praegune kellaaeg 25.06.2025 16:51:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
BTK0
HV kasutaja
|
08.11.2014 10:47:32
|
|
|
MinuTV kvaliteet võiks tunduvalt parem olla. Muidu täiesti ok teenus.
Elioni MinuTV reklaamib oma teenust *minuTV alati kõikjal kaasas* ning*minuTV-d saad kasutada kõigi enda nutiseadmetega*, mis on tegelikult vale ja tarbija eksitamine. Pole ju Windows Phone appi olemaski.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
pliasiid
HV vaatleja
|
08.11.2014 14:30:29
|
|
|
Windoozaga telefonil ei jookse minutv üle veebi kah, nõvvab rakenduse installi st. flash playerit, droidil üle veebi vaatamisel kena soovitus "teie flash player on aegunud" samas läbi rakenduse töötab. Hästi tehtud "Kõik nutisedmed"
|
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
pliasiid
HV vaatleja
|
08.11.2014 14:50:57
|
|
|
Eksitav reklaam ikkagi. See et kusagil foorumisügavustes tõde paljastatakse on muidugi tore.
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.11.2014 15:54:49
|
|
|
Teie tarbijahuve on rikutud ja teil on õigus tarbijakaitsesse pöörduda. Soovitan tungivalt seda ka teha.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pliasiid
HV vaatleja
|
08.11.2014 16:47:56
|
|
|
Ja see on siis võluvitsake mis kõik korda teeb? Ise olin rumal kui eeldasin rakenduse puudumisel üle veebi võimalust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
08.11.2014 17:01:49
|
|
|
Kas ma olen ainuke kes ühtegi filmi vaadata ei saa? Iga filmi peale saan error 1. Seadmeks Nexus 7.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.11.2014 17:03:38
|
|
|
armjan, pole ilmselt otse sinu teha, ehk saad vihjata, et kas seda sõnastust seal paremaks ei saaks muuta. Parendamine ja täiustamine käib ka valmis versioonil ja kuulub arengu juurde.
ot: |
beeta versioon, mis tähendab, et arendame ja täiustame teenust pidevalt. |
https://www.elion.ee/eraklient/nutitv/minutv?utm_medium=banner&utm_campaign=minutv&utm_source=elioni-avaleht#/
bla-bla: Hetkel on minuTV teenus Beeta versioon ja võib seega sisaldada arendusjärgus olles tavapärasest rohkem vigu, mis tähendab, et arendame ja täiustame teenust pidevalt, et kliendini jõuaks hästi toimiv versioon.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.11.2014 17:10:51
|
|
|
pliasiid kirjutas: |
Ja see on siis võluvitsake mis kõik korda teeb? Ise olin rumal kui eeldasin rakenduse puudumisel üle veebi võimalust.  |
Üle veebi arvuti brauserites see toimib. Pole niisama tehtud androidi ja ios rakendusi kui ka mobiilseadmete brauserid toetaks vajalikku.
Ei saa tulla uudisena et Flash ei tööta nendel!!! See on aastaid nii olnud.
Keegi ei peta kedagi. Pole kusagil öeldud, et saad selliselt tvd vaadata ja pole ka välja reklaamitud, et WP on toetatud. Kui nüüd täitsa faktiliselt öelda, pole MinuTV üleüldse kusagil välja reklaamitudki. Elioni oma rakenduse koduleht on reklaam, siis olen ma millestki valesti aru saanud.
Jolla pole kah toetatud. Räme õiguste rikkumine käib.
Jägaja, esmaspäeval annan info edasi. Asjalik tähelepanek. Edaspidine teenuse täiendamine käib nagunii
viimati muutis armjan 08.11.2014 17:32:17, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
08.11.2014 17:51:41
|
|
|
armjan, kanalitel, mis ma olen valinud salvestuse nimekirja, on saadete juures lilla "play" nupp. Kas ma saan õigesti aru, et see peaks siis tähistama nagu järelvaatamist?
Kui see on nii, siis miks on samasugused "play" nupud TV3 saadete juures, kui valida "Kõik kanalid"? Jutt käib praegu siis arvutis vaatamisest.
Ka telefonis on sama võimalus olemas. Kui üritasin TV3 saadet käivitada, läks ekraan lillaks ja rohkem midagi.
Ühesõnaga, äkki elimineeriks selle valiku kui see on kasutu?
Siis veel üks küsimus: kui 20.11.14 saab minuTV sünkroonida digiboksiga, kas siis tekib ka võimalus järelvaadata saateid, mis on määratud salvestama läbi digiboksi?
Näide: oli soov arvutist järelvaadata 02.11.14 eetris olnud "Sajandi armastust". Olenemata sellest, et seriaal on digiboksis määratud salvestama, siis minuTV keskkonnas vaatamise võimalus puudus.
Läbi digiboksi ja telekast vaadata aga kõik OK, nagu varem.
Mõte lihtsalt selles, et juhul kui kliendil on äppis Kanal 2 salvestavaks kanaliks valimata, ja juhtumisi peaks ta näiteks haiglasse sattuma, siis puudub tal oma lemmikseriaali järelvaatamise võimalus.
Või olen ma millestki valesti aru saanud?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
08.11.2014 17:57:04
|
|
|
Selline mure, et mu ülemus tegi lepingu ringi naise nimelt oma nimele. Sellega seoses tuli uus leping ja topiti S4 pult kaasa. Aga ta soovib tagasi vana nutit koos S2 puldiga ja pakette. Kas see on võimalik?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTK0
HV kasutaja
|
08.11.2014 18:25:44
|
|
|
armjan kirjutas: |
pliasiid kirjutas: |
Ja see on siis võluvitsake mis kõik korda teeb? Ise olin rumal kui eeldasin rakenduse puudumisel üle veebi võimalust.  |
Üle veebi arvuti brauserites see toimib. Pole niisama tehtud androidi ja ios rakendusi kui ka mobiilseadmete brauserid toetaks vajalikku.
Ei saa tulla uudisena et Flash ei tööta nendel!!! See on aastaid nii olnud.
Keegi ei peta kedagi. Pole kusagil öeldud, et saad selliselt tvd vaadata ja pole ka välja reklaamitud, et WP on toetatud. Kui nüüd täitsa faktiliselt öelda, pole MinuTV üleüldse kusagil välja reklaamitudki. Elioni oma rakenduse koduleht on reklaam, siis olen ma millestki valesti aru saanud.
Jolla pole kah toetatud. Räme õiguste rikkumine käib.
Jägaja, esmaspäeval annan info edasi. Asjalik tähelepanek. Edaspidine teenuse täiendamine käib nagunii  |
Kuule Armjan, ära aja jama. https://www.elion.ee/eraklient/nutitv/minutv#/ Mida saab igaüks vaadata, kes pole ka klient. Kui see pole teenus, mis on välja reklaamitud, siis olen mina Lenin ja sina Stalin. Kui see kiri seal *minuTV-d saad kasutada kõigi enda nutiseadmetega* peaks tähendama ainult androidil, siis nii tuleb ka kirjutada, mitte väita vastupidist. Elioni töötajad võiks ikka kõigepealt oma kodulehega tutvuda, enne, kui paukuma hakkavad.
Näiteks ema tellib salvestus teenuse, selleks, et saaks vaadata oma lemmik seriaali ka nutikas seadmes. Kus kurat tema peaks selle välja lugema, et teenus toetab vaid mõnda seadet ja et temal on just see õige nutikas? Olgu beta või mitte, kuid korrektset sõnastust on ju lihtne teha, mitte viia olemasolevaid ja tulevasi kliente eksiteele.
PS: Ahjaa, ei saa ka uudisena tulla, et html5 on olemas.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.11.2014 18:49:04
|
|
|
santiim kirjutas: |
armjan, kanalitel, mis ma olen valinud salvestuse nimekirja, on saadete juures lilla "play" nupp. Kas ma saan õigesti aru, et see peaks siis tähistama nagu järelvaatamist?
Kui see on nii, siis miks on samasugused "play" nupud TV3 saadete juures, kui valida "Kõik kanalid"? Jutt käib praegu siis arvutis vaatamisest.
Ka telefonis on sama võimalus olemas. Kui üritasin TV3 saadet käivitada, läks ekraan lillaks ja rohkem midagi.
Ühesõnaga, äkki elimineeriks selle valiku kui see on kasutu? |
See on seal viga. kanalid, mida ei saa vaadata minutv's ei tohiks seda ikooni olla kuvatud
armjanSiis veel üks küsimus: kui 20.11.14 saab minuTV sünkroonida digiboksiga, kas siis tekib ka võimalus järelvaadata saateid, mis on määratud salvestama läbi digiboksi?
Näide: oli soov arvutist järelvaadata 02.11.14 eetris olnud "Sajandi armastust". Olenemata sellest, et seriaal on digiboksis määratud salvestama, siis minuTV keskkonnas vaatamise võimalus puudus.
Mõte lihtsalt selles, et juhul kui kliendil on äppis Kanal 2 salvestavaks kanaliks valimata, ja juhtumisi peaks ta näiteks haiglasse sattuma, siis puudub tal oma lemmikseriaali järelvaatamise võimalus.
Või olen ma millestki valesti aru saanud? |
Ei, minuTV ja nutiTV on eraldi lahendused, mis edaspidi hakkavad tegema koostööd. Kui klient ei ole kanal2 salvestatavaks kanaliks MinuTV's määranud, ei saa ka saadet järelvaadata. Klient peab ise avaldama soovi kanali salvestamiseks. Teist viisi pole. Tegemist on õigusliku aspektiga, mitte Elioni jonniga.
ahto42 kirjutas: |
Selline mure, et mu ülemus tegi lepingu ringi naise nimelt oma nimele. Sellega seoses tuli uus leping ja topiti S4 pult kaasa. Aga ta soovib tagasi vana nutit koos S2 puldiga ja pakette. Kas see on võimalik? |
Tegemist on uue kliendiga. Vana klient lõpetas lepingu, uus klient tegi lepingu. Selliselt saabki vaid uut, kuna vana enam ei pakuta. Soovitan 165 helistada ja uurida, millised on võimalused vana teenus ja kliendileping taastada.
BTK0 kirjutas: |
Kuule Armjan, ära aja jama. https://www.elion.ee/eraklient/nutitv/minutv#/ Mida saab igaüks vaadata, kes pole ka klient. Kui see pole teenus, mis on välja reklaamitud, siis olen mina Lenin ja sina Stalin. Kui see kiri seal *minuTV-d saad kasutada kõigi enda nutiseadmetega* peaks tähendama ainult androidil, siis nii tuleb ka kirjutada, mitte väita vastupidist. Elioni töötajad võiks ikka kõigepealt oma kodulehega tutvuda, enne, kui paukuma hakkavad.  |
Kas see, kui teed oma teenuse, sellele teed ka kodulehe, on see reklaam? EI OLE! MinuTV teenust pole MITTE KUSAGIL välja reklaamitud. Rõhk sõnal reklaam
Ka elioni kodulehel pole REKLAAM-bännerit, mis viitavad minuTV peale.
pole tehtud meediareklaame - mitte mingisuguseidki
Pöördu ka starmani ja STV poole samade küsimustega. Absurdlik hala. WP ei ole...no ei ole...OS neil selleks jamane ja kasutajate % on nii väike, et pole mõistlik esimese hooga seda teha. See viiks teiste jaoks teenuse kättesaamise määramatuks ajaks edasi.
Näiteks ema tellib salvestus teenuse, selleks, et saaks vaadata oma lemmik seriaali ka nutikas seadmes. Kus kurat tema peaks selle välja lugema, et teenus toetab vaid mõnda seadet ja et temal on just see õige nutikas? Olgu beta või mitte, kuid korrektset sõnastust on ju lihtne teha, mitte viia olemasolevaid ja tulevasi kliente eksiteele. |
ema tellib SALVESTUSTEENUSE, et saaks vaadata seda nutikas seadmes? Sellist teensut elionil EI OLE! On minuTV, kus kõik kanalid saab ta panna salvestama. Ema läheb põrsast kotis ostma ilma, et loeks, mis kanalid, millele salvestused jms pakkuda on? Ei loe, mis seadmed on toetatud? Kas tõesti tuleb eeldada, et kliendid on nii rumalad, et ei saa põhiasjadestki aru, kui see info on teenuse tutvustuse lehel antud.
Tean, et mul on nt WP, lähen pimesilmi tellima ja siis on pakkuja süüdi, et sa ei suuda infot lugeda.
Tuleb tõesti eeldada ja ma teen töönädala alguses ettepaneku sõnastust muuta. Ma ei jaksaks edaspidi sellise jamaga siin tegeleda. Küsiks siis asjalikke küsimusi aga see on plain simple nokkimine.
Võta nüüd ette see nn REKLAAMleht ja anna siia kah screen, kus on kirjas, et toetatud on nt win Phone! Selgelt on kirjas PC, MAC, Android ja iOS.
Küsimuste korral võib alati 165 helistada. Kui sa ei tea, mis see on, siis see on KLIENDITEENINDUS, kust saab lisainfot juhuks, kui ise ei oska seda välja lugeda.
Nüüd võid minna tarbijakaitsesse ja anda Elion üles valeREKLAAMI eest. Enne aga tee selgeks, mis on reklaam ja mis on koduleht!
Lõpetuseks küsimus - misasi on HTML5?
viimati muutis armjan 08.11.2014 18:57:01, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.11.2014 18:56:10
|
|
|
nagu ma aru sain, siis beeta testimise eest tahetakse raha saada.....
ma pole ennem sõna võtnud, kuna ei testi ega hetkel plaani seda kasutama hakata.
lihtsalt huvi pärast tahaks teada, mis ajast testimise eest peale peab maksma
ärge nüüd mind maha lööge
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.11.2014 18:59:13
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
nagu ma aru sain, siis beeta testimise eest tahetakse raha saada.....
ma pole ennem sõna võtnud, kuna ei testi ega hetkel plaani seda kasutama hakata.
lihtsalt huvi pärast tahaks teada, mis ajast testimise eest peale peab maksma
ärge nüüd mind maha lööge  |
31 päeva on tasuta ja beetatestis. See pole salainfo. Klient ise otsustab kas tahab 31 päeva seda kasutada või mitte. Lõpus saab teenusest ka loobuda. Tasuda 31 päeva eest pole vaja.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.11.2014 18:59:57
|
|
|
ok, nüüd selge
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
08.11.2014 19:55:03
|
|
|
armjan, tänud vastuste eest.
Salvestuse poole pealt lihtsalt arvasin, et kui on valitud nutiTV salvestusteenus, siis minuTV ju tasuta. Seega minuTV ja nutiTV oleks võinud ikkagi seotud olla.
Aga see selleks. Ei või iial ette teada, mis probleeme selline lahendus mõnele teisele kliendile tekitab.
Ühesõnaga: minuTV äppis kõik kanalid salvestama ja minu jaoks on seegi lahendus.
Teema lõpetatud.
Tagasiside: Sony Xperia SP telefonis valisin Telekava, valik laupäev 08.11.14. Lappasin seda kuni kanalini TV1000 Action. Valisin sealt kell 22.00 algava filmi. Selllele klikates ilmus suurem vaade selle filmi nimega,
kus on võimalik lisada sellele filmile meelespea kui ka panna seda salvestama. Salvestama? TV1000 pole võimalik salvestada. Jätaks äppis salvestusnupu kuvamata kui ei saa salvestada.
Ja edasi: selleks, et sealt vaates kava peale tagasi minna, vajutasin telefonil back nuppu. Äpp läks küll kenasti telekava vaatele tagasi, aga ette ilmus taas ETV. Mis tähendab seda,
et jõuda uuesti TV1000 Action kavani ja sealt edasi, on vaja jälle tükk aega ekraani lapata. Hea oleks, kui backi vajutades ilmuks ette viimasena kuvatud vaade, antud näitel siis TV1000 Action.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.11.2014 20:40:45
|
|
|
armjan
Tagasiside: Sony Xperia SP telefonis valisin Telekava, valik laupäev 08.11.14. Lappasin seda kuni kanalini TV1000 Action. Valisin sealt kell 22.00 algava filmi. Selllele klikates ilmus suurem vaade selle filmi nimega,
kus on võimalik lisada sellele filmile meelespea kui ka panna seda salvestama. Salvestama? TV1000 pole võimalik salvestada. Jätaks äppis salvestusnupu kuvamata kui ei saa salvestada.
Ja edasi: selleks, et sealt vaates kava peale tagasi minna, vajutasin telefonil back nuppu. Äpp läks küll kenasti telekava vaatele tagasi, aga ette ilmus taas ETV. Mis tähendab seda,
et jõuda uuesti TV1000 Action kavani ja sealt edasi, on vaja jälle tükk aega ekraani lapata. Hea oleks, kui backi vajutades ilmuks ette viimasena kuvatud vaade, antud näitel siis TV1000 Action. |
Tänud info eest.
Salvestamise ikooni näidatakse aga see ei tööta. Kanalitel, millel seda kasutada Ei saa, võetakse see ära.
Telekavasse tagasi minnes ei jäeta kanalit meelde viga on teada ja saab samuti parandatud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTK0
HV kasutaja
|
08.11.2014 21:29:48
|
|
|
armjan kirjutas: |
Ühesõnaga, äkki elimineeriks selle valiku kui see on kasutu? |
See on seal viga. kanalid, mida ei saa vaadata minutv's ei tohiks seda ikooni olla kuvatud
armjanSiis veel üks küsimus: kui 20.11.14 saab minuTV sünkroonida digiboksiga, kas siis tekib ka võimalus järelvaadata saateid, mis on määratud salvestama läbi digiboksi?
Või olen ma millestki valesti aru saanud? |
Ei, minuTV ja nutiTV on eraldi lahendused, mis edaspidi hakkavad tegema koostööd. Kui klient ei ole kanal2 salvestatavaks kanaliks MinuTV's määranud, ei saa ka saadet järelvaadata. Klient peab ise avaldama soovi kanali salvestamiseks. Teist viisi pole. Tegemist on õigusliku aspektiga, mitte Elioni jonniga.
ahto42 kirjutas: |
Selline mure, et mu ülemus tegi lepingu ringi naise nimelt oma nimele. Sellega seoses tuli uus leping ja topiti S4 pult kaasa. Aga ta soovib tagasi vana nutit koos S2 puldiga ja pakette. Kas see on võimalik? |
Tegemist on uue kliendiga. Vana klient lõpetas lepingu, uus klient tegi lepingu. Selliselt saabki vaid uut, kuna vana enam ei pakuta. Soovitan 165 helistada ja uurida, millised on võimalused vana teenus ja kliendileping taastada.
Kuule Armjan, ära aja jama. https://www.elion.ee/eraklient/nutitv/minutv#/ Mida saab igaüks vaadata, kes pole ka klient. Kui see pole teenus, mis on välja reklaamitud, siis olen mina Lenin ja sina Stalin. Kui see kiri seal *minuTV-d saad kasutada kõigi enda nutiseadmetega* peaks tähendama ainult androidil, siis nii tuleb ka kirjutada, mitte väita vastupidist. Elioni töötajad võiks ikka kõigepealt oma kodulehega tutvuda, enne, kui paukuma hakkavad.  |
Kas see, kui teed oma teenuse, sellele teed ka kodulehe, on see reklaam? EI OLE! MinuTV teenust pole MITTE KUSAGIL välja reklaamitud. Rõhk sõnal reklaam
Ka elioni kodulehel pole REKLAAM-bännerit, mis viitavad minuTV peale.
pole tehtud meediareklaame - mitte mingisuguseidki
Pöördu ka starmani ja STV poole samade küsimustega. Absurdlik hala. WP ei ole...no ei ole...OS neil selleks jamane ja kasutajate % on nii väike, et pole mõistlik esimese hooga seda teha. See viiks teiste jaoks teenuse kättesaamise määramatuks ajaks edasi.
Näiteks ema tellib salvestus teenuse, selleks, et saaks vaadata oma lemmik seriaali ka nutikas seadmes. Kus kurat tema peaks selle välja lugema, et teenus toetab vaid mõnda seadet ja et temal on just see õige nutikas? Olgu beta või mitte, kuid korrektset sõnastust on ju lihtne teha, mitte viia olemasolevaid ja tulevasi kliente eksiteele. |
ema tellib SALVESTUSTEENUSE, et saaks vaadata seda nutikas seadmes? Sellist teensut elionil EI OLE! On minuTV, kus kõik kanalid saab ta panna salvestama. Ema läheb põrsast kotis ostma ilma, et loeks, mis kanalid, millele salvestused jms pakkuda on? Ei loe, mis seadmed on toetatud? Kas tõesti tuleb eeldada, et kliendid on nii rumalad, et ei saa põhiasjadestki aru, kui see info on teenuse tutvustuse lehel antud.
Tean, et mul on nt WP, lähen pimesilmi tellima ja siis on pakkuja süüdi, et sa ei suuda infot lugeda.
Tuleb tõesti eeldada ja ma teen töönädala alguses ettepaneku sõnastust muuta. Ma ei jaksaks edaspidi sellise jamaga siin tegeleda. Küsiks siis asjalikke küsimusi aga see on plain simple nokkimine.
Võta nüüd ette see nn REKLAAMleht ja anna siia kah screen, kus on kirjas, et toetatud on nt win Phone! Selgelt on kirjas PC, MAC, Android ja iOS.
Küsimuste korral võib alati 165 helistada. Kui sa ei tea, mis see on, siis see on KLIENDITEENINDUS, kust saab lisainfot juhuks, kui ise ei oska seda välja lugeda.
Nüüd võid minna tarbijakaitsesse ja anda Elion üles valeREKLAAMI eest. Enne aga tee selgeks, mis on reklaam ja mis on koduleht!
Lõpetuseks küsimus - misasi on HTML5? |
1. Juba kodulehe tegemine on reklaam.
2.Isiklikult minu sõprade nutikad jagunevad hetkel 50/50 ning enamus plaanib üle minna WP peale. Ära jumala eest tule väitma, et mul on ainult 2 sõpra.
3.Mis simple nokkimine, kui on sõnastus kõigi nutikate kohta? Kas kokk peab teadma autoremondist?
4.=1.Ja teengi screenshoti ning pöördun tarbijakaitsesse.
5.https://www.youtube.com/html5
6.Pole küll mingit infot profiilis sul, kes sa oled Elionis ja kas oled ametlik esindaja siin. Olles tootearendaja küll muul alal, kuid eeldan siiski, et enne iga toote esitlemist, et kasutaja võib olla mitte teadlik toote eripärast ja selle kasutusest ning hooldusest.
7. Võimalik, et oled oma ala spetsialist, aga kas rumalate vigade õigustamine on palga sees?
8.Ema loeb teksti, mitte ei vaata mingeid linke.
9. Salvestus teenuse tellijale on 1 ekraan tasuta, kui ma õieti aru sain?
viimati muutis BTK0 08.11.2014 21:32:19, muudetud 1 kord |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
08.11.2014 21:30:30
|
|
|
Kas selline asi ei ole võimalik, et kui tuttaval on veel vana nutiTV ja mul on androidi telefonis minuTV teenus, et kui tuttavale külla lähen siis saadan oma telefonist pildi tuttava telerile. Seon tema nutiTV-ga ära vms. MinuTv äpis on mõned kanalid mis tuttaval tellitud pole, selle küsin
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.11.2014 21:35:11
|
|
|
1. Juba kodulehe tegemine on reklaam.
2.Isiklikult minu sõprade nutikad jagunevad hetkel 50/50 ning enamus plaanib üle minna WP peale. Ära jumala eest tule väitma, et mul on ainult 2 sõpra.
3.Mis simple nokkimine, kui on sõnastus kõigi nutikate kohta? Kas kokk peab teadma autoremondist?
4.=1.Ja teengi screenshoti ning põõrdun tarbijakaitsesse.
5.https://www.youtube.com/html5
6.Pole küll mingit infot profiilis sul, kes sa oled Elionis ja kas oled ametlik esindaja siin. Olles tootearendaja küll muul alal, kuid eeldan siiski, et enne iga toote esitlemist, et kasutaja võib olla mitte teadlik toote eripärast ja selle kasutusest ning hooldusest.
7. Võimalik, et oled oma ala spetsialist, aga kas rumalate vigade õigustamine on palga sees?
8.Ema loeb teksti, mitte ei vaata mingeid linke.
9. Salvestus teenuse tellijale on 1 ekraan tasuta, kui ma õieti aru sain? |
1. Ok, ei viitsi vaielda. Jääme eriarvamuse juurde.
2. väidan, et WP kasutajaid Eestis on julge alla 5% nutikate kasutajatest
3. teen ettepaneku sõnastuse muutmiseks, kuna infot ei osata välja lugeda isegi siis, kui see sõna otseses mõttes silmade alla antud on
4. Väga hea - anna teada, kuidas läheb!
5. See oli iroonia!!!
6. Esindan ennast ja see pole elioni ametlik foorum! Ma ei esinda elioni. Sellest varem juttu olnud. HV foorum pole ametlik kanal. Eeldada võib aga kõigest siin ka varem juttu olnud. Infot on ametlikul saidil ja ma vastan ka küsimustele. Sinu poolt esitatu pole olnud küsimus vaid ründav. Kas mulle meeldib ründav tegelane? Hell no. Võiksid ka mõista, et see kanal siin POLE tootetutvustuskanal!
7. Ma saangi palka lolli jutu ajamise eest ja eelkõige HV foorumis vastamise eest.
8. tekstis see olemas.
9. Jah (uus nutiTV)
10. mis putukas sind hammustas?
erkin kirjutas: |
Kas selline asi ei ole võimalik, et kui tuttaval on veel vana nutiTV ja mul on androidi telefonis minuTV teenus, et kui tuttavale külla lähen siis saadan oma telefonist pildi tuttava telerile. Seon tema nutiTV-ga ära vms. MinuTv äpis on mõned kanalid mis tuttaval tellitud pole, selle küsin  |
Ei ole. Sellised arendused on ja tulevad uude.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTK0
HV kasutaja
|
08.11.2014 21:39:19
|
|
|
Armjan ootasin pigem selgitust oma esimesele postile ja ründav see kindlasti polnud.
Pigem oli see vastus vastus ründav ja ma ei ole see persoon, kes vastamata jätab.
*Üle veebi arvuti brauserites see toimib. Pole niisama tehtud androidi ja ios rakendusi kui ka mobiilseadmete brauserid toetaks vajalikku.
Ei saa tulla uudisena et Flash ei tööta nendel!!! See on aastaid nii olnud.*
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
08.11.2014 21:43:34
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Saa ei saanud asjale pihta, kui seda responsive teooriat puhud.
Kui teha vinge responsive rakendus 10" ekraanile ja kasutusmugavust silmas pidades, kuni minimaalselt 7" ekraani silmas pidades, siis küll kohandub ju ka 3,5 tollise telefoniekraani jaoks, kasutusmugavusest ei saa seal aga midagi rääkida, sest nii väikse ekraani jaoks oleks pidanud kasutajakogemuse seisukohast täiesti erineva rakenduse looma.
Seepärast kirjutatakse sellisesse äppi ka kohe sisse ekraanisuuruse miinumumnõue. Väiksemale ekraanile seda ei paigaldata.
Kui aga teed rakenduse silmas pidades, et see sobiks ka telefonikasutajate ekraanidele, siis ei ole see aga enam mugav kasutatav tahvliekraanil. Ekraanisuurust silmas pidades on see küll ilusti paigas ja samasugune, kui väiksemal ekraanil, kuid tahaks teist ja paremat kasutajakogemust, mida suurem ekraan annab.
Ekraanisuurusest lähtuvalt saab luua täiesti erinevate kasutajakogemustega rakendused. Seepärast peaksidki sellised minuTV taolised rakendused olema Tableti ja Phone jaoks erinevad.
Tegu pole ju kahe kolme nupuga rakendusega. Tableti ekraanisuurust silmas pidades saab luua lisaväärtust, mida väiksele ekraanile mahutades ei saaks mugavalt kasutada. |
Eh? Ma saan väga hästi aru, mida ma räägin. Me räägime samast asjast, aga sa ei saa pihta, et see kõik, mida sa kirjeldad, on juba Android SDK's aegade algusest peale sees olnud ja eriti pärast Android 3.0 tulekut, kus saab kasutada fragmente, et luuagi erinevaid sekstioone/layoute. Pole ühtegi põhjust luua kahte eraldi appi tabletite ja telefonide jaoks.
Sama ütleb ka Androidi disaini guideline, et seda tuleks järgida.
viimati muutis Donald 08.11.2014 21:51:58, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
08.11.2014 21:46:20
|
|
|
Armjan ootasin pigem selgitust oma esimesele postile ja ründav see kindlasti polnud.
Pigem oli see vastus vastus ründav ja ma ei ole see persoon, kes vastamata jätab.
*Üle veebi arvuti brauserites see toimib. Pole niisama tehtud androidi ja ios rakendusi kui ka mobiilseadmete brauserid toetaks vajalikku.
Ei saa tulla uudisena et Flash ei tööta nendel!!! See on aastaid nii olnud.* |
*minuTV-d saad kasutada kõigi enda nutiseadmetega*, mis on tegelikult vale ja tarbija eksitamine. Pole ju Windows Phone appi olemaski.  |
Eks selliseid sõnakõlkse ikka sisse tule. Info saab täpsustatud. Tarbija ei pea praegu midagi maksma. Samuti pole öeldud, et ka WP kuulub toetatavate hulka. Tarbijatele pole liiga ju tehtud. Ma nõustus sellega, et sõnastust saab täpsustada.
Igasuguse info peale tuleks kaine mõistus säilitada. Ma vägikaigast ei soovi samuti kellegagi vedada
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.11.2014 21:47:02
|
|
|
kaine mõistus ytleb, et pole kõik mobiilsed platvormid toetatud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|