Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1239, 1240, 1241 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sakinaga
HV Guru

sõnum 07.11.2014 10:56:49 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Matan eos ka võrdluse YouTube poolt pakutava kvaliteediga. Google on globaalne teenuse pakkuja ja teda ei huvita lokaalsed mahupiirangute jamad. Lähed neile kurtma, et nende tõttu sai mahulimiit täis, ei pööra nad sellel tähelepanu. Kohalikud teenuse pakkujad peavad aga sellega arvestama! Selline on reaalsus.
Vastupidi, google on silmitsi palju suurtemate mahupiirangutega, kui Elion. Eestis on mobiilse interneti andmemahud välismaa omadest märksa odavamad ja suuremad.

Sellega ma olen nõus, et default võiks mobiilseadmetel ollagi see sama, nagu ta praegu on, aga näiteks kodus 300/300 ühenduse taga üle wifi sellist pilti vaadata... mnjaa, võtab mõtlema.

Jättes pildikvaliteedi kõrvale, siis üldiselt on asi siiski täitsa kasutatav.

Üks märkus mobiilirakenduse arendajatele: Androidis on Google'i kontosse võimalik märksa lihtsamat logini teha, kui Elioni rakendus pakub. Nimelt paljud rakendused lihtsalt küsivad, kas autentida ja kõik, ei mingit e-maili ja paroolisisestust. Uurige selle kohta, teeks kasutamise tõesti palju mugavamaks. Isiklikult kasutan üle 20 tähemärgilist parooli, mida ei ole telefoniekraanil üldse lõpus sisse tippida.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
dave55
HV vaatleja

sõnum 07.11.2014 11:07:34 vasta tsitaadiga

Kas Win 10 betaga on õnnestunud kellelgi Minutv-sse sisse logida ID kaardi või mõne muu id-ga? Mul pole see õnnestunud. Logida saan nii, et kõigepealt login ID kaardiga sisse Elioni ja sealt liigun edasi Minutv-sse.
tagasi üles
oncleuno
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 11:18:58 vasta tsitaadiga

dave55 kirjutas:
Kas Win 10 betaga on õnnestunud kellelgi Minutv-sse sisse logida ID kaardi või mõne muu id-ga? Mul pole see õnnestunud. Logida saan nii, et kõigepealt login ID kaardiga sisse Elioni ja sealt liigun edasi Minutv-sse.

Seo näiteks Facebook kontoga minuTV ja siis pole ID-kaarti vaja...
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 11:33:23 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
jannp kirjutas:
Kas see on siis võimatu, et süsteem laseb läbi minutv.ee klientidele vähe kõrgemat või sama kvaliteeti, mis digiboksi? Isegi mobiilsed seadmed kasutavad juba ammu nt vähemat 2048x1536 reso.. seega milleks tegeleda eelmise sajandi standarditega?

See jutt, et "vaatame kunagi, äkki läheb paremaks" ei veena neid kliente, kes on juba selles teenuses pettunud ja oma arvamuse sellest asjast kujundanud.

Tule eile meile... Nii palju teame

Mobiilirakenduses võiks ju piirangud peale panna, et näiteks üle 1500 kilobitti ei lähe. Läbi minutv.ee kus andmemahupiiranguid pole võiks ju neid kiiruseid vähe tõsta. 24" arvuti ekraani pealt on pilt ikka väga masendav ja 46" telerist ei maksa üldse rääkida.
Kui minul poleks salvestuse teenust juba olemas, siis mina kohe kindlasti selle eest 5€ ei maksaks, aga see on minu isiklit arvamus!!!

Kui nüüd see pildi kvaliteet välja jätta, siis asi toimib päris hästi.

Üks küsimus veel: Kui NatGeo on minutv-s salvestatav(Elion juba salvestab kõik saated serverisse), siis miks ei võiks see ka nutiTV kaudu salvestatav olla?
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 11:39:20 vasta tsitaadiga

Mul paar küsimust...
Kas saaks nii teha et see äpp näitaks mis salvestused mul juba vaadatud on? Hetkel peab ise näpuga järge vedama ja meelde jätma mis kuupäevani vaadatud on.
MinuTV's saab Kidzone'i salvestada, kas seda saab nüüd NutiTV's ka teha? Mul pole see kanal tellitud, seega ei saa ise vaaadata.
Kas äpp on kõigil masendavalt aeglane või ainult minul? Ükskõik kuhu ma vajutan, pean igaviku ootama enne kui uus "leht" lahti tuleb. Lisaks ei tööta menüü peaaegu kunagi peale back nupu kasutamist (see probleem on küll ainult Nexus7 peal) ja kui oled liikunud umbes 10 "lehte" siis hakkavad errorid et "telli uus ekraan" ja natuke veel siis paneb kogu täiega pange.
On mingi lootus kunagi ka TV3 näha? Tegelt live vaatamine mind väga ei huvitagi, peaasi et oma salvestusi saaks vaadata.

Nõustun Tompa'ga, eraldi 5 Euri selle eest ei maksaks. Samas mulle meeldib see Elion'i menüüde ülesehitus kordades rohkem kui STV oma.
tagasi üles
Cloner
HV kasutaja
Cloner

sõnum 07.11.2014 11:58:53 vasta tsitaadiga

Mul jooksis app korduvalt kinni salvestusest back nupuga väljumisel, ette tuli tekst kahjuks on rakendus peatunud.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 12:06:03 vasta tsitaadiga

pulse kirjutas:
Sisse logitud mobiil - ID'ga . Android 4.4.4 Live pilti näitab aga kui kavast mõni olnud saade valida siis läheb ekraan lillaks ja ei juhtu midagi. Menüü toimib edasi. Sarjade ja filmide vaatamine tundub ka toimivat kuigi ühe Shieldi Episoodi peale öeldi et hetkel ei saa näidata.

Peale paar tunnist mitte kasutust uuesti appi avades teavitati mind esialgu sellest et see on kokku jooksnud. Peale uuesti avamist hakkas järelvaatamine jälle toimima.

Kas appi on võimalik/saab võimalikuks ka sisse logituks jäämine? Täna hommikul nõuti mult jälle sisse logimist, mis on küll äärmiselt frustreeriv. See oli üks põhjustest miks ma vana minuTV appi ei kasutanud.

Pilt mis avaneb peale appi avamist - Uued sarjad, Viimati lisatud filmid jne. Kas see vaade jääbi nö "Defauldiks". Mind isiklikult sellised asjad ei huvita ja kui huvitaks, siis valiks neid filme ja sarju menüüdest. Mina tahaks esmalt näha näiteks hoopis telekava ja sealt juba endale sobivat saadet otsida või kohe laivi vaadata. Selleks tuleb mul menüüsse sukelduda, mis on vahet väga aeglane või kerida tükk maad allapoole, et vastavat nuppu pressida. Kas siin saaks mingit personaliseerimis võimalust aretada?

Jazz, app on aeglane küll aga mitte kogu aeg. See vist sõltub ka võrguühenduse kiirusest? Sest kodus WiFis ma eriti aeglust ei märganud, kuid täna mobiilivõrgus on küll väga aeglane. Mingitel hetkedele ei toimi menüü nupud - tuleb korduvalt vajutada ja just hetk taagsi sain Server error 500 selle peale. Lisaks on minu meelest väga aeglane ka veebikeskkond - kohati aeglasem kui Androidi app. Kuid Chromes vähemalt toimis järelvaatamine kohe esimese katsega ilma midagi installimata.

PS! Ennetedes kriitikat - tean et tegu beetaga ja kõik ei peagi veel hästi töötama! Ma ei kiunu vaid teavitan asjadest.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 12:23:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kas appi on võimalik/saab võimalikuks ka sisse logituks jäämine? Täna hommikul nõuti mult jälle sisse logimist, mis on küll äärmiselt frustreeriv. See oli üks põhjustest miks ma vana minuTV appi ei kasutanud.

Mobiili ID-ga sisse logides jätab küll meelde, ühe korra logid ära ja rohkem ei pea logima. Mul androidis igatahes nii toimib.

Muideks see oli ka sama põhjus miks mina vana minuTV äppi väga ei kasutanud, logimist ei viitsi üle ühe korra teha
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 12:26:17 vasta tsitaadiga

pulse kirjutas:
Jazz, app on aeglane küll aga mitte kogu aeg. See vist sõltub ka võrguühenduse kiirusest? Sest kodus WiFis ma eriti aeglust ei märganud, kuid täna mobiilivõrgus on küll väga aeglane. Mingitel hetkedele ei toimi menüü nupud - tuleb korduvalt vajutada ja just hetk taagsi sain Server error 500 selle peale. Lisaks on minu meelest väga aeglane ka veebikeskkond - kohati aeglasem kui Androidi app. Kuid Chromes vähemalt toimis järelvaatamine kohe esimese katsega ilma midagi installimata.

PS! Ennetedes kriitikat - tean et tegu beetaga ja kõik ei peagi veel hästi töötama! Ma ei kiunu vaid teavitan asjadest.

No ma olen õnnetu ADSL'i otsas ja selles osas ilmselt ei muutu ka midagi. Olen proovinud nii ADSL'i kui EMT 4G'ga, mõlemaga on ühte moodi aeglane see liikumine. Iga "lehe" vahel on üsna pikalt lilla ekraan ees ja siis viskab korra veel mustaks üleni ja siis hakkab alles lehte nagu loadima.
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 12:59:05 vasta tsitaadiga

R3negadeX kirjutas:
tsitaat:

Mobiili ID-ga sisse logides jätab küll meelde, ühe korra logid ära ja rohkem ei pea logima. Mul androidis igatahes nii toimib.

Muideks see oli ka sama põhjus miks mina vana minuTV äppi väga ei kasutanud, logimist ei viitsi üle ühe korra teha

Ma olen ka mobiil-ID'ga sees ja ei toimi. Selles mõttes, et tunni-paari jooksul jah jääb sisse, isegi kui app sulgeda aga üle öö sees ei püsinud. Vaatame homme jälle. Äkki sa pole lihtsalt pikemalt "mitte kasutanud"?
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 13:09:38 vasta tsitaadiga

pulse kirjutas:
R3negadeX kirjutas:
tsitaat:

Ma olen ka mobiil-ID'ga sees ja ei toimi. Selles mõttes, et tunni-paari jooksul jah jääb sisse, isegi kui app sulgeda aga üle öö sees ei püsinud. Vaatame homme jälle. Äkki sa pole lihtsalt pikemalt "mitte kasutanud"?

vb sõltub see telefonist...hea teada.
mul LG G2 (ja siin ka teisi seadmeid) ja kogu aeg jätab meelde. nädalaid ei ole pidanud sisse logima. Sama ka veebis (google chrome)
Samas on see probleem ka teistel ilmunud ja põhjus on teada.

kõik siin mainitud tähelepanekud on eilse jooksul meile lauale jõudnud (ka mujalt) ja nendea tegeletakse. Tänud tagasiside eest kõikidele.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 13:29:55 vasta tsitaadiga

Kas windows phone app on ka plaanis kunagi? Weebirakendus on tehtud flashi peale, kahjuks minu Lumia seda ei toeta icon_sad.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 13:39:18 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
Kas windows phone app on ka plaanis kunagi? Weebirakendus on tehtud flashi peale, kahjuks minu Lumia seda ei toeta icon_sad.gif

veebirakendust ei ole soovitatav kasutada mobiilsetel seadmetel. See on mõeldud arvuti veebibrauseritele (safari, chrome, IE, FF jms populaarsed).
WP esialgu ei tule. Olen seda teemat ka uurinud ja saandu infot, et WP OS ei ole sellise rakenduse tegemise jaoks küps - peavalu ja poolik. Kui võrrelda WP kasutajate hulka VS selle rakenduse arenduse kulu (arvestades, et OS ei toeta osa kriitiliselt vajalikke featuure selleks), ei ole praegusel hetkel mõistlik sellele aega panna.

arutelu küll käib ja ei ole välistatud, et hiljem seda tulemas pole. Soov selle järele ei ole mitte ainult vähestel klientidel, kes WP OS kasutavad, vaid ka Elionil. Esialgu tegeletakse populaarsete OS'idega - iOS, win PC OS, Mac, ja Android. WP paralleelne arendamine viinuks minuTV turuletuleku määramatuks ajaks hilisemaks.

WP rakendusest on ka eelnevalt foorumis juttu olnud.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 07.11.2014 14:02:06 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
armjan kirjutas:
Matan eos ka võrdluse YouTube poolt pakutava kvaliteediga. Google on globaalne teenuse pakkuja ja teda ei huvita lokaalsed mahupiirangute jamad. Lähed neile kurtma, et nende tõttu sai mahulimiit täis, ei pööra nad sellel tähelepanu. Kohalikud teenuse pakkujad peavad aga sellega arvestama! Selline on reaalsus.
Vastupidi, google on silmitsi palju suurtemate mahupiirangutega, kui Elion. Eestis on mobiilse interneti andmemahud välismaa omadest märksa odavamad ja suuremad.

Sellega ma olen nõus, et default võiks mobiilseadmetel ollagi see sama, nagu ta praegu on, aga näiteks kodus 300/300 ühenduse taga üle wifi sellist pilti vaadata... mnjaa, võtab mõtlema.

Spoiler Spoiler Spoiler
.

No võtab tõesti mõtlema, miks peaks suure ekraani olemasolul kodus 4-5 tolliselt ekraanilt mingit saadet ja teleseriaali vaatma?

pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 14:05:50 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
No võtab tõesti mõtlema, miks peaks suure ekraani olemasolul kodus 4-5 tolliselt ekraanilt mingit saadet ja teleseriaali vaatma?
Suurt ekraani on vahepeal peldikusse joostes natuke kehv kaasa tarida? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 14:06:13 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
maatriks kirjutas:
armjan kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler
.

Peldikus näiteks või kui bossid (loe naispere) kõik suured ekraanid hõivanud on icon_razz.gif
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 14:07:42 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
armjan kirjutas:

Google ei ole silmitsi. Teda ei huvita kui palju mahtu ja piiranduid kohalik teenuspakkuja kasutajale annab. Google pakub youtube teenust nii nagu on ja nad ei tegele lokaalsete mahupiirangute probleemidega
tagasi üles
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 07.11.2014 14:11:33 vasta tsitaadiga

Eriti vinge oleks kui MinuTV ei läheks EMT interneti mahu arvestusse icon_smile.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.11.2014 14:14:52 vasta tsitaadiga

jt234 kirjutas:
Eriti vinge oleks kui MinuTV ei läheks EMT interneti mahu arvestusse icon_smile.gif
loogiline oleks, kui ei läheks. Eks kui asi täitsa valmis saab, küll siis mingi uudis tuleb, võibolla
Sellega saaks nad kindlasti ka kliente juurde

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.11.2014 14:24:12 vasta tsitaadiga

Märgin kogu selle testimisteema vahele, et Androidi tahvlitele tuleb eraldi äpi versioon, praegu on väljas telefonidele mõeldud rakendus, mis tõsi, toimib hetkel ka tahvlitel kuid menüü oli vist vaid püsitivaates.

Mis puutub teenuse kiirusesse, siis i5, i7 arvutitel ma küll mingit kiirusepuudust ei märganud, testides iOS seadmeid, nii telefon kui tahvel on reageerimiskiirus üllatavalt kiire. Muret valmistab ka mulle nexus 5 ja 7 seadmetel laadimisaeg mil ekraanil kuulike veereb, üks asi on kanali käivitamine, teine on isegi siis kui keeran ekraani püstisest asendist laiekraani peale ja uuesti laetakse striimi.
Isiklikult tundub, et android vajab kas rohkem riistvara võimekust või mingit optimeerimist aga võibolla ei piisagi kumbagist ja iOS on ainuke kus kõik kiirelt ja mugavalt jookseb.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 07.11.2014 14:30:27 vasta tsitaadiga

Üritasin mina siis eile televiisorist salvestusi vaadata. Positiivne oli see, et subtiitrid ära ei kadunud. Negatiivne oli see 2 kord crashis TV app ja näitas segamini lõike. Kõigepealt 2 x algust järjest esimese reklaamini ja siis ilusti teise reklaamipausini ja lõpp oli täiesti puudu. Ehk siis TÄIESTI kõlbmatu teenus järjekordselt.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 14:39:20 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Märgin kogu selle testimisteema vahele, et Androidi tahvlitele tuleb eraldi äpi versioon, praegu on väljas telefonidele mõeldud rakendus, mis tõsi, toimib hetkel ka tahvlitel kuid menüü oli vist vaid püsitivaates.

Mis puutub teenuse kiirusesse, siis i5, i7 arvutitel ma küll mingit kiirusepuudust ei märganud, testides iOS seadmeid, nii telefon kui tahvel on reageerimiskiirus üllatavalt kiire. Muret valmistab ka mulle nexus 5 ja 7 seadmetel laadimisaeg mil ekraanil kuulike veereb, üks asi on kanali käivitamine, teine on isegi siis kui keeran ekraani püstisest asendist laiekraani peale ja uuesti laetakse striimi.
Isiklikult tundub, et android vajab kas rohkem riistvara võimekust või mingit optimeerimist aga võibolla ei piisagi kumbagist ja iOS on ainuke kus kõik kiirelt ja mugavalt jookseb.

Ära ütle et tahvli versioonil tuleb siis menüü horisontaalis kinni? Ja miks üldse areldi äppid tehakse, Android toetab ju ühes äppis erinevaid layout'e?

Kui see veerev kuulike on, siis tuleb jah peaaegu normaalse kiirusega lahti, aga mul on enamus aega ilma selle rullikuta lilla ekraan ees ja siis tuleb veel üleni must ekraan. Miks üldse pisiekraanist laiekraanile vahetades striim uuesti loetakse (teised äppid ei tee nii)? Samas positiivne on muidugi see et saab üldse mõlemat pidi vaadata.

Pigem vajab Elioni äpp optimeerimist, proovi ükskõik millist teist VOD äppi androidil, kõik toimivad sujuvalt ja kiiresti (vähemalt Nexus 5 ja Nexus 7 (2013) peal).
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 15:15:58 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Üritasin mina siis eile televiisorist salvestusi vaadata. Positiivne oli see, et subtiitrid ära ei kadunud. Negatiivne oli see 2 kord crashis TV app ja näitas segamini lõike. Kõigepealt 2 x algust järjest esimese reklaamini ja siis ilusti teise reklaamipausini ja lõpp oli täiesti puudu. Ehk siis TÄIESTI kõlbmatu teenus järjekordselt.

kui annad sellist infot, kaasa täpsem olu, mis toimus
1. mis salvestust vaatasid? (tahan ise testida. endiselt käib salvestaimine kava poolt antud aja jooksul. Kui kavast ei peeta kinni, on salvestus samuti metsas)
2. Millisel seadmel kasutasid?
3. Tüüpiline salatoimik - TÄIESTI kõlbmatu teenus... Selle asemel et anda korralik tagasiside Live BEETA!!!! kohta, tuleb tavalist üdini negatiivset sisu, millega pole absoluutselt midagi peale hakata.

Võta pits viina!
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 07.11.2014 15:25:26 vasta tsitaadiga

pppd kirjutas:
jägaja kirjutas:
Suurt ekraani on vahepeal peldikusse joostes natuke kehv kaasa tarida? icon_biggrin.gif

ja selleks jooksutad mobiilseadmes kanali käima ning loomulikult on meestel tehtud ka hoidik seinale, kus nad sihtimise ajaks saavad ekraani mugavaks vatamiseks kinnitada. Või siis õpitakse rootslastelt ja pannakse mehed istuma.
No kui ikka külmkapipausini või nii, ei kannata oodata eks peab siis teleri vetsu panema. See pole isegi haruldane nähtus.

pulse kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Peldikus näiteks või kui bossid (loe naispere) kõik suured ekraanid hõivanud on icon_razz.gif

Püksid peaks ikka jalas olema.

Kogu see absurdeste põhjenduste jada meenutab Wii U turuletulekut, kus samuti enamus omanikke pereliikmeid ahistas oma pikkade peldikusessioonidega. Sest oli ju nii lahe.

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2014 15:28:20 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
sukelduja kirjutas:

2. Millisel seadmel kasutasid?
3. Tüüpiline salatoimik - TÄIESTI kõlbmatu teenus... Selle asemel et anda korralik tagasiside Live BEETA!!!! kohta, tuleb tavalist üdini negatiivset sisu, millega pole absoluutselt midagi peale hakata

Ilmselt mõtles ta Samsungi nutiTV äppi.

tsitaat:
Püksid peaks ikka jalas olema.

Jägaja, minu arust olid ükskord sina see kes ütles, et naine ei taha näha juhtmeid seinal kui teemaks TV seinale panemisest vms. Ei viitsi praegu üles otsida, võin ka eksida. Aga sama teema icon_smile.gif

Mina ise kasutan minuTV äppi olukordades kus tuleb aega surnuks lüüa - viimati olin haiglas ja ootasin "elava järjekorra" tõttu oma aega mis võttis ca tunnike. Sai samal ajal minuTV-st oma seriaali edasi vaadata mis pooleli oli jäänud.
Teine näide on autos ootamisega, aeg-ajalt ootan oma elukaaslase tööpäeva lõpu ära, et koos koju minna. Sellel ajal kui ootan, saab jälle oma seriaali vaadata.

viimati muutis R3negadeX 07.11.2014 15:33:15, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1239, 1240, 1241 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.