Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 27.11.2014 18:46:45 vasta tsitaadiga

Oleme ausad, tänapäeval on raske üllatada millegi uuega. Miski asi on juba mõõdupuu ette visanud ja hakatakse kohe võrdlema. Vaevalt FC5 midagi muud tuleb, ja kui tulebki siis leitakse võrdlus mingi teise mänguga...lõputu ring. Rahulolematuid leidub alati.
See on tore, et FC4 üritatakse vahest outposte tagasi võtta ja tagasi nad ka võetakse kui ise ei sekku.. (ei mäleta, et fc3 seda oleks olnud).
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.11.2014 19:01:14 vasta tsitaadiga

Huvitav, et see mängukogemus nii erinev saab olla. Mina pole küll senimaani teinud veel ühtegi sellist sõitu, mis oleks kestnud vist ütleme üle ühe minuti. Ja ma olen praeguseks mänginud ikka juba miski 6 tundi kindlasti. Ikka pigem nii, et istud mingisse sõidukisse sisse ja suts kohal, kuna need asjad arendavad siin kiirust ka, mitte nagu nii mõneski teises mängus.
Ja kusjuures, ma pole fast travelit mitte kordagi kasutanud siiamaani, ausalt öeldes ma ei teagi kuidas seda kasutada ja tõenäoliselt läheb aega enne kui see mind üldse huvitama hakkab icon_biggrin.gif

Võibolla minu isiklik mängukogemus on siis parem sellepärast, et 3ndat osa mängisin suht vähe aga samas pidi seda siiski olema piisavalt, et kõiki neid väidetavaid hirmus suuri sarnasusi ära tunda. Minumeelest on sama vaid üleüldine raamistik, nii nagu see tõepoolest on ja on pea alati olnud samasugustes seeriamängudes.

Eks neid nürisid asju muidugi on ja neid saab ja jääb olema ka ilmselt igas viimses kui mängus, mis kunagi tehakse. Aga siin on juba küss paljuski selles, et ega kõigile korraga ei saagi meeldida ja mängu devid ei mõtle kunagi täpselt samamoodi nagu sina kui mängija. Olen nõus sellega, et mingil hetkel ilmselt läheb outpostide üle võtmine ja kellatornide omastamine pehmelt öeldes rutiinseks...kuid ma ise arvan, et selleks ajaks olen ma ka sellest mängust kätte saanud selle fun'i ja need mängutunnid, mida umbes ootasin.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 27.11.2014 19:15:33 vasta tsitaadiga

Ma tegelikult ei saa ka aru inimestest kes kurdavad, et mäng on liiga sarnane fc3-ga. Mis siis fc4-s teist moodi peaks olema? Äkki järgmine osa peaks tulema tulnukate ja kosmoselaevadega, et rahvas rahul oleks? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 27.11.2014 19:24:00 vasta tsitaadiga

Dave20 kirjutas:
Ma tegelikult ei saa ka aru inimestest kes kurdavad, et mäng on liiga sarnane fc3-ga. Mis siis fc4-s teist moodi peaks olema? Äkki järgmine osa peaks tulema tulnukate ja kosmoselaevadega, et rahvas rahul oleks? icon_biggrin.gif

On ju FC3 Blood Dragon icon_lol.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 27.11.2014 19:39:06 vasta tsitaadiga

FC võrreldes Crysisega läheb hästi, viimane on suhtkoht unustatud tiitel kedagi enam ei koti icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 27.11.2014 19:48:24 vasta tsitaadiga

Ei kujuta tõesti ette mis võiks seal veel olla, et saaks huvitavam (kellegi jaoks) olla. Nagu tõsiselt, ideid paluks, mida veel vaja. Endale viskas see džungel ikka rämedalt üle lõpuks. Kuidagi liiga multikas oli. Siin ikka puud liiguvad väga loomulikult ja mingid "pilved" vahepeal lendavad mööda icon_lol.gif
Ütleks nii, et selles osas on küladel kohati rohkem elu sees kui fc3 oli. Aga jah, story on kahjuks igav aga minu jaoks on see hetkel täiesti teisejärguline kuna lihtsalt liiga palju on teha.
Iga päev tunnike-kaks pelan ja see ei lase väga rutiini ka peale tulla. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 27.11.2014 21:40:35 vasta tsitaadiga

igav või mitte, story tellimine on minumeelest üks parimaid. pole sellist tunnet nagu vaataks mingit tittedele mõeldud hollywoodi märuli mänguversiooni.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 27.11.2014 23:47:38 vasta tsitaadiga

circles kirjutas:
Lisaks on kohanimed sellised.. mittemidagiütlev india mulin. Mängumehaanika üks-ühele mahaviksimine ei oleks niivõrd teemaks, kui seda kompenseeriks hea story.

Ja siis tuleb mingi tüüp, nt Scart, ja ütleb, et nimed pole autentsed ja mingi load of crap toodetud.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2014 00:01:09 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
circles kirjutas:
Lisaks on kohanimed sellised.. mittemidagiütlev india mulin. Mängumehaanika üks-ühele mahaviksimine ei oleks niivõrd teemaks, kui seda kompenseeriks hea story.

Ja siis tuleb mingi tüüp, nt Scart, ja ütleb, et nimed pole autentsed ja mingi load of crap toodetud.

FC4 ongi kräpp, sest tegu on järjekordse Ubifactory toodanguga ehk me räägime kirjastajast, mille kogu AAA tiitlibaasi võib kokku võtta kolme punktiga.

1) Roni torni otsa, et unlockida maakaart
2) Tee ära selle unlockitud maa-ala kvestid
3) Korja mõttetuid mõttetuid collector itemeid gameplay pähe

Isegi The Crew omab raadiotorne, for god's sake.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 28.11.2014 00:08:38 vasta tsitaadiga

Aga miks on FC4 hea mäng???
softis
HV Guru
softis

sõnum 28.11.2014 00:09:05 vasta tsitaadiga

Krt, see teine lause mu kvooti küll ei pidanud jääma icon_redface.gif
Üldiselt olen selle tornide teemaga nõus.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.11.2014 00:40:29 vasta tsitaadiga

Ma palju mänge ei mängi ja nende teemades ei kola, aga see haige hylgemöla hakkab juba üle viskama.
Tür kas seda paska tuleb iga krd mängu teemas söögi alla ja söögi peale?
Sitt mäng, kõik on sama, mis ennem bla bla bla

Tehke uninstall, võtab aega 10 sekundit max icon_idea.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 28.11.2014 00:50:37 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
Paljud mängivad low/medium seadel ja siis kiruvad, et samasugune nagu eelmised.
See ei käi ainult Far Cry kohta, ma olen selliseid palju näinud.

Fc4 puhul oli probleemiks see et paljud jooksid leaked versioonile tormi mis oli graafiliselt ja mänguliselt piiratud. Ja muidugi installikase oma rondile arvutile ülim mäng ja siis kirutakse. Süsteemi nõuete lugemine on noobidele icon_smile.gif Natuke võib ilkuda naljaka AI peale mis teeb selle mängu veel funnimaks mitte tõsiseks elu surma küsimuseks. Värvikaid karaktereid on mängus küll ja erinevaid lõpu versioone ka. Vaba valik kuidas sa seda mängid. Kuna inimesed ei oska vabadusega midagi peale hakata siis järgmine osa võiks tulla nagu FC1. Kaua sa nende tornide ja craftinguga ikka viitsid jännata. Korralik koridori shooter kuskil troopilisel rannal roheliste mehikeste vastu thumbs_up.gif . Päriselt.
P.S Ultra peal on mäng väga viis.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 28.11.2014 03:52:51 vasta tsitaadiga

sõltumatult küll viimase kommija kommentaarist, kuid ennist sai just lihtsalt natuke ajas tagasi rändamise mõttes vaadatud tuubist FC1 gameplay videot.

stoori ja sellega seotu kallal virisejad võiksid minna ja vaadata, kuidas too mäng algas ja sisse juhatati...millised dialoogid ja karakterid seal olid ja mis toimuma hakkas icon_lol.gif see võibolla paneb teist korda mõtlema, et kas see praegune asi ikka tegelikult nii kehva on. kusjuures, fc1 oli teatavasti ju omal ajal väga kõva mäng ja teenäitaja nii mõneski mõttes. sai ka väga kõrgeid hinnanguid kui ma õigesti mäletan

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 28.11.2014 08:30:27 vasta tsitaadiga

Wiltz, FC1'es oli tegelt aint 2 probleemi - stealth ei toimind korralikult ja üheltmaalt need kuradi aint kollide missioonid icon_biggrin.gif Mingit hingematvat stoorit sellisest mängust ju nagunii ei otsi ja egas FC3'me stoori ju ka suuremasi polnd - ülbikutest murica tatid kes kuskil troopilisel saarel pidu panevad suhtumisega "vsjo naša" satuvad piraatide küüsi, üks joppenpuhh põgeneb ja siis avastatakse, et see murica tüüüp on tegelt ancient warrior ja whatnot muinasjutt, et kämmooon noh icon_lol.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
mkutt
HV kasutaja

sõnum 28.11.2014 13:15:35 vasta tsitaadiga

Ma vihkan neid unskippable cutscenesid. Sellest piisab, et ma ei taha seda mängida enam.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.11.2014 13:21:41 vasta tsitaadiga

mkutt kirjutas:
Ma vihkan neid unskippable cutscenesid. Sellest piisab, et ma ei taha seda mängida enam.
tundub, et 25% mänguajast vaatan tõesti multikat icon_confused.gif
Suht ainuke negatiivne asi asja juures

Edit:
Kas selle propeller helikopter vms maanduda ei saagi?
Või mis nupuga ma selle alla toon, üldjuhul on mingi error tulnud ja siis toweri juures ise alla hakanud kukkuma icon_lol.gif

tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 28.11.2014 13:27:06 vasta tsitaadiga

jeesus188, C tähega liigub alla, spacega üles
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.11.2014 13:31:06 vasta tsitaadiga

Tänud thumbs_up.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.11.2014 13:42:10 vasta tsitaadiga

Selle buzzeriga on tegelikult lahe maanduda radio toweri peale. Mitte päris tippu, aga ütleme kuskile keskkohta. Siis saab hulga kiiremini ära vallutada ja järgmise juurde lennata. Lihtsalt hoolikalt tuleb maanduda kuhugi serva peale icon_lol.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 28.11.2014 14:38:50 vasta tsitaadiga

Teatud kohtades justkui mäng ise ei laseks maanduda sellega. Hakkab ise kõrgust koguma.
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 28.11.2014 15:48:21 vasta tsitaadiga

jap, ja kui õnnestubki maanduda, siis enamus ajast hakkab libisema
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 28.11.2014 16:28:40 vasta tsitaadiga

saab maanduda suht igalpool siiski, bell toweril maanduda pole eriline probleem, lihtsalt rahulikult ja täpselt tuleb läheneda. kuskil kaljuserval pole ka väga probleemi läheneda. ainuke asi millest ei saa aru, et miks see vahepeal lampi oma häirekellad tööle paneb lennu ajal ja jukerdama hakkab
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.11.2014 16:46:58 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
saab maanduda suht igalpool siiski, bell toweril maanduda pole eriline probleem, lihtsalt rahulikult ja täpselt tuleb läheneda. kuskil kaljuserval pole ka väga probleemi läheneda. ainuke asi millest ei saa aru, et miks see vahepeal lampi oma häirekellad tööle paneb lennu ajal ja jukerdama hakkab
Lennu ajal hakkab veiderdama siis, kui liiga kõrgel oled maapinnast.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 28.11.2014 17:38:33 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

Õhk läheb hõredaks vms.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.