praegune kellaaeg 19.06.2025 01:09:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TheCarbos
HV vaatleja
|
17.11.2014 16:08:35
Arvuti ei tunne hiirt ära |
|
|
Tere! Mul on selline mure, et läpakas ei tunne hiirt. Algas sellega, et hakkas jupsima. Vahepeal töötas, siis jälle ei töötand. (Tavaliselt sain nii hiire vunkama, et võtsin korra juhtme tagant ära ja panin tagasi) Aga nüüd ei aita enam ussi-ega püssirohi. Ühendan USB-iga ära ja ütleb ``USB device not recognized``. Mälupulgad, klaviatuur, telefoni- kõik tunneb ära, aga hiir talle ei meeldi. Kas asi on hiires? Ma olen proovinud kolme erinevat hiirt. See hiir, millega jamama hakkas, see on teatud põhjustel tükkideks
Siis proovisin teist hiirt-ei tunne ära. Siis laenasin venna hiirt, korraks nagu töötas ja siis enam ei vunka jälle. (BTW hiir oli enne täiesti töökorras, aga peale
minu arvutiga ühendamist ei tunne seda enam venna arvuti ka ära. Peaksin Parawebist abi küsima?
Muidu hiirel hakkab all see punane tuli põlema, aga arvuti ei tunnista USB-ed lihtsalt.
Kui on vales kohas teema, siis palun tõstke ümber, aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
17.11.2014 18:53:00
|
|
|
USB pesa arvuti küljes on korralik? Plastik ja kontaktid on terved? Kõik pesad teevad sama asja?
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
TheCarbos
HV vaatleja
|
17.11.2014 20:40:43
|
|
|
Hiired ei tööta mitte üheski pesas, teised asjad töötavad kõikides.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
18.11.2014 08:30:20
|
|
|
Vaata igaks juhuks üle BIOSis, et USB-seaded oleksid õigesti (üldiselt peaksid kõik asjad olema enable, va mõned erandid, nt wake-funktsioon jms).
Kui arvutisse on installitud mõni 3. osapoole abiprogramm, mis koordineerib nt touchpadi ja välise hiire suhtlust, siis need seaded võiks samuti üle vaadata, vajadusel ka reinstallida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TheCarbos
HV vaatleja
|
21.11.2014 21:23:06
|
|
|
Ma ei osanud midagi muuta või parandada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|