praegune kellaaeg 30.06.2026 03:12:10
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
| 12-10a |
|
42% |
[ 27 ] |
| 10-8a |
|
17% |
[ 11 ] |
| 8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
| 6-4a |
|
7% |
[ 5 ] |
| 4-2a |
|
4% |
[ 3 ] |
| Vähem kui 2a |
|
15% |
[ 10 ] |
|
| hääli kokku : 63 |
|
| autor |
|
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 00:57:28
|
|
|
Mu käkk PC ei kannata striimimist, muidu striimiks ammu juba.
Tirisin patchi ära. NV teen siis miskine 100-150 vanillaga. Enne lasen ühe sessiga soojaks, kuna pole kuu aega näppinud WOTi.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
15.11.2014 01:55:40
|
|
|
Tegin endajaoks avastuse, et kui järgmine skill oli valimata ja tõstsin teise masinasse tüübid ning valisin 80% tüübid sain hoopis 100% tüübid kuna expi oli piisavalt varus. Ise kullaga kunagi ei tee 100%. Nüüd hakkangi tegema nii.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 03:59:20
|
|
|
Ta tõstab üleoleva XP sinna jah. Näiteks kui sul on skill 98%, siis ta kasutab ka selle XP ära, mis on 98% ja 99% vahel.
Sedasi on hea mehi üle tõsta näiteks kui sul on 4+ skilli. Kaotad 1% maksimaalselt, et mehed kohe 100% peale saada.
4 skilli 85% pealt saab nii hakata tegema, et 90% pealt lähevad mehed kohe 100% peale. Sealt maalt katab XP vahe ära juba, mis on ~39K. 85% to 86% on 40K.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 06:13:34
|
|
|
Raputasin natuke roostet maha ilma modideta, lühikesed 4 mängu läpakaga sita 3.5g neti otsas ja tulemuseks 2900wn8, wr 50% aga 4 mängu pole ka mingi eriline kogus. Esmamuljna enda modidest väga puudust ei tunne, aga minimapil olen harjunud rohkem info saama, aga pean lihtsalt pisut rohkem keskenduma. Muidu eriti vahet pole, samad tomatid samasuguseid jaburusi tegema. Pühapäeval võtan siis pikema modideta sessi ette ja vaatab mis juhtub. Arvatavasti mängin mixed tiere ning grinding üht sitematest tier 7 medidest, aga eks paistab.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
15.11.2014 13:34:54
|
|
|
See wn8 on puhas luck. Eile oli väga mitmeid mänge, kus wot klient sai minu kasust aru ja premeeris ja olin topis, aga wn8 oli mingi 300, sest 0 dami tuli Seda siis T54'ga.
Ja teie esimeste mängude kõrged WN8'd, noh.. jällegi juhus (sest pubi seda on). Näit mul oli üks mäng 3800, teine 2800 ja siis tuli 3x õnne ja wn8 145. Arvutage ise, mis keskmine tuleb. Kas ma olin süüdi? Ilmselt, sest ma poleks pidanud nii hilja mängima enam Aga kui 1 lasu ja 300 damiga olla meeskonna parim, siis oli tegemist tõenäoliselt lambikaga
wn8 on puhtalt keskmise dami arvutamise tulem
_________________ --
Urmas
Mängud ja tarkvara palju soodsamalt, kui muidu - click me!
|
|
| Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
185 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
15.11.2014 13:42:02
|
|
|
| ummiq kirjutas: |
See wn8 on puhas luck.
[...]
wn8 on puhtalt keskmise dami arvutamise tulem ;) |
Ei nii esimesel kui ka teisele väitele. Kui WN8 oleks puhas luck, siis ei näitaks ta midagi. Aga näitab ikka küll. Ja WN8 valem on märksa keerulisem kui keskmine damage.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
15.11.2014 14:15:02
|
|
|
Kõige parem saadaolev premium medium tank on rasketank FCM 50t
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
15.11.2014 14:25:14
|
|
|
| chatro kirjutas: |
Kõige parem saadaolev premium medium tank on rasketank FCM 50t  |
Jah (kahjuks?)
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 15:17:58
|
|
|
See wn8 on puhas luck. Eile oli väga mitmeid mänge, kus wot klient sai minu kasust aru ja premeeris ja olin topis, aga wn8 oli mingi 300, sest 0 dami tuli Seda siis T54'ga.
Ja teie esimeste mängude kõrged WN8'd, noh.. jällegi juhus (sest pubi seda on). Näit mul oli üks mäng 3800, teine 2800 ja siis tuli 3x õnne ja wn8 145. Arvutage ise, mis keskmine tuleb. Kas ma olin süüdi? Ilmselt, sest ma poleks pidanud nii hilja mängima enam Aga kui 1 lasu ja 300 damiga olla meeskonna parim, siis oli tegemist tõenäoliselt lambikaga
wn8 on puhtalt keskmise dami arvutamise tulem  |
See on ikka väga vale arusaam sul asjast.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
15.11.2014 16:34:09
|
|
|
| brokenarm kirjutas: |
See on ikka väga vale arusaam sul asjast. |
Nendin lihtsalt siia juurde, et ilmselgelt see on sinu arvamus, et tal on väga vale arusaam.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
15.11.2014 17:01:54
|
|
|
| Cyril kirjutas: |
See wn8 on puhas luck. Eile oli väga mitmeid mänge, kus wot klient sai minu kasust aru ja premeeris ja olin topis, aga wn8 oli mingi 300, sest 0 dami tuli :D Seda siis T54'ga.
Ja teie esimeste mängude kõrged WN8'd, noh.. jällegi juhus (sest pubi seda on). Näit mul oli üks mäng 3800, teine 2800 ja siis tuli 3x õnne ja wn8 145. Arvutage ise, mis keskmine tuleb. Kas ma olin süüdi? Ilmselt, sest ma poleks pidanud nii hilja mängima enam :) Aga kui 1 lasu ja 300 damiga olla meeskonna parim, siis oli tegemist tõenäoliselt lambikaga :)
wn8 on puhtalt keskmise dami arvutamise tulem ;) |
Nendin lihtsalt siia juurde, et ilmselgelt see on sinu arvamus, et tal on väga vale arusaam. |
Ja iga teise inimese arusaam, kes veidi ratsionaalselt mõtleb, mitte ei tugine oma arutlustes emotsioonidele.
WN8 valem ei ole saladus, saate täpselt järgi uurida, kuidas seda tegelikult arvutatakse.
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
15.11.2014 17:18:12
|
|
|
| Random battle's mängides on terve see mäng üks paras luck and random.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
15.11.2014 17:25:28
|
|
|
| zaG kirjutas: |
| Random battle's mängides on terve see mäng üks paras luck and random. |
Oletame, et mängus on võitmise tõenäosus random, 50:50.
Kui see oleks nii, siis tuhandete mängudega oleks igaühe võitmise tõenäosus 50%, seega ka winrate 50%.
Mängijate statistikat vaadates selgub, et mängijate winrate ei ole enamasti 50%, sageli on see tunduvalt kõrgem või tunduvalt madalam.
Seega saame siit järeldada, et mängus võitmise tõenäosus ei ole random.
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 17:30:38
|
|
|
Nendin lihtsalt siia juurde, et ilmselgelt see on sinu arvamus, et tal on väga vale arusaam. |
Sa ajasid enne ka mingit sellist jama vist. Sinu juttu ei maksa üldse tõsiselt võtta. Sa oled vist ainuke, kes enda jutust aru saab.
WN8 valem on kõigile vabalt kättesaadav ning tema pilt sellest on totaalselt mööda.
///
Keegi pole väitnudki, et pubis lucky või randomit pole. Võimalused on kõigil samad longterm. Sina pead olema see, kes oskab seda enda kasuks ära pöörata. Sa ei saa tulla rääkima, et sul on statsid halvad, kuna tiimid on jubedad siin mängus. Täpselt sama teema hakkab pihta nagu LoLis oli, kus süüdistati matchmakingut. Tegelikult ei suudetud aksepteerida seda, et ise halb ollakse.
viimati muutis brokenarm 15.11.2014 17:35:21, muudetud 3 korda |
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
15.11.2014 17:32:00
|
|
|
Overall WN8 ületas just 1300 piiri Varsti saan veel roheliseks nii kogemata.
|
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
15.11.2014 17:54:12
|
|
|
Sa ajasid enne ka mingit sellist jama vist. Sinu juttu ei maksa üldse tõsiselt võtta. Sa oled vist ainuke, kes enda jutust aru saab.
|
See on ka sinu arvamus, et:
1. Minu jutt on jama
2. Seda ei maksa üldse tõsiselt võtta
3. Ma olen ainuke, kes oma jutust aru saab
Keegi pole väitnudki, et pubis lucky või randomit pole. Võimalused on kõigil samad longterm. Sina pead olema see, kes oskab seda enda kasuks ära pöörata. Sa ei saa tulla rääkima, et sul on statsid halvad, kuna tiimid on jubedad siin mängus. Täpselt sama teema hakkab pihta nagu LoLis oli, kus süüdistati matchmakingut. Tegelikult ei suudetud aksepteerida seda, et ise halb ollakse. |
No tubli, kui sina enam nii ei arva.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mosq
HV vaatleja
|
15.11.2014 17:55:35
|
|
|
legit mm
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 18:05:44
|
|
|
No näed, puhud oma mulli jätkuvalt edasi.
Ja jutt ei käi siin kellegi arvamusest. Jutt käib numbritest ja statistikast, mis tõestavad kenasti ära, et see on puhas jama. Lihtsalt mõned udupead ei saa või ei taha seda mõista ning ajavad ikka oma jama edasi. Aga noh, eks alati ongi lihtsam süüdistada mängu selle asemel, et aksepteerida enda low skilli. Paremaks saada tahad, siis pead sellest kõige pealt aru saama enda puhul. Aga noh, keegi ei keela udus tühja edasi vehkida sul.
Spoiler 
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
15.11.2014 18:12:47
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| Oletame, et mängus on võitmise tõenäosus random, 50:50. |
Oleks see vaid nii, saaks lõpuks tasavägiseid mänge teha, kellel parem taktika see võidab. Praegu on enamik lahinguid lihtsalt ülejooksud kas sinu või vastase tiimi poolt.
Kui see oleks nii, siis tuhandete mängudega oleks igaühe võitmise tõenäosus 50%, seega ka winrate 50%. |
Võitmise tõenäosus ei tähenda võitu
Mängijate statistikat vaadates selgub, et mängijate winrate ei ole enamasti 50%, sageli on see tunduvalt kõrgem või tunduvalt madalam.
|
Selles on mitmeid põhjuseid, pealmine on see, et 70% mängijatest on imbetsillid ja üks korralik platoon suudab sellises olukorras nendest ülejäänud 70%-st korraliku hunniku võite välja võtta.
Üksi rändomis mängides võid ka mängu carry'da aga kui sul on võidu võimalus 30-70 (sellised proportsioonist väljas tiimid on hetkel kahjuks tavalised) siis selle õnnestumine on pigem erand kui reegel.
Mis ma tegelikult öelda tahtsin, on see, et ainus, mis sinust sõltub, on positsiooni valik, selle kasutamine ja minimapi jälgimine. Ülejäänud on juba puhas luck ja random.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 18:28:43
|
|
|
| Oletame, et mängus on võitmise tõenäosus random, 50:50. |
Oleks see vaid nii, saaks lõpuks tasavägiseid mänge teha, kellel parem taktika see võidab. Praegu on enamik lahinguid lihtsalt ülejooksud kas sinu või vastase tiimi poolt.
Kui see oleks nii, siis tuhandete mängudega oleks igaühe võitmise tõenäosus 50%, seega ka winrate 50%. |
Võitmise tõenäosus ei tähenda võitu
|
Selles on mitmeid põhjuseid, pealmine on see, et 70% mängijatest on imbetsillid ja üks korralik platoon suudab sellises olukorras nendest ülejäänud 70%-st korraliku hunniku võite välja võtta.
Üksi rändomis mängides võid ka mängu carry'da aga kui sul on võidu võimalus 30-70 (sellised proportsioonist väljas tiimid on hetkel kahjuks tavalised) siis selle õnnestumine on pigem erand kui reegel.
Mis ma tegelikult öelda tahtsin, on see, et ainus, mis sinust sõltub, on positsiooni valik, selle kasutamine ja minimapi jälgimine. Ülejäänud on juba puhas luck ja random. |
No aga sellega sa ju minimaliseerid lucky. See eristabki häid mängijaid halbadest. Halvad mängijad mängivad halvasti ja siis ongi nende winrate enamasti tiimide teha ning su tiim peab mängima 14v15, kuna sina keerad käkki, siis pikas perspektiivis su winrate langebki.
Kui sa aga suudad hästi esineda, siis sa nullid ära selle halva mängija enda tiimis ja kuna vastase tiimis on ka selliseid, siis on seis hoopistükis 17vs13 järsku jne. Tänu sinu oskusele aga lõikavad halvad mängijad ka kasu. Nemad peavad muretsema ainult sellepärast, et pihta lasta ning ei pea võtma vastu keerulisi otsuseid, kuna sina teed seda nende eest.
Sinu loogika põhjal ei muudaks ju 50/50 tiimid mitte midagi, kuna taktika tuleb ikka mängu, mille saab jälle lucky kaela ajada. Sinna alla kuulub siis inimese positsiooni valik ja kõik muu, mis sa ennist esile tõid. Kaasaarvatud see, mis tujus see mängija on ja kui hästi ta tänasel päeval mängida suudab. Paberil oleks jah asi 50/50, aga reaalsuses võib see ikka olla 85/15. Ülejooksud toimuvad täpselt samamoodi.
Ega ma satun ka mängudesse samamoodi, kus võiduvõimalus on miskine 20% ja toimub totaalne ülejooks enamasti. Maksimumi annad ikka endast, mitte ei lähe mõtlemisega, et mis ma siin ikka teen... nii või naa tuleb kaotus.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
15.11.2014 19:09:28
|
|
|
Sinu loogika põhjal ei muudaks ju 50/50 tiimid mitte midagi, kuna taktika tuleb ikka mängu, mille saab jälle lucky kaela ajada. Sinna alla kuulub siis inimese positsiooni valik ja kõik muu, mis sa ennist esile tõid. Kaasaarvatud see, mis tujus see mängija on ja kui hästi ta tänasel päeval mängida suudab. Paberil oleks jah asi 50/50, aga reaalsuses võib see ikka olla 85/15. Ülejooksud toimuvad täpselt samamoodi. |
No minu loogika ütleb, et see muudaks 85/15 ülejooksude tõenäosust 35%. Nagu ma ennist ütlesin siis taktika on üsna ainus, millel ei ole õnnega midagi pistmist, puhas ratsionaalne mõtlemine. See mängib rolli aga reeglina ei muuda see 85/15 tõenäosust isegi mitte 50/50 peale muuta. Kui nüüd väga diip'iks minna siis kasiinod on väga hea näide Seal on see 85 fikseeritud majale ja 15 mängijatele, ehk siis maja võidab alati. Sa võid kaval olla ja võtta mitu võitu järjest järgides statistilist tõenäosust, kuid proportsionaalselt jääb maja ikkagi plussi.
Ega ma satun ka mängudesse samamoodi, kus võiduvõimalus on miskine 20% ja toimub totaalne ülejooks enamasti. Maksimumi annad ikka endast, mitte ei lähe mõtlemisega, et mis ma siin ikka teen... nii või naa tuleb kaotus. |
Täpselt, annadki maksimumi ja vahepeal tänu õigetele otsustele ja õnnele võidad ka, kuid enamasti tähendab see siiski kaotust, jah, wn8 kasvatad aga tabelisse läheb siiski kaotus.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 20:03:23
|
|
|
Sinu loogika põhjal ei muudaks ju 50/50 tiimid mitte midagi, kuna taktika tuleb ikka mängu, mille saab jälle lucky kaela ajada. Sinna alla kuulub siis inimese positsiooni valik ja kõik muu, mis sa ennist esile tõid. Kaasaarvatud see, mis tujus see mängija on ja kui hästi ta tänasel päeval mängida suudab. Paberil oleks jah asi 50/50, aga reaalsuses võib see ikka olla 85/15. Ülejooksud toimuvad täpselt samamoodi. |
No minu loogika ütleb, et see muudaks 85/15 ülejooksude tõenäosust 35%. Nagu ma ennist ütlesin siis taktika on üsna ainus, millel ei ole õnnega midagi pistmist, puhas ratsionaalne mõtlemine. See mängib rolli aga reeglina ei muuda see 85/15 tõenäosust isegi mitte 50/50 peale muuta. Kui nüüd väga diip'iks minna siis kasiinod on väga hea näide Seal on see 85 fikseeritud majale ja 15 mängijatele, ehk siis maja võidab alati. Sa võid kaval olla ja võtta mitu võitu järjest järgides statistilist tõenäosust, kuid proportsionaalselt jääb maja ikkagi plussi.
Ega ma satun ka mängudesse samamoodi, kus võiduvõimalus on miskine 20% ja toimub totaalne ülejooks enamasti. Maksimumi annad ikka endast, mitte ei lähe mõtlemisega, et mis ma siin ikka teen... nii või naa tuleb kaotus. |
Täpselt, annadki maksimumi ja vahepeal tänu õigetele otsustele ja õnnele võidad ka, kuid enamasti tähendab see siiski kaotust, jah, wn8 kasvatad aga tabelisse läheb siiski kaotus. |
Aga sa hakkad rohkem võitma, kuna on mänge, mis on 99,9% kaotatud, aga vastane mängib edu maha. Kui sina oled aga hea ning näed seda hetke ja suudad selle ära kasutada, siis tulebki võit. Longterm sellest jälle su winrate kasvab rohkem, kui isikul, kes selliseid asju ei näe.
Ja mismoodi see taktika sind päästab randomis? Sa oled seal 14 suvalise inimesega koos. Neil on lihtsalt positsioonid, mis on teatud tankidele sobivad ja ongi kõik. Seda näed sa mängides ka ise väga edukalt. Mingit suurepärast teamworki ega spetsiaalseid taktikaid ei ole randomis. Mine lükka vBaddict lahti ja vaata heatmape. Kõik rahvas vurab täpselt samasse kohta ja nii iga mäng. Väikseid kõikumised on näha ainult siis heade mängijate puhul või siis inimeste, kel õrna aimigu pole mängust ja vuravad niisama. Kuna keskmine mängija võtab lihtsalt positsiooni selle tõttu, kuna see sobib sellele tankile ja kõik teised teevad ka nii. Nad ei oska põhjendada miks nad seal peaksid olema või kas see positsioon sellise lineupi vastu hetkelises mängus üldse sobiv on. Randomis on kõikidele olukord täpselt sama, kõik on võrdsed. Paremad mängijad lihtsalt suudavad asju näha ning olukordi ära kasutada. Sellega nad saavutavadki paremad tulemused.
Kui sa lucky juttu ajada tahad, siis ma ütlen, et randomis on kõige suurem luck TAKTIKA. Miks? Kuna seda pole ja sa ei tea kunagi, mis mingisugune põhupea ette sul tiimis kavatseb võtta ning hästi tegutsedes suudab terve mängu kihva keerata.
Sa võid ju ennast võrrelda inimesega, kes mängib väga hästi. Mõlemile antakse peotäis mänge, kus teie võiduvõimalus on ainult 15%, mis sa arvad kumb lõpetab parema tulemuse ja winratega? Eks ikka tema, kuna tema loob ja leiab paremaid olukordi ning oskab teiste mängijate vigu/plusse ära kasutada.
Paberil sa võid need tiimid numbrite järgi panna 50/50, see ei muuda aga mitte midagi. Täpselt samamoodi toimuvad ülejooksud ning paremad mängijad liiguvad ikka ülespoole ning halvad alla.
Inimesed ei taha lihtsalt aru saada sellest, et kui statsid longterm ei tõuse, siis asi on selles, et sa pole piisavalt hea. Asi ei ole selles, et tiimid on halvad ja kõik on luckbased.
Kasiino näite puhul oleneb kõik sellest, mis mängu mängitakse.
Täpselt, annadki maksimumi ja vahepeal tänu õigetele otsustele ja õnnele võidad ka, kuid enamasti tähendab see siiski kaotust, jah, wn8 kasvatad aga tabelisse läheb siiski kaotus.
Kas sa tõesti arvadki endast nii halvasti, et sellise asja loed õnne alla?
Mina enda puhul loen selle igatahes oskustele alla, kuna mina olin isik, kes nägi ja kasutas vastast nõrgas olukorras ära ning tõi võidu.
Sa pead sellest aru saama, et 14 suvalise inimesega mängides sa ei saagi võita kõiki mänge.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
15.11.2014 20:10:09
|
|
|
Ja jutt ei käi siin kellegi arvamusest. Jutt käib numbritest ja statistikast, mis tõestavad kenasti ära, et see on puhas jama. Lihtsalt mõned udupead ei saa või ei taha seda mõista ning ajavad ikka oma jama edasi. Aga noh, eks alati ongi lihtsam süüdistada mängu selle asemel, et aksepteerida enda low skilli. Paremaks saada tahad, siis pead sellest kõige pealt aru saama enda puhul. Aga noh, keegi ei keela udus tühja edasi vehkida sul.
Spoiler 
|
Absoluutselt kõik mis keegi (inimene) eales mõtleb, sh mina, sina ja kõikl teised inimesed, on tehniliselt lihtsalt meie endi arvamus. Mõnikord on see arvamus tõsi, mõnikord mitte, aga täiesti kindlalt ei saa keegi meist öelda, kas on tõsi või mitte, sest see oleks jälle arvamus
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 20:49:27
|
|
|
Spoiler 
|
Absoluutselt kõik mis keegi (inimene) eales mõtleb, sh mina, sina ja kõikl teised inimesed, on tehniliselt lihtsalt meie endi arvamus. Mõnikord on see arvamus tõsi, mõnikord mitte, aga täiesti kindlalt ei saa keegi meist öelda, kas on tõsi või mitte, sest see oleks jälle arvamus  |
Mine lükka numbrid ette ja ehk jõuab kohale. Meil on tõestus olemas, sina vehid siin oma mingite alusetute teooriatega. Keegi ei keela sul uskuda ja rääkida teistele, et valge on must. Lihtsalt hullu mulje jätad endast.uskumisega.
Igatahes ignore listi pistsin su, kuna ilmselgelt üritad niisama trollida. Ei usu, et keegi reaalselt nii tuulest viidud saab olla.
Või kui see sulle ikka arusaamatu on, siis näita meile mängijaid, kelle WN on miskine 2000-3000, aga winrate alla 50% näiteks.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
15.11.2014 20:59:22
|
|
|
Spoiler 
|
Absoluutselt kõik mis keegi (inimene) eales mõtleb, sh mina, sina ja kõikl teised inimesed, on tehniliselt lihtsalt meie endi arvamus. Mõnikord on see arvamus tõsi, mõnikord mitte, aga täiesti kindlalt ei saa keegi meist öelda, kas on tõsi või mitte, sest see oleks jälle arvamus  |
Mine lükka numbrid ette ja ehk jõuab kohale. Meil on tõestus olemas, sina vehid siin oma mingite alusetute teooriatega. Keegi ei keela sul uskuda ja rääkida teistele, et valge on must. Lihtsalt hullu mulje jätad endast.uskumisega.
Igatahes ignore listi pistsin su, kuna ilmselgelt üritad niisama trollida. Ei usu, et keegi reaalselt nii tuulest viidud saab olla.
Või kui see sulle ikka arusaamatu on, siis näita meile mängijaid, kelle WN on miskine 2000-3000, aga winrate alla 50% näiteks. |
Teeoria alus on see, et inimeste mõtted algavad kõik tajust ja taju pole kunagi perfektne ega garanteeri seega midagi
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
15.11.2014 21:25:08
|
|
|
Mul on tunne, et praegu on olukord, kus üks räägib uksest ja teine lukuaugust.
Kui sa lucky juttu ajada tahad, siis ma ütlen, et randomis on kõige suurem luck TAKTIKA. Miks? Kuna seda pole ja sa ei tea kunagi, mis mingisugune põhupea ette sul tiimis kavatseb võtta ning hästi tegutsedes suudab terve mängu kihva keerata.
|
Ehk siis minu kõige esimene väide, et randomis mängimine ongi täiesti random ja luck.
Sa võid ju ennast võrrelda inimesega, kes mängib väga hästi. Mõlemile antakse peotäis mänge, kus teie võiduvõimalus on ainult 15%, mis sa arvad kumb lõpetab parema tulemuse ja winratega? Eks ikka tema, kuna tema loob ja leiab paremaid olukordi ning oskab teiste mängijate vigu/plusse ära kasutada.
|
Sa ju saad aru, et see ei ole võrreldav? Seda saad võrrelda ainult sama skilliga mängijate vahel ja ma olen üsna kindel, et kui nende peotäis 15% mänge võrrelda siis saavad nad suurusjärgus sarnase arvu võite ja kaotusi.
Paberil sa võid need tiimid numbrite järgi panna 50/50, see ei muuda aga mitte midagi. Täpselt samamoodi toimuvad ülejooksud ning paremad mängijad liiguvad ikka ülespoole ning halvad alla.
|
Paremad liiguvadki ülespoole ja halvemad alla olenemata võitude suhtele. 50/50 muudab täpselt nii palju, et konkreetseid ülejookse, kus võiduvõimalus on kaduväike, muutub harvemaks ja tuleb rohkem tasavägisemaid lahinguid. See on lihtne statistika, mis toimib igalpool, kus on võimalik kaotada ja võita. Miks on jalgpallis ja muudel meeskonna mängudel erinevad liigad erinevate tasemetega, täpselt sellel põhjusel, et ei ole mõtet kokku panna suure tasemevahega meeskondi, sest suure tõenäosusega on tulemus ette teada. Ja hiina korvpalli koondis ei võidaks suure tõenäosusega usa meeskonda, missest, et neil on jao ming.
Inimesed ei taha lihtsalt aru saada sellest, et kui statsid longterm ei tõuse, siis asi on selles, et sa pole piisavalt hea. Asi ei ole selles, et tiimid on halvad ja kõik on luckbased.
|
Ei tõstatanud teemat statside pärast, need ei ole minu jaoks olulised. Tiimid on halvad just ebaühtlase taseme poolest ja ühe poole domineerimise pärast.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 21:37:27
|
|
|
Aga sa pead sellest aru saama, et isegi kui sa paned paberil kirja 50/50 tiimid, siis jäävad need ülejooksud samamoodi toimuma. Absoluutselt mitte midagi ei muutu. Kuna alguses piisab sul paarist tankist, kes on valel positsioonil ning sealt juba hakkab snowball pihta.
Ta võib ju panna üldiste statside järgi tiimid, aga MM ei saa arvesse võtta seda kui hästi sa mingit tanki tunned, kui hea tuju sul on ja mis vaimses/füüsilises seisus sa mängimise hetkel oled. Kui need asjad arvesse võtad, siis on palju mänge ikka jätkuvalt samas seisus, mis praegused 20/80.
Mängudes kus on skill-based MM on seda ju edukalt näha. Kasvõi võta LoL. Rankedis ju mängid omasugustega, ometi toimuvad seal samasugused snowball mängud pidevalt nagu WOTis.
Keegi peab ju tiimis bot ikkagi olema. Kui sa paned kokku 15v15 1500WN vennad, siis mingi % on samamoodi botid ja ei jaga ööd ega mütsi ja hakkavad tänu sellele hoopis langema. See tooks kaasa puhtalt visuaalse muutuse ainult.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
15.11.2014 21:57:07
|
|
|
Aga sa pead sellest aru saama, et isegi kui sa paned paberil kirja 50/50 tiimid, siis jäävad need ülejooksud samamoodi toimuma. Absoluutselt mitte midagi ei muutu. Kuna alguses piisab sul paarist tankist, kes on valel positsioonil ning sealt juba hakkab snowball pihta.
|
Seda ma ei ole väitnudki, et ülejookse ei toimu, toimub ikka aga lihtsalt vähem. Snowball hakkab nii ehk naa veerema, vahe on lihtsalt selles, kas see on alguses väike ja alles hakkab veerema või on see juba suur mölakas, mis täiskäigul sinust üle veereb.
Keegi peab ju tiimis bot ikkagi olema. Kui sa paned kokku 15v15 1500WN vennad, siis mingi % on samamoodi botid ja ei jaga ööd ega mütsi ja hakkavad tänu sellele hoopis langema. See tooks kaasa puhtalt visuaalse muutuse ainult.
|
Need, kes langevad, lähevad oma hetke reaalse tasemega kokku, samamoodi ka need, kes tõusevad. Kuidas see ainult visuaalne oleks? Ma arvan, et mingi % on parem kui 70% botte vs 70% normaalsel tasemel mängijaid.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 22:00:17
|
|
|
Kuna keegi peab võitma ja keegi kaotama.
Ülejookse ei toimu vähem, neid jääb täpselt samamoodi toimuma.
Ainuke vahe, mis olema hakkab, on see, et mida kõrgemal mängid, siis seda kauem imetakse niisama näppu ja siis sõidetakse kiirelt üle. Selle võidad, rohkem ei muutu midagi.
Asi on mängu snowballilises iseloomus, mitte tiimides.
LoLis oli ju alguses täpselt sama. Asi muutus ainult sellega, et nüüd su tiimis ei keera käkki täistomatid enamasti, vaid su endasugused, kes on nüüd nende koha üle võtnud.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
15.11.2014 22:08:54
|
|
|
Kuna keegi peab võitma ja keegi kaotama.
Ülejookse ei toimu vähem, neid jääb täpselt samamoodi toimuma.
Ainuke vahe, mis olema hakkab, on see, et mida kõrgemal mängid, siis seda kauem imetakse niisama näppu ja siis sõidetakse kiirelt üle. Selle võidad, rohkem ei muutu midagi.
Asi on mängu snowballilises iseloomus, mitte tiimides.
LoLis oli ju alguses täpselt sama. Asi muutus ainult sellega, et nüüd su tiimis ei keera käkki täistomatid enamasti, vaid su endasugused, kes on nüüd nende koha üle võtnud. |
Ma olen täiesti kindel, et 85/15 suhtega mängus on lõpuskooriga 15-3 skooriga lahinguid tunduvamalt rohkem kui 50/50 suhtega mängus.
Ma kiidan su järjekindlust aga matemaatika ei valeta
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 22:41:14
|
|
|
Too siis palun näited sellest. Sul ei ole seda matemaatiliselt võimalik mõõtagi.
Sa vaatad lihtsalt statse, aga kipud unustama näiteks tanki, millega inimene sõidab, tema hetke vaimset/füüsiliselt olukorda ja muid tegureid.
Miks sa muidu arvad, miks Wargaming ei too sellist MMi sisse?
See sama põhjus ongi, mitte midagi ei muutu. Neil pole mõtet ressursse raisata tegevusele, mis mitte midagi ei muuda.
Sa võtad ära topi ja bottomi, siis keskmikute sees tekivad samamoodi uued topid ja bottomid ning asi läheb täpselt samamoodi edasi, kuna mäng ise soosib ka snowballi.
Kui sa snowballi vähendada tahad, siis tuleb paika panna lihtsalt kindel tankitüüpide arv lahingus ning MM muuta ära näiteks +1 ainult. Ehk siis lahingus on ainult 2 erinevat tieri.
Kui ma näiteks olen kuskil mängus tX mediga ning seal ainuke tX või no maksimaalselt on meid 2 mõlemas tiimis, siis ma tean, et see mäng on juba võidetud, vahet pole, kes seal vastas on.
Kui oleks t9d ja tXd pooleks näiteks, siis ei oleks asi kohe mitte nii lihtne. Ülejookse ei põhjusta skilli erinevus, vaid tankide ebatasakaal. Wargamingule selline asi aga ei meeldi, kuna nemad tahavad hoida mängu keskmisele mängijale. Ehk siis pauku ja särtsu ning järgmisesse mängu. Mida rohkem mänge mängitakse, seda rohkem pappi WG teenib.
Ja muidugi kõik need teised MMi utoopilised seisud, kus himmelsdorfis antakse vastasele terve tiimi täis TDsid ja sulle mingeid vigaseid heavysi ja lighte. Või kuskil avatud mapil on ühes tiimis kari mediume ning teisel tiimil heavyd.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
15.11.2014 22:42:20
|
|
|
Too siis palun näited sellest. Sul ei ole seda matemaatiliselt võimalik mõõtagi.
Sa vaatad lihtsalt statse, aga kipud unustama näiteks tanki, millega inimene sõidab, tema hetke vaimset/füüsiliselt olukorda ja muid tegureid.
|
Sinu loogika järgi ei näita siis statsid sinu taset? Miks te üldse siis oma ranki pärast võimlete siin kui see midagi ei näita? Kui sa üks päev paned ässa ja võidad enamik mänge samas teine päev ei saa üldse hakkama siis sinu tase ongi nende kahe päeva keskmine, kedagi ei huvita mis su vaimne või füüsiline tervis on.
Sa võtad ära topi ja bottomi, siis keskmikute sees tekivad samamoodi uued topid ja bottomid ning asi läheb täpselt samamoodi edasi, kuna mäng ise soosib ka snowballi.
|
Jah, keskmikute seas tekivad uued topid, kes liiguvad järgmisele tasemele ja bottomid, kes liiguvad oma eelnevale tasemele, üldiselt nii ranking toimibki ju Praegu on lihtsalt olukorrad, kus ühes tiimis on topid ja teises bottomid ja see ongi probleem.
Kui sa snowballi vähendada tahad, siis tuleb paika panna lihtsalt kindel tankitüüpide arv lahingus ning MM muuta ära näiteks +1 ainult. Ehk siis lahingus on ainult 2 erinevat tieri.
Kui ma näiteks olen kuskil mängus tX mediga ning seal ainuke tX või no maksimaalselt on meid 2 mõlemas tiimis, siis ma tean, et see mäng on juba võidetud, vahet pole, kes seal vastas on.
Kui oleks t9d ja tXd pooleks näiteks, siis ei oleks asi kohe mitte nii lihtne.
Ja muidugi kõik need teised MMi utoopilised seisud, kus himmelsdorfis antakse vastasele terve tiimi täis TDsid ja sulle mingeid vigaseid heavysi ja lighte. |
No see on samamoodi balanseerimise lisavõimalus ja see oleks absoluutselt positiivne.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
15.11.2014 23:21:46
|
|
|
Longtermis näitavad statsid jah, aga hetkeseisuga selles kindlas mängus ei saa seda MM ju sisse panna.
Peale seda ju tulevad inimesed samamoodi jutuga, et mängisid täna 20 mängu ja nendest 15 olid ülejooksud. Seda aga kui nad järgmised paar päeva võidavad ei mäletata, kuna inimesel on loomuses võimendada negatiivseid asju ning neid paremini meeles hoida.
Kui selline asi oleks, siis peaks olema MMi jaoks WNi vahe miskine 500 sees kindlasti. Kui sa paned kokku näiteks tiimid ainult 50 WN erinevusega, siis topis jäädki mänge ootama ju. Ja siis tekib veel rohkem neid olukordi, kus ühes tiimis on 15 TDd ja teises on näiteks 15 medi. Kui nüüd MM tahaks kokku panna veel vastavalt tankile kah, siis topis olevad mängijad ei saakski kunagi mängu.
Sellisel asjal pole absoluutselt mingisugust mõtet ja see ei muudaks reaalselt mitte midagi.
Mismoodi sa sellise asja toimima paneksid üldse?
Ütleme 120000 inimest on sees. Võtame TOP1%, kus tegelikult WN8 vahe on päris meeletu juba. Need tuleb ka omakorda ära jagada vastavatesse liigadesse.
1% on 1200 inimest. Seal erineb WN juba ~1500-2000 võrra. 40 erinevat mängu, juhul kui kõik mängivad randomit (ei passi garaažis, ei ole strongholdis, cws, team battles või kus iganes). Nüüd võta arvesse tierid 1 kuni 10. Ütleme, et on 5 erinevat gruppi.
1-2
2-4
4-6
6-8
8-X
Parimal juhul õnnestub iga grupi jaoks ehk saada 5 mängu. Seda perfektses olukorras, kus nendest 1200 inimesest kõik mängivad võrdselt kõike.
Nüüd tuleb need ära jagada tankitüüpide vahel. Sa jäädki mänge ootama või siis saad väga ebapropotsionaalsed tiimid.
Ma ei tea kuidas LoLis nüüd on, aga vanasti oli seal ka nii, et topis olles ootasid 1 mängu tund aega.
WOT ei tee ealeski sellist asja, kuna nad kaotavad raha sellega. Tööinimesel pole aega oodata mängu järgi pool õhtut. Peaaegu pooled mängijad on siiski 30+. Neile on vaja kõik lihtsalt kiirelt ette sööta. Aeg on raha.
Ja see on peaki ajal. Mõtle nüüd kui öösel peaks keegi mängida tahtma.. Ootad lõunani enda mängu. Praegu juba öösel mängid, siis vahepeal ootad mängu mingi 3-6 minutit. Ja seejärel visatakse sind kuskile suvalisse mängu (ühel pool 5 tierX, teiselpool 10 tk), kuna pole lihtsalt kokku panna midagi.
Sellepärast WG ei tahagi sellist lollust korraldada. Kui sa tasemevahe aga suureks tõstad, siis pole sel mingit mõtet, seis on täpselt sama nagu praegu.
viimati muutis brokenarm 15.11.2014 23:44:58, muudetud 1 kord |
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
15.11.2014 23:23:57
|
|
|
| ot: |
| Mul on tunne, et praegu on olukord, kus üks räägib uksest ja teine lukuaugust. |
Ma tundsin, et oli vaja uksest rääkida . |
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
15.11.2014 23:29:14
|
|
|
WoT'is endas ja selle 3rd party saitidel on nii palju statistikat, et igasugused jutud sellest, kuidas kõik sõltub õnnest, on halbade mängijate väljamõeldis.
Isegi kui sa viskad tavalisi täringuid 100 korda järjest, on selge, et keskmine tuleb 3.5 või väga selle lähedale. Seega kui sa oled enda arust puhta õnne peale täringuid visanud juba nt 1000 korda nagu Noobmeteri Last 1000 battles, ja su WR% on ALLA 49% (viigid moodustavad kõigist mängudest ca 2%), siis on viga sinus, mitte õnnes. See kehtib ka vastupidi, kui 1000 lahingu keskmine WR% juba oluliselt ületab 49% (mul nt 65%), siis on selge et sa teed midagi mis su šansse oluliselt tõstab.
|
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cyril
Aeg maha 1p
|
16.11.2014 01:29:04
|
|
|
| Sa arvad, et sa räägid nad ära, erick, ? Või jagad lihtsalt oma mõtteid?
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
16.11.2014 08:47:43
|
|
|
põhimõtteliselt ma usun, et on olemas väga head mängijad kes ongi head. On neil mis iganes asjad ja viled peal või mitte. See on ju reaalses elus ka nii, et osad inimesed lihtsalt on paremad. Võtame või näiteks tennise. Sa võid Kaia Kanepile anda lumelabida reketiks ja jalga panna kalossid ja ta lihtsalt võidab mingit harrastajat kuivalt, olgu sellel varustus kui kallis iganes
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
16.11.2014 11:11:50
|
|
|
Longtermis näitavad statsid jah, aga hetkeseisuga selles kindlas mängus ei saa seda MM ju sisse panna.
Peale seda ju tulevad inimesed samamoodi jutuga, et mängisid täna 20 mängu ja nendest 15 olid ülejooksud. Seda aga kui nad järgmised paar päeva võidavad ei mäletata, kuna inimesel on loomuses võimendada negatiivseid asju ning neid paremini meeles hoida.
Kui selline asi oleks, siis peaks olema MMi jaoks WNi vahe miskine 500 sees kindlasti. Kui sa paned kokku näiteks tiimid ainult 50 WN erinevusega, siis topis jäädki mänge ootama ju. Ja siis tekib veel rohkem neid olukordi, kus ühes tiimis on 15 TDd ja teises on näiteks 15 medi. Kui nüüd MM tahaks kokku panna veel vastavalt tankile kah, siis topis olevad mängijad ei saakski kunagi mängu.
Sellisel asjal pole absoluutselt mingisugust mõtet ja see ei muudaks reaalselt mitte midagi.
Mismoodi sa sellise asja toimima paneksid üldse?
Ütleme 120000 inimest on sees. Võtame TOP1%, kus tegelikult WN8 vahe on päris meeletu juba. Need tuleb ka omakorda ära jagada vastavatesse liigadesse.
1% on 1200 inimest. Seal erineb WN juba ~1500-2000 võrra. 40 erinevat mängu, juhul kui kõik mängivad randomit (ei passi garaažis, ei ole strongholdis, cws, team battles või kus iganes). Nüüd võta arvesse tierid 1 kuni 10. Ütleme, et on 5 erinevat gruppi.
1-2
2-4
4-6
6-8
8-X
Parimal juhul õnnestub iga grupi jaoks ehk saada 5 mängu. Seda perfektses olukorras, kus nendest 1200 inimesest kõik mängivad võrdselt kõike.
Nüüd tuleb need ära jagada tankitüüpide vahel. Sa jäädki mänge ootama või siis saad väga ebapropotsionaalsed tiimid.
Ma ei tea kuidas LoLis nüüd on, aga vanasti oli seal ka nii, et topis olles ootasid 1 mängu tund aega.
WOT ei tee ealeski sellist asja, kuna nad kaotavad raha sellega. Tööinimesel pole aega oodata mängu järgi pool õhtut. Peaaegu pooled mängijad on siiski 30+. Neile on vaja kõik lihtsalt kiirelt ette sööta. Aeg on raha.
Ja see on peaki ajal. Mõtle nüüd kui öösel peaks keegi mängida tahtma.. Ootad lõunani enda mängu. Praegu juba öösel mängid, siis vahepeal ootad mängu mingi 3-6 minutit. Ja seejärel visatakse sind kuskile suvalisse mängu (ühel pool 5 tierX, teiselpool 10 tk), kuna pole lihtsalt kokku panna midagi.
Sellepärast WG ei tahagi sellist lollust korraldada. Kui sa tasemevahe aga suureks tõstad, siis pole sel mingit mõtet, seis on täpselt sama nagu praegu. |
Jällegi, sina räägid lukuaugust, mina uksest. Erinevaid viise, kuidas balanseerimist saavutada on mitmeid: Skilli järgi, et kõik sama skilliga mängivad üksteise vastu. Erinevad skillid jaotada erinevate level tankide vahel lahingus proportsionaalselt, tankitüüpide piirarvud jne..isegi see balanseerib juba kui tankid lähevad praeguse +/- 2 tieri asemel +/-1 tieri'ga kokku, kuna see muudab võimalikku tulejõu suuruse vahet väiksemaks.
Ehk siis 50/50 suhe ei ole sama, mis 85/15 see on fakt ja selle üle ei ole mõtet vaielda. See, milliseid, kui palju ja kuidas erinevaid meetodeid selle saavutamiseks kasutatakse, muudab ainult tekkiva hälbe suurust ja see võimalik hälve ei ole kohe kindlasti suurem kui praegusel hetkel ilma süsteemita.
Kui sa suudad mulle ära tõestada, et 50% võiduvõimalus on täpselt sama mis 85% siis võime edasi rääkida, muidu ei ole mõtet isegi vaielda.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Masochist
HV vaatleja

|
16.11.2014 13:12:22
|
|
|
Kas kuidagi oleks võimalik käima saada vanad kordusvideod?
Avan video, veidi aega laeb ja siis tuleb ette kiri: "Kasutusel olev World Of Tanksi versioon ei ühildu lahingusalvestusega. Sellel võib hilisema vaatamisega vigu olla. Ignoreeri erinevust ja vaata ikkagi?"
Peale "Jah" sõtkumist läheb kogu kupatus lihtsalt kinni.
_________________ Use your fist and not your mouth - MM |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
16.11.2014 13:21:55
|
|
|
Sa ei saa oma 85% pealt 50%, sest päris paljusid asju pole võimalik mõõta lihtsalt sellisel viisil matemaatiliselt. Sina oled see, kes seda ei mõista. Arvab, et kui paari statsi järgi tiimid 50/50 peale pista, et siis ongi 50/50. Tegelikult pole aga midagi muutunud.
No aga näita siis reaalselt, mismoodi see skilli järgi tiimide sorteerimine käib. Küll sulle ka kunagi kohale jõuab, et selline asi on võimatu. Ainuke asi, mis nad teha saavad on see, et panevad battle tierid max +1 ainult ning lubavad võrdselt tankitüüpe lahingusse. Oma "skilli järgi matchmakingu" võid kohe ära unustada. Selline asi ei funktsioneeri siin mängus.
Tuled oma jutuga: "Oh, kui mängiks ainult endasugustega, siis ei oleks mingeid ülejookse nii palju."
Seda aga ei mõista, et selline asi ei töötaks, kuna reaalselt midagi ei muutuks ning inimesed jääkski ootama, kui nad mängu minna soovivad.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
16.11.2014 13:27:22
|
|
|
Ma olen juba öelnud, et sa ei saa seda seisu mitte kunagi 50/50. Sina oled see, kes seda ei mõista. Arvab, et kui paari statsi järgi tiimid 50/50 peale pista, et siis ongi 50/50. Tegelikult pole aga midagi muutunud.
No aga näita siis reaalselt, mismoodi see skilli järgi tiimide sorteerimine käib.
Tuled oma jutuga: "Oh, kui mängiks ainult endasugustega, siis ei oleks mingeid ülejookse nii palju."
Seda aga ei mõista, et selline asi ei töötaks ning inimesed jääkski ootama, kui nad mängu minna soovivad. |
Kas sa üldse loed ka, mida ma kirjutan või lahmid niisama huupi?
Ma räägin TÕENÄOSUSEST!!! Kas sa üldse tead, mis asi on tõenäosusteooria ja statistika? Sa ei saagi reaalselt kunagi 50/50, sest mingi hälve tuleb alati sisse. Tahad sa tõesti väita, et 50/50 tiimides on võidu ja kaotuse võimalus täpselt sama mis 85/15 suhtega tiimis ja kogu matemaatika, mida inimesed siiani õppinud on, ei tööta
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
16.11.2014 13:49:14
|
|
|
Sina ei saa sellest aru, et pooli asju MM arvesse ei võta, ega saagi arvesse võtta ja sellega ei muutu su random mängudes midagi silmnähtavat. Kui sa muidu aru ei saa, siis tee näiteks paar tuhat mängu ja vaata, et ülejooksud enamasti sama tihti su XVMi järgi paika pandud 50/50 mängudes, kui ka 85/15 mängudes, kuna mäng soosib snowballi.
Ma jätkuvalt ootan sinu "skilli järgi MMi" näidet. Sellega ei suuda lagedale tulla, siis ma ei vaevu sulle vastamagi enam. Või hoopis kardad seda, et kui midagi välja mõtled, siis saad ise ka aru, et asi ei toimi.
Miks muidu WG seda ei tee? Arvad, et nad pole kõikvõimalikke asju läbi vaadanud "skilled MMi" jaoks?
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
16.11.2014 13:51:41
|
|
|
| Võibolla see oleks hea koht meelde tuletada, et ainus kord kui WG üritas MatchMakeri algoritmi täpsemaks teha (imo kusagil 7.X patchi ajal), venisid ooteajad kuni viieminutilisteks.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
16.11.2014 13:56:42
|
|
|
Selles see point ongi, aga nüüd kui täitsa täpselt veel skilli järgi teha, siis need ooteajad on äärmustes kõvasti pikemad. Pluss see, et öösiti ei leiagi sa kunagi mängu siis.
Ma arvan, et enamus mängijad lepiksid mõne ülejooksuga, selle asemel, et oodata mängu pool tundi. Muidugi öösel võib see siis tundidesse venida, kuna praegu juba vahepeal ootad mingi 5 minutit mängu. Siis võid ka utoopilise tiimi saada, kuna lihtsalt pole piisavalt mängijaid.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
16.11.2014 13:57:13
|
|
|
Sina ei saa sellest aru, et pooli asju MM arvesse ei võta, ega saagi arvesse võtta ja sellega ei muutu su random mängudes midagi silmnähtavat. Kui sa muidu aru ei saa, siis tee näiteks paar tuhat mängu ja vaata, et ülejooksud toimuvad täpselt sama tihti su XVMi järgi paika pandud 50/50 mängudes, kui ka 85/15 mängudes.
Ma jätkuvalt ootan sinu "skilli järgi MMi" näidet. Sellega ei suuda lagedale tulla, siis ma ei vaevu sulle vastamagi enam. Või hoopis kardad seda, et kui midagi välja mõtled, siis saad ise ka aru, et asi ei toimi.
Miks muidu WG seda ei tee? Arvad, et nad pole kõikvõimalike asju läbi vaadanud "skilled MMi" jaoks? |
My last 5 cents...
Ma tõesti ei viitsi vaielda inimesega, kes väidab, et 1+1=5, see on sama hea kui kährikust kraanat ehitada. Tundub, et ma pean ennast kolmandat korda ka kordama Ma ei räägi lukuaugust vaid UKSEST!
Peace and happy potatoes.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
16.11.2014 14:01:21
|
|
|
| Vaidlema kukud kõvasti, aga nüüd ei suuda isegi skilled MMist mingit basic näidet tuua arvutustega? Ok, poleks pidanud vastamagi sulle sellisel juhul üldse.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
16.11.2014 14:10:50
|
|
|
| Vaidlema kukud kõvasti, aga nüüd ei suuda isegi skilled MMist mingit basic näidet tuua arvutustega? Ok, poleks pidanud vastamagi sulle sellisel juhul üldse. |
Mul ei ole mõtet isegi proovida arvutada inimesele, kes ei jaga elementaarset matemaatikat. Pealegi oled sina ainus, kes vaidlema hakkas, ma isegi ei küsinud sinu arvamust millegi kohta. Ja tõesti, selles osas on sul õigus, sa ei oleks pidanud vastama, paistaksid praegu targem välja
viimati muutis zaG 16.11.2014 14:11:59, muudetud 1 kord |
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rSTO
HV vaatleja
|
16.11.2014 14:10:56
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
põhimõtteliselt ma usun, et on olemas väga head mängijad kes ongi head. On neil mis iganes asjad ja viled peal või mitte. See on ju reaalses elus ka nii, et osad inimesed lihtsalt on paremad. Võtame või näiteks tennise. Sa võid Kaia Kanepile anda lumelabida reketiks ja jalga panna kalossid ja ta lihtsalt võidab mingit harrastajat kuivalt, olgu sellel varustus kui kallis iganes  |
haha , hea näide.
Mina küll ei tahaks mingit skillbased MM-i, Kui poleks punaseid sinu ja vastaste tiimis siis oleks need mängud nagu kõrgtaseme malemäng. Praegu on hea neid punaseid karistada nende vigade eest ja korjata high caliber medaleid niiet koliseb. Muidugi on hea tunne kui suudad kellegi omataseme mängija üle mängida kuid pole mõtet asja keeruliseks ajada Neid sinust paremaid mängijaid jagub ka praegu vastaste tiimi keda üritada üle mängida.
viimati muutis rSTO 16.11.2014 14:17:50, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
16.11.2014 14:18:54
|
|
|
| Vaidlema kukud kõvasti, aga nüüd ei suuda isegi skilled MMist mingit basic näidet tuua arvutustega? Ok, poleks pidanud vastamagi sulle sellisel juhul üldse. |
Mul ei ole mõtet isegi proovida arvutada inimesele, kes ei jaga elementaarset matemaatikat. Pealegi oled sina ainus, kes vaidlema hakkas, ma isegi ei küsinud sinu arvamust millegi kohta. Ja tõesti, selles osas on sul õigus, sa ei oleks pidanud vastama, paistaksid praegu targem välja  |
Ma näitasin sulle kõige basicumal viisil ära, et skilled MM ei tööta. Jätkuvalt ootan sinu varianti. Selle sopa loopimise asemel võiksid midagi produktiivset ka vahepeal postitada.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
16.11.2014 14:24:18
|
|
|
Mänguteooria kusjuures ütleb, et mäng, kus šansid on kogu aeg 50/50 on ebaköitev. Selleks, et mäng oleks huvitav, peab seal olema äärmusi. Ka tomat peab once-in-a-while tundma ennast superkangelasena mängus, kus nende tiim võidab 15:1. Ja no kui kaoatavad, siis oli muidugi tiimi süü Kui seda ei juhtu, siis ta huvi raugeb.
Teiseks on 85/15 mängud võibolla ainsad kohad kus halvimad mängijad saavad reaalselt mängu õppida neile sobiva skill curve´i juures. 50/50 oleks neile juba liiga karm.
|
|
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|