|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
seeru
HV veteran
|
06.11.2014 13:34:58
|
|
|
| Peale mõningat jebimist paistab, et arvutis praegu tööle ei saa.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 13:35:24
|
|
|
| seeru kirjutas: |
| olafsand kirjutas: |
| Serveri viga 403 on kogu värk mida vaadata saab hetkel. Ma muidugi ei lugenud ka, et kas peab olema elioni/emt võrgus vist? |
Elioni foorumist
| tsitaat: |
Re: MinuTV
dvr
Nov 06, 2014 10:35
Olemas... Liitumise katsetuse peale andis kõigepealt pika rodu tehnilise vea teateid, aga lõpuks sai tehtud. Küsimusi ja imestamiskohti on juba mitmeid, aga eks peab rahulikult natuke testima, siis saab rohkem kommenteerida.
Niiet, jaole, seltsimehed, jaole!  |
Proovi veel. |
Olen 100x proovinud, esiplaanil on error ja valik "proovi uuesti" ning tasutal on näha kirjet "puuduvad õigused".
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.11.2014 13:35:32
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| JazZ kirjutas: |
Kuda ma seda kasutada saan kui mul on uue nutitv salvestused tellitud? Proovisin sisse logida, aga vaadata ikka midagi ei saa? Pean ikka klikkima "Telli teenus"?
Ainuke asi mida ma teha saan seal on lisada meelespeasid.
EDIT: Proovisin siduda oma Samsungi telekaga. Teleris ütles et õnnestus, aga minutv.ee kodulehel endiselt ei näita ühtegi seotud seadet. |
On sul uue nutiTV salvestusteenus?
Seadme lisamised ja pildi TV-sse suunamine aktiveerub alates 20.11 uuema nutiTV versiooniga |
Jah on. Sain juba 165'lt teada et pean siiski selle uue minuTV 1 vaatajakoha tellima, süsteem pidi ise aru saama et mul on uue nutitv salvestus tellitud ja arvele siis 5 eurot ei lisata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 13:40:47
|
|
|
| Peale mõningat jebimist paistab, et arvutis praegu tööle ei saa. |
IE ja töötab arvutis
Saaks veel telfus ka tööle (tele2) oleks 5+
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 13:49:46
|
|
|
IE ja töötab arvutis
Saaks veel telfus ka tööle (tele2) oleks 5+ |
Mis seade, võrk ja OS proovid? Kui saad, lisa ka screen
Jazz, jah, salvestusteenusest üksi ei piisa Teenuse jaoks on vaja ka teenus ise tellida
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.11.2014 13:54:47
|
|
|
Minul see asi ei toimi igaljuhul. Kodulehel ei mängi ükski asi, pole isegi play nuppu vms. Androidi peal on ainult 403 error. See koht kus peaks saama salvestatavad kanalid valida on tühi. Sidumine ei õnnestu ka kuidagi.
EDIT: Jah, tellisin teenuse ja sain ka kirja et "Sinu kasutaja on nüüd aktiveeritud "
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
06.11.2014 13:59:15
|
|
|
Minul see asi ei toimi igaljuhul. Kodulehel ei mängi ükski asi, pole isegi play nuppu vms. Androidi peal on ainult 403 error. See koht kus peaks saama salvestatavad kanalid valida on tühi. Sidumine ei õnnestu ka kuidagi.
EDIT: Jah, tellisin teenuse ja sain ka kirja et "Sinu kasutaja on nüüd aktiveeritud " |
Ma logisin korra välja ja ID kaardiga sisse tagasi (crome browser) ning siis hakkas kanaleid esitama.
Muidu oli sama teema, et kirja sain kasutaja aktiveeritud kuid minutv lehel andis ainult "telli teenus" kirja.
Ahja veel et adblock lükkasin ka välja seal domeenis - võibolla ka see aitas.
|
|
| Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 14:04:36
|
|
|

Telefon on LG G3, android 4.4.2 ja tele2 3g ühendus.
Arvutis on ok.
Selle raha eest võiks olla tv3 ja tv6 ka (mu poolest jäägu siis 11 ja 12 ära kui muudmoodi ei saa)
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.11.2014 14:08:29
|
|
|
IE ja töötab arvutis
Saaks veel telfus ka tööle (tele2) oleks 5+ |
Mis seade, võrk ja OS proovid? Kui saad, lisa ka screen
Jazz, jah, salvestusteenusest üksi ei piisa Teenuse jaoks on vaja ka teenus ise tellida  |
PC, WinXP Pro SP3, Elioni VDSL
Kõige uuemad Firefox ja Google Chrome ja viimane XP poolt toetatud IE
"Proovi 31 päeva tasuta" link viib ainult lehele, kust saab edasi liikuda "Vaata kampaaniatingimusi" lehele. Siis edasi ei ole kuskile minna.
Mingeid veateateid ei ole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 14:10:08
|
|
|
Logisin telfust välja ja sisse tagasi ja hakkas ka tööle
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.11.2014 14:11:21
|
|
|
| tiido kirjutas: |
EDIT: Jah, tellisin teenuse ja sain ka kirja et "Sinu kasutaja on nüüd aktiveeritud " |
Ma logisin korra välja ja ID kaardiga sisse tagasi (crome browser) ning siis hakkas kanaleid esitama.
Muidu oli sama teema, et kirja sain kasutaja aktiveeritud kuid minutv lehel andis ainult "telli teenus" kirja.
Ahja veel et adblock lükkasin ka välja seal domeenis - võibolla ka see aitas. |
Logisin androidis välja ja tegin äppile ka Clear Data, peale seda nagu osad asjad vist toimivad, Live TV'd saab vaadata. Kas Minu kava all peaks oma salvestusi nägema, neid mis on nutiTV's salvestama pandud? Mul on see list tühi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 14:13:35
|
|
|
| seeru, sa tahad tellida nagu jah? Siis validki lehe lõpust, et mitmele ekraanile ja peale seda logid sisse (id kaardiga näiteks)
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 14:23:41
|
|
|
Logisin androidis välja ja tegin äppile ka Clear Data, peale seda nagu osad asjad vist toimivad, Live TV'd saab vaadata. Kas Minu kava all peaks oma salvestusi nägema, neid mis on nutiTV's salvestama pandud? Mul on see list tühi. |
Kõigepealt märgi linnukesed kanalitele, mida tahad, et 24/7 salvestatakse. Seda peab kasutaja ise tegema (sellega avaldad omapoose soovi selleks).
seda saad teha kui lähed login mehikese ikooni peale, sealt valid "salvestatavad kanalid"
minu kava alla tekivad salvestused nendele, milled ise lisad käsitsi. See nagu TV'ski "minu salvestused", et sa ei peaks kavast saateid otsima.
NutiTV ja MinuTV salvestuste ja meeldetuletuste sünk hakkab samuti tööle peale järgmise nutiTV live versiooni (plaani järgi 20.11)
Logisin telfust välja ja sisse tagasi ja hakkas ka tööle  |
Jah, sellist viga võib alguses tekkida. See on meile teada ja tegeletakse vea parandusega.
Tänud kõikidele, kes teatavad probleemidest.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.11.2014 14:31:04
|
|
|
Mul Lastenurka sisenedes teatakse, et Rakendusele tagastati ebakorrektsed andmed(sõelumine ebaõnnestus).
LG Optimus L5 II E460
Android OS, v4.1.2
Ahjaa, Fox Life peksab vahepeal "subtitles no error. " Vaatasin History´t siis tõmbas subtiitrid karvaseks, pärast tiitrite väljalülitamist sisselülitamist tuli tagasi.
Vahepeal tekkis sisselogimisel error 8000. See vist permission viga, ruuditud telefon , ilmselt seetõttu.
Salvestusi vaatama minnes error 4000.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
viimati muutis Pailaps 06.11.2014 14:32:23, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.11.2014 14:31:07
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
Teleris ütles et õnnestus, aga minutv.ee kodulehel endiselt ei näita ühtegi seotud seadet.
|
Mõlemate telekatega sama lugu. |
Ka minu IPTV seadmeid Elioni MinuTV all ei tuvastata. Online abi ei leia neid seadmeid samuti, kuigi telerid mängivad?
On Inteno, mille taga switch ja seal taga digiboksid.
Et siis switchi taga olevaid seadmeid ei suudeta tuvastada?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
06.11.2014 14:45:08
|
|
|
| Serveri viga 403 on kogu värk mida vaadata saab hetkel. Ma muidugi ei lugenud ka, et kas peab olema elioni/emt võrgus vist? |
Elioni foorumist
Re: MinuTV
dvr
Nov 06, 2014 10:35
Olemas... Liitumise katsetuse peale andis kõigepealt pika rodu tehnilise vea teateid, aga lõpuks sai tehtud. Küsimusi ja imestamiskohti on juba mitmeid, aga eks peab rahulikult natuke testima, siis saab rohkem kommenteerida.
Niiet, jaole, seltsimehed, jaole!  |
Proovi veel. |
Olen 100x proovinud, esiplaanil on error ja valik "proovi uuesti" ning tasutal on näha kirjet "puuduvad õigused". |
Sama siin, androidiga. proovisin välja logida ja clear data teha aga ei, paremaks ei läinud.
Arvutis näitab pilti.
EDIT: Androidis nüüd näitab kui mobiil-id sisse logisin, googlega enne sidusin ja logisin siis oli error 403
Nutikaga vaadates on pilt parem kui arvutiga, isegi Immersive mode on appil olemas
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.11.2014 15:03:01
|
|
|
| seeru, sa tahad tellida nagu jah? Siis validki lehe lõpust, et mitmele ekraanile ja peale seda logid sisse (id kaardiga näiteks) |
Jah Chromega (Firefoxiga ikka justkui ei funka) proovides jõudsin nüüd sinna, kus tuleb panna linnuke, et nõustun salvestusteenusega.
Mul salvestust praegu ei ole, kas nõustumine lükkab ikkagi arvele 5 eur otsa?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.11.2014 15:06:47
|
|
|
Kui sul juba on salvestusteenus siis on sulle 1. mobiilseadme vaatajakoht tasuta.
Kui aga ei ole, lükatakse sulle minuTV tellimisel peale prooviperioodi 5€ otsa.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 15:07:43
|
|
|
| seeru, sa tahad tellida nagu jah? Siis validki lehe lõpust, et mitmele ekraanile ja peale seda logid sisse (id kaardiga näiteks) |
Jah Chromega (Firefoxiga ikka justkui ei funka) proovides jõudsin nüüd sinna, kus tuleb panna linnuke, et nõustun salvestusteenusega.
Mul salvestust praegu ei ole, kas nõustumine lükkab ikkagi arvele 5 eur otsa? |
NutiTV salvestusteenus ja MInuTV salvestatavate kanalite jaoks salvestustingimustega nõustumine ja linnukeste märkimine on 2 täiesti erinevat asja
kui Sul on uue nutiTV salvestusteenus olemas, saad minuTV (1 ekraaniga) peakasutaja omale tasuta. Kui seda ei ole, maksab 5€ kuus ning kui peaksid uue nutiTV võtma, on sel juhul salvestusteenus sulle seal tasuta.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 15:13:33
|
|
|
| armjan, mul hetkel uus Arris box ja aktiveerisin uue nutitv ka 30 päevaks kõige muu mudruga mis juurde pakuti. Kui see 30päeva läbi saab ja loobun kõigest, siis mul asi selge. Aga kui loobun teenustest (lastenurk jne), aga jätan uue nutittv, siis mis sellega kaasneb? Hinnalisa kui palju ja mõni lisateenus (salvestamine?) ka tuleb sellega juurde siis (selle hinnalisa sees nö)?
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.11.2014 15:17:11
|
|
|
Logisin androidis välja ja tegin äppile ka Clear Data, peale seda nagu osad asjad vist toimivad, Live TV'd saab vaadata. Kas Minu kava all peaks oma salvestusi nägema, neid mis on nutiTV's salvestama pandud? Mul on see list tühi. |
Kõigepealt märgi linnukesed kanalitele, mida tahad, et 24/7 salvestatakse. Seda peab kasutaja ise tegema (sellega avaldad omapoose soovi selleks).
seda saad teha kui lähed login mehikese ikooni peale, sealt valid "salvestatavad kanalid"
minu kava alla tekivad salvestused nendele, milled ise lisad käsitsi. See nagu TV'ski "minu salvestused", et sa ei peaks kavast saateid otsima.
NutiTV ja MinuTV salvestuste ja meeldetuletuste sünk hakkab samuti tööle peale järgmise nutiTV live versiooni (plaani järgi 20.11) |
Selge. Aga kui ma nüüd vahepeal minutvs midagi salvestama panen siis ilmuvad 20.11 need salvestused ka nutitvsse?
Panin kaks kanalit salvestama. Hetkel näitab Minu kava menüü all "Kõik (7)", aga nimekirjas ikkagi ühtegi salvestust ei ole.
Kui ma üritan kavast lahti võtta mõnda saadet mis peaks olema salvestatud, siis jookseb äpp kogu täiega kokku.
Mingil põhjusel vahepeal ei saa menüüst midagi valida. Menüü tuleb lahti, aga ükski valik ei toimi. Võimalik et nii juhtub peale back nupu kasutamist. Seadmeks on Nexus 7 (2013).
viimati muutis JazZ 06.11.2014 15:33:38, muudetud 2 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.11.2014 15:20:10
|
|
|
Mul salvestust praegu ei ole, kas nõustumine lükkab ikkagi arvele 5 eur otsa? |
NutiTV salvestusteenus ja MInuTV salvestatavate kanalite jaoks salvestustingimustega nõustumine ja linnukeste märkimine on 2 täiesti erinevat asja
kui Sul on uue nutiTV salvestusteenus olemas, saad minuTV (1 ekraaniga) peakasutaja omale tasuta. Kui seda ei ole, maksab 5€ kuus ning kui peaksid uue nutiTV võtma, on sel juhul salvestusteenus sulle seal tasuta. |
Ok, ma ei saanud muidu edasi liikuda, kui pidin mõlemasse kohta linnukese panema.
Peale seda ütles, et olen minuTV kasutaja. Tuli postkasti aktiveerimise link. Aktiveerisin. Pidin passwordi tekitama. Kiri, et aktiveerub 5 min jooksul.
Aga ei tööta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 16:00:16
|
|
|
| armjan, mul hetkel uus Arris box ja aktiveerisin uue nutitv ka 30 päevaks kõige muu mudruga mis juurde pakuti. Kui see 30päeva läbi saab ja loobun kõigest, siis mul asi selge. Aga kui loobun teenustest (lastenurk jne), aga jätan uue nutittv, siis mis sellega kaasneb? Hinnalisa kui palju ja mõni lisateenus (salvestamine?) ka tuleb sellega juurde siis (selle hinnalisa sees nö)? |
Proovipakkumise lõppedes tuleb 2 meeldetuletust. 3 päeva enne lõppu ja viimasel päeval. Kui seal valid, et ei soovi lastenurgaga jätkata ning valid salvestusega jätkamise, peaks olema soodustused (minutv olemasolul) kajastatud. Wizardis ka näha edaspidine teenuse maksumus nutiTV teenuste ridade kaupa ja kogumaksumus TV teenuste eest.
Peale seda ütles, et olen minuTV kasutaja. Tuli postkasti aktiveerimise link. Aktiveerisin. Pidin passwordi tekitama. Kiri, et aktiveerub 5 min jooksul.
Aga ei tööta. |
Kui proovid mobiil-ID, ID kaardi või pangalinkide kaudu sisse logida, on ikka probleem?
Panin kaks kanalit salvestama. Hetkel näitab Minu kava menüü all "Kõik (7)", aga nimekirjas ikkagi ühtegi salvestust ei ole.
Kui ma üritan kavast lahti võtta mõnda saadet mis peaks olema salvestatud, siis jookseb äpp kogu täiega kokku.
Mingil põhjusel vahepeal ei saa menüüst midagi valida. Menüü tuleb lahti, aga ükski valik ei toimi. Võimalik et nii juhtub peale back nupu kasutamist. Seadmeks on Nexus 7 (2013). |
Minu kava all 7 on kõik asjad kokku. Salvestama pandud saated ilmuvad sinna siis, kui saade on saanud läbi. 7 on hetkel meeldetuletuste arv. Selles menüüs näitab salvestuste ja meeldetuletuste count kokku.
kas menüüs saad klikata, kui veidi ootad või pead rakenduse uuesti avama?
Kava keissi testime. püüame taaskorrata.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.11.2014 16:08:56
|
|
|
Aga ei tööta. |
Kui proovid mobiil-ID, ID kaardi või pangalinkide kaudu sisse logida, on ikka probleem? |
Proovisin pangalingi ja siis uue tekitatud parooli kaudu. Aga kas asi võib olla selles kui nt tellin MinuTV teenust volitusega ja login oma andmetega? Siis mingi kontode vahel hüplemine justkui hakkab toimuma?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.11.2014 16:21:41
|
|
|
Mingil põhjusel vahepeal ei saa menüüst midagi valida. Menüü tuleb lahti, aga ükski valik ei toimi. Võimalik et nii juhtub peale back nupu kasutamist. Seadmeks on Nexus 7 (2013). |
Minu kava all 7 on kõik asjad kokku. Salvestama pandud saated ilmuvad sinna siis, kui saade on saanud läbi. 7 on hetkel meeldetuletuste arv. Selles menüüs näitab salvestuste ja meeldetuletuste count kokku.
kas menüüs saad klikata, kui veidi ootad või pead rakenduse uuesti avama?
Kava keissi testime. püüame taaskorrata. |
Kas minu kava all peaks näitama saateid kui ma olen kanali salvestama pannud? Minu meelest ta näitab küll saadete arvu aga mitte saateid.
Kui panen eraldi saate salvestama, siis see ka tekib Minu kava alla.
See menüü mitte toimimise probleem paistab olema ainult Nexus 7'ga. Selleks et menüü uuesti toimima hakkals pean klikkima kuskile mujale (liikuma teisele lehele), siis hakkab enamasti uuesti toimima. Proovisin Nexus 5'ga ja seal nagu seda probleemi ei olnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 16:46:29
|
|
|
Aga ei tööta. |
Kui proovid mobiil-ID, ID kaardi või pangalinkide kaudu sisse logida, on ikka probleem? |
Proovisin pangalingi ja siis uue tekitatud parooli kaudu. Aga kas asi võib olla selles kui nt tellin MinuTV teenust volitusega ja login oma andmetega? Siis mingi kontode vahel hüplemine justkui hakkab toimuma? |
Peakonto omanikuks saab elioni teenuse omanik, mitte volitatud isik. Proovi omaniku nimel (kui saad) sisse logida. Vaata, kas on vahet. Siis saad oma nimele lisakonto teha ja sellega saad edaspidi enda parooliga sisse logida (kui oma andmed ühendad).
ma uurin sellist juhtumit ka üle. Hea keiss
- jah, täpselt nii ongi. Konto omanik saab tugeva autentiga sisse logida, kuna tema, kui omaniku, isikukood on teenuse küljes. Kui Sina ID kaardi jms tugeva autentimisega sisse logid, siis ei leita Sinu isikukoodi ja tootega vastet ning saadki tala
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.11.2014 17:06:44
|
|
|
Aga ei tööta. |
Proovisin pangalingi ja siis uue tekitatud parooli kaudu. Aga kas asi võib olla selles kui nt tellin MinuTV teenust volitusega ja login oma andmetega? Siis mingi kontode vahel hüplemine justkui hakkab toimuma? |
Peakonto omanikuks saab elioni teenuse omanik, mitte volitatud isik. Proovi omaniku nimel (kui saad) sisse logida. Vaata, kas on vahet. Siis saad oma nimele lisakonto teha ja sellega saad edaspidi enda parooliga sisse logida (kui oma andmed ühendad).
ma uurin sellist juhtumit ka üle. Hea keiss
- jah, täpselt nii ongi. Konto omanik saab tugeva autentiga sisse logida, kuna tema, kui omaniku, isikukood on teenuse küljes. Kui Sina ID kaardi jms tugeva autentimisega sisse logid, siis ei leita Sinu isikukoodi ja tootega vastet ning saadki tala |
Jah ma saaks omaniku nimel proovida mõne päeva pärast. Samas kõiki muid teenuseid saab ju volitusega muuta. Võibolla saaks selle MinuTV teenuse ka ikka sinna alla panna.
Muidugi ma saan ka seda MinuTV teenust oma Elioni kontoga proovida aga ma tegelen sellega hiljem õhtu poole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 17:10:19
|
|
|
Jah ma saaks omaniku nimel proovida mõne päeva pärast. Samas kõiki muid teenuseid saab ju volitusega muuta. Võibolla saaks selle MinuTV teenuse ka ikka sinna alla panna.
Muidugi ma saan ka seda MinuTV teenust oma Elioni kontoga proovida aga ma tegelen sellega hiljem õhtu poole. |
Sellise variandi analüüs käib. Miski hea lahendus tuleb välja mõelda küll. Millal tööle hakkab, ei saa lubada. Kõik sõltub õigustest. Kuna aga volitus on juba omaniku poolt antud, peaks ka õiguse olemasolu olla.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.11.2014 17:13:23
|
|
|
regatud endale proovi periood ja stuff aga minutv lehel ei näita ikka.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 17:17:55
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| regatud endale proovi periood ja stuff aga minutv lehel ei näita ikka. |
Liiga vähe infot. Kui annate võimaliku vea kohta infot, siis täpselt kirjeldada olu. Tegevus 1. läksin sinna, 2. logisin sisse. 3. kuvatakse seda ja seda, mitte seda vahvat. 4. OS, seade, konto omanik ise või keegi teine, 5. logisid google, FB vms soft autentimisel või hard autent ID kaart, M-id vms
Hetkel ei oska miskit vastata. Ole täpsem ja ma püüan aru saada, mis sul toimub seal.
https://www.elion.ee/minu-profiil
Vaata sealt, kas on sidumised tehtud. Neid pakub teha kohe ka siis, kui logid minuTV'sse sisse.
Kui näed, et minu profiil lehel puudub sul isikukood (oled sisse loginud nõrgalt), on seal nupuke, et IK lisada. Siis saad ka minuTV's majandada. Minu profiil lehele tugevalt sisse logituna näed kohe IK'd. Siis kontrolli, kas FB jms nõrkade autentimisviisidega on seosed loodud.
soovitan minuTV'sse ID-kaadi, mobiil-ID või pangalingi kaudu sisse logida
viimati muutis armjan 06.11.2014 18:11:53, muudetud 3 korda |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 17:44:07
|
|
|
Portaalis on tagasiside nupp ka olemas, võite sinna koos screenshotinga kiiremaid tagasiside asju edastada.
Võiks näidata sarja osades kuupäevasid, kuidas kurat ma teadma pean mis hooaeg ja episood hetkel perepeas käimas on. Mina kui casual vaataja ei pea järge sarjade numbrite järgi vaid mis päeva oma vaatamata jäi.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
06.11.2014 18:58:53
|
|
|
armjan, logisin mobiil-id kaudu sisse, valisin paketi, kinnitasin muutused, läksin minutv lehele, sidusin oma fb ja google kontoga ära, sidusin digiboxiga edukalt ära ja filmi vaatama asudes annab teada et vali pakett. suunab tagasi paketivahetuse lehele, kust näitab, et mul on juba pakett valitud peale sisselogimist. endless loop.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 19:05:37
|
|
|
| armjan, logisin mobiil-id kaudu sisse, valisin paketi, kinnitasin muutused, läksin minutv lehele, sidusin oma fb ja google kontoga ära, sidusin digiboxiga edukalt ära ja filmi vaatama asudes annab teada et vali pakett. suunab tagasi paketivahetuse lehele, kust näitab, et mul on juba pakett valitud peale sisselogimist. endless loop. |
Logi mobiil idga minutv lehel sisse. Mis siis näha on? Ma ei saa ikka aru, mis paketti sa enam valid... Tee screenid. Suht segane seletus...
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
06.11.2014 19:43:59
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
Spoiler 
|
Live beeta on alanud
Apple storesse on äpp veel jõudmas. Sinna üles saamine ei käi nii kiirelt kui Androidi poodi |
Iga Apple arendaja teab seda, et rakenduse üleslaadimine AppStore-i võtab mõned päevad aega. Kas Elionile tuli see üllatusena?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
06.11.2014 19:44:07
|
|
|
| Sisse logitud mobiil - ID'ga . Android 4.4.4 Live pilti näitab aga kui kavast mõni olnud saade valida siis läheb ekraan lillaks ja ei juhtu midagi. Menüü toimib edasi. Sarjade ja filmide vaatamine tundub ka toimivat kuigi ühe Shieldi Episoodi peale öeldi et hetkel ei saa näidata.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 20:10:23
|
|
|
| Tompa kirjutas: |
Spoiler 
|
Live beeta on alanud
Apple storesse on äpp veel jõudmas. Sinna üles saamine ei käi nii kiirelt kui Androidi poodi |
Iga Apple arendaja teab seda, et rakenduse üleslaadimine AppStore-i võtab mõned päevad aega. Kas Elionile tuli see üllatusena?  |
Ei tulnud.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
06.11.2014 20:12:07
|
|
|
Kas see minuTV toimib ainult Eesti piires?
E: ISe küsin, ise vastan. Kasutustingimused väidavad, et ainult Eesti piires.
| 2.3. minuTV kasutamine on võimalik üksnes Eesti piires. |
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
viimati muutis MaitK 06.11.2014 20:22:40, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
06.11.2014 20:20:23
|
|
|
Kas selleks, et vaadata mitmes seadmes, mitte korraga peab olema mitu ekraani tellitud või peab lihtsalt jälgima, et üks korraga?
Kuidas ma saan lisada teisele perekonna liikmele ligipääsu?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
06.11.2014 20:29:58
|
|
|
Spoiler 
|
Live beeta on alanud
Iga Apple arendaja teab seda, et rakenduse üleslaadimine AppStore-i võtab mõned päevad aega. Kas Elionile tuli see üllatusena?  |
Ei tulnud. |
Väga hea vastus, aga sellepeale tekib kohe küsimus milleks ei ole rakendus vee saadaval.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 20:38:56
|
|
|
Spoiler 
|
Live beeta on alanud
Ei tulnud. |
Väga hea vastus, aga sellepeale tekib kohe küsimus milleks ei ole rakendus vee saadaval.  |
See jääb Apple vastata. Seal omad tingimused ja aeg, mille jooksul üles läheb (või peaks minema), on juba üle läinud.
Varem üles laadida (suurema varuga) ei saa - tiritakse äppi, mis tegelt ei tööta. Nokk kinni, saba lahti. Ohutum on laadida see üles ajal, mil teame prognoosida selle poodi jõudmist...kahjuks on see aeg Apple stores üle läinud.
Ootame veel saab ka seal avalikuks kui väiksed tegelintskid omad linnukesed vajalikesse lahtritesse kirja panevad Ei tea täpselt Apple store siseprotsesse
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
06.11.2014 20:40:47
|
|
|
| Cloner kirjutas: |
Kas selleks, et vaadata mitmes seadmes, mitte korraga peab olema mitu ekraani tellitud või peab lihtsalt jälgima, et üks korraga?
Kuidas ma saan lisada teisele perekonna liikmele ligipääsu? |
Ega Sa suure tõenäosusega ei saa ka mitme ekraaniga seda teha...
Ma helistasin 40 mintsa tagasi 165 ja nad ise ka uurivad seda, lubasid helistada kui vea leiavad.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 20:44:20
|
|
|
| LongHorn kirjutas: |
Ma helistasin 40 mintsa tagasi 165 ja nad ise ka uurivad seda, lubasid helistada kui vea leiavad.  |
Kui oled 1 ekraani tellinud, siis ava rakendus, keskkond nii paljudes kohtades, kui soovid. Striimi avamisel (videod, salvestused, live striim jne) saad korraga näha ühes seadmes.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
06.11.2014 20:47:03
|
|
|
armjan, jah aga hetkel näeb vaid peakasutajaga. Samas soovin enda (täisvolitus) kasutajaga ise vaadata.
Praegu on 2 ekraani tellitud aga teise kasutajaga siduda ei saa.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
06.11.2014 20:49:05
|
|
|
Ma helistasin 40 mintsa tagasi 165 ja nad ise ka uurivad seda, lubasid helistada kui vea leiavad.  |
Kui oled 1 ekraani tellinud, siis ava rakendus, keskkond nii paljudes kohtades, kui soovid. Striimi avamisel (videod, salvestused, live striim jne) saad korraga näha ühes seadmes. |
Selle katsetasin juba ära oma telefonis ja arvutis, et ainult ühes saab pildi ette aga kuidas ma näiteks oma naisele konto teha saan?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 21:00:00
|
|
|
armjan, jah aga hetkel näeb vaid peakasutajaga. Samas soovin enda (täisvolitus) kasutajaga ise vaadata.
Praegu on 2 ekraani tellitud aga teise kasutajaga siduda ei saa. |
mugav lahendus selleks on tulemas. Beetaks veel pole.
Viis, mida praegu saad kasutada (mõistlik kasutada juhul, kui sul tellitud 2..5 ekraani):
1. mine https://www.elion.ee/minu-profiil
2. Logi end tugevalt sisse (ID kaart, M-id vms)
3. Sisselogimise variandid pereliikmele:
3.1 - sotsiaalmeedia: läbi minu profiil lehe lase sinna liita oma pereliikmel vajalik konto -google, FB, MS Live
3.2 - sotsiaalmeedia ei sobi, lase liikmel lisada sinna oma e-mail. Selle peale saadetakse sellele e-maili aadressile konto aktiveerimise kood (parool on see, mis tema e-maili kontol sellel meiliaadressil on).
4. Liige saab nüüd alati Sinu poolt antud sisselogimismeetodiga oma ekraani kasutada
5. Sina kasutad edaspidi sellist sisselogimismeetodit, mis Sulle sobib (loe eelnevat, samas kohas saad omale nõrga autendi luua või logid iga kord tugevalt sisse)
NB! Kord sisse logituna ei visata rakenduse/veebilehte kinni pannes kasutajat sealt välja. Sessioon jääb püsti pikaks ajaks. Kui välja soovid logida, saad nupukeselt teha.
Sina kui peakasutaja saad eelnevat kasutades alati administreerida lisakasutajate sissepääsuõiguseid. Minu-profiil lehel saad neid muuta, kustutada.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
06.11.2014 21:13:47
|
|
|
armjan, ehk 2 kasutaja jaoks lisan sinna 2 e-maili. Aru ma ainult ei saa, mismoodi ma ära määran, milline nendest 'peakasutaja' on?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
06.11.2014 21:22:01
|
|
|
Lisad vaid alternatiivse sisselogimise hetkel, mitte lisakasutajat.
Infost pakuti ka nüüd sama nagu armjan soovitas.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
06.11.2014 21:24:46
|
|
|
| regatud endale proovi periood ja stuff aga minutv lehel ei näita ikka. |
Liiga vähe infot. Kui annate võimaliku vea kohta infot, siis täpselt kirjeldada olu. Tegevus 1. läksin sinna, 2. logisin sisse. 3. kuvatakse seda ja seda, mitte seda vahvat. 4. OS, seade, konto omanik ise või keegi teine, 5. logisid google, FB vms soft autentimisel või hard autent ID kaart, M-id vms
Hetkel ei oska miskit vastata. Ole täpsem ja ma püüan aru saada, mis sul toimub seal.
https://www.elion.ee/minu-profiil
Vaata sealt, kas on sidumised tehtud. Neid pakub teha kohe ka siis, kui logid minuTV'sse sisse.
Kui näed, et minu profiil lehel puudub sul isikukood (oled sisse loginud nõrgalt), on seal nupuke, et IK lisada. Siis saad ka minuTV's majandada. Minu profiil lehele tugevalt sisse logituna näed kohe IK'd. Siis kontrolli, kas FB jms nõrkade autentimisviisidega on seosed loodud.
soovitan minuTV'sse ID-kaadi, mobiil-ID või pangalingi kaudu sisse logida |
Minu case:
Logisin mobiil-ID'ga sisse, liitusin teenusega, lõin konto, et lihtsamalt sisse logida (valisin e-maili variandi), minutv lehele minnes peksab ta mind lootusetult sinna lehele tagasi, kus soovitab mu teenusega uuesti liituda. Androidi appi kasutades crashib app niisama, logcati ei viitsi vaadata.
App crashib live peale ja korduste vaatamisel saab errori: Vabandame, antud videot ei ole hetkel võimalik vaadata. Error: 1.
Kogu see liitumise faas ja ülesehitus tundub jabur ja keeruline ning mitte-toimiv, loobusin teenusest, et mitte unustada seda peale ja pärast arvele raha peale tiksuks.
viimati muutis Donald 06.11.2014 21:26:42, muudetud 1 kord |
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.11.2014 21:25:13
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| armjan, ehk 2 kasutaja jaoks lisan sinna 2 e-maili. Aru ma ainult ei saa, mismoodi ma ära määran, milline nendest 'peakasutaja' on? |
Mõlemad on. Saavad samu asju teha. Sinul, kui omanikul, on õigus ligipääsud keelt, kui miskit muutub.
Teisele, kellele õiguseid anda tahad, lisa ta meiliaadress minu profiili. Ta saab konto aktiveerimise meili oma meilikasti. Sealt ta aktiveerib ja saab oma meili ja parooliga edaspidi sise logida.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|