Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 478, 479, 480  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.11.2014 16:31:51 vasta tsitaadiga

AgentDeus kirjutas:
Seletage nüüd lollile lahti, et kui on 100/Full Duplex port, siis palun öelge, kuidas on see võimalik, et DTV ei hammusta ära 4-8 Mbps 100/100 kiirusest olenevalt vaadatavast kanalist? icon_biggrin.gif Mööda kaabli mantlit tuleb ve? icon_biggrin.gif Samas minu silmis on see loomulik nähtus, et nii juhtub. Selliste kiiruste juures on suht kama kaks. Kui oleks 12 meegi ja sealt 8 meegi ära hammustatakse, siis annaks loomulikult rohkem tunda icon_smile.gif

100/100 ühenduse puhul ma olen siin varem pilte visanud, et ei röövi midagi. 2 telekat töötavad ja ei haki, arvutis jookseb nett täis laksuga.

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 21.11.2014 16:52:07 vasta tsitaadiga

AgentDeus räägib olukorrast kui on 100Mbps FD seade kusagil (majaswitch või kliendiseade). Gigabitt on teine asi.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.11.2014 16:57:53 vasta tsitaadiga

Mul ennem ei olnud gigast keldris icon_rolleyes.gif
Või vastasel juhul käisid nad gigast gigase vastu vahetamas icon_biggrin.gif

tagasi üles
AgentDeus
HV kasutaja

sõnum 21.11.2014 17:23:59 vasta tsitaadiga

Mul täitsa gigapordiga vahtimas Elioni poole ja 100/100 ühendus. Kolmes kohas, kus ma elanud olen viimase 3 aasta jooksul on mulle alati ainult 100'ne port vastu vaatand icon_smile.gif
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 21.11.2014 17:28:27 vasta tsitaadiga

AgentDeus kirjutas:
Mul täitsa gigapordiga vahtimas Elioni poole ja 100/100 ühendus. Kolmes kohas, kus ma elanud olen viimase 3 aasta jooksul on mulle alati ainult 100'ne port vastu vaatand :)
Aeg läheb edasi, neid 100 Mbps LANiga Ciscosid vahetatakse järjest välja. Kui muidugi majas keegi 300 Mbps ühendust ei telli siis ei jookse Elion ka majaseadet vahetama.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 21.11.2014 19:05:24 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Ah mis te hädaldate oma 3mbit või 12mbit võrgu üle, ma istusin veel 10 kuud tagasi 1mbit otsas ja sai ka kõik tehtud (kuigi mõni "linuxi iso" tiksus 2 nädalat alla icon_lol.gif)

Oh krt, mul tuli meelde kuidas kunagi järkordset Netscape (3.0) versiooni tirisin. Õhtul panin tõmbama, hommikuks kaheksa paiku oli kohal. Faili suurus oli mingi 2 mega umbes. (Eelnevid versioone oli parem disketiga kohale tuua) Aga see oli ikka palju aega tagasi.
icon_smile.gif
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2014 21:25:19 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
bladerunner kirjutas:
Ah mis te hädaldate oma 3mbit või 12mbit võrgu üle, ma istusin veel 10 kuud tagasi 1mbit otsas ja sai ka kõik tehtud (kuigi mõni "linuxi iso" tiksus 2 nädalat alla icon_lol.gif)

Oh krt, mul tuli meelde kuidas kunagi järkordset Netscape (3.0) versiooni tirisin. Õhtul panin tõmbama, hommikuks kaheksa paiku oli kohal. Faili suurus oli mingi 2 mega umbes. (Eelnevid versioone oli parem disketiga kohale tuua) Aga see oli ikka palju aega tagasi.
icon_smile.gif
No mul tuleb meelde, kuidas ma firma peakontori BBS-ist modemiga klientide aruandeid tõmbasin. Faili suurus küündis 300 kilobaidini ja selleks kulus enamvähem tund aega. Tõenäosus kas see õnnestub oli enamvähem 50/50, sest ühendus võis selle aja jooksul ka katkeda. Aasta oli siis 94 ja internetist ei teadnud valdav enamus rahvast siis veel midagi icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2014 22:03:41 vasta tsitaadiga

mul annab kaart vihje, et 300/300 saadaval, samas kui panen midagi netist max kiirusel tirima, siis teler viskab kuubikuid - tegelt lõpetasin selle telekanalite jama ära juba
mingite motorola boxide ja teiste eest ei raatsi füüri maksta, kui vaid sporti ja etv'd jälgin

saan kogu kraami netist kätte ja 22€ 100/100 ühendus on täitsa okei thumbs_up.gif

KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 21.11.2014 22:56:22 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
raxz kirjutas:
Mina uuendasin VDSL 20/5 peale ning kiirustest näitab stabiilselt 19 alla. Vahet pole, kas digibox töötab või mitte.
VDSL-il ju link speed 45/12. Võiksid panna kasvõi 5 digiboksi icon_biggrin.gif

Mul näitab modem selliseid numbreid. Link speed siis 67/33?

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 33.147 / 67.128

Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0

Output Power (Up/Down) [dBm]: 8,5 / 14,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 22,6 / 8,4

SN Margin (Up/Down) [dB]: 22,3 / 16,5
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2014 23:49:09 vasta tsitaadiga

Intenos on hetkel sellised numbreid näha:

Downstream Upstream
Line Coding (Trellis) ON ON
SNR Margin (dB) 23.8 14.5
Attenuation (dB) 12.3 0.0
Output Power (dBm) 14.2 -21.1
Attainable Rate (Kbps) 98550 26269
Rate (Kbps) 45000 11999

harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2014 16:40:14 vasta tsitaadiga

Miks Inteno näitab mu masinat DHCP Clients all kaks korda erinevate IP- ja MAC-aadressidega, kui olen korraga ühenduses nii kaabli kui ka wifi kaudu. Kas ühel arvutil ei peaks olema võrgus üks aadress, praegu jääb mulje nagu oleks kaks erinevat arvutit?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 22.11.2014 16:46:26 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
Miks Inteno näitab mu masinat DHCP Clients all kaks korda erinevate IP- ja MAC-aadressidega, kui olen korraga ühenduses nii kaabli kui ka wifi kaudu. Kas ühel arvutil ei peaks olema võrgus üks aadress, praegu jääb mulje nagu oleks kaks erinevat arvutit?
seda mõlemal kivil on erinev mac aadress icon_rolleyes.gif
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 22.11.2014 16:46:50 vasta tsitaadiga

harakas, võrgukaardil ja WiFI kaardil on erinevad MAC aadressid. Ehk siis ruuteri jaoks on kaks erinevat võrguseadet.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 22.11.2014 18:07:13 vasta tsitaadiga

mulle meeldib kiire internet icon_cool.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

2 telekat töötavad

tagasi üles
tlwww
HV kasutaja

sõnum 22.11.2014 18:17:14 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Ramones kirjutas:
Keegi täpsemalt kursis olev inimene oskab ehk öelda, kui täpselt sellel lingil olevatest kuupäevadest kinni peetakse? Seal kirjas, et võiks juba alates 17.11 VDSL-i tellima hakata aga tänaseni pole veel midagi muutunud.

Jääd ilmselt 800m piirist välja. Seetõttu ei olegi muutunud. Kaardil näitab umbmäärase distantsi järgi jaotuskohast. Seega, kui iseteeninduses tellida ei saa, ei ole ka võimalust.

Kas on lootust, et see 800m piir ka lähiajal pikeneb näiteks umbes 1200m-ni?
Kuidas ma saaksin täpselt oma liinipikkuse teada?
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
AgentDeus
HV kasutaja

sõnum 22.11.2014 18:29:05 vasta tsitaadiga

Selle "raadio üle vase" asjaga pole iialgi mitte midagi kindlat. Ma olen 120 mega kah läbi ajanud 600m lõigust ja sama kaabli kõrval paari peal tee või tina aga ei suru üle 40'ne läbi, vääna neid modulatsioone ja profiile kuidas tahad. Reeglina oli valida lausa, kas saad kiirust juurde või saad RTT väiksemaks. 1,2km peale on 50/5 saamine täitsa reaalne, kui vahel on väga korralikud krossid ja nied on vähe ja kaablis pole teiste kiudude peal teisi tugevaid karjujaid. Põhjus, miks Elion seda ei tee on väga lihtne- ei riski. Klient võib ju lubada küll, et ta ei hakka iialgi halama selle üle, et ei saa 50 kätte, talle piisaks ka 30'st aga inimloomus lööb ikka paari kuu pärast välja ja hakatakse nõudma neid numbreid, mis paberil. "As Is" asja pole võimalik paberi peale panna lihtsalt sellel alal ja kui isegi on see võimalik, siis peab seda väga eraldi ja personaalse lähenemisega tegema.
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2014 18:32:16 vasta tsitaadiga

tlwww kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Ramones kirjutas:
Keegi täpsemalt kursis olev inimene oskab ehk öelda, kui täpselt sellel lingil olevatest kuupäevadest kinni peetakse? Seal kirjas, et võiks juba alates 17.11 VDSL-i tellima hakata aga tänaseni pole veel midagi muutunud.

Jääd ilmselt 800m piirist välja. Seetõttu ei olegi muutunud. Kaardil näitab umbmäärase distantsi järgi jaotuskohast. Seega, kui iseteeninduses tellida ei saa, ei ole ka võimalust.

Küsi Elionist. Neil peaks olema kõik andmebaasis kirjas. Mul töö juures on liin 920m ja kasutusel VDSL 10/5. Kui küsisin kliendihaldurilt kiiremat ühendust, siis tuli vastuseks kategooriline ei. Niikuinii ei tulevat midagi läbi. Soovitati valida teine teenusepakkuja eusa_wall.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 22.11.2014 18:55:09 vasta tsitaadiga

tlwww kirjutas:

VDSLi piir on juba pikenenud, vist ~400m pealt hakkas peale, vaikselt on kogu aeg edasi lükatud.
Täpse liinipikkuse saad siis teada kui Elioni või ELTELisse tehnikuks tööle lähed. Aga noh - ega ainult pikkus ei loe, jämedus ka :). St kaablisoone läbimõõt ja kvaliteet loevad ka, pikkus on lihtsalt üks hea rusikareegel. Ega reaalses elus on olnud ka nii, et 700m kaabel on uskumatult sitt ja sinna peale ei anta ADSLigi. See tuleb küll tihti alles ehitusjärgus välja.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 22.11.2014 19:34:34 vasta tsitaadiga

Kus kohta paketi muutmise võimalused kadusid interfacest? Eramajas oli enne olemas seal miskine 12/1, 40/10 ja midagi vahepealset oli ka minu mäletamist mööda. Nüüd valitseb täielik tühjus. Tulebki esindusse ronida nüüd või mingi tarkvara kala?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2014 19:59:57 vasta tsitaadiga

AgentDeus kirjutas:
"As Is" asja pole võimalik paberi peale panna lihtsalt sellel alal ja kui isegi on see võimalik, siis peab seda väga eraldi ja personaalse lähenemisega tegema.
Sellest personaalsest lähenemisest jääbki Elionil vajaka. Vaadatakse andmebaasist, et 900m -> järelikult ei saa... Aga võiks olla hoopis nii - testime teie liini, kui selle tehnilised parameetrid võimaldavad siis saab. Ja vabalt võiksid eksisteerida ka "As Is" pakkumised, kui klient tingimustega nõustub ja alla kirjutab. Milles probleem?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.11.2014 20:24:22 vasta tsitaadiga

tlwww kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Ramones kirjutas:

Test käib, täpsemalt siis kui on tulemusi. Võrgud on siiski erineval tasemel ja tuleb arvestada kõigiga.

-parun- kirjutas:
AgentDeus kirjutas:
"As Is" asja pole võimalik paberi peale panna lihtsalt sellel alal ja kui isegi on see võimalik, siis peab seda väga eraldi ja personaalse lähenemisega tegema.
Sellest personaalsest lähenemisest jääbki Elionil vajaka. Vaadatakse andmebaasist, et 900m -> järelikult ei saa... Aga võiks olla hoopis nii - testime teie liini, kui selle tehnilised parameetrid võimaldavad siis saab. Ja vabalt võiksid eksisteerida ka "As Is" pakkumised, kui klient tingimustega nõustub ja alla kirjutab. Milles probleem?

Kui selle töö teeb ära andmebaas siis oleks hea, enne tuleks teha minu aastat tööd, et tõsiselt adekvaadsed andmed kokku saaks mille alusel süsteem ja tõese vastuse annab. Hetkel Elion ehku peale ei ehita, täna üks saab tänavale, võtab teine ka ja mõlemad on kummuli. Nii kahjuks asjad ei toimi, arvestades, et Elioni jaoks on klientide liitumispunkte al'la mingi miljoni kanti, läheks üksipulki klientidega testimine üle võlli.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 22.11.2014 21:01:09 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
AgentDeus kirjutas:

"As Is" võib saada kohtukulli kraesse või läheb ebamõistlikult investeeringuid kliendi peale, tehniku aeg/küte/riistvara maksab juu. Kulude optimeerimine.

Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 23.11.2014 17:24:33 vasta tsitaadiga

Pärnus tundub mingi rike olema ? Või olen ma ainuke. Nett lännu jälle. Tehnilisest toest öeldi, et serveril lövad kaitsmed vms välja.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.11.2014 19:00:06 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Pärnus tundub mingi rike olema ? Või olen ma ainuke. Nett lännu jälle. Tehnilisest toest öeldi, et serveril lövad kaitsmed vms välja.

Elektrikapis lööb maja üldvoolu kaitse välja , mille tõttu jooksevad UPS ja switch pange. KÜ-l oleks mõistlik kaitsmemajandus üle vaadata.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 26.11.2014 18:22:43 vasta tsitaadiga

Kumba auku ruuteri taga ma telefoni pean ühendama? Mõlemast aust annab kinnist tooni telefon aga samas naabri juures toimis vist Phone2 august.

Product Name: TG784

Software Release: 8.2.3.A
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 26.11.2014 18:49:15 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Kumba auku ruuteri taga ma telefoni pean ühendama? Mõlemast aust annab kinnist tooni telefon aga samas naabri juures toimis vist Phone2 august.

Product Name: TG784

Software Release: 8.2.3.A

Sellest august kuhu su telefon on seadistatud, logi ruuterisse ja vaata. Home > Toolbox > Telephony
Tavaliselt on see 1
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 26.11.2014 22:42:02 vasta tsitaadiga

Kunagi käidi maakodu kandis hooldustöid tegemas ja hammas läks kohe verele, et kas tõesti tuleb kiirem nett ka, ei, kusagilt peale töid seda välja ei lugenud. Kuukene hiljem (täna) läksid iseteenindusse ja mis sealt vastu vaatas 12/1 asemel saan nüüd ka 40/10 mis maakohas on väga teretulnud nähtus. Imelik on ainult see, et saadaval oli ka 12/1 hinnaga 20/5 lahendus, miks Elion näiteks ei teavita, et sama raha eest saab kiiremat + neil omakasu ka ju sees, pean nüüd uue ruuteri nii või naa soetama.
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 175
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 26.11.2014 22:54:48 vasta tsitaadiga

Kasum.
Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 26.11.2014 23:28:16 vasta tsitaadiga

xheix1712 kirjutas:
Kunagi käidi maakodu kandis hooldustöid tegemas ja hammas läks kohe verele, et kas tõesti tuleb kiirem nett ka, ei, kusagilt peale töid seda välja ei lugenud. Kuukene hiljem (täna) läksid iseteenindusse ja mis sealt vastu vaatas 12/1 asemel saan nüüd ka 40/10 mis maakohas on väga teretulnud nähtus. Imelik on ainult see, et saadaval oli ka 12/1 hinnaga 20/5 lahendus, miks Elion näiteks ei teavita, et sama raha eest saab kiiremat + neil omakasu ka ju sees, pean nüüd uue ruuteri nii või naa soetama.

Ei oska kommenteerida, saatsin müügitoe palvel hunniku otsepakkumisi välja teatud piirkonnale. Huvi oli suht leige.

siven
HV veteran
siven

sõnum 27.11.2014 15:58:23 vasta tsitaadiga

mix ei ole 200/200 ühendust ise võtaks kohe:/

300/300 ei kasuta täit potentsiaali ära. hdd hakab piirama ja steamist originist üldjuhul üle 20mb kätte ei saa kahjuks
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 27.11.2014 16:11:19 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
mix ei ole 200/200 ühendust ise võtaks kohe:/

300/300 ei kasuta täit potentsiaali ära. hdd hakab piirama ja steamist originist üldjuhul üle 20mb kätte ei saa kahjuks

Ei ole äriliselt mõistlik 200M pakkumine maksab sama palju kui 300M. SSD hinnad on hüppeliselt langenud.

bladerunner
HV Guru

sõnum 27.11.2014 16:19:28 vasta tsitaadiga

/OT/ siven, mis HDD sul 33MB/s kirjutada ei suuda? Steam/Origin/Battle.net kõik tirivad üldjuhul maksimum kiirusega. Ja kui ei tiri, parem ongi, jäävad muud asjad ka tööle.
Ainuke mis ketast "puua" suudaks on täiskiirusel torrent mille bloki suurus on väike - sel juhul võib juhtuda, et üritatakse korraga maha kirjutada 30 1MB blokki ketta eri piirkondadesse.
Sellise asja vältimiseks on mul üks "vana" 60GB SSD - asjad tiritakse kõigepealt sinna ja siis liigutatakse HDD peale edasi.
/OT/

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 27.11.2014 17:05:07 vasta tsitaadiga

/OT/ hdd suudab kirjutada üle 100MB/s vist isegi? Ehk siis Gigane ühendus toimiks ka veel ja HDD ei pidurdaks?/OT/
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.11.2014 17:09:54 vasta tsitaadiga

Pigem tekitqb probleeme just väikesed jupid ja samaaegne upload.
Ja kui kaubamaja tavaari on korraga yle ühe, siis loomulikult disk overload täis kiirusega

tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 27.11.2014 17:13:01 vasta tsitaadiga

ot:
Puhver 1+GB peale ja pole neid probleeme.
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 27.11.2014 17:14:40 vasta tsitaadiga

disk overloadi vastu aitab kettapuhvri käsitsi määramine näiteks maksimumi peale (1800) ja kaob ära see overload kiri hoobilt.

edit: oldi kiirem vahepal vastusega icon_biggrin.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.11.2014 18:00:51 vasta tsitaadiga

Ma suudan ketta siis ka umbe tõmmata kui vaja icon_lol.gif
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 27.11.2014 23:17:20 vasta tsitaadiga

testisin nädal aega iga päev max kiirus mis steamist sain oli 19mb originist 20mb kanti. nvidia kodukalt drivereid tõmbas jah 27mb...
kui 32mb alla tõmmata ja mingi 10mb ülesse on ketas jumala koomas...
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 27.11.2014 23:52:09 vasta tsitaadiga

siven, mul siin steam ja origin on alati 30+ kiirused kätte andnud.

jeesus188, kuidas sul kaubamaja üleslaadimine kiiruseid näitab? Mina pole üle 5 veel kiirust näinud icon_eek.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.11.2014 00:34:33 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
siven, mul siin steam ja origin on alati 30+ kiirused kätte andnud.

jeesus188, kuidas sul kaubamaja üleslaadimine kiiruseid näitab? Mina pole üle 5 veel kiirust näinud icon_eek.gif

Käime erinevates kaubamajades icon_wink.gif

tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 28.11.2014 00:55:46 vasta tsitaadiga

Mingi jama netiga? Mustamäel pole ei netti ega pilti.

E: Jaa, minu piirkonnas on üldine võrgurike. Parimad spetsialistid tegelevad.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 02.12.2014 21:52:33 vasta tsitaadiga

Oeh, saaga jätkub.
Võtsin taas toru ja helistasin.
Küsisin, et millal 300/300 neti saaks(esmane tellimus oli septembri alguses, majas vahepeal 3 x plaanilisi võrgutöid tehtud seni).
Teenindaja klõbistas arvutis ja väitis, et mulle on üritatud korduvalt sel teemal helistada - vastamata kõnesid mul küll pole aga see selleks.
Takistuseks olevat antud hetkel see, et majas vaja täiendavaid kaabeldustöid teha ja sel teemal "kuhugi" ka nõusoleku saamiseks vajalik avaldus saadetud.
Küsimuse peale, kuhu see avaldus saadeti(olen ise majanõukogus ja see oleks pidanud ka minu postkasti/mailile jõudma, vastas klienditeenindaja, et ta täpselt ei tea, kuhu see saadeti aga nad kindlasti võtavad minuga ühendust kui vastus saabub icon_lol.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 67
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 02.12.2014 21:55:33 vasta tsitaadiga

Jätsid igaks juhuks oma maili adre neile?......muidu helistavad ja kirjutavad iga päev kellelegi võõrale edasi icon_lol.gif
tagasi üles
Electrical
HV kasutaja
Electrical

sõnum 03.12.2014 01:28:24 vasta tsitaadiga

Sirvisin iseteeninduses interneti pakette ja enda üllatuseks avastasin, et praeguse 12/1 paketi asemele saaks kas 20/5 või 40/10 kiirusega interneti, tellisin muidugi 40/10 kohe ära.
Eile helistati Elionist ja öeldi, et praegune ruuter kumbagi kiirust ei toeta ja pean uue ruuteri hankima icon_eek.gif
Alles eelmise aasta suvel sai vana ruuter (780 WL) välja vahetatud Thomson TG784 vastu.
Kas tõesti see ruuter ei kannata sellist kiirust või tahavad töötajad mulle lihtsalt uut ruuterit pähe määrida? icon_confused.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 03.12.2014 01:50:04 vasta tsitaadiga

Kiirust kannataks, asi jääb tehnoloogia taha. TG784 ei toeta VDSLi, aga "uued" paketid just sellel toimivad.
Vajad TG789 või Intenot. Keegi just müüs HV-s TG789 ning üks Inteno osta.ee saadaval, aga see ilmselt suht korraliku hinnaga oksjoni lõppedes.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.12.2014 11:10:57 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=627820
Intenot peaks saama Elionilt ka rentida.

Kommentaarid: 750 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 563
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 05.12.2014 12:10:36 vasta tsitaadiga

Küsin siit ka.
Kas keegi teab kuidas Inteno DG301 saab DynamicDNS paika panna. Helistasin 165, aga tundub et seal kuuldi DynamicDNS sõna esimest korda. Pandi ootele ja pärast öeldi et nähtavasti ei saagi.
Edit: Tundub et seda ei saagi suunata, vähemalt veel mitte.

Aga küsimus kas keegi Port 80 on saanud lahti. Suunatud aga ikka closed.
Kommentaarid: 251 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 215
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 05.12.2014 12:31:11 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Suunatud aga ikka closed.

Kindel, et closed, mitte filtered?
http://www.ipfingerprints.com/portscan.php

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 05.12.2014 12:37:20 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:

Selline pilt siit varem läbi läinud Intenos pordi suunamise kohta: http://i.imgur.com/axVTAbX.png

viimati muutis jaakjaak22 05.12.2014 12:38:41, muudetud 1 kord
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 05.12.2014 12:37:23 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Küsin siit ka.
Kas keegi teab kuidas Inteno DG301 saab DynamicDNS paika panna. Helistasin 165, aga tundub et seal kuuldi DynamicDNS sõna esimest korda. Pandi ootele ja pärast öeldi et nähtavasti ei saagi.
Edit: Tundub et seda ei saagi suunata, vähemalt veel mitte.

Hostname alamjaotuses saad siduda nimega. DynDNS klient Inteno´l puudub.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 478, 479, 480  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.