatleja

sõnum 01.12.2014 19:25:50 vasta tsitaadiga

Kehv lahing juhtus. Olin ainsana omast tiimist veel elus ja vastaseid oli veel 13 tükki alles. Vastased lõpetasid baasi vallutamise ka ära ja asusid mind ümber piirama. Otsustasin, et end elusalt kätte ei anna ja uputasin masina merre.
Ja lahingu lõpus tuli eestikeelset kiunu. Klähvijaks osutus Eesti esindusmeeskonna besti reamees, väga mage thumbs_down.gif
http://www.imageupload.co.uk/images/2014/12/01/hehe.jpg
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 01.12.2014 19:26:46 vasta tsitaadiga

juku ongi alati kuri icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 592, 593, 594 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.