SSD ketast. ~250GB ja hinnaklass 100-120€ (ärge jääge hinda kinni!) harasho. Vaja võimalikult kiiret ja kvaliteetset töö tegemiseks. Kõrvataha on jäänud see Samsung 840 Basic.
Soovitage videokaarti profiilikasti jaoks. Olemasolev kooles ära. Võib soovitada nii uusi kui ka neid, millel siin foorumis silma peal hoida, peaasi, et praegune PSU selle ilusti ära toidaks. Hinnaklassiga nii 150€ raadiuses.
Soovitage videokaarti profiilikasti jaoks. Olemasolev kooles ära. Võib soovitada nii uusi kui ka neid, millel siin foorumis silma peal hoida, peaasi, et praegune PSU selle ilusti ära toidaks. Hinnaklassiga nii 150€ raadiuses.
härrad, GTX580 Lightningu originaalid termopadjad on.. omadega mäel mahlad väljas, tunduvad miskised õli baasil tehtud olevat vist. tunneb keegi värki, kui head need padjad olid ja millised patju sinna asemele oleks viisakas installida?
härrad, GTX580 Lightningu originaalid termopadjad on.. omadega mäel mahlad väljas, tunduvad miskised õli baasil tehtud olevat vist. tunneb keegi värki, kui head need padjad olid ja millised patju sinna asemele oleks viisakas installida?
Kalkulli paksus välja ja pane hoopis plekitükk termopastaga.
Kalkulli paksus välja ja pane hoopis plekitükk termopastaga.
mõtle oli, aga mõtteks see ka jääb. kaart on mul vertikaalselt, ma loll kardan selle plekitüki ärakukkumist
Üks isend on peatselt vabanemas aga kuna too on suhteliselt vana, siis tahaks teada, kas on mõttekas seda uuendada või peaks vaatama tutika isendi poole. Vaja läheks seda fototöötluseks.
Kuna ma olen arvutijuppide hindade (va kõvakettad) osas suhteliselt võhik, küsin teilt kui targematelt nõu.
Seal veel juures üks korpus ka. Mälud endal olemas ja kettad ka.
Kuna tükk aega eemal olnud sellest arvutimaailmast, kas miskit tasub vahetada ?
Tänud ette ära ! _________________ Autovaruosad Pärnus/kuni -30%
www.mardigarage.eu
Video asemel võta juba siit foorumist R9 280X, mida paljud müüvad kehtiva garantiiga ja tutikaid ja lisaks paremale jõudlusele hoiad 50-70 euri kokku, mille arvelt saad muid paremaid juppe osta. Neid liigub siin müügiteemas, nagu vändrast saelaudu
Plaanis kuskil 800-950 kanti jäävat arvutit kokku panna. Võib ka veidikene üle minna, kuid mitte palju.
Peamiselt mõeldud mängimiseks, kuid võiks olema ka võimeline ka eelmise/üleeelmise aasta mänge vähemalt madalatel settingutel FRAPs või muu programmiga salvestada. Vaja on ainult kasti ja selle sisu. Hetkel on olemas kõvakettad, nii et seda pole vaja osta. Graafikakaardi ja protsessori ostan ilmselt HV-st kasutatult.
Prose peaks saama OC-da mingi 4,2-4,4 kanti. Kui ma olen õigesti aru saanud, siis i7 prosed kuumenevad kergemini üle ja on vähem OC-tavad, kuid HT tõttu on neil parem encodimise (videomaterjali salvestamise) suutlikus kõrgem. Kui i5 on suuteline 30 FPS-i juures eelmise/üleeelmise aasta mänge salvestama, siis võib ka i5 olla. Näiteks 4690k vms.
Plaanis kuskil 800-950 kanti jäävat arvutit kokku panna. Võib ka veidikene üle minna, kuid mitte palju.
Peamiselt mõeldud mängimiseks, kuid võiks olema ka võimeline ka eelmise/üleeelmise aasta mänge vähemalt madalatel settingutel FRAPs või muu programmiga salvestada. Vaja on ainult kasti ja selle sisu. Hetkel on olemas kõvakettad, nii et seda pole vaja osta. Graafikakaardi ja protsessori ostan ilmselt HV-st kasutatult.
Prose peaks saama OC-da mingi 4,2-4,4 kanti. Kui ma olen õigesti aru saanud, siis i7 prosed kuumenevad kergemini üle ja on vähem OC-tavad, kuid HT tõttu on neil parem encodimise (videomaterjali salvestamise) suutlikus kõrgem. Kui i5 on suuteline 30 FPS-i juures eelmise/üleeelmise aasta mänge salvestama, siis võib ka i5 olla. Näiteks 4690k vms.
Peamiselt mõeldud mängimiseks, kuid võiks olema ka võimeline ka eelmise/üleeelmise aasta mänge vähemalt madalatel settingutel FRAPs või muu programmiga salvestada.
Väike OT: Keegi veel kasutab FRAPS-i?
On paremad programmid saada mis salvestavad praktiliselt ilma jõudlusekaota mänge. Paremad ja tasuta programmid kusjuures
Nvidial on koguni oma ShadowPlay sisse ehitatud, seega uuema nvidia kaardiga sad salvestada raudvaralise kiirendusega ilma jõudlusekaota ja heas kvaliteedis. AMD-l on ka midagi aga seal soovitan pigem MSI Afterburnerit (jah see toimib ka mitte-MSI kaartidega). _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Töömasinasse mina alla korraliku gold certiga 5+ aastase garantiiga PSUd ei pane.
Mis erilist turvatunnet see gold sertifikaat sul annab - et on 20, 50 ja 100 prossase loadi all hingematvalt 7% efektiivsem kui tavaline 80+? Eks reklaami jõud ole kõva ja tahaks ju kirkama nimega asja, lihtsalt reaalselt on natuke naljakas kuidas iga paari-kolme prossuse vahepealt mõeldakse kohe uhkemaid nimetusi välja.
Mask kirjutas:
z97 emaplaadi soovitusi mis kannataks hästi klokkimist? hea kui oleks matx ning alla 150eur.
Erilist vahet pole kuna haswelli puhul ju asi kinni proses mitte plates ehk siis 4,4-4,5 teevad kõik, 4,6 teevad paljud ja üle selle peab prosega joppand olema, et ilma üüratu voldita stabiilseks saada.
Töömasinasse mina alla korraliku gold certiga 5+ aastase garantiiga PSUd ei pane.
Mis erilist turvatunnet see gold sertifikaat sul annab - et on 20, 50 ja 100 prossase loadi all hingematvalt 7% efektiivsem kui tavaline 80+? Eks reklaami jõud ole kõva ja tahaks ju kirkama nimega asja, lihtsalt reaalselt on natuke naljakas kuidas iga paari-kolme prossuse vahepealt mõeldakse kohe uhkemaid nimetusi välja.
Mis turvatunnet? See, et reaalselt keegi on testinud seda toodet, mitte pole tehtud paari tehet ja järeldatud, et "noh, paneme 80+, siis ei pea siia rohkem raha kulutama".
Eranditult KÕIK PSUd millel pole bronze/silver/gold/platinum sertifikaati on kasutatud detailidelt ja koostekvaliteedilt alla igasuguse arvestuse.
Gold on lihtsalt hinna-sisu osas kõige paremini tasakaalus ja töömasinale ma vähem ei kulutaks.
Jäi silma selline korpus Corsair profiili arvuti jaoks.
On kellegi paremaid pakkumisi umbes sama hinnaklassi sees?
Just eelmine reede panin masina kokku kus kasutasin seda SPEC3 korpust.
IMO väga korralik sisu ja nägusa olemisega
SPEC 2 ja 3 peaks erinema ainult näo poolest. 3-l on rohkem väljaulatuv, jõulisem äkki kui nii saab neid asju nimetada
Mis turvatunnet? See, et reaalselt keegi on testinud seda toodet, mitte pole tehtud paari tehet ja järeldatud, et "noh, paneme 80+, siis ei pea siia rohkem raha kulutama".
Eranditult KÕIK PSUd millel pole bronze/silver/gold/platinum sertifikaati on kasutatud detailidelt ja koostekvaliteedilt alla igasuguse arvestuse.
Gold on lihtsalt hinna-sisu osas kõige paremini tasakaalus ja töömasinale ma vähem ei kulutaks.
Jutt ei käi mingist noname 15 eurot 1000 watine versus seasonic gold vaid "alla gold" toidetest. Et siis 600W 65 rutsine bronze seasonic on sitt ja läheb homme katki aga "parima hinnasuhtega" 600W 115 rutsine seasonic gold töötab igavesti ja keedab hommikuit kohvi ka?
Jutt ei käi mingist noname 15 eurot 1000 watine versus seasonic gold vaid "alla gold" toidetest. Et siis 600W 65 rutsine bronze seasonic on sitt ja läheb homme katki aga "parima hinnasuhtega" 600W 115 rutsine seasonic gold töötab igavesti ja keedab hommikuit kohvi ka?
Wut? Trolli mujale. Pole väitnud, et bronzel midagi viga on, lihtsalt gold maksab nii vähe rohkem, et töömasinal on see kulutus õigustatud.
Sina rääkisid, et Gold certiga PSU ainus eelis on "...20, 50 ja 100 prossase loadi all hingematvalt 7% efektiivsem kui tavaline 80+.."
Kuidas seal tolmufiltrite ja vendikinnitustega oli?
Millestki puudus ei ole, ei oska midagi kosta.
50€ eest on kasti väga palju.
Äkki ülevaate video aitab sul mõnele küsimusele vastus saada https://www.youtube.com/watch?v=H6lzarZ7quI
Mis toitekas oleks sobilik R9 280X-le ? Tuleb suhteliselt tavaline süsteem, i5, 8GB RAM etc.
Minu profiilis olev psu jooksutab lõtva ära kogu süsteemi ja varsti lisan SSD juurde. Lisaks veel on mul seal kolm 120mm ventikat jahutamas korpust. Mingi korralikum - 500w toitekast küll ma arvan.
Mis toitekas oleks sobilik R9 280X-le ? Tuleb suhteliselt tavaline süsteem, i5, 8GB RAM etc.
Minu profiilis olev psu jooksutab lõtva ära kogu süsteemi ja varsti lisan SSD juurde. Lisaks veel on mul seal kolm 120mm ventikat jahutamas korpust. Mingi korralikum - 500w toitekast küll ma arvan.
60 rublaga mingi seasonicu 520W bronze maa ja ilm ja mõistlik.
60 rublaga mingi seasonicu 520W bronze maa ja ilm ja mõistlik.
z97 emaplaadi soovitusi mis kannataks hästi klokkimist? hea kui oleks matx ning alla 150eur.
Tahaks ka head Z97 emaplaati. Tavaline ATX sobib hästi ja võib ka üle 150€ olla, <200€ . Valida on ilmselt Asus/GigaByte/MSI vahel. Mida nende tootjate valikust võiks võtta? _________________ M: Magic Mouse + Keyboard, MX Master 3S
M: 16GB DDR4, 1TB SSD
Tahaks ka head Z97 emaplaati. Tavaline ATX sobib hästi ja võib ka üle 150€ olla, <200€ . Valida on ilmselt Asus/GigaByte/MSI vahel. Mida nende tootjate valikust võiks võtta?
Olen nati ülevaateid lugenud ja foorumitest rahwa häält kuulatanud.
Z97 seerial peaks klokkujad olema Asus ja Giga, Z87 tipp klokkuja MSI aga mingil põhjsuel Z97 all ei liigu.
Põhjust keegi leidnud ei ole väga aga tulemused on sellised nagu nad on.
ASKivi käib siis kui väga rahanumbrit on vaja vaadata, kuna nendega on loterii väga suur.
Osad liigutavad nagu loomad, osadele pole stabiilset draivertki pakkuda.
Ise läksin kuu tagasi Giga OC Z87-lt Asuse Maximuz Heero 7 pääle.
Tundub juttude ja € numbri poolest kuldne kesktee.
Kurb on ainullt, et igasugu jubinaid olen viimasel ajal klokkinud ja näppinud, siis enda masin, mis jooksb esimesest startupist 4700Mhz pole üldse leidnud aega, et asja lähemalt kaeda.
Tahaks ka head Z97 emaplaati. Tavaline ATX sobib hästi ja võib ka üle 150€ olla, <200€ . Valida on ilmselt Asus/GigaByte/MSI vahel. Mida nende tootjate valikust võiks võtta?
Gaming? OC? Workstation-Server?
Workstation ja Gaming ja kerge OC. See viimane tuletab meelde, et mingit jahutust ka vaja i7-4790K jaoks. _________________ M: Magic Mouse + Keyboard, MX Master 3S
M: 16GB DDR4, 1TB SSD
Ässwellide puhul on nagu OC suht pointlessiks muutund ja numbrihasart jäänd LN2 poistele kus on põnevus kas õnnestub 7200Mhz ette saada jne. Niisama aga näiteks samune 4790K käib turboga 4,4 niikuinii, pmst iga Z platega 4,6 niikuinii ja sealt edasi on siuke kerge joppamine ja nohh eks ühe core saab ikka 5,0 peale üüratu voldi all. Ongi suht kõik. Kalli ja odava plate vahe on mõnisada Mhz ja pole tõmblemist ega raharaiskamist väärt.
Samas jahh eks kõik need umbes seal 130-170 eura plated on siuksed head millel norm audio, nii CF kui SLI, paremad konded ja muu mudru jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.