dreadlock, esimesel ja viimasel (Silver) mudelil on mikrofon väljatõmmatav; Pulse ja Gold mudelil on see klapi sisse ehitatud.
gretchin, normaalselt - ma tavaliselt üle 5-6 tunni järjest ei mängi. Alati panen peale mängimist klapid laadima; vajadusel saab laadida suvalisest USB august ja kui juhtmega ühendada, siis akut pole vajagi (klapid tuleb välja lülitada ja on siis tavalised stereo klapid) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Mulle kuidagi kõrvu jäänud sellise asi, et kui sul on tahvel ja PS4 samas wifi võrgus siis saad tahvlist ps4 mänge mängida?
Kui jah siis kas tahvlile on mingid nõuded ka?
Näiteks kas Galaxy Tab S 10.4 sobib oma 2560 resoga?
Ja kas siis tahvlipeale tulevad nupud või saad/pead ikka puldiga mängima ja tahvel on ainult ekraaniks? _________________ Aita suve, söö lund!
Mulle kuidagi kõrvu jäänud sellise asi, et kui sul on tahvel ja PS4 samas wifi võrgus siis saad tahvlist ps4 mänge mängida?
Kui jah siis kas tahvlile on mingid nõuded ka?
Näiteks kas Galaxy Tab S 10.4 sobib oma 2560 resoga?
Ja kas siis tahvlipeale tulevad nupud või saad/pead ikka puldiga mängima ja tahvel on ainult ekraaniks?
"Functionality available on Sony XperiaTM Z3, Z3 Compact and Z3 Tablet Compact. PlayStation®4 System, DUALSHOCK®4 wireless controller, Sony Entertainment Network and high speed internet connection required. Some games may not support this feature."
http://uk.playstation.com/remoteplay/ _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Niipalju kui ise olen lugenud, siis minu jaoks veel hetkel täiesti kasutu asi. Mida sa peale hakkad sellega kui mängu puldiga juhtida ei saa?
See, et kodus kuidagi läbi teise accoundi tehakse on ju tore nendele kes peldikus mängib aga ise ikka tahan kodust väljas olles mängida.
Praegu Vita'ga jube hea tööl olles Destiny't pelada kui aega on. Lootsin tõesti, et saab ka nüüd Note3 peal sedasama teha - ekraan suurem ja parem ning puldiga kindlasti mugavam.
Aga kuna DS4 pole tööle saadud, siis kasutu...
ise nuputan samuti,et ehk ostaks ära need 7.1 kuid üks küsimus.kas nendel micri saab küljest eemaldada ? Kuna eestisse lennates lõhuti mu suured klapid ära kotti transportides ja oleks vaja osta klapid,kuid ma väga ei viitsiks lennujaamades mingi micer küljes ringi trippida,mul oleks vaja selliseid millel see mic oleks eemaldatav. Et kes neid omab oskab ehk öelda kas on teostatav ?
Wireless Stereo Headsetil on mikrofon sisseehitatud.
Vot seda ma nii ruttu ei ootanud... System Harddrive is Full please clear at least 1.5GB by using system settings.... dohhh
Ehh no mida veel... probleem et sai minecraft t6mmatud ja nüüd tahaks t2ism2ngu unlockida aga ostuleht n2itab et installed juba... proovisin delete ja uuesti t6mmatud aga sama teema... help? _________________
Peaks saama küll jah;) siin viimase paari lehekülje peal peaks kuskil olema mingid paar juhtnööri ka, kuidas seadeid vastavalt muuta, et see õnnestuks ka ilusti.
Kui tahad telekaekraanil Vita mänge mängida. Kui tahad teises toas Remote Play'd kasutada. Kui tahad Netflixi jms. teenuseid kasutada. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
kuidas Sony ei suuda asja turule lasta ilma probleemita. PS TV - streaming ja see toimib, kuid vita mängu tõmmata ei saa - loobib errorit ja neti lugedes pidi see isegi updatemisel seda sama errorit loopima. Tuleb loota et Sony asja ära fixib, seniks saab PS4 mänge uhada teise teleka taga _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Kui PS5 kunagi tuleb, siis saab kindlasti veel soodsamalt. Muidugi tuleb pidevalt soodsamat hinda oodates tabada ära see hetk, kui PS4 antiigina taas hinda koguma hakkab. Siis oleks tõesti juba liiga hilja see võimalikult soodsalt soetada.
Palgapäeval on ka soodne osta! _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Selline teema, kui mul on digitaalne mäng ostetud ja PSN on maas, siis ma mängida ei saagi, kuna ei saa mingeid litsentsi teemasid PSNist kätte? Eile igatahes oli PSN maintance ja Terrariat poiss mängida ei saanud _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Selline teema, kui mul on digitaalne mäng ostetud ja PSN on maas, siis ma mängida ei saagi, kuna ei saa mingeid litsentsi teemasid PSNist kätte? Eile igatahes oli PSN maintance ja Terrariat poiss mängida ei saanud
Võimalik, et oleneb mängust. Watch Dogs töötab ilusasti kui PSN maas on.
Selline teema, kui mul on digitaalne mäng ostetud ja PSN on maas, siis ma mängida ei saagi, kuna ei saa mingeid litsentsi teemasid PSNist kätte? Eile igatahes oli PSN maintance ja Terrariat poiss mängida ei saanud
Mis valikud mul on kui tahaks ps4 peale gtaV ja + membershipi osta ? Kuskil teemas öeldi, et eesti kred kaarte sony ei aksepteeri, tundub jõle ebareaalne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.