Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
21.11.2014 00:28:25
|
|
|
Kui Elisa minu piiramatut paketti puutub, viin ärikliendi ja kolm oma numbrit.
Ilmselt on kliente liiga palju saanud.
Eks näis.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
21.11.2014 00:35:11
|
|
|
Ma olen üsna kindel et lähiajal leiame jälle pressika, et lähtudes rahwa tungivatest soovidest teeme seda teist ja kolmandat
Pööbel on ju A ja O.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
21.11.2014 01:41:28
|
|
|
Võrguspets kirjutas: |
Uusi pakette ei saa võrrelda varasemate soodsamate kuutasudega pakettidega, sest klient väärtustab saadavat teenuse kasutamise kogemust ja teenuse toimivuse sujuvust. Varasemad 3G paketid ei suuda tänapäevaste teenuste puhul paraku alati klienti rahuldavat kasutuskogemust pakkuda. |
Mida *ittu, ma küsin? Kes selliseid toodab?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaani8
HV kasutaja

|
21.11.2014 03:09:53
|
|
|
Loodame, et vanu pakette keegi nibrima ei hakka. Ma tükk aega mõtlesin, et maksan oma paketi kohta palju. Mõtlen uuesti.
Elisa 4G tasuta kõned+sms, piiramatu nett 7/2 (boostiga) ja 13€.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar737
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
21.11.2014 18:25:45
|
|
|
Elisa tegi ju aastaid pakkumisi, millele konkurendid ei suutnud kiirelt reageerida. Kasvatati just selle "piiramatu" arvelt oma kliendibaasi kuni ämber täis saadi. Hakati mõtlema, et korraliku suutäie saime, kuid jama on see, et nüüd on ka võrk tugeva koormuse all, sest piiramatu netikasutajaid terve ilm täis, kes nüüd seda ressurssi metsikult tarbivad ja võrgus üleliigset koormust tekitavad. Lihtsalt öeldes tulistati omale jalga. Lõpuks saadi sellest aru, kuid selline metsik muudatud pakettides on küll ulme. 300MB netiga ei ole täna suurt midagi teha kui sa just ei ole seenior, kes kogemata nutikaga netti ära eksib. Kena ämber Elisalt ja palju õnne neile, kes kahe käega Elisasse jooksid ja haipi tegid kui hea neil seal on 
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Parameter
HV vaatleja
|
21.11.2014 20:01:57
|
|
|
SurfData kirjutas: |
DVDRW kirjutas: |
Sellest ei saa jah aru küll et 4G ja 0,3GB/kuus really?  |
proovisin küll mitte kommenteerida aga mnjah, mõni suurem telefoni update ja kuu aega imed pöialt. Totaalne regress selles vallas. Vaesed teenindajad, kes peavad seletama hakkama, et inimene suutis paari päevaga kuu limiidi täis tõmmata ja nüüd peabki olema aeglase/olematu internetiga... |
Mitte, et ma arvaks, et Galaxy Note 4 omanikud kasutaksid sellist paketti, aga siiski toon reaalse näite:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4_gets_a_stabilityoriented_update-news-10277.php
Teed selle uuenduse ära, ja ongi praktiliselt pool limiidist täis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
21.11.2014 20:16:33
|
|
|
Mida head tänapäeval jb-ga ka teha saab?
6.0 ajal oli NC settings küll asendamatu...
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Parameter
HV vaatleja
|
21.11.2014 22:13:22
|
|
|
Mnator kirjutas: |
A-Circus. kirjutas: |
Järjekordne pirn Elisa poolt, nagu eelmine aasta e-arvete saatmise eest raha küsimine. Isegi minusugusel, kes telefonis netti eriti ei kasuta (vaatan bussiaegu, vahel loen uudiseid...) jääks sellest 0,3GB piirangust kiiresti väheks. Praegune, umbes aasta tagasi võetud 5€ pakett, sisaldades endas piiramatut mahtu ja piiratud kiirust 1mbit/s tundub nagu tulevikust võrreldes nende uute 4G pakettidega.
Kas siis masti seadmete üldine andmeside läbilaskevõime ei kasva koss Gee'de arvuga et mahtu ja kiirust nii räigelt piirama peab? |
Ei, seda peab selleks spetsiaalselt tõstma hakkama, mida vist ükski operaator siinmail pikka aega enam teinud pole. Mastidevaheline andmeside pidurdab juba sajaga ja tulemuseks on elisa uued paketid........ |
Maakohtades peaks Estwin aitama - maakohta kaableid ei hakata vedama, küll aga peaksid mastid saama parema ühenduse otsa. Samas pole sellest projektist pikka aega midagi asjalikku kuulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
21.11.2014 22:38:26
|
|
|
Aga lõpuks on meil olenemata hindadest olemas operaator, kes ei müü tehnoloogiat. Miks peab klient ennast vaevama infoga, kas talle lubatud kasutamiseks 2g, 3g, 4g või 6,9g võrk. Teised võiksid eeskuju võtta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.11.2014 22:45:00
|
|
|
wiinanina, trollid niisama? Samahästi võiks toidupood müüa piimapaki, mis nende arvates minu jaoks parim on ja nende arvates on mulle parim, kui saan sama raha eest mis enne maksis liitrine 3.5% rasvasisaldusega piim hoopis 0.25 liitrise 1.5% rasvasisaldusega piima. Mõistagi oleks selle 0.25 liitrise paki peale kirjutatud a'la "suur piim" ja nad oleks väga kliendisõbralikud kui ma enam liitrite ja protsentidega oma pead vaevama ei pea
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
21.11.2014 22:56:30
|
|
|
napoleon kirjutas: |
wiinanina, trollid niisama? Samahästi võiks toidupood müüa piimapaki, mis nende arvates minu jaoks parim on ja nende arvates on mulle parim, kui saan sama raha eest mis enne maksis liitrine 3.5% rasvasisaldusega piim hoopis 0.25 liitrise 1.5% rasvasisaldusega piima. Mõistagi oleks selle 0.25 liitrise paki peale kirjutatud a'la "suur piim" ja nad oleks väga kliendisõbralikud kui ma enam liitrite ja protsentidega oma pead vaevama ei pea  |
Punkt 1. Ma ei arvanud midagi hinnapakettide kohta.
Punkt 2. Jah trollin juba viimased paar aastat kõiki kohti, igalpool, kus jääb silma mingi teema kus kirjas, et mobiilioperaator ei suuda ülekoormuse tõttu kvaliteetset 3,5G teenust pakkuda, aga minge 4G võrku, seal meil ruumi küll. Miks Te ei luba mind minu paketi lepinguliste kiirustega 4G võrku, kus teill kanalid tühjad. Miks te sunnite mind 4G võimelise seadmega vanemat tehnoloogiat kasutama. Ise tekitate omale kunstlikku ülekoormust.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.11.2014 12:07:49
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
wiinanina, trollid niisama? Samahästi võiks toidupood müüa piimapaki, mis nende arvates minu jaoks parim on ja nende arvates on mulle parim, kui saan sama raha eest mis enne maksis liitrine 3.5% rasvasisaldusega piim hoopis 0.25 liitrise 1.5% rasvasisaldusega piima. Mõistagi oleks selle 0.25 liitrise paki peale kirjutatud a'la "suur piim" ja nad oleks väga kliendisõbralikud kui ma enam liitrite ja protsentidega oma pead vaevama ei pea  |
Punkt 1. Ma ei arvanud midagi hinnapakettide kohta.
Punkt 2. Jah trollin juba viimased paar aastat kõiki kohti, igalpool, kus jääb silma mingi teema kus kirjas, et mobiilioperaator ei suuda ülekoormuse tõttu kvaliteetset 3,5G teenust pakkuda, aga minge 4G võrku, seal meil ruumi küll. Miks Te ei luba mind minu paketi lepinguliste kiirustega 4G võrku, kus teill kanalid tühjad. Miks te sunnite mind 4G võimelise seadmega vanemat tehnoloogiat kasutama. Ise tekitate omale kunstlikku ülekoormust. |
Kui tahad rääkida kvaliteedist, siis kasuta ikka väljendit LTE, mitte umbmäärast mõistet ja mille kasutamise korral müüb Elisa sulle hoopis 3,5G tehnoloogiaid HSPA+ ja DC-HSPA+. Ja siis imestad, miks kvaliteet on madal.
-------------------------------
Seda, kas võrgus on ka reaalselt olemas ülekoormus või on ISP ise peale pannud kiirusepiirangud, saab kaudselt mõõta kahe parameetriga:
Jitter: kui koormust pole võrgus, siis on tulemus a 1-4, kui on ülekoormus, siis on tulemus kusagil 10-20 vahel.
Packet loss: kui koormust pole, siis pole ka kadunud pakette ja vastupidi, kui on suurem koormus, tekib paketikadu.
Pilt kah ja kus siis on kenasti näha võrgu ülekoormus:
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
23.11.2014 14:07:29
|
|
|
"Võrguspets" Elisa turundusosakonnast ja jutt tuleb nagu katkise grammofoniplaadi pealt
Hea julgus HV foorumisse, kus on teadlikud kasutajad, taolist möga tulla ajama veel.
Võiks proovida mõista, et siin ei ole inimesed, kellel puudub igasugune loogika- ja analüüsivõime ja sellise
reklaamteksti käiamine teeb inimesi lihtsalt vihasemaks ja näitab firmat veel halvemas valguses
_________________ Võtke õuna!
viimati muutis circles 23.11.2014 14:17:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
23.11.2014 14:14:55
|
|
|
Vanal A4 peale kirjutatud paar tsitaati mida kirjutada kordamööda iga küsimuse peale, vahet pole mida küsiti.
Nende arust rahvas niikuinii ei hooma, ega mõista midagi ju
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
23.11.2014 14:40:17
|
|
|
Võrguspets kirjutas: |
Uusi pakette ei saa võrrelda varasemate soodsamate kuutasudega pakettidega, sest klient väärtustab saadavat teenuse kasutamise kogemust ja teenuse toimivuse sujuvust. Varasemad 3G paketid ei suuda tänapäevaste teenuste puhul paraku alati klienti rahuldavat kasutuskogemust pakkuda. |
Sellepärast tulebki varasemale piiramatu mahuga aeglasele paketile lisaks panna limiit 300MB (sama hea kui mitte midagi), et ka neid, keda see pakett muidu rahuldaks, kottida saaks
Rääkimata 11€ paketis 1GB mahu pakkumisest. Tulge mõistusele, isegi Tele2 suudab pakkuda 5€ eest 5GB, rääkimata sellest, et 10€ eest saab sama mahu, aga ilma kiirusepiiranguta.
Ja miks tasuta kõneminutite mahtu odavamas paketis oli vaja 250 pealt 100 peale tõmmata? Kas see teeb ka kliendi jaoks kasutamise paremaks?
_________________ Võtke õuna!
viimati muutis circles 23.11.2014 16:26:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
23.11.2014 15:29:27
|
|
|
Vahva on lugeda kui naiivseks ikka üks suur mobiilifirma võib oma kliente pidada. Samas on negatiivne reklaam ka reklaam ja võibolla selle najalt saadakse ka uusi liitujaid.
Minu küsimus aga teadjamatele (kuna ma ise pole Elisa klient), et kas mobiilne internet 4g võrgus on avatud ka vanematele pakettidele või peab uue paketi võtma, et saaks ka 4g võrku kasutada. Kiirusest olenemata. Diilil igatahes on 4g võrk kõigile vanadele pakettidele, mis enam müügis pole, täiesti kasutatav. Võta ainult õige telefon/seade kasutusse.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
23.11.2014 16:45:14
|
|
|
MaitK, tõenäoliselt vanadel pakkeetidel 4g-d ei ole ega tule(välja arvatud need millel see juba enne oli) ja kui ise küsima lähed, siis hakatakse uut ja palju "paremat" paketti pähe määrima.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
24.11.2014 16:42:35
|
|
|
Mis on nutipakettide point (3x väiksem maht sama hinnaga ju)?
Kõned odavamad kui "internet arvutis" pakettidega?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.11.2014 21:25:12
|
|
|
See "juhuslikule netikasutajale" pakett tundub justkui katuseraha maksmine, et sulle kirvest selga ei löödaks, kui sinust nutikam telefon "ise" netis käib.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
26.11.2014 14:35:43
|
|
|
Ega rahvas on loll ja ei jaga ju lahti, et uued paketid on jamad......
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
nunnu
Kreisi kasutaja

|
26.11.2014 16:06:20
|
|
|
Halva üllatusena tuleb ka see, et enam ei saa justkui Interneti päevapiletit tellida. Olen varasemalt 1 või 2 korda kuus kasutanud.
Iseteenistuses vaatan, et teenus on tõstetud "Varasemate teenuste" alla ja tellitavate teenuste all see nüüd puudub. Päevapilet (12h) 0,96 €, Piiramatu kiirus 3G võrgus, Mahupiirang 50 GB.
Nüüd siis ongi ainuke variant kuupõhine pakett võtta või taguda kinni absurdset mahupõhist hinda (viimati arve peal on 99606 kb mahu eest võetud 1,062€).
_________________ Pooldan igareedeseid kondoomivastaseid ühiskogunemisi vabaduse väljakul. |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |