Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heretic666
HV Guru

|
23.11.2014 16:11:07
|
|
|
FPS cap cutscene ajal 30 on ikak kohutav, õnneks sai commandi toppida shortcutile et see limiit oleks kõrgemal, muidu oli küll täielik slideshow. Osad vastased ka ikka raibe tugevad, algul mõtlesin et suht godmode ON gameplay on, siis tuli mingi 4+ pealine koertekari ja pures kõik surnuks
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
23.11.2014 22:41:11
|
|
|
Kust seda hea hinnaga praegu lähedalt osta saaks?
Eesti kohalikud vist ei müü?
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
24.11.2014 09:19:36
|
|
|
Võid julgelt ka halva hinna eest osta. Mängu on siin küll ja küll.
Ise nüüd miski 20h mängind ja pole isegi main questis väga kaugele jõudnud. Hinterlandsis on vist? kõik jüride ja maride questid tehtud, mis koha pealt antakse. Rifte on veel sulgeda, tähemärke taga vaja ajada ja muid korjamise jurasid. Nipet-näpet olen mujal ka käinud. Mängin hardiga, tactical screeni pole vaja läinud veel. Algus oli küll tiba raske, kui igal pool punaste nägude vennikesed vastu vahtisid. Aga mitu koda sama reha peale astudes õppisin lõpuks neist ringiga mööda minema. Paari draakonit olen ka näinud, aga ainult kaugusest neid jälgind Siiani igatahes ostuga väga rahul ja tundub, et selle mängu taga saab veel kaua aega surnuks lüüa
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
24.11.2014 11:14:30
|
|
|
Sama siin, päris kaua juba Hinterlandis ringi liikunud ning enamus asjad ära teinud. Kui veel hakata lugema kõiki neid kirjakesi mis laiali on kõikjal siis läheb vist veel mitu head tundi. Veel ei kiirusta main questiga edasi minemisega. Üldse ei meeldi see inventori ülesehitus. Kuidagi ei tundu üldse loogiline see relvade ja teiste vidinate paigaldamine tegelastele.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
24.11.2014 11:16:11
|
|
|
tsitaat: |
Rifte on veel sulgeda, tähemärke taga vaja ajada ja muid korjamise jurasid. Nipet-näpet olen mujal ka käinud. Mängin hardiga, tactical screeni pole vaja läinud veel. Algus oli küll tiba raske, kui igal pool punaste nägude vennikesed vastu vahtisid.
|
Seal Hinterlandis see 1 rift kuradi raske, mingi greater terror ja lisaks tulistavaid deemoneid spawnib, kes saab sulle 1 hitiga k0 teha.
Ostsin Kinguinist 36 eur eest ja seda raha kuhjaga väärt
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
24.11.2014 11:20:42
|
|
|
üks rift seal jah level 13 terroriga, pidevalt tuleb disrupt rifti kasutada,et sellele vastu hakata
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.11.2014 12:23:24
|
|
|
[quote="heretic666"]
tsitaat: |
Ostsin Kinguinist 36 eur eest ja seda raha kuhjaga väärt  |
Plaat või ainult võti.
See juba ok hind jah
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
24.11.2014 13:05:53
|
|
|
Origini võti, redeemid Originis ja laed alla, hakka mängima Kui oled single player RPG fänn siis see mäng on ikka dream.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.11.2014 14:03:16
|
|
|
Ma selles ei kahtle et see hea on. Aga ma tahaks plaati.
Kõik mängud mille olen digitaalselt ostnud, suudan need kuidagi ära kaotada ja hiljem pole võimalus uuesti teha.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
24.11.2014 14:32:30
|
|
|
ära kaotada? mis mõttes?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
24.11.2014 15:49:12
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
Ma selles ei kahtle et see hea on. Aga ma tahaks plaati.
Kõik mängud mille olen digitaalselt ostnud, suudan need kuidagi ära kaotada ja hiljem pole võimalus uuesti teha. |
Sorry aga see on lihtsalt naljakas.
Kuidas saab digitaalselt midagi ära kaotada? Kui sa just iga mängu ostmiseks eraldi uut meilikontot ei tee ning selle andmeid ära ei unusta, siis mistahes ostetud võtmed jms. on sul ju igavesti alles. Rääkimata sellest, et enamik digitaalselt allalaetavaid mänge käivituvad ainult läbi Steam/Origin/Uplay, kus samuti on need sul pm. igaveseks kontol olemas ning "ära kaotada" pole lihtsalt võimalik.
Niivõinaa pead ka enamik plaadi kujul mänge enne netifunktsioonide kaudu aktiveerima + sisu ja update tõmbama, niiet ma ei näe mis vahet sellel väga on. Plaadid lähevad katki ja kaovad 10x suurema tõenäosusega.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.11.2014 17:08:21
|
|
|
Ma pole eriline mängur, aga kord aastas tuleb mõni hea asi mida tahaks osta. Kui nüüd aasta pärast peale selle ostu tahaks uuesti ette võtta! Päris ma ju mäletan neid kontosi. Ma isegi ei viitsi hakata leiutama, et kust see pärit on ja mis kasutaja jne. Või siis osad kohas saadavad key. No palju õnne. Jah, ma salvestan selle kuhugile. Suure tõenäolsusega meili ma kustutan ja aeg-ajalt ikka ketast tühejdades suudan selle key ära kustutada.
Ei ole naljakas.
Plaat seevastu on ilus füüsiline vidin, mille asukohta ma alati tean ja huvikorral võtan ja panen sisse.
Mul on digtaalselt vähemalt 4 mängu(võibolla ka enam) mida tean, et olen ostnud, kuid key on kadunud ja kahe saamiseks pean kuskil miski konto taastama.
Mul on elus 1000 muud asja teha, kui neid kontosi meeles pidada ja ostida taga asju.
Pikk teks lühidalt, mulle meeldib plaat ja kõik.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.11.2014 17:17:45
|
|
|
Absoluutselt kõik plaadid koosnevad tänapäeval koodist plaadi karbis, mis vajab online keskkonda töötamiseks.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
25.11.2014 13:50:32
|
|
|
Ma pole eriline mängur, aga kord aastas tuleb mõni hea asi mida tahaks osta. Kui nüüd aasta pärast peale selle ostu tahaks uuesti ette võtta! Päris ma ju mäletan neid kontosi. Ma isegi ei viitsi hakata leiutama, et kust see pärit on ja mis kasutaja jne. Või siis osad kohas saadavad key. No palju õnne. Jah, ma salvestan selle kuhugile. Suure tõenäolsusega meili ma kustutan ja aeg-ajalt ikka ketast tühejdades suudan selle key ära kustutada.
Ei ole naljakas.
Plaat seevastu on ilus füüsiline vidin, mille asukohta ma alati tean ja huvikorral võtan ja panen sisse.
Mul on digtaalselt vähemalt 4 mängu(võibolla ka enam) mida tean, et olen ostnud, kuid key on kadunud ja kahe saamiseks pean kuskil miski konto taastama.
Mul on elus 1000 muud asja teha, kui neid kontosi meeles pidada ja ostida taga asju.
Pikk teks lühidalt, mulle meeldib plaat ja kõik.  |
Mjah. Sesmõttes, et isegi kui sa plaadil ostad, siis pead selle Origini kontoga siduma. Ja kui aasta pärast tahad uuesti mängida siis pead sellesama origini konto kasutama, uue kontoga siduda nagunii ei saa. Niiet tänapäeval enamasti pole enam vahet. Seo lihtsalt konto oma põhimeiliga ja vajadusel märgi linnuke, et nad sulle kirju ei saadaks. Nii on see, et isegi kui unustad login ja/või pw siis tead, et su main meili kontoga seotud ja saad andmed kätte.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
25.11.2014 14:14:37
|
|
|
Väga lihtne jah
DD hind võiks nüüd kukkuda veel... hetkel piisavalt muud mängida.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
25.11.2014 14:55:40
|
|
|
Revan kirjutas: |
Ei ole naljakas.
Pikk teks lühidalt, mulle meeldib plaat ja kõik.  |
Mjah. Sesmõttes, et isegi kui sa plaadil ostad, siis pead selle Origini kontoga siduma. Ja kui aasta pärast tahad uuesti mängida siis pead sellesama origini konto kasutama, uue kontoga siduda nagunii ei saa. Niiet tänapäeval enamasti pole enam vahet. Seo lihtsalt konto oma põhimeiliga ja vajadusel märgi linnuke, et nad sulle kirju ei saadaks. Nii on see, et isegi kui unustad login ja/või pw siis tead, et su main meili kontoga seotud ja saad andmed kätte. |
Seda ka jah.
Aga täna sai pealinnas käidud ja mõtlesin, et võtan mängu ära, aga oh üllatust. Progames ütles, et nemad müüsid kõik plaadid esimesel päeval mõne tunniga ära
Aga hea küll, ma rohkem ei seleta sellel teemal.
Rääkige nüüd mängust rohkem.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
25.11.2014 15:02:18
|
|
|
SSD on üsna vajalik et normaalseid laadimisaegu saavutada. Isegi SATA-300 režiimil SSD-ga on laadimisajad vähemalt 2-3 korda lühemad kui tavalise HDD-ga.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
25.11.2014 15:37:15
|
|
|
Levelxer kirjutas: |
SSD on üsna vajalik et normaalseid laadimisaegu saavutada. Isegi SATA-300 režiimil SSD-ga on laadimisajad vähemalt 2-3 korda lühemad kui tavalise HDD-ga. |
huvitav mul küll tava hdd peal ei ütleks et kaua laeb:O
ja pealegi kui sa laed kuskile ära ennast sul on seal kohas nii palju teha et kulub tunde ennem kui jälle vaja laadida:O?
mis klassiga keegi mängib üldse?ise alustasin maagiga. aga see ikka maru igav ja nüri klõpsimine insta cast spellid jne... suht igav.
kuidagi igavad ja basic spellid on ka ainult:S muidu tavaliselt igas rpg-s ja mmos maagiga mängind aga selles mängus küll ei soovita.
otsast peale ei viitsind alustada ja mängin rogue 2 daggeriga.aga noh kui rifti vaja closida siis peab party memberit vahetama.
rogue on 2x huvitavam kui maag vähemalt päris hea on flankida ja selja tagant kollasi 1 shotida:Dhuvitav vaadata palju max crit annab teha jne. pead ennast positsioneerima jne, läheb vähe taktikalisemaks ja pole nüri klõpsimine.
see tank class shieldiga tundus ka huvitav.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
25.11.2014 15:41:59
|
|
|
Mul tava HDD-ga laadis uusi piirkondi üle minuti, SSD-ga alla 30sek. [edit: liiga optimistlik olin tunde järgi pakkudes - tavalise kettaga ligi 2 minutit, SSD-ga 37sek]
---
Ise 2-handed warrior ja ka umbes 20H mängitud. Piirkondi oleks vist mõttekas teha järjest 100% complete. Praegu nii palju regioone avatud, et hakkab juba segamini minema, mis eesmärgiks igaühes.
Natuke liiga palju kulub aega igasuguste juurikate taga ajamine, kuigi keegi ei sunni igat juurikat üles korjama jääb siiski kripeldama kui üles ei korja :/
viimati muutis Levelxer 26.11.2014 12:55:37, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.11.2014 19:12:10
|
|
|
Levelxer kirjutas: |
Natuke liiga palju kulub aega igasuguste juurikate taga ajamine, kuigi keegi ei sunni igat juurikat üles korjama jääb siiski kripeldama kui üles ei korja :/ |
Küsi tootjalt raha tagasi. Mäng on katki ilmselgelt
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
26.11.2014 15:07:46
|
|
|
Mängitud umbes 17 tundi.
Hetke seisuga olen jõudnud mängu üle tõsta HDD pealt SSD peale kuna HDD peal tõesti laadimisajad olid õudsad.
Alustasin mängimist Hooman Warrior mõõk+kilp aga hiljuti just respecisin 2h weaponi peale ja muutus huvitavamaks.
Siiani naudin igat hetke.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
26.11.2014 19:27:55
|
|
|
Sain ka lõpuks kätte ja hakkan nii tunni pärast striimima seda kui alla laetud, twitchi kanal signatuuris.
Loodetavasti siis parem kui eelmised osad.. loodetavasti parem kui igasugused teised mängud sel aastal, kõrged lootused
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
27.11.2014 09:09:20
|
|
|
Eile sai isu otsa plaadi otsimisest ja võtsin ka Kingui-nist key ära. Alguses muidugi juba jõudsin kiruda, sest key ei toiminud, kuid see oli siiski minu viga, sest kangema versiooni puhul tuli hoopis kaks key-d. Suure õhinaga ei märganud seda.
Originis oli isegi konto olemas.
Aga mäng siis...
Nagu DA:O-... oli ka selle algus veidi uimane ja esimesed 15 min. suhteliselt veider ja harjumatu. Aga veidi ringi jooksmist ja kõik hakkab tunduma loomulik. Miski 2H sai mängitud. Hetkel ütleks, et sama hea kui DA:O oli.
Veider on see vahe videote nõksutav jooksmine.
Laadimis aegades ei näinud midagi erilist. Või on mul veel pisikesed kohad lahti. Jookseb muidu ideaalselt.
Igatahes 5+ asi valmis tehtud.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.11.2014 09:25:14
|
|
|
Ma jõudsin ka lõpuks mängu kinni panna ülimõnus hetkel.. väga aeglane leveldamine ainult miskipärast. Esimese draakoni nägin ka ära.. aga mõnus! Teed kõiki sidemisse ja lõpus story.. samas story tundus eriti kahtlane olema ja noo ei mõista miks viimasel ajal selliste lugudega mänge tehakse, Unity, Rogue, FarCry 4... wtf lihtsalt... story ei kõlba mitte kuskile.. aga noh õnneks Dragon Age on mängu poolest lihtsalt KULD!
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|