Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 581, 582, 583 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sakinaga
HV Guru

sõnum 13.11.2014 18:13:21 vasta tsitaadiga

Naljakas vaadata, kuidas mõlemad pooled kemplevad, aga kumbki pool enda väiteid tõestada ei soovi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 13.11.2014 18:25:29 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
brokenarm kirjutas:
No aga Vipu, pane modid peale ja näita meile kuidas su tulemused kohe maagiliselt tõusevad. Peale seda ma võin vanilla teha mingi 250 pela ja näidata, et 3000WN8+ on samamoodi jätkuvalt lumme kusta.

Mine parem jõusaali ja tee trenni, selline lasersihik otsaees pedetsemine on lihtsalt nõme icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Oma kusemängudest jäta mind välja, ei ole kuidagi huviline.

Siis ära võta sõna, kui sul tegelikult asjast aimugi pole. Jutumees oled kõva.

yerba kirjutas:
brokenarm kirjutas:
yerba kirjutas:
A kõvad mehed, võtke oma modid maha ja näidake, et ilma oskate samal tasemel mängida. Võin kihla vedada, et 100 mängu peale teil tulemused langevad.

Just tegin pakkumise ju, mida sa veel ootad.

Ma ootan arusaamist sellest, misasi see vanilla värk on.
Ja siis ootan seda ka, et kas 100 mängu sobib? 100 mängu planguna ning Sul tulemused ei lange allapoole?
Ja siis et mis summa peale võiks diili ära teha?

Puhas mäng. Mingi 100-150 võib teha jep. Mulle tX med ja näitan, et puhtana ka kenasti 3000WN8+

viimati muutis brokenarm 13.11.2014 18:26:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ummiq
HV veteran
ummiq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.11.2014 18:25:59 vasta tsitaadiga

Installi eu versioon. Ja loe seda: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/313025-change-my-wot-server/
zenker kirjutas:
Mul on küll midagi väga mäda mänguga.
Köik on kadunud.Mäng oleks nagu otsast peale hakanud.
Siit näitab,et statsid on alles vähemalt.
http://www.noobmeter.com/player/eu/zenker/500409447/

Edit.
Vöib asi selles olla ,et mind on millegi pärast pandud US west/east serveri?
Kuda ma eu omadesse tagasi saan?
Edit2.Loodan ,et saan korda sai vale client tömmatud.

Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 173
tagasi üles
Ladvik
HV vaatleja

sõnum 13.11.2014 20:54:15 vasta tsitaadiga

Modid niiväga küll ei mõjuta tulemusi, kui siin väidetakse. Keskpärane jääb ikka keskpäraseks. Ja kes oskab mängida, see saab ka ilma hakkama. Alates 9.3st olen ise ilma modideta mänginud, kuna need lakkasid korralikult töötamast. Ja modpacke kasutades pole leidnud seda mis meeldiks. Alati on igasugust muud jama juures mis teeb ekraani jube kirjuks.
Teooriate kohaselt oleks pidanud mu tulemused langema, aga wn8 ikkagi tõuseb. Imekombel isegi kiiremini kui modidega mängides. icon_lol.gif
Modidest oli mul kasutuses minimap mod ja statsid. Igasuguseid reload taimereid, accurate damage idicatoreid ja ja 6th sense heli ei kasutanud, kuna need reostavad liiga palju ekraani ja neid pole lihtsalt vaja. Tunnistan, et natukene raskem on ilma minimap modita mängida, kuna alati ei jõua keset lahingumöllu kaarti piisavalt jälgida.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 13.11.2014 21:44:43 vasta tsitaadiga

sama siin, peale 9.3 panen absull ilma igasuguse modita, ilge jama oli vahepeal ja pole viitsind enam vaadata kas ikka jamad. Vahepeal ikka minimapist tunneb puudust. Oled nagu kursis et seal-seal oli yks or paar meest aga kui kohale kimad siis avastad et neid oli ikka paar rohkem icon_eek.gif äkki oleks need ilusti kirjas modis olnd aga vahet pole, treenib tähelepanu ja mälu.

Kui tulla nende uunikumide ja roheliste või tomatite juurde siis ma arvan et ilma roheliste meesteta nad nii edukad poleks. Keegi peab tegema musta tööd ja siis keegi kes teeb tulemust. Et võita on vaja mõlemat. On hetki kus keegi peab paar riskantset sammu tegema ja uunikumid need tavaliselt pole. Mul isiklikult pole midagi musta töö vastu. Olen seal win8 1600 kandis 56% winratega viimased 5k mängu. Ehk siis keskmine kahuriliha icon_rolleyes.gif Ja olen rahul, tõesti ei viitsi nende isiklike tulemuste pärast tõmmelda eriti ja hea meelega sõidan resettima(ja surma saama tõenäoliselt) kuigi ma tean, et eemalt dämmi tehes, samal ajal kui keegi resettima läheb, oleks mu wn8 oluliselt kõrgem. Aga nagu öeldud, keegi peab musta tööd ka tegema ja ma võin vabalt see olla, peaasi et võit tuleb

viimati muutis kr6ll 13.11.2014 22:00:03, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
ummiq
HV veteran
ummiq

sõnum 13.11.2014 21:51:34 vasta tsitaadiga

Mul oli ka 9.3'ga probleeme, nüüd viimane töötab kenasti. Võite proovida.

tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 13.11.2014 22:37:35 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
A kõvad mehed, võtke oma modid maha ja näidake, et ilma oskate samal tasemel mängida. Võin kihla vedada, et 100 mängu peale teil tulemused langevad.

Seda ju ei saa teha, kuna siis wn8 langeb...

Edit: Vanasti oli EFF ei saanud appi minna, pidi ju cappima
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 13.11.2014 23:48:53 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
vipu kirjutas:
brokenarm kirjutas:
No aga Vipu, pane modid peale ja näita meile kuidas su tulemused kohe maagiliselt tõusevad. Peale seda ma võin vanilla teha mingi 250 pela ja näidata, et 3000WN8+ on samamoodi jätkuvalt lumme kusta.

Mine parem jõusaali ja tee trenni, selline lasersihik otsaees pedetsemine on lihtsalt nõme icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

yerba kirjutas:
brokenarm kirjutas:
yerba kirjutas:

Ja siis ootan seda ka, et kas 100 mängu sobib? 100 mängu planguna ning Sul tulemused ei lange allapoole?

Puhas mäng. Mingi 100-150 võib teha jep. Mulle tX med ja näitan, et puhtana ka kenasti 3000WN8+

Nõus, ega ma sinu lasersihikute ja muidu kukekese olemisega suuda võistelda. Võiduau kuulub täiega sulle, peace thumbs_up.gif

---------------------

Olen mänginud natuke T34ga ja võrdluses Löwega tooks välja nüansid:

T34 plussideks on parem kiirus, parem pene ja parem torni soomus, suurem damage kui Löwel.
Löwe plussideks on parem kere (lühem, parem esinurk), täpne toru, 2,4 sekundit kiirem laadimine võrreldes T34ga, väga suur vaatekaugus.

T34 miinusteks on väga pikk kere, ebameeldiv esiots mida on raske kasutada tasandikul, väga ebatäpne toru, pikk laadimisaeg, torni komandöritorn on T9-t10netele väga kerge saak.
Löwe miinuseks on tema väga aeglane kiirendus, lõppkiirus on tegelikult talutav, olematu armor.

Krediidi teenimisel on Löwe suurema kasumiga, ca 20k lausa. Kiirem laadimine, kiirem sihtimine, võimalus mööda laskmiseks väiksem võrreldes T34 tugevalt ebatäpse toruga. Sõidupealt t34 mutukale pihta saamine on loto võit, aga löwega käkitegu. Kuigi ka löwe allub tugevalt RNGle ehk siis sihid seisvale tankile keskele ja lased 10m mööda.
Kui Löwega t8 mängudes teeb kenasti 3k-4k+ dämmi, siis t34 jääb dämmi arv ca 3k kanti ehk siis T34 teenib keskmiselt 70-90k krediiti ja Löwe 89-110k krediiti.

Löwe vs T34 võidab koheselt löwe, sest löwe lihtsalt laadib tunduvalt kiiremini.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 14.11.2014 00:23:41 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
brokenarm kirjutas:
vipu kirjutas:
brokenarm kirjutas:

yerba kirjutas:
brokenarm kirjutas:
yerba kirjutas:

Nõus, ega ma sinu lasersihikute ja muidu kukekese olemisega suuda võistelda. Võiduau kuulub täiega sulle, peace thumbs_up.gif

---------------------

Olen mänginud natuke T34ga ja võrdluses Löwega tooks välja nüansid:

T34 plussideks on parem kiirus, parem pene ja parem torni soomus, suurem damage kui Löwel.
Löwe plussideks on parem kere (lühem, parem esinurk), täpne toru, 2,4 sekundit kiirem laadimine võrreldes T34ga, väga suur vaatekaugus.

T34 miinusteks on väga pikk kere, ebameeldiv esiots mida on raske kasutada tasandikul, väga ebatäpne toru, pikk laadimisaeg, torni komandöritorn on T9-t10netele väga kerge saak.
Löwe miinuseks on tema väga aeglane kiirendus, lõppkiirus on tegelikult talutav, olematu armor.

Krediidi teenimisel on Löwe suurema kasumiga, ca 20k lausa. Kiirem laadimine, kiirem sihtimine, võimalus mööda laskmiseks väiksem võrreldes T34 tugevalt ebatäpse toruga. Sõidupealt t34 mutukale pihta saamine on loto võit, aga löwega käkitegu. Kuigi ka löwe allub tugevalt RNGle ehk siis sihid seisvale tankile keskele ja lased 10m mööda.
Kui Löwega t8 mängudes teeb kenasti 3k-4k+ dämmi, siis t34 jääb dämmi arv ca 3k kanti ehk siis T34 teenib keskmiselt 70-90k krediiti ja Löwe 89-110k krediiti.

Löwe vs T34 võidab koheselt löwe, sest löwe lihtsalt laadib tunduvalt kiiremini.

Sulle teadmiseks on mu crosshair lihtsalt puhas DOT. Täpp, mille kõrval on enda laadimisaeg.

Aga jah, tüüpiline WOTi bot oled. Jutustama kõva, mis siis, et endal pole asjast õrna aimugi.
Jätkuvalt jään su poolt seda tõestust ootama. Tatistada suudad, siis suudad paarsada mängu ka teha.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.11.2014 01:31:37 vasta tsitaadiga

Vaatasin noobmeetrit ja viimase 48 mängu wn8 on mul kenasti 2,8k. Ok 3k pole, aga mõni mõis.

edit: mis seda wn8 siis farmida on? kuldreeglid: ära mängi nädalavahetusel, ära mängi eventite ajal, mängi ainult full tankiga ehk ära midagi arenda, mängi alati 2 väga hea mängijaga tiimi. Saadki väga kergelt endale väga kena WN8 ja edasi? so what? mis sellel kõigel reaalsusega pistmist on?

Brookenarm, pöördu kuhugi lillade klubisse, saad vaevast lahti. Lähed ignoori alla ära, ära vaevu enam tõmblema.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 14.11.2014 04:22:23 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:

Ma pole pea 2 kuud mänginud, aga pühapäeval võiks isegi katse teha, kuidas modideta mäng sujub. Ma arvan, et jään enda tavapärasele tasemele, kuna modidest tulev lisainfo on rohkem mugavuse, kui perfi küsimus. Aitab küll, kuid mitte oluliselt.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.11.2014 11:20:40 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Vaatasin noobmeetrit ja viimase 48 mängu wn8 on mul kenasti 2,8k. Ok 3k pole, aga mõni mõis.

Sul on seal Walker Bulldogi mängud sees. Sellel on hetkel jõhkralt inflated WN8, kuna WN8 dämmitabelit pole uuendatud peale seda kui uued lightid tulid, siis neile antakse eriti lahkelt praegu WN8-t. Loomulikult kui uuendus tuleb, siis võetakse tagasi see teie overallist.

Aga soovitan teil brokenarmi challenge vastu võtta. Teil on mõlemil Batchat 25t nt. vipu paneb modid peale, brokenarm paneb vanillat. Mahuks soovitan nt 30 mängu, siis saab ühe päevaga ära teha.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 14.11.2014 11:28:51 vasta tsitaadiga

Tehke live streamiga mõlemad, siis on pealtvaatjatel ka põnev icon_rolleyes.gif Pärast neid statse vaadata pole üldse huvitav.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 14.11.2014 12:12:20 vasta tsitaadiga

-huviline- kirjutas:
Tehke live streamiga mõlemad, siis on pealtvaatjatel ka põnev icon_rolleyes.gif Pärast neid statse vaadata pole üldse huvitav.

Kardetavasti ei ole 1 vs 1 eriti põnev pealt vaadata. Samuti ei anna selline asi ju kuidagi aimu selle kohta kas modid aitavad tulemusi parandada või mitte. See oli vist algne eesmärk või käib vaidlus juba selle üle, kes on ikkagi kõvem mees ning kellel on pikem tank? See kas ja kui palju modid aitavad jääb pigem veendumuse küsimuseks, tõestada ühte või teist seisukohta sisuliselt võimatu.

Küsin ka - kas ja kuidas te kasutate tanki pidurdamist tühikuklahviga? Ise pole seda praktiliselt kunagi kasutanud, välja arvatud laskumisel väga järsust nõlvast.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.11.2014 13:35:24 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu kirjutas:

Sul on seal Walker Bulldogi mängud sees. Sellel on hetkel jõhkralt inflated WN8, kuna WN8 dämmitabelit pole uuendatud peale seda kui uued lightid tulid, siis neile antakse eriti lahkelt praegu WN8-t. Loomulikult kui uuendus tuleb, siis võetakse tagasi see teie overallist.

Aga soovitan teil brokenarmi challenge vastu võtta. Teil on mõlemil Batchat 25t nt. vipu paneb modid peale, brokenarm paneb vanillat. Mahuks soovitan nt 30 mängu, siis saab ühe päevaga ära teha.

Päriselt ka usud mida räägid? Ma olen Bulldogiga kokku teinud 12 mängu ja teen täna temaga 5x ära müün maha. Light tankid pole minu teema eriti. 12 mängu viis mu wn8 taevasse?
Jeerum kui jätaks kõik arendamised pooleli ja mängiks STB-1ga, siis oleks mul wn8 3000, aga mis kasu mul sellest on? 28k mänguga võib peapeal ka seista, statsid ei muutu enam kunagi.

Spoiler Spoiler Spoiler

Abs jätab su challenge külmaks, mängige oma invatarvetega edasi, mina ei pea teie moodi kargama hakkama icon_lol.gif
Kui ma alustaks uue kontoga, ostaks uuesti löwe peale ja hüppaks kõikidest jamatankidest üle ja arendaks ühe t10ne, siis ma oleks lõdvalt uunikum. Aga mida see annab?
Okei mõni oranz vend võtab mängus tooni maha ja edasi? 28k on see mäng väga üksluiseks muutunud ja veel uuesti alustada? Abs ei näe mõtet ja keda ikka kotib kellegi viimased 1000 lahingut.
Loeb ainult see kas sa võidad mängu või kaotad.

Terve euroopa serveri suhtes olen ma dämmi tegemises (40 miljonit) 8000 kohal, vähemalt ühes asjas olen väga väga heal kohal.

edit: hakkasin seda wn8 mõtlema ja praegune süsteem on väga ebatäpne. xvm võiks ainult viimase tuhande (mõistlik oleks isegi 500 kaupa) mänguga arvestada ja näidata mängus seda numbrit mis on aktuaalne. Iga uus tuhat mängu oleks uus tsükkel ja kõik näevad kas sa vahepeal oled arenenud või oled taandarenenud. Kõigil kellel on 20k+ mänge näitab praegune xvm mingit tobedat keskmist. Teed 1000 mängu wn8 3000 ja kogusummas suudad oma tulemust parandada 20 punkti võrra, jabur ju.
tagasi üles
ummiq
HV veteran
ummiq

sõnum 14.11.2014 16:13:06 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Päriselt ka usud mida räägid? Ma olen Bulldogiga kokku teinud 12 mängu ja teen täna temaga 5x ära müün maha. Light tankid pole minu teema eriti. 12 mängu viis mu wn8 taevasse?
Jeerum kui jätaks kõik arendamised pooleli ja mängiks STB-1ga, siis oleks mul wn8 3000, aga mis kasu mul sellest on? 28k mänguga võib peapeal ka seista, statsid ei muutu enam kunagi.

Kusjuures point väga hea sul. WN8 üles pushimine ei ole väga keeruline, kui sa võtad kindla tanki ja ainult sellega sõidad. Sest et...

vipu kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

edit: hakkasin seda wn8 mõtlema ja praegune süsteem on väga ebatäpne. xvm võiks ainult viimase tuhande (mõistlik oleks isegi 500 kaupa) mänguga arvestada ja näidata mängus seda numbrit mis on aktuaalne. Iga uus tuhat mängu oleks uus tsükkel ja kõik näevad kas sa vahepeal oled arenenud või oled taandarenenud. Kõigil kellel on 20k+ mänge näitab praegune xvm mingit tobedat keskmist. Teed 1000 mängu wn8 3000 ja kogusummas suudad oma tulemust parandada 20 punkti võrra, jabur ju.

...sest et...
Kui unustada täiesti igasugused uute liinide arendamised, meeskondade treenimised jms, siis sõidad kogu aeg maxitud tankiga ja oled teistega võrdne. Hea näide on minu uus arty M50/M53, mis oma värske kahuri jms'ga suudab 300-500 max dami teha ning see paneb korraliku WN8 jaoks väga suured piirid ette,kuna 4k dami tegemiseks peaks iga 30sek tagant pihta lasu tegema icon_smile.gif Jne, jne, jne icon_smile.gif

Vaatasin enda graafikuid ka ning need on ikka väga palju kõikinud selle 7-8k mänguga. Eriti viimased kuu aega, kus ma kord sõidan oma vanade valmis tankidega ja teine kord grindin uusi asju. Väga suured käärid ikka vahel icon_smile.gif Wn8 on puhtalt dami põhine icon_wink.gif Efficiency mõõdab rohkemat, aga enidselt ei anna punkte selle eest, kui suudad üksi oma rasketankiga 4-5 vastast tegevuses hoida ajal, mil medikad näiteks lähevad ja lipu varastavad.

Enivei. Kasulikuna tunned end tõsiselt ainult siis, kui CW on edukas ja keegi ütleb, et sinust oli kasu icon_biggrin.gif

tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.11.2014 17:18:08 vasta tsitaadiga

Minumeelest on WOTi tankimäng siiski palju laiapõhjalisem kui wn8 lae saavutamine. Võtame kasvõi kõigi tankipuude välja arendamise, kõikide tankide tankiässadeks mängimine. Edasi medalid - eepilised medalid, 14 killi medal, burda medal jpt. Uunikumidel on need kõik mustad augud seal, isegi nii labaseid medaleid pole kätte saadud mida mina olen saanud. Tiimilahingud - miks mitte mängida üksinda ja saada kätte kõik tiimilahingutega seotud medalid? Miks peab 5 parima sõbraga koguaeg farmima ehk siiski kaudselt mängu petma?
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 14.11.2014 17:34:12 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Tiimilahingud - miks mitte mängida üksinda ja saada kätte kõik tiimilahingutega seotud medalid? Miks peab 5 parima sõbraga koguaeg farmima ehk siiski kaudselt mängu petma?

Tiimilahinguid üksi mängida??? Tiimilahingud tehti selleks ,et esl-iks saaks treenida krediite kaotamata ja 7vs7 turnasi promoda. Üksi lähed random meeskonnaga kellega sa ei suhtle ts-is ja saad tiimilahingutes medaleid? Tiimilahingud on ikka mõeldud tiimitööks seda ja selle olemasolu näitavad Tactical Genius medalid, mida üksi random meestega ei saa!

EU2hes sõites saab jah mängu petta tiimilahingutes, sõites bottide vastu nagu teeb seda hami.
Muidu siis kui mina tiimilahinguid sõitsin oli EU1hes 21:00+ väga palju esli meeskondasi ja nende vastu randomid ei saa.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.11.2014 17:35:46 vasta tsitaadiga

Oledki hea mängija ja viid mängu võidule. Saab randomis võita küll mänge, vbl mõnda kindlat medalit ei saa, aga teisi küll saab. Randomi häda on pigem suur mängijate voolavus, koguaeg pead kellegi järgi ootama jne.

Mis vahe on EU1 ja EU2? Ainult pingi vahe
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 14.11.2014 17:42:03 vasta tsitaadiga

Siis kui ma esli mängisin, siis oli meil kirjutamata kokkuleppe, et 21:00+ EU1 sõiditakse üksteise vastu. EU1 on alati stronkis ja tiimilahingutes olnud primary server ehk parimad käivad rohkem seal. EU2 stronkides ja tiimides on enamus vastased ikka väga nõrgad. Võta õhtul lahti ja vaata mis PR ratingutega tiimid kummas serveris tiimides on ja kui palju neid on.
Ja nt esl treening lahingud alati EU1 ja esl lahingud EU1. Seega EU1 rohkem võistluslik ja EU2 harrastajatele.
Ja team battleid tehti selle pärast, kuna mul kulus 1milku krediite ühe õhtuga vahest treening ruumides ja tiimilahingutes sai seda tagasi natukenegi.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 14.11.2014 17:44:07 vasta tsitaadiga

Ma pole eu1 mänginud jah, sest mul on seal ping 60-80 kanti, aga eu2s on 30-50 vahel. Juba pingi pärast ma ei hakka mängima halvemas serveris.

Aga mu eelmise jutu mõte oligi, et mängus on palju muudki kui ajada taga mingit WN8 numbrit. Paljudel on WN8 madalam kuna nad üritavad teisi mänguplaane ka mängida.
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 14.11.2014 17:49:06 vasta tsitaadiga

Mina soovitan esl-i liigasi mängida need on huvitavad, eriti neile kes klannis ei ole kuna klanni jaoks ei jää aega. Alguse oled seal mudaliigas, aga kui saad silver liigasse siis on juba kõik vastased väga head ja parimad teenivad reaalset raha. Ja esl-is wn8 teenida ei saa. Team battles tactical genius medalit on suht raske farmida ja päris hea tunne on kui selle üle 30mne saab.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.11.2014 18:41:17 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
erick kirjutas:
vipu kirjutas:

Sa ju rääkisid oma viimasest sessioonist, et WN8 2800? Vaatasin su noobmeterit ja vahe viimase 1K lahingu, isegi 7 päeva keskmisega oli päris suur - kuna sa mod'e ei kasuta siis sa vist ei jälgi WN8-t per tank? Walker Bulldogiga teha hea 75% WR sessioon 12 mänguga keskmise WN8-ga kusagil 4500-5000 kandis tõstab 400 punkti WN8 jagu su viimaste päevade keskmist üles küll.

vipu kirjutas:

Ma kogu aeg korrutan siin teemas, et kui leiate masina milles ületate jube kõvasti oma keskmist, siis PEAB seda mängima, sest seda masinat mängides sa õpid ise kiiremini ja rohkem kui teisi mängides. 28K mängu pole veel mingi lootusetu olukord, kui piisavalt kõrgeid WN8 tulemusi teha siis saab kena arengut näidata. Ma olen praegu 20K mängule liginemas ja on veel täitsa võimalik teha korralik lühike WN8 4000+ sessioon ja 10 mänguga tõsta ~1 punkti jagu oma overalli.

vipu kirjutas:
Terve euroopa serveri suhtes olen ma dämmi tegemises (40 miljonit) 8000 kohal, vähemalt ühes asjas olen väga väga heal kohal.

No mida sa rõõmustad, rumaluke, see on ju kumulatiivne näitaja, mingi järjekindel noob võib uhada 200K mängu avg dam 200 juures ja läheb sust mööda... kui tahad reaalset näitajat vaadata, siis vaata oma avg dämmi ja avg tieri.

vipu kirjutas:
edit: hakkasin seda wn8 mõtlema ja praegune süsteem on väga ebatäpne. xvm võiks ainult viimase tuhande (mõistlik oleks isegi 500 kaupa) mänguga arvestada ja näidata mängus seda numbrit mis on aktuaalne. Iga uus tuhat mängu oleks uus tsükkel ja kõik näevad kas sa vahepeal oled arenenud või oled taandarenenud.

Selleks on Noobmeteris Last ~1000 battles sektsioon. Overall tulemused XVMis on minu arust selgemad vaadata kui Last 1K.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
-huviline-
HV kasutaja

sõnum 14.11.2014 19:53:12 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
-huviline- kirjutas:

Kardetavasti ei ole 1 vs 1 eriti põnev pealt vaadata. Samuti ei anna selline asi ju kuidagi aimu selle kohta kas modid aitavad tulemusi parandada või mitte. See oli vist algne eesmärk või käib vaidlus juba selle üle, kes on ikkagi kõvem mees ning kellel on pikem tank? See kas ja kui palju modid aitavad jääb pigem veendumuse küsimuseks, tõestada ühte või teist seisukohta sisuliselt võimatu.

Küsin ka - kas ja kuidas te kasutate tanki pidurdamist tühikuklahviga? Ise pole seda praktiliselt kunagi kasutanud, välja arvatud laskumisel väga järsust nõlvast.

Ma ei mõelnud 1v1 vaid mõlemad streamivad oma mängu kuidas nad mängivad.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Guido43
HV vaatleja
Guido43

sõnum 14.11.2014 23:07:57 vasta tsitaadiga

Suurte vaidluste vahele väike tunnine Super-Heavy special teile!
Eesti lipp kenasti ilutsemas seal! icon_smile.gif

Link
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 581, 582, 583 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.