Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Unity märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
krist2an
HV veteran
krist2an

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.11.2014 23:21:14 vasta tsitaadiga

Kusjuures ei jookse Unity ka konsoolidel korralikult, FPS pidavat ikka päris madal olema.

Aga sellest, et Unity kräpp on, annavad aimu ka Steami kasutajate ülevaated:

Link

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 11.11.2014 23:34:42 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
dreadlock kirjutas:
lopes39 kirjutas:
Scart kirjutas:
60 euri maksvas mängus on microtransactionid.

http://abload.de/img/mjx1omb4i7zkygnlvzatdmo9d.png
Maksa 100 doltsi et saaksid mängu kiiremini läbi teha on jõhker icon_biggrin.gif
Imelik on selliseid asju näha ja imelik on mõelda, et see kes sellise ajukoomas ideele tuli häbi ei tunne. Eriti veel et ubikott julgeb selliseid summasi mängu lisada.

Kuule negritsjonok kuidas sind siin sõbralisti lisada ?

Vaata seal üleval, "tsiteerimis" märgi kõrval
Ei aga tegelt, täis õudus mis toimub Ubi poolt. Ma juba kardan mis Farcry4 endaga toob icon_neutral.gif

Lagi ma lisasin hoopis Sinu oma uueks sägaks

Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 11.11.2014 23:53:32 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
libe kirjutas:

sa oled siin HV's niigi juba paras narr oma ekstreemsete väljaütlemistega ja oma tujukusega
sulle ei meeldi see pela revüüde põhjal, see on okei, ei pea sulle meeldima, kuna meeste näod ei ole piisavalt detailsed vms

mängu süžeest ei räägi sa aga sõnagi
ajad mingit plohvi suust välja

selliseid buge, kus mees astus mingist ehitusdetailist läbi, oli ka watchdogis, kuid seda kiitsid taevani wtf - ole püsiv

Sa vist ei saa endiselt aru, milles on point, ega? Tegu on ainult selle põlvkonna konsoolidele ja PCle tehtud mänguga, mis on konkreetselt nii katkine et mehed kukuvad Twitchi striimides lives läbi kaardi ning mäng jookseb ainult selle põlvkonna konsoolidele tehtuna neil nii halvasti, et keskmine FPS on alla väärtuse 24, while graafika on konkreetselt šokeerivalt halb. Mis on siin täpselt sellist, mis sulle kohale ei jõua?

Watch Dogs on selle õnnetuse kõrval kõrgeima klassi AAA tiitel. See vähemalt reaalselt töötas välja tulles.
ainult ülivõrded icon_rolleyes.gif
kas sa normaalselt oskad rääkida? paistab, et su jaoks ei ole maailm must ja valge, vaid väga must ja väga valge icon_lol.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.11.2014 23:57:30 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
kas sa normaalselt oskad rääkida? paistab, et su jaoks ei ole maailm must ja valge, vaid väga must ja väga valge icon_lol.gif

Sa oled ilmselgelt liiga kõva peaga, et miski muu sulle kohale jõuaks. Praegusel hetkel naerab terve mängumeedia ja suuremad relevantsed foorumid Ubicrapi üle while herr libe räägib sellest, kuidas tegelikult ikkagi on jumala okei mäng. Whatever really, ela oma mullis edasi.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 12.11.2014 00:00:55 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
libe kirjutas:

Sa oled ilmselgelt liiga kõva peaga, et miski muu sulle kohale jõuaks. Praegusel hetkel naerab terve mängumeedia ja suuremad relevantsed foorumid Ubicrapi üle while herr libe räägib sellest, kuidas tegelikult ikkagi on jumala okei mäng. Whatever really, ela oma mullis edasi.
ma ei tea, kui crap see mäng on, ma ei ole seda pelanud - ülehomme proovin, kuid siis annan endapoolse hinnangu ja see väike füür, mis selle eest välja käisin, ei ole mulle väga tähendusrikas.

samas ülivõrdeid ma ei pauguta ja prohvetlikkust ma teiste inimeste kommentaaride pealt ei koori icon_idea.gif

sa oled ilmselgelt täna internetis marru aetud, vaatan, kuidas kõikjal su kallal võetakse icon_lol.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.11.2014 00:03:29 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Scart kirjutas:
libe kirjutas:

ma ei tea, kui crap see mäng on, ma ei ole seda pelanud - ülehomme proovin, kuid siis annan endapoolse hinnangu ja see väike füür, mis selle eest välja käisin, ei ole mulle väga tähendusrikas.

samas ülivõrdeid ma ei pauguta ja prohvetlikkust ma teiste inimeste kommentaaride pealt ei koori icon_idea.gif

sa oled ilmselgelt täna internetis marru aetud, vaatan, kuidas kõikjal su kallal võetakse icon_lol.gif
'

Ei, ära pahanda, ma saan sust täiesti aru. Olles just 35 euri täieliku kräpi peale visanud, oleks ma ka tõsises eitusfaasis. I
tagasi üles
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 12.11.2014 00:05:06 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Scart kirjutas:
libe kirjutas:

sa oled siin HV's niigi juba paras narr oma ekstreemsete väljaütlemistega ja oma tujukusega
sulle ei meeldi see pela revüüde põhjal, see on okei, ei pea sulle meeldima, kuna meeste näod ei ole piisavalt detailsed vms

mängu süžeest ei räägi sa aga sõnagi
ajad mingit plohvi suust välja

selliseid buge, kus mees astus mingist ehitusdetailist läbi, oli ka watchdogis, kuid seda kiitsid taevani wtf - ole püsiv

Sa vist ei saa endiselt aru, milles on point, ega? Tegu on ainult selle põlvkonna konsoolidele ja PCle tehtud mänguga, mis on konkreetselt nii katkine et mehed kukuvad Twitchi striimides lives läbi kaardi ning mäng jookseb ainult selle põlvkonna konsoolidele tehtuna neil nii halvasti, et keskmine FPS on alla väärtuse 24, while graafika on konkreetselt šokeerivalt halb. Mis on siin täpselt sellist, mis sulle kohale ei jõua?

Watch Dogs on selle õnnetuse kõrval kõrgeima klassi AAA tiitel. See vähemalt reaalselt töötas välja tulles.

Ma usun ta üritab sulle selgitada seda,et mäng ei ole väärt oma raha ja ei ole sugugi uue geni mäng nagu ubisofti company seda väidab ja ajupesu teinud ja ma pean nõustuma temaga.Mäng on kindlasti huvitav,et korra läbi mängida ja võib mõnele väga meeldivaks osutuda kes ei otsi detaile ja arengut mängult,kuid parakult on ta tõsine lennuk gamerite suhtes.Mäng on vana geni baasil tehtud,kuigi väitsid nad,et tuleb uus gen jne jne mis ei vasta lihtsalt tõele.Mängu graafika on tegelikult kohutavam kui eelnevates ac mängudes,draw distance on puudu pmst,inimesed tekivad ja kaovad pildilt nagu vanal konsoolil.Mingit arengut tegelikult polegi,tehti uus pizza vanale põhjale ja see on see mida ma arvan üritab kodanik sulle selgeks teha,aga kuna sul on erinev vaade sellest pildist siis teie kaks ei saa seda arutada enam icon_biggrin.gif Soovitaks sinul kindlasti läbi mängida kuna sa ei näe seda mida meie ja kindlalt naudid mängu ja ära isegi lase segade jutul mida meie sulle räägime.Teisel kodanikul soovtan mitte mängida seda nagu teen ise kunu minu nähes ubisoft keeras kotte meile,kes hoolivad arengust icon_smile.gif ega ma ise ka kõva juku pole ,et sõna võtta,kuid ubisofti käitumine riivab täiega.Vaatame gta5 järgmine nädal ja ma usun pärast ei tule kellelgi meeldegi selline nimi nagu ac unit.

viimati muutis dreadlock 12.11.2014 00:08:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 12.11.2014 00:08:06 vasta tsitaadiga

Scart, ma tuulutan palju suurema crapi peale päris tihti neid kolmekümneviieeuroseid
ei tunne ennast pügatuna

dreadlock,
ma ei ole tutvunud mängu reklaamide ega sellega kaasneva haibiga
ma ostsin, kuna see sari mulle imponeerib ja kavatsen seda nautida

kui selles pelas on mingeid gamebreaking defekte, siis tunnen muidugi pahasti, kuid mingi enne reliisi kära peale ma ei kortsuta kulmugi

dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 12.11.2014 00:13:13 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Scart, ma tuulutan palju suurema crapi peale päris tihti neid kolmekümneviieeuroseid
ei tunne ennast pügatuna

dreadlock,
ma ei ole tutvunud mängu reklaamide ega sellega kaasneva haibiga
ma ostsin, kuna see sari mulle imponeerib ja kavatsen seda nautida

kui selles pelas on mingeid gamebreaking defekte, siis tunnen muidugi pahasti, kuid mingi enne reliisi kära peale ma ei kortsuta kulmugi

Õige mõte.Loodan sulle see mäng meeldib ja sa ei pea oma rahas pettuma.Ma igatsen neid aegu kus ma oskasin kõiki mänge nautida.Kahjuks ise enam nii ei suuda,aga tunnen rõõmu kui on inimesi kes suudavad jääda positiivseks.Way to go. Ise vaatasin just tanni streami ja no mängiks samuti korra läbi selle ja kes teab ehk kunagi kui gta ära tüüdanud otsustan osta ac.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.11.2014 00:21:31 vasta tsitaadiga

Revüüembargo esimesed järelkajad: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=930958
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 12.11.2014 00:38:53 vasta tsitaadiga

Mulle päris pakub huvi. Arvustusi lugedes puudused puudusteks, midagi sellist pole mis mind eemale peletaks (muidugi alati võiks neid vähem olla, kõige rohkem kahju et kaart suurem pole). Graafika vähemalt youtube ja twitch streamide ja piltide põhjal minule väga ok - ei võida aasta parima graafika auhinda kuid täiesti ilus. Hetkel ainult tõeline mängude uputus, ED ja DA3 kõrvale ei mahu ära.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 12.11.2014 01:42:58 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 12.11.2014 14:28:02 vasta tsitaadiga

Mäng on arvutitel ja konsoolil täielik õudus.Kui vaadata steami lehel soovitusi siis lausa "õnnestunud" ubisofti töö icon_biggrin.gif Miinimum on ka muudetud FX-8350 peale. Ise crew betasid katsetanud järjest,tean et tulemas veel sama kunstiteos ubilt.Farcry kohta ei oska öelda,kuid suht kindel seal hakkavad ka veerema asjad huvitavas suunas. Isiklikult ei toeta kunagi seda companyt kui nad ei lõpeta oma jamad,sest hetkel on see nagu eagames ikka.rahad tasku ja imege kõik kellasid nende moto

[url]http://store.steampowered.com/app/289650/

[/url]

tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 12.11.2014 15:08:29 vasta tsitaadiga

EA mängud üldiselt jooksevad.
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 12.11.2014 17:19:08 vasta tsitaadiga

dreadlock, FC4 pordi teeb sama stuudio. Ubi Kiev thumbs_down.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.11.2014 21:06:35 vasta tsitaadiga

Tea kas Ubisofti boothis mulle siis valetati? icon_lol.gif
On kellelgi XONE versioon ka?
Sai juba ammu mainitud, et mäng hakkis jubedalt kuid Ubi boothis öeldi, et sa mängid BETA-t, et sellepärast ainult.

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 12.11.2014 21:28:25 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Tea kas Ubisofti boothis mulle siis valetati? icon_lol.gif
On kellelgi XONE versioon ka?
Sai juba ammu mainitud, et mäng hakkis jubedalt kuid Ubi boothis öeldi, et sa mängid BETA-t, et sellepärast ainult.

Link

Mäletan hästi kui su videot esimest korda nägin ja kui said vastuseks,et tegemist betaga.sellepärast sulle kirjutasingi,oleks võinud ju otse küsida miks fps selline sitt on mängul icon_biggrin.gif Kahju endal sellist võimalust ei ole olnud et ubisoftilt näostnäkku küsimusi küsida.

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 12.11.2014 21:36:44 vasta tsitaadiga

'

tsitaat:
Ubisoft’s stock got crushed over 9% today in Europe after an abysmal new game launch of its most important franchise Assassin’s Creed. Not only are the reviews coming in poor with a current Metacritic score of 76 on the Xbox One version, which is only 1 point higher than the critically panned Activision’s Destiny, the game’s bugs and poor performance is becoming a laughing-stock right now on the Internet. There are thousands of posts flooding message boards and Youtube showing graphical glitches, crashes, and frame-rate problems.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 12.11.2014 21:40:42 vasta tsitaadiga

Minu käest see mäng ka 50 eur ei saa. Olen iga viimast kui assassins creed mängu mängind ja nad kõik on olnud super, kuid see praegune bugide rägastik jätab karbi ikka lahti küll. Ühelgi eelmisel Creed seerial pole taolisi anomaaliaid esinenud. Väga kurb, jään ootama bug fixe ja price crashi nagu aliens:colonial marines puhul (kuigi viimane oli ka praegu nii kehv et 4 eur tundus äraviskamisena).
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
dreadlock
HV kasutaja
dreadlock

sõnum 12.11.2014 21:40:53 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
'

tsitaat:
Ubisoft’s stock got crushed over 9% today in Europe after an abysmal new game launch of its most important franchise Assassin’s Creed. Not only are the reviews coming in poor with a current Metacritic score of 76 on the Xbox One version, which is only 1 point higher than the critically panned Activision’s Destiny, the game’s bugs and poor performance is becoming a laughing-stock right now on the Internet. There are thousands of posts flooding message boards and Youtube showing graphical glitches, crashes, and frame-rate problems.

ma just samal lehelt tulin icon_biggrin.gif paras nendele

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.11.2014 21:47:07 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
'

tsitaat:

Kuidas nii? Libe ütles ju, et kedagi ei koti need paar vingujat, kellel mäng normaalselt ei tööta icon_confused.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 12.11.2014 21:50:40 vasta tsitaadiga

Scart, ootame hr libe kommentaare,kui ta oma bugise ja mitte sellise graafikaga nagu lubatud mängu kätte saab ja seda mängima hakkab..

ehk polegi tõesti nii hull,kui meie siin närveerime icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.11.2014 22:01:32 vasta tsitaadiga

Peaks homme PC versiooni kätte saama ja hakkan lives läbi pelama... eks näis kuda striimida kannatab 780Ti ja 2700K peal. Tahaks ikka kõik põhja lükata... samas AC puhul see graafika ja framerate ei häiri niipalju kui story oleks hea... minujaoks hetkel suurim miinus vist ikkagi linn, mis on krdi fcking väike icon_mad.gif ja graafika kaugel olevatel asjadel on kohutav.... IKKA.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 12.11.2014 23:28:25 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Scart, ootame hr libe kommentaare,kui ta oma bugise ja mitte sellise graafikaga nagu lubatud mängu kätte saab ja seda mängima hakkab..

ehk polegi tõesti nii hull,kui meie siin närveerime icon_biggrin.gif
mis graafikat mulle lubatud on? next gen on konsoolitermin, see siin on arvutimängude teema, next gen oleks parimal juhul directx 12 icon_rolleyes.gif

aga sain võtme kätte ja preload läheb kohevarsti käima thumbs_up.gif

kaspar737
Kreisi kasutaja

sõnum 12.11.2014 23:39:08 vasta tsitaadiga

Hehee, R9 290 kaart mängib seda mängu 640x480 resol umbes 40 fps.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Unity mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.