praegune kellaaeg 19.06.2025 06:47:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
OFFF
HV veteran

|
08.11.2014 11:24:44
Proxy avaliku veebiteenuse peal |
|
|
Isenesest võiks see käia ju ka "serverite" või hoopis "turva" teema alla, aga panen praegu siia...
Oskab keegi soovitada mõnda avalikku(!) blogikeskkonda (a la wordpress.com), kuhu saab oma pluginaid laadida?
Eesmärgiks ehitada proxy fashistlikust whitelistist mööda hiilimiseks
Midagi sellist siis...
http://www.labnol.org/…/make-proxy-site-with-wordpre…/21562/
Kahjuks wordpress.com ei luba oma pluginaid laadida. Oma wordpressi sait pole jälle fašistliku proxy tagant kättesaadav.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.11.2014 23:01:05
|
|
|
Avalikku blogikeskkonda ei tea. Kuid oma VPS, mille sees jookseb wordpress? Jooksuta mida tahad.
Mul on miniblogi 10GB SSD ketta ja 128M rammuga virtuaalmasinas. Jah ma tean, et saalefaili kolistatakse sql tõttu kõvasti.
Töö piirav tulemüür ajab piisavalt nutule, et node.js abiga sai veebiproxy tehtud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
09.11.2014 14:18:13
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Avalikku blogikeskkonda ei tea. Kuid oma VPS, mille sees jookseb wordpress? Jooksuta mida tahad.
Mul on miniblogi 10GB SSD ketta ja 128M rammuga virtuaalmasinas. Jah ma tean, et saalefaili kolistatakse sql tõttu kõvasti.
Töö piirav tulemüür ajab piisavalt nutule, et node.js abiga sai veebiproxy tehtud. |
Jah, "oma" servereid kuhu sellist asja teha, oleks mul Jalaga Segada, aga paraku on nendega sihukene paha lugu, et nood jälle ei kuulu selle "whitelisti" alla.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|