No "King Cab" on täitsa isutav. "Double Cab" niiväga ei ole. Aga samas, lapsed kannatavad ära. Vat Porsche Carrera tagaistmel pole küll täiskasvanul võimalik istuda.
No "King Cab" on täitsa isutav. "Double Cab" niiväga ei ole. Aga samas, lapsed kannatavad ära. Vat Porsche Carrera tagaistmel pole küll täiskasvanul võimalik istuda.
Porsche on kastika teinud?
sa ei teagi või
Spoiler
_________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kuna seadus ei nõudnud varem ettevõtlusega seotud sõitude tõendamist, siis oligi väga keeruline erasõite tõendada.
Sõidupäevikut tuli ka siiamaani pidada. Ainuke erisus oli isikliku auto kasutamise maksu ja aruandevaba kompensatsioon 64 eur kuus. See kaotati nüüd ära ja "kommiks" tõsteti natuke aruandlusepõhist kompensatsioonimäära. Kõik, mis oli üle 64 euro, tuli tõendada sõidupäevikuga. Kallimate autode puhul ja suuremates ettevõtetes ei hakatud mingi sõidupäevikuga jahmerdama, kuna erisoodustuse osa kogu potis on üsna tühine. Kokkuvõtvalt sai selle seadusemuudatuse raames kotti jälle väikeettevõtja, kellel peale kõige muu on töö ja erasõitude vaheline piir tihtilugu äärmiselt hägune. Nö elustiiliettevõtteid sellega ka välja ei juuri, need on enamasti mingid "invest" tüüpi haldusettevõtted, millel positiivne rahavoog, ning elatutakse peamiselt investeeringutest.
Kui ettevõtte omandis olevat M-kategooria sõidukit ei kasutatud erasõitudeks, siis ei olnud sõidupäeviku pidamine nõutud. Kui aga vahele jäädi erasõiduga, siis nõuti koheselt sõidupäevikut. Üldjuhul EMTA siiski eeldas, et M-kategooria sõidukiga tehakse ka teatud määral erasõite ja seega oli ootus sõidupäeviku olemasolule olemas - juriidiliselt siiski nõutud ei olnud. Nüüd, kui soovid kasutada 100% käibemaksutagastust, on sõidupäeviku pidamine kohustuslik ka 100% töösõitude korral.
Palun ära aja segamini isikliku sõiduauto kasutamise kompensatsiooni ja sellega seotud aruandlust ning ettevõtte omandis oleva sõiduki aruandlust. _________________ Rakvere parasiit
No aga kui miski Tere müügimees vms mõtleb, et käib poes töömasinaga. Kuidas tõestad pärast, et tegi erasõidu poodi, mitte ei läinud tööasjade pärast _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
oijah... kondi rihmaratas tegi jubedat häält... pool laagri korpust puudu ja lahtisi tükke oli täis...
Kus tallinnas saaks selle laagri ära vahetada, välja pressida vaja?
Spoiler
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kohaliku linna facebooki autogrupis hakkas silma ehe kuulutus, "kellelgi kahe või nelja kanaliga võimu pole müügiks/ülearu ja sama ootaks 225/45 või 215/45/17 kohta. Rehvide puhul ootaks vähemalt 4mm jääki."
Võibolla ma tinglikult otsin siit rullnoklust, aga no jätaks äkki võimu ostmata ja ostaks uued rehvid, mitte ei ajaks mingeid räbalaid taga... _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Rasmus, minu näide oli konkreetselt elust enesest - ettevõte sai EMTA-lt märgukirja ning maksuhaldur arvestas suhteliselt oma suvalt ja kohvipaksult erisoodustusmaksu lisaks, põhjendus - töötaja saab lisasoodustusi.
Võimalik, et erinevad maksuhaldurid on erineva maailmavaatamisega, ning kui üks leiab, et põhjendatud sõit/parkimine on OK siis teine seda teha ei pruugi ja ettevõtja mängib sisuliselt lotot...
Mismoodi see HV wirx siis maksuametil hambus pole oma lukspillidega? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Maksa erisoodustusmaks ära ja sõida paljud tahad. Kui kasutad muid variante, siis peaksid suhteliselt madalat profiili hoidma, mida eelpoolnimetatud tegelane kohe kindlasti ei tee.
3 aasta pärast saab siis üliväikse läbisõiduga autosid osta, erasõidu jaoks tehakse nupp mis spido signaali ära nullib. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Vassimine ja varastamine, või säänne mentaliteet, on vist meie rahvuse igavene NOKIA. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Vassimine ja varastamine, või säänne mentaliteet, on vist meie rahvuse igavene NOKIA.
ja arvad, et see on vaid meie rahvale omane nähtus? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kindlasti mitte, aga meil paistab see eriti "rahvusspordina" silma. Küllap siin on idanaabrite geenivaramu ja kultuuriline baas "tuge" andnud. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kindlasti mitte, aga meil paistab see eriti "rahvusspordina" silma. Küllap siin on idanaabrite geenivaramu ja kultuuriline baas "tuge" andnud.
Rahvusport on pigem lollid seadused, mis jäetakse tegelikult ikka auklikuks. Pole reaalne teenida loodetud tulu ja kõigi nende ähvarduste taustal ongi mõttekam omada eraautot ja maksta lihtsalt kulud töötajale kinni.
Rootsis kukkus analoogne seadus läbi. Sama teema oli ka väikefirmade suurema maksustamisega...
Esimese rattalaagri vahetuse käigus sai korra auto tööle pandud, et mootor ratast ringi ajaks ja kuuleks kas ikka on laager läbi. ABS andur oli küljest ära ja tekkisid errorid. Laager said vahetatud aga ABS annab error it edasi ja ei tööta. Autoks 97 aasta Passat. Keegi saaks VAGCOM-iga mingi raha rest pilgu Peale visata ja errorid nullida?
ABS viga peaks ära kaduma peale väikest sõitu _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Teatud tingimustel siiski ei kao. Oled kindel, et andur sai kenasti õigele kaugusele paika? Kui oleksid Rakveres, teeksin niisama ära. See on nii väike liigutus. _________________ Rakvere parasiit
Tänud pakkumast. Kasutaja "elka" aitas andurit lugeda ja selgus, et andur on ikkagi ilmselt läbi. Kõigi teiste rataste andurid näitasid kiirust aga see üks näitas konstantselt 1kmh. Peale vea kustutamist andis auto taaskäivitamine kohe sama vea tagasi. Eks vahetan anduri ära. Küllap sai laagrit vahetades siiski kuidagi pihta.
Tänud pakkumast. Kasutaja "elka" aitas andurit lugeda ja selgus, et andur on ikkagi ilmselt läbi. Kõigi teiste rataste andurid näitasid kiirust aga see üks näitas konstantselt 1kmh. Peale vea kustutamist andis auto taaskäivitamine kohe sama vea tagasi. Eks vahetan anduri ära. Küllap sai laagrit vahetades siiski kuidagi pihta.
Enne, kui andurit vahetama ruttad kontrolli ikka. Vaheta teise poolega ära. Samuti veendu, et hammasvöö ikka korda jäi. _________________ Rakvere parasiit
täna on õuõu hommik
-15c _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul polnud ka eriti midagi. Kuigi maja küljes olev kraad näitas -16C
Aga veits raskemalt läks küll _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
See äge asi, olen reaalselt kapoti alla näinud ja näidati ka seda juhtaju teemat
Aga sellega sõitmine oleks raske - igalpool kiputakse ju ette sõitma, sest eeldatakse et uimad.
Cb4 kirjutas:
Ma kardan, et mul aku annab -20C juures alla. Aga eks näis.
Mul sama tunne... pumbajama tõttu on saanud aku rohkem vatti.
viimati muutis Magic 01.12.2014 11:04:35, muudetud 2 korda
Ma kardan, et mul aku annab -20C juures alla. Aga eks näis. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Eelnevad autod kõik bensiinikad olnud ja esimene talv diisliga. Auto seisis 2 päeva, -12 ja võehh millise kolinaga käima läks, võehh ma ütlen...
Kuidas kõige paremini aru saada ,et eelsüüteküünlad vajavad vahetamist? _________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.