Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Probleem heliga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mina15
HV vaatleja

sõnum 12.11.2014 13:33:59 Probleem heliga vasta tsitaadiga

Et komistasin miskise imeliku probleemi otsa.
Ma polnud kaks päeva arvutis olnud, eeldasin, et kõik on timm, kuid kui mängu sisenesin, siis heli oli peaaegu olematu.
Kui kuulan iTunesist muusikat, või vaatan mediaplayeriga mingit filmi, on heli kõvem, et kuuleb ka midagi.

Et tegin pildi ka:

Nagu näha, siis see rohleine riba on maksimum, kui kõvasti ta heli esitab.
Ma lasin Realteki audio draiveri maha/peale, uuesti maha ja uuesti peale ja siis uuesti maha.
Ma lasin amd video draiveri maha/peale, nüüd on ainult üks heli draiver, ehk siis amd oma.

Playback devicesis müttasin ka ringi, default on speaker nagu näha, stereo seadistuse peal teeb ta "niiöeleda" kõige kõvemat heli,
kui 5.1 või muud seadistust aktiveerida, siis tuleks hinge kinni hoida, et mingid heli sealt kuulda.

Encahmentis panin linnukese taha Loudness Equalizationi peale, et see ka nagu tehtud.

Selle paari päeva jooksul kasutas arvutit mu 7 aastane õepoeg, aga ma ei usu, et ta suutis selle nii fucked up olukorda keerata,
kui ta just mingi evil mastermind pole, igatahes süütu näoga vaatab otsa, ju ma pean uskuma teda.

Panin korraks siis telefoni kõrvaklapid järgi, need tegid küll natukene kõvemat häält, aga siiski mitte piisavalt.

Et kui kellelgi on mingeid soovitusi/ettepanekuid, andke aga teada, olen üks suur kõrv niiöelda.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.11.2014 13:38:45 vasta tsitaadiga

Vaata kõik programmid üle, mis heliga seotud - meediaplayerid, mängud, Skype-taolised asjad. Kusagilt on heli vaiksemaks keeratud nähtavasti. Mäletan aega, kui VLC playeri helitugevuse muutmine mõjutas samamoodi kogu arvuti programmide helitugevust. Päris pikalt läks, et pihta saada asjale.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
mina15
HV vaatleja

sõnum 13.11.2014 08:13:48 vasta tsitaadiga

Lasin kaks peamist mängu maha mida ta mängis ja kruttis, võiks öelda, et natukene läks nagu paremaks.
Installisin ikkagi uuesti uued realteki draiverid peale, seal oli nüüd equalizer ka, keerasin need sätted seal equalizeris täiesti põhja, ja juba vaikselt kannataks nagu mängida.

Aga jah ta jääb ikkagi kõvasti alla hetkel endisele olukorrale.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Probleem heliga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.