praegune kellaaeg 17.06.2025 21:42:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid vabatahtlikult nõus paigaldama endale mikrokiibi? |
Ei |
|
56% |
[ 69 ] |
Võib-olla kunagi tulevikus, kui sellest reaalset kasu tõuseb ja see on igas mõttes täiesti ohutu |
|
36% |
[ 45 ] |
Jah, miks mitte |
|
7% |
[ 9 ] |
|
hääli kokku : 123 |
|
autor |
|
mikk36
HV Guru

|
30.11.2014 17:00:26
|
|
|
Olenevalt protokollist võib see "mõjuväli" üsna väike olla.
NFC puhul on see näiteks mõned sentimeetrid vaid.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.11.2014 22:32:54
|
|
|
Ja miks siis keegi veel uusimast ideest pole kirjutanud - see üksik-kiip naha all on juba üsna vana leiutis.
Pilt siis uusimast ideest ja mille nimeks siis E-Tattoo Mark:
Ja veel pilte ning jutte siis lingil:
Motorola Patents E-Tattoo Mark of the Beast, That Can Also Read Your Thoughts by Listening to Unvocalized Words in Your Throat...
http://www.tldm.org/news4/markofthebeast.htm
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
01.12.2014 12:40:48
|
|
|
LKits kirjutas: |
dpr2016 kirjutas: |
Vastu sellisele jamale kuna see kiip ei allu minu tahtele. Mobiiltelefoni ja rohelise kaardi võin ma iga kell koju jätta kui soovin. Kui sellist kiipi panna, siis peaks ta olema mõtte/närviimpulsi jõul kontrollitav. Otsus, kas ma soovin ennast identifitseerida või mitte, peab jääma mulle. |
Kui sa oled viimase 5 aasta jooksul enda ID-kaarti käinud tegemas, siis võeti sinult sõrmejälg - seda identifitseerimismeetodit sa samuti ei kontrolli.
Tõsi, andmebaasi pole eraettevõtetel, aga ma usun, et seal kiibi peal pole ka kandja nimi ega isikukood, vaid mingisugune identifikaatornumber - mittemidagiütlev. |
sõrmejälgesid on vaja AINULT passi jaoks. ID kaardi jaoks neid VEEL vaja ei ole (vahetasin sel aastal oma kaardi välja).
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
01.12.2014 12:51:23
|
|
|
Tundub nii, et eksisin selle osas, sest käisingi ja tegin mõlemad.
Ütleme nii, et kui mõeldakse välja mingi väga lihtne lahendus, mille saab ka vajadusel lihtsalt eemaldada (sõrmus või midagi), siis mina oleksin asja poolt ja arvatavasti ka kasutaja.
Ärge saage valesti aru - kui ma ütlen, et ma näen selles kiibis potentsiaali, siis see ei tähenda, et ma seda kõike üles haibiks ning pimedalt kasutama hakkaksin.
Ka minu jaoks on oluline selle eemaldamine vajadusel.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
01.12.2014 12:59:49
|
|
|
Loomade puhul on asi lihtne - vajadus (teenus) on ainult üks, looma tuvastamine. Samuti loom (kass, koer) elabki keskmiselt umbes 15a.
Inimese puhul on asi keerulisem - eluiga on pikk, erinevaid teenuseid mõeldakse välja tihti ning ilmselt ka vajadus kiipi täiendada oleks iga paari aasta tagant ikka. Iga paari aasta tagant uut kiipi kerre saada küll ei tahaks
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|