kas keegi on saanud selle mängu tööle ka kahetuumalise prosega...
mul on e8500
tänud kui keegi teab midagi
mängu miinimum nõuetes on kirjas, et peab olema 4 tuumaline prose _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Sa saad ju ise määrata mitut threadi või tuuma ta kasutada võib. Jookseb ka 1'ga, aga sitasti.
Ma arvan, et suvaline sandy/ivy/haswell veidi ülekellatud dual core jooksutab asja paremini kui minu athlon II.
Töötamisel ja töötamisel on vahe _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mis see FOV on ? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aah, see vram on pseudo probleem olnud juba ma ei tea mis ajast. Mingit vahet pole kas pelad 1GB peal või 8GB peal, graafika jääb samaks, perf jääb samaks.
Aga miks sa siis Geforce GT 730, 1GB GDDR5 ei mängi ? Raiskasid kogu raha 780ti 3Gb ära,
Srsly? Pane 780Ti sisse 1GB ja siis võrdle... Mispärast ma GT 730-ga seda mängima pean? ARHITEKTUUR LOEB mitte GB....
jeesus188, jeesus küll, googelda. Field Of View, avardab vaatenurka. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ja mis välistab, et piraadid sellest oma versiooni ei tee/ei ole teinud?
Algul, kui Ubi DRM tuli, siis räägiti ka, et see on piraadikindel jne, nädalake ja juba olid mängud üleval kui isegi mitte kiiremini
Proper notes:
~~~~~~~~~~~~~
Far.Cry.4-SKIDROW contains the preloaded data (v1.2) from Uplay packed
together with bug filled binaries (v1.0) from an unknown source. This means
that the known bugs, listed in the game Support\Readme files as fixed, are
still present. Also when using the CrackFix.
On top of that, using Far.Cry.4.v1.03.Update-SKIDROW doesn't fix the release
either. Despite what the nfo claims, the crack is still bad and is causing
problems, e.g. game crashes and missing saves, especially in Windows 8.x.
Notable example: the first door you open down the stairs at the beginning.
We bring you the version released to retail on Steam today, fully updated
with the v1.3 release day patch (lol) and a working crack.
Enjoy!
Lihtsalt informatiivses mõttes, endal originaal olemas.
FOV slaider peaks absoluutselt igas FPS mängus olemas olema. Mul näiteks see default 60-65 või misiganes FOV ajab pea valutama ja kaotab eluisu ära, hetkel mängin 95 peal ning see on normaalne, näeb rohkem ümbritsevat ja mäng poole rohkem mängitav.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.