Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 586, 587, 588 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
priitr
HV kasutaja

sõnum 20.11.2014 12:13:09 vasta tsitaadiga

Täiesti ootamatu Kolobanovi medal. Poleks arvanudki, et seda mõttetu T2 peal antakse, Pool'i ja Radley-Waltersit saab ju alatest Tier 5'st.
http://wotreplays.eu/site/1350892

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
intact
HV vaatleja

sõnum 20.11.2014 14:25:21 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Väljendusstiili järgi ütleks, et vana Intact ise käis siin paroodiat tegemas meile icon_wink.gif

Ei olnud mina aga tean kes oli.
Mu väljendusstiil sisaldaks rohkem sõnu "cunt" ja faggot".
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
DrAksel
HV vaatleja

sõnum 20.11.2014 16:00:25 vasta tsitaadiga

Ma ei saa enam üldse aru mis toimub World of tanks. Ainult TD mängus mis surevad esimese minuti jooksul maha. Wg ei õpi vigadest midagi. Enne oli arty probleemiks nüüd põõsas istuvad td kes ei tee midagi.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 20.11.2014 16:50:35 vasta tsitaadiga

DrAksel kirjutas:
Ma ei saa enam üldse aru mis toimub World of tanks. Ainult TD mängus mis surevad esimese minuti jooksul maha. Wg ei õpi vigadest midagi. Enne oli arty probleemiks nüüd põõsas istuvad td kes ei tee midagi.

ootame selle light tanki puffi siis ka ära. icon_lol.gif

sakinaga
HV Guru

sõnum 20.11.2014 16:55:36 vasta tsitaadiga

Light tankid on parajalt buffed juba praegu, vähemalt uued. Pigem tuleks neid nerfida.
indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.11.2014 18:26:42 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Light tankid on parajalt buffed juba praegu, vähemalt uued. Pigem tuleks neid nerfida.

Hmm. Enne kui mõtled nerfi peale, siis proovi neid ise. Näiteks Tier8 light= Tier 9 matchmakingu järgi. Kui mulle tuleb vastu võrdse skilliga t54 medium vastu olen ma kutu kuna tal on rohkem HP'd ja piisav mobiilsus et mul kannul püsida. Miks wn8 on kõrge headel light tank mängijatel ? Sest nad teavad kuna peab scoutima ja kuna peab laskma. Kogemusteta mehed aga jolovad liiga palju ja ei tea et light tank on 100% support. Kui aga sulle on antud rohkem HP'd ja armorit on damage vahekord võrdsem.

zenker
HV kasutaja
zenker

sõnum 20.11.2014 18:53:47 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
zenker kirjutas:
Ausalt öeldes see vöid või kaotus mind nii väga ei huvitagi.
Rohkem on asi sellest ,et nagu näha on siis enamus liikmetest on alla 1000 dmg poisid.Ja mingi ime läbi nad on endale tier 10 kätte saanud

Mõtle ka korraks, mida sa räägid. Kui sa saad E100 kätte, siis vaevalt su enda overall WN8 oluliselt kõrgem on kui praegu - 522 (ehk punane). Oleksid tavaline E-100ga tomat T10 lahingus, kellest tehakse WoT'is meeme. Ja usu mind, neid mehi on igas lahingus kes viskavad ühe pilgu XVMi kui sa oled Top Tier ja paremal juhul ahastavad omaette, halvemal juhul kommenteerivad üldchatis icon_razz1.gif

Nüüd, seda korraks kõrvale jättes, siis viimased paar päeva on sul tomati kohta üsna korralikud WN8 1200+ sessioonid olnud. Soovitaks aru saada, mis tank neid tõstab (vbaddict.net ehk abiks, see pakub WN8-t tanki kohta, aga saab vaadata ka kliendis sees average expi järgi, mis on ka päris tugev indikaator), ja mängida oma hea paarsada lahingut seda masinat ja veel mängu õppida, enne kui hakkad T10 peale mõtlema. Võibolla lausa tuhat. icon_biggrin.gif Sul on veel vähe mänge all, niiet iga korralik mäng loeb väga palju.

Loodan, et sa kasutad www.noobmeter.com -i, et oma igapäevast arengut jälgida. Kui veel ei kasuta, siis vut vut icon_wink.gif

Ütleme nii,et ma ei vöta seda eriti tösiselt ,et ajada enda statse paremaks.
Rohekm ikka ajaviiteks saab seda mängitud.
Siin hea näide miks mu wn8 üldse nii alla langenud on.Vanasti sai pidevalt nii mängitud.
Nüüd lihtsalt tulevad halvad harjumused tagasi.
http://wotreplays.com/site/1352337#serene_coast-zenker-e-75

sakinaga
HV Guru

sõnum 20.11.2014 20:26:59 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
maatriks kirjutas:

Hmm. Enne kui mõtled nerfi peale, siis proovi neid ise. Näiteks Tier8 light= Tier 9 matchmakingu järgi. Kui mulle tuleb vastu võrdse skilliga t54 medium vastu olen ma kutu kuna tal on rohkem HP'd ja piisav mobiilsus et mul kannul püsida. Miks wn8 on kõrge headel light tank mängijatel ? Sest nad teavad kuna peab scoutima ja kuna peab laskma. Kogemusteta mehed aga jolovad liiga palju ja ei tea et light tank on 100% support. Kui aga sulle on antud rohkem HP'd ja armorit on damage vahekord võrdsem.
Küllalt Bulldogiga sõidetud, täitsa vinks-vonks asi ja küll ta nerfi saab.
indu
HV veteran
indu

sõnum 20.11.2014 21:32:07 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
indu kirjutas:
maatriks kirjutas:

Küllalt Bulldogiga sõidetud, täitsa vinks-vonks asi ja küll ta nerfi saab.

Pole veel jõudnud selleni aga jah kõik kiidavad.

erick
HV Guru
erick

sõnum 21.11.2014 11:44:37 vasta tsitaadiga

zenker kirjutas:
erick kirjutas:
zenker kirjutas:
Ausalt öeldes see vöid või kaotus mind nii väga ei huvitagi.
Rohkem on asi sellest ,et nagu näha on siis enamus liikmetest on alla 1000 dmg poisid.Ja mingi ime läbi nad on endale tier 10 kätte saanud

Mõtle ka korraks, mida sa räägid. Kui sa saad E100 kätte, siis vaevalt su enda overall WN8 oluliselt kõrgem on kui praegu - 522 (ehk punane). Oleksid tavaline E-100ga tomat T10 lahingus, kellest tehakse WoT'is meeme. Ja usu mind, neid mehi on igas lahingus kes viskavad ühe pilgu XVMi kui sa oled Top Tier ja paremal juhul ahastavad omaette, halvemal juhul kommenteerivad üldchatis icon_razz1.gif

Nüüd, seda korraks kõrvale jättes, siis viimased paar päeva on sul tomati kohta üsna korralikud WN8 1200+ sessioonid olnud. Soovitaks aru saada, mis tank neid tõstab (vbaddict.net ehk abiks, see pakub WN8-t tanki kohta, aga saab vaadata ka kliendis sees average expi järgi, mis on ka päris tugev indikaator), ja mängida oma hea paarsada lahingut seda masinat ja veel mängu õppida, enne kui hakkad T10 peale mõtlema. Võibolla lausa tuhat. icon_biggrin.gif Sul on veel vähe mänge all, niiet iga korralik mäng loeb väga palju.

Loodan, et sa kasutad www.noobmeter.com -i, et oma igapäevast arengut jälgida. Kui veel ei kasuta, siis vut vut icon_wink.gif

Ütleme nii,et ma ei vöta seda eriti tösiselt ,et ajada enda statse paremaks.
Rohekm ikka ajaviiteks saab seda mängitud.
Siin hea näide miks mu wn8 üldse nii alla langenud on.Vanasti sai pidevalt nii mängitud.
Nüüd lihtsalt tulevad halvad harjumused tagasi.
http://wotreplays.com/site/1352337#serene_coast-zenker-e-75

Sa selle peale nii ei taha mõelda, et kui ma juba olen seda mängu 4000 matši mänginud, siis ma ilmselt jään seda ka kauemaks mängima, ja seetõttu äkki võiks hakata seda ka hästi mängima? icon_smile.gif

Mina näiteks ei teadnud statsidest midagi kuni umbes 5000nda mänguni. Aga kui teada sain, ja nägin, et olin ikka tükk maad nigelam sõbrast kellega koos sai samal päeval alustatud (ma olin toona kollane, ta roheline vana efficiency järgi), siis motiveeris küll ennast kätte võtma. Võtsingi:

Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
AC7
HV kasutaja
AC7

sõnum 21.11.2014 11:58:13 vasta tsitaadiga

Pole kunagi mängus selle peale mõelnud, et statsid võimalikult heaks saada. Olen mänginud algusest peale lihtsalt lõbu pärast, kuid siiski nii hästi kui suudan.

Kõik näitajad on algusest peale ilusa tõsva joone peal... Nii et minu jaoks see väide, et ainult lõbu pärast/ajaviiteks mängides statsid ei tõuse, ei kehti. Arusaadav, et üheltmaalt tuleb skillcap ette, kui täpsustesse langeda ei viitsi, aga enne rohelist taset ei tohiks seda minu arust juhtuda.
Kuigi praegu mõtlen, et võiks nüüd vähe tõsisemalt statse ka tõstma hakata, on kahjuks mäng nii ära tüütanud, et enam ei viitsi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 21.11.2014 12:13:27 vasta tsitaadiga

Poetan ka väikse mõtte, miks ma statse hakkasin vaatama. Algselt mängisin ka ainult niisama lõbu pärast - pigem lihtsalt proovisin, sest äiapapa mängis pidevalt. Siis sattusin sellele noobmeetri lehele ja oh üllatust - noob mis noob icon_smile.gif Siis vaatasin mis seis äiapapal on ja kahju hakkas endast.
Peale seda veidi uurisin ja vaatasin kuidas paremad mängijad mängivad. Peale mõningast harjutamist hakkas mul ka paremini välja tulema ja teate täitsa tore on mängida, kui esimese 5 minutiga surma ei saa. Siis hakkasid statsid ka paremaks minema.
Eesmärk mul uunikumiks ei olegi saada, aga no tomat ka nagu ei taha enam olla - saaks WN8 keskmise mingi hetk sinna 1500 kanti, siis oleks äiapapast parem ja missioon täidetud.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 21.11.2014 12:24:05 vasta tsitaadiga

Eks jah kõrge WN8 A ja O ongi elus püsida. Siis tuleb ka muu.
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.11.2014 12:41:12 vasta tsitaadiga

AC7 kirjutas:
Pole kunagi mängus selle peale mõelnud, et statsid võimalikult heaks saada. Olen mänginud algusest peale lihtsalt lõbu pärast, kuid siiski nii hästi kui suudan.

Kõik näitajad on algusest peale ilusa tõsva joone peal... Nii et minu jaoks see väide, et ainult lõbu pärast/ajaviiteks mängides statsid ei tõuse, ei kehti. Arusaadav, et üheltmaalt tuleb skillcap ette, kui täpsustesse langeda ei viitsi, aga enne rohelist taset ei tohiks seda minu arust juhtuda.
Kuigi praegu mõtlen, et võiks nüüd vähe tõsisemalt statse ka tõstma hakata, on kahjuks mäng nii ära tüütanud, et enam ei viitsi.

Niiet umbes viimase kahe aasta jooksul (2013 jaanuar kuni täna), on su WN8 niiöelda lihtsalt lõbu pärast mängides tõusnud 253 punkti, 1428->1681. Noh, väga tubli, vähemalt läheb üles.
Mul näiteks on fun, kui mul õnnestub ennast korralikult ületada icon_smile.gif Olen niiöelda korralikult keskendunud ja mängu õppinud. Seega sama perioodi jooksul (2013 jaanuar kuni täna) on minu WN8 tõusnud 758 punkti, 1690->2448.

Võib vist öelda, et kui viitsida vähegi asjale kaasa mõelda, on areng 3x kiirem? icon_smile.gif (tõttöelda ma olen muidugi ka tunduvalt rohkem mänge teinud üle sama ajaperioodi)

Ma olen muidu korduvalt öelnud siin teemas, et arengupotentsiaali demonstreerib kõige paremini Recent ja Overall WN8 vahe. 200 punktine vahe oma overalliga on sisuliselt paigalseis, kui sa just punane või oranž pole. Sellise tempo juures kulub sul nt 1681->1800 peale jõudmiseks 10 425 lahingut.

EDIT: kes tahab arvutada, kui palju lahinguid neil kuluks mingi WN8 tasemeni jõudmiseks, siis http://wot-fightclub.de/wot/road_to_victory/calc.html
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 21.11.2014 13:58:01 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
tõusnud 758 punkti, 1690->2448.

Võib vist öelda, et kui viitsida vähegi asjale kaasa mõelda, on areng 3x kiirem? icon_smile.gif

Sul on paremad modid ka peal. 2000 WN8 annab vähemalt juurde. Mul küll andis thumbs_up.gif
https://www.youtube.com/watch?v=vBHrn5wJals&feature=youtu.be

viimati muutis indu 21.11.2014 16:00:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
AC7
HV kasutaja
AC7

sõnum 21.11.2014 14:11:35 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
AC7 kirjutas:

Niiet umbes viimase kahe aasta jooksul (2013 jaanuar kuni täna), on su WN8 niiöelda lihtsalt lõbu pärast mängides tõusnud 253 punkti, 1428->1681. Noh, väga tubli, vähemalt läheb üles.
Mul näiteks on fun, kui mul õnnestub ennast korralikult ületada icon_smile.gif Olen niiöelda korralikult keskendunud ja mängu õppinud. Seega sama perioodi jooksul (2013 jaanuar kuni täna) on minu WN8 tõusnud 758 punkti, 1690->2448.

Võib vist öelda, et kui viitsida vähegi asjale kaasa mõelda, on areng 3x kiirem? icon_smile.gif (tõttöelda ma olen muidugi ka tunduvalt rohkem mänge teinud üle sama ajaperioodi)

Ma olen muidu korduvalt öelnud siin teemas, et arengupotentsiaali demonstreerib kõige paremini Recent ja Overall WN8 vahe. 200 punktine vahe oma overalliga on sisuliselt paigalseis, kui sa just punane või oranž pole. Sellise tempo juures kulub sul nt 1681->1800 peale jõudmiseks 10 425 lahingut.

EDIT: kes tahab arvutada, kui palju lahinguid neil kuluks mingi WN8 tasemeni jõudmiseks, siis http://wot-fightclub.de/wot/road_to_victory/calc.html

Justnimelt, aga siiski on tõusnud eks icon_biggrin.gif Usun, et tõus oleks kõvasti suurem, aga suurt rolli kindlasti mängibki mängude arv, mis on siin viimaste aastatega kõvasti vähenenud kuni 0ni välja icon_biggrin.gif Väikest rolli ehk mängib ka clani lahingute arv, mida just selle aja jooksul rohkem tehtud sai ja WN8 arengut pisut takistasid.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 21.11.2014 14:25:12 vasta tsitaadiga

Masendav on enda statse vaadata, mingit arengut ei ole toimunud päris kaua icon_sad.gif
hint: see on esotud mitte mängimisega icon_lol.gif

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.11.2014 15:07:19 vasta tsitaadiga

Täheldasin, et Type 62 komandörilt on võetud radisti kohustused ja pandud need laadijale (nagu teistel hiina kergetankidel). Samas 9.4 updatest seda infot kusagilt silma ei hakka. Juhuslikult avastasin, et situational awareness on laadijal nüüd aktiivseks muutunud (jagan mehi wz-132 vahel). Seega on tank kerge buffi saanud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.11.2014 15:31:44 vasta tsitaadiga

Kas wotis saab konto lasta puhastada tulemustest kuid kõik krediit ja premmitankid jäävad alles?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 21.11.2014 15:40:03 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Kas wotis saab konto lasta puhastada tulemustest kuid kõik krediit ja premmitankid jäävad alles?

Peaks vist olema et krediit lendab minema aga kuld ja prem.tankid jäävad alles + prem.varustus (kuld moon, prem tarvikud)...

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.11.2014 15:40:58 vasta tsitaadiga

Siis ei ole hea icon_lol.gif Krediiti ongi mängus kõige raskem teha, kulda saab osta, expi saab konvertida, aga krediiti tuleb ise tekitada.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 21.11.2014 15:44:55 vasta tsitaadiga

Krt endal 1m free xp-i, 120+ tanki+ garaažis... väga ei oleks vaimustuses tankide ära viskamisest ja lillana liinide läbi nühkimisest puhtalt selleks, et ilus olla icon_smile.gif

Seda varemgi mõeldud, et ei viitsiks otsast alustada selleks et 3000+ effiga saaks ringi kimada. Nagu öeldakse: "Im to old for this ****!"

halfik
HV vaatleja

sõnum 21.11.2014 15:51:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Momendil wn 1866, tahan 2000 vajalik lahingute arv ''time to reroll that account...'

Infinity games on average WN 2000

im sad, very sad.
eks ma lähen lihtsalt siis tomatiks, see kah eesmärk icon_biggrin.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 21.11.2014 15:54:28 vasta tsitaadiga

Nad võiks mängu mingid randomkaardid tekitada. Üldjoontes oleks sama kaart näiteks nagu praegu on Prohorovka, aga kusagil kaardil on mingid muutuvad vallid või lohud. 20% ulatuses toimuks kaardil mingid muudatused ja igas mängus oleks sedasi.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 21.11.2014 16:01:53 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Nad võiks mängu mingid randomkaardid tekitada. Üldjoontes oleks sama kaart näiteks nagu praegu on Prohorovka, aga kusagil kaardil on mingid muutuvad vallid või lohud. 20% ulatuses toimuks kaardil mingid muudatused ja igas mängus oleks sedasi.

Idee on küll jah tore aga 95% mängjatest eksib isegi preagustel kaartidel ära ja kui nende lemmik kohta veel randomiga kivi ette pistetakse siis vahiks nad veel lollima näoga ekraani. See nõuaks olukorda kus peab hingama ja mõtlema sama aegselt....

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 586, 587, 588 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.