praegune kellaaeg 17.06.2025 02:17:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina15
HV vaatleja
|
12.11.2014 13:33:59
Probleem heliga |
|
|
Et komistasin miskise imeliku probleemi otsa.
Ma polnud kaks päeva arvutis olnud, eeldasin, et kõik on timm, kuid kui mängu sisenesin, siis heli oli peaaegu olematu.
Kui kuulan iTunesist muusikat, või vaatan mediaplayeriga mingit filmi, on heli kõvem, et kuuleb ka midagi.
Et tegin pildi ka:
Nagu näha, siis see rohleine riba on maksimum, kui kõvasti ta heli esitab.
Ma lasin Realteki audio draiveri maha/peale, uuesti maha ja uuesti peale ja siis uuesti maha.
Ma lasin amd video draiveri maha/peale, nüüd on ainult üks heli draiver, ehk siis amd oma.
Playback devicesis müttasin ka ringi, default on speaker nagu näha, stereo seadistuse peal teeb ta "niiöeleda" kõige kõvemat heli,
kui 5.1 või muud seadistust aktiveerida, siis tuleks hinge kinni hoida, et mingid heli sealt kuulda.
Encahmentis panin linnukese taha Loudness Equalizationi peale, et see ka nagu tehtud.
Selle paari päeva jooksul kasutas arvutit mu 7 aastane õepoeg, aga ma ei usu, et ta suutis selle nii fucked up olukorda keerata,
kui ta just mingi evil mastermind pole, igatahes süütu näoga vaatab otsa, ju ma pean uskuma teda.
Panin korraks siis telefoni kõrvaklapid järgi, need tegid küll natukene kõvemat häält, aga siiski mitte piisavalt.
Et kui kellelgi on mingeid soovitusi/ettepanekuid, andke aga teada, olen üks suur kõrv niiöelda.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.11.2014 13:38:45
|
|
|
Vaata kõik programmid üle, mis heliga seotud - meediaplayerid, mängud, Skype-taolised asjad. Kusagilt on heli vaiksemaks keeratud nähtavasti. Mäletan aega, kui VLC playeri helitugevuse muutmine mõjutas samamoodi kogu arvuti programmide helitugevust. Päris pikalt läks, et pihta saada asjale.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
mina15
HV vaatleja
|
13.11.2014 08:13:48
|
|
|
Lasin kaks peamist mängu maha mida ta mängis ja kruttis, võiks öelda, et natukene läks nagu paremaks.
Installisin ikkagi uuesti uued realteki draiverid peale, seal oli nüüd equalizer ka, keerasin need sätted seal equalizeris täiesti põhja, ja juba vaikselt kannataks nagu mängida.
Aga jah ta jääb ikkagi kõvasti alla hetkel endisele olukorrale.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|