Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
26.11.2014 22:59:09
|
|
|
hondaa kirjutas: |
libe, Gap, oo kõrgeaulised härrad, ehk annetate alamklassi junnile siis parema arvuti? tänud beeta testimast btw  |
koli vanemate juurest välja, mine hari ennast, mine tööle ja osta oma tulusa palga eest
kõik luksused ei ole kõigile
kui omale miinimumnõuetele vastavat arvutit soetada ei jaksa, siis mida sa halised siin mängu teemas
minagi pelan alla miinimum nõuetele vastava masinaga
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
27.11.2014 00:17:38
|
|
|
libe, See koli vanemate juurest minema on hea soovitus Siis ei jää absoluutselt vaba raha, et mingi hea arvuti kokku panna.
Aga jah laptop ei ole just loodud mängimiseks ja need mis on, on juba sellises hinnaklassis, kus oleks mõistlik juba korralik püss lauaarvuti kokku panna.
Mul endal jookseb see mäng 720p peal 30fps peal ja mul pole ka just kõige nõrgem arvuti.
Lähema poole aasta jooksul pole mul küll võimalik osta uus graafika kaart 970 ja vahepeal mõtlesin, et uuendan 960 vastu kui see kunagi välja lastakse ja just 4GB video mälu pärast.
Kui uuendada siis oleks mul ikka mõistlikum 970 võtta, sest see peaks vastu kauem, ennem kui oleks aeg vahetuse peale mõelda.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.11.2014 00:30:42
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
libe, See koli vanemate juurest minema on hea soovitus Siis ei jää absoluutselt vaba raha, et mingi hea arvuti kokku panna.  |
tööle tuleb minna, mitte looderdada
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
27.11.2014 00:57:33
|
|
|
No Eestis on raske leida sellist tööd, millest suudad maksta ära kõik maksud ja korterit ka üürida ja siis veel arvuti ostu peale.
Ma olen muidugi ka üles kasvatatud sedasi, et ma liisinguid ei võtta asjadele mida saab otse välja osta. Auto ost ja korteri ost on liisinguga, sest neid otse välja just väga ei osta.
Aga arvuti jupid ja arvuti peaks saama ikka otse välja osta, kui need on sul vajalikud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
27.11.2014 21:21:03
|
|
|
Ega seda tean küll, et arvuti juust Saaks low/med pealgi sujuvalt mängida oleks rahul. Pole see graafika nii oluline
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
27.11.2014 22:26:24
|
|
|
beta testjad pidid head palka saama, aga nagu näha on nad ikka väga ihned vanemate juurest välja kolin ei jää ju mängimiseks aega
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
29.11.2014 13:51:50
|
|
|
nonii... tahtsin siis eile õhtul seda mängima hakata,aga enne seda näitas et patch on saadaval 1,8gb.... ok tõmbas selle siis ära,kuna ma olin ainult mängu downloadi ajal mänginud seda esimest rüütliga missiooni, siis mängu graafika ja jooksmise koha pealt ei oska küll öelda kas see patch nüüd midagi paremaks tegi ja mängu jooksutamist parandas Ühesõnaga sai siis lõpuks mängima asutud ja paar missiooni ära tehtud...kohati on nagu graafika täitsa okei ja päris ilus kui vaadata neid Pariisi linnatänavaid... ja kui nad viitsiksid või oleksid võinud natuke seda graafikat teha nii nagu seal esimestes mängu trailerites ja videotes näitasid, siis võiks öelda küll et next-gen. kuigi jah kui ronida kuhugi kiriku torni tippu,ja vaadates ringi siis on majade tekstuurid väga koledad,nagu aastast 2000 mäng võtab kõvakettal ruumi 40,6Gb aga ausalt öeldes midagi väga ilusat küll ei ole,võrreldes kui mõni teine mäng võtab poole vähem ruumi ja on 10 korda ilusam siis ma ei tea kas nad ise ka vaatasid milline see mäng on enne kui müüki paiskasid võib-olla tulevikus lastakse välja mingi suurem patch/mod mis teeb mängu selliseks
Mäng jookseb täitsa okeilt ,kohati on nagu jõnksamised sees ultra high seadetel...võib olla asi driverites,ei tea... ei jõua koguaeg kõige uuemaid panna iga mängu pärast ja alati ei ole see hea ka.. aga jah ütleks nii et oleks võinud parem ikka olla graafiliselt,ehk parandavad lähitulevikus seda ja stoori koha pealt tundub esiaalgu päris huvitav... see peategelase tibi on päris kobe tükk
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
29.11.2014 21:36:04
|
|
|
PS4 peal keerati graafika maha ja valgus efektid kinni julmalt tagasi seal kuidagi neid ei saa enam
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
29.11.2014 23:52:11
|
|
|
Kui jätta välja, et tüübid pole eriti optimeerida viitsinud PC-le, siis tulemus suht ok...
Samas suured üllatused mängus puudusid.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
29.11.2014 23:55:40
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
PS4 peal keerati graafika maha ja valgus efektid kinni julmalt tagasi seal kuidagi neid ei saa enam  |
kas see konsooli mäng oli liiga odav,mõeldi et kes konsooli peale selle ostis sai liiga palju efekte mängus selle raha eest v ? ubisofti vennad mõtlesid et krt liiga palju saavad keerame osad asjad kinni ja müüme kunagi dlc- paketina neile graafika ja valguseffektid
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.11.2014 00:00:18
|
|
|
Gap kirjutas: |
PS4 peal keerati graafika maha ja valgus efektid kinni julmalt tagasi seal kuidagi neid ei saa enam  |
kas see konsooli mäng oli liiga odav,mõeldi et kes konsooli peale selle ostis sai liiga palju efekte mängus selle raha eest v ? ubisofti vennad mõtlesid et krt liiga palju saavad keerame osad asjad kinni ja müüme kunagi dlc- paketina neile graafika ja valguseffektid  |
konsoolide riistvara on liialt pask, et seda sellisel kujul esitleda
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
30.11.2014 00:47:38
|
|
|
libe kirjutas: |
kas see konsooli mäng oli liiga odav,mõeldi et kes konsooli peale selle ostis sai liiga palju efekte mängus selle raha eest v ? ubisofti vennad mõtlesid et krt liiga palju saavad keerame osad asjad kinni ja müüme kunagi dlc- paketina neile graafika ja valguseffektid  |
konsoolide riistvara on liialt piix, et seda sellisel kujul esitleda |
http://www.gamepur.com/news/17114-no-assassins-creed-unity-ps4xone-graphics-downgrade-its-lighting-bug.html
5 sekundi google esmine link ja lugesin 10 sekundit. ja on tegu bugiga mitte downgradiga. ja seda enam ,et siseruumides oli fps normaalne milleks võta ära lighting effectid siseruumis?
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
30.11.2014 23:19:03
|
|
|
Märgin teema ära.
Sai ka korra proovitud, nii 15minutit, JA
Huumorit ikka jätkub
Enda i5 4690k@ 4,6ghz ja 760-ga (ligilähedane referents 770-le overclockitud) väga ei näe üle 30 fps-i
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
ampsu
HV veteran

|
07.12.2014 18:29:07
|
|
|
Väga huvitav. G3258 @4,0ghz jooksutab 720p peal low-med sätetega 40-60fps (GPUks 270x).
Hetkel ise seq6 juures ning siiamaani täitsa bueno. Parem kui Black Flag imo. Assassinate on kuidagi huvitavamaks tehtud nö nende mit.ete võimalustega.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
4 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.12.2014 19:02:53
|
|
|
no jah ma lasin ka FHD-ga.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
14.12.2014 14:47:34
|
|
|
http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm%3A152-188597-16&ct=tcm%3A148-76770-32
Tundub et homme peaks mingi patch tulema,loodan et parandavad veits graafikat mitte et see nüüd väga oluline oleks,aga võiks ikkagi... tesselationi ei teeks paha,kuna objektid ja tekstuurid ikka kohati väga udused....
Iseasi kas seda mängu keegi veel üldse mängib,aga ise olen seda nüüd siin mõnda aega mänginud ja ütleks et kõige hullem pole,endal jookseb jõudluse koha pealt väga hästi ..bug-e olen kohanud ainult mõned korrad.. tegelane äkki vajub läbi maa,või jääb kuhugi kinni,sellisetel juhtudel on aidanud korraks fast travel mõnda kohta
Mängu enda ja stoori koha pealt tahaks natuke vinguda mõne asja pärast. võib-olla ootasin ja lootsin ise liiga palju... stoori misssioonid on sellised enam vähem,aga need paris story ja teised igasugused kõrvalmissioonid on ikka kurdi nürid ja igavad ..need mõrva uurimised meeldivad,päris huvitav minu meelest,olen juba kolm tükki ära lahendanud ja täiesti õigesti olen mõrvari ära tabanud kõik korrad... ja nende enigmade otsimine on ka päris huvitav,mis mulle meeldib hea et enam ei ole mingite plakatite seintelt maha katkumist et enda tuntust vähendada,see oli päris nüri...samas on tänavatel niipalju rahvast et kui möödud nendest sõduritest ja igakord kui nendest möödud isegi mitte keelatud tsoonis, siis nad muutuvad kuidagi agressiivseks kohe ,mis on pisut häiriv..need pariisi linna tänavad on muidu ikka väga igavad ja tühjad... vahest vaatad ainult neid inimesi seal siis mõtled et imelik kas vanas pariisis olid päise päeva ajal inimesed nii purjus et 2 sõpra pidid püsti aitama teda...ju siis Prantsuse vein niitis hästi sel ajal (jäin mängus ükskord vaatama mida see ubisofti loodud A.I seal tänaval teeb siis)
Ootasin et oleks mingeid missioone kuskil prantsusmaa uhketes lossides ja mägedes,umbes nagu oli black flagis et said vee alla minna mingeid aardeid otsima jne või siis et otsid mingeid superrüü osi igast erinevatest prantsussmaa lossidest või mägedest,umbes nagu oli black flagis et saada see mingi maajade kuulikindel rüü... need outfitid on siin ka kuidagi väga sellised et ei ole sellist tunnet et juba mängu alguses ajad seda taga et kätte saada.... see Altairi outfit on nii legendaarne vist et jääbki igasse tulevasse mängu neile kaasas käima
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
14.12.2014 19:35:05
|
|
|
Hakkasin ka uuesti mängima peale GPU vahetust R9 290 vastu. Loodetavasti toob järgmine patch tuntavalt head juurde.
Keegi kuskil klubis ka on?
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.12.2014 21:22:10
|
|
|
Ei kuskil klubis ei ole aga,siin eile just proovisin ka seda n.ö co-op värki ja mitte kõige raskemat missiooni ja mingi pool minutit siis ootasin ja leidis mingi mängija ja sai siis sellega missioon ära tehud ja natukene seda raha ka,millega neid n.ö skille lahti saada. Äärmiselt nõme asi see seal mängus minumeelest Tegin ühte missiooni kus oli vaja avada mingit ust,aga selle lukk oli liiga kiire minu jaoks,nii ma seal siis klõpsisin seda kahekohalist kõrgema skilli lukku,kuni lõpuks lahti sain selle
ja see mingi Assasins Creed Initiatesi leht üldse töötab ka kellelgi või milleks see vajalik on üldse ? mina pole sellest aru saanud... seal on mingid autausud, collection, siis minu profiil aga kui selle mängu menüüst avan siis on tühi leht logoga
Guru3D foorumis räägitakse et viimaste AMD omega driveritega pidi mäng väga hästi jooksma...
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=387581&page=62
edit: Mitte et mul midagi pahasti oleks selle mänguga,või jookseks halvasti aga ubi ikka oskab
http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm:152-188879-16&ct=tcm:148-76770-32
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.12.2014 21:27:18
|
|
|
Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.12.2014 21:36:38
|
|
|
Scart, see on jah väga n.ö irooniline ubil sellist asja öelda
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.12.2014 21:50:36
|
|
|
kvaliteetsus ja perfektsus ei ole sünonüümid
ja quality control on siiski kvaliteedikontroll ettenähtud nõuetele, mitte kõikide kasutajate eeldustele vastavusest kvaliteedist
seda, kuidas kvaliteedinõuded kujunevad, ei ole vast mõtet siin hakata diskuteerimagi - inimesed, kes teavad ja aimavad tootmisest ning toote arendusest tootmiseni vaid nii palju, kui oma kätega teinud ja internetist lugenud või arvavad mõistvat - ei ole pointi nendega vaielda
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.12.2014 21:51:34
|
|
|
ja quality control on siiski kvaliteedikontroll ettenähtud nõuetele, mitte kõikide kasutajate eeldustele vastavusest kvaliteedist
seda, kuidas kvaliteedinõuded kujunevad, ei ole vast mõtet siin hakata diskuteerimagi - inimesed, kes teavad ja aimavad tootmisest ning toote arendusest tootmiseni vaid nii palju, kui oma kätega teinud ja internetist lugenud või arvavad mõistvat - ei ole pointi nendega vaielda |
Sinu Ubi-apologism hakkab muutuma juba kergelt nukraks.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.12.2014 22:01:27
|
|
|
Scart kirjutas: |
seda, kuidas kvaliteedinõuded kujunevad, ei ole vast mõtet siin hakata diskuteerimagi - inimesed, kes teavad ja aimavad tootmisest ning toote arendusest tootmiseni vaid nii palju, kui oma kätega teinud ja internetist lugenud või arvavad mõistvat - ei ole pointi nendega vaielda |
Sinu Ubi-apologism hakkab muutuma juba kergelt nukraks. |
minu puhul kehtib sama mõtteviis kõigi kohta siin maakeral
minul ei ole vahet, kas rockstar, ea, ubisoft, activision või miski muu
mulle kas toode meeldib või mitte, see sõltub valikute kogumist, mitte üksikust kriteeriumist toote puhul - ja isegi kui leian toote mulle ebasobiva olema, siis ma ei viitsi tootjat nui neljaks bashida ja internetis mingit feimi rookida.
ma lihtsalt loobun toote kasutamisest ja eeldan, et tootja õpib oma vigadest - tootja puhul kehtib siiski käibenumber, mitte mingi revüü puhul jagatav number - ilus number on küll tore, kuid kas see ilus number katab selleks vajalikud kulud?
sa paistad olema inimene, kes näeb teiste silmis palki, kuid enda silmis pindu ei märka
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
15.12.2014 22:29:17
|
|
|
libe, ma nüüd ei saa aru sinust... ma ei ütle midagi,mina kui AC seeria fänn,sinisilmselt ostsin ka selle mängu ja mäng töötab korralikult,selle kohta ei virise... ok mõned sellised hangumised ja kiilumised mängus on ja mõned bugid.,,, see selleks.... aga see mäng pole see mida nad reklaamisid meile E3-l ja traileritega.. seal on ikka kõvasti graafikat maha tõmmatud see ei ole ikka väga ilus tegu... pluss see veel et paljudel mäng ei jooksnud isegi hea raua peal... amd kaartidega oli vist probleeme ...
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.12.2014 00:44:09
|
|
|
libe, ma nüüd ei saa aru sinust... ma ei ütle midagi,mina kui AC seeria fänn,sinisilmselt ostsin ka selle mängu ja mäng töötab korralikult,selle kohta ei virise... ok mõned sellised hangumised ja kiilumised mängus on ja mõned bugid.,,, see selleks.... aga see mäng pole see mida nad reklaamisid meile E3-l ja traileritega.. seal on ikka kõvasti graafikat maha tõmmatud see ei ole ikka väga ilus tegu... pluss see veel et paljudel mäng ei jooksnud isegi hea raua peal... amd kaartidega oli vist probleeme ... |
ma ei ole neid e3 ega muid treilereid näinud, pole ka ühtegi revüüd näinud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |