Sellepärast ma end lastgen'idest eemal hoidsingi.. minimaalselt ps3 peal mängisin. Et ikka PC peal max nautida... free look mängud ei ole muarust üldse puldi jaoks mõeldud ka. #pcmasterrace _________________
Kus kohast preordida GTA V PC'le, et seda kindlalt esimesel võimalusel mängida saaks. Ma mäletan, et konsoolimeestel oli palju traagikat siin sellel teemal.
Kui Rockstar on suutnud luua vabaduse illusiooni ja ehitada üles open-world 1st/3rd person shooter-driving-flying arcade/simulaatori, milles on ühendatud kõik populaarsed zhanrid, siis võib-olla enam ei taha ega suudagi kindlatesse raamidesse surutud kihutamis- või tulistamismängude (nt. NFS või CoD) poole vaadata. Ja huvitaval kombel pole peale GTA5 läbimist ükski teine mäng ka samaväärset elamust pakkunud. Kui mängumaailmas perfektsusest rääkida, siis sellele on Rockstar nüüd küll päris lähedale jõudnud...
No krt kui sulle meeldis siis peab ikka tõesti hea mäng olema
Peaasi, et te ei hakka GTA'd füüsilisel kujul eel-tellima. Populaarsemate mängude puhul need tavaliselt ei jõua release kuupäeval kohale.
Ja need jõuavad ainult üle lombi asuvates osariikides ainult õigel päeval
Ma pole eriline fän selles seerias ja ette tellimust ei tee mina kohe kindlasti. Kui välja tuleb siis otsustan, kuna mulle meeldib see 1st person vaade.
Kus kohast preordida GTA V PC'le, et seda kindlalt esimesel võimalusel mängida saaks. Ma mäletan, et konsoolimeestel oli palju traagikat siin sellel teemal.
Soovid digitaalset või plaadi versiooni?
Kui digitaalset siis Steam kõige kindlam(loodetavasti tuleb ikka preload ka ). Või siis mõnest muust tuntud netipoest Steami võti.
Kui plaadi versiooni siis isiklikult ei hakkakski ettetellima, lihtsalt lähed poodi kohale(kui oled kuskil metsas ja poode lähedal pole siis telliks mõnest kohalikust poest). Kuskilt välismaalt ei hakkaks tellima.
Pole eriti kursis mis versioonis on üldse tänapäeva suured mängud? Mitu DL DVDd?
See oleks ju suhteliselt pointless. Algne pilt oleks siis must ja jookseks sellele PC versiooni pilt peale vasakult? _________________ There is no place like 127.0.0.1
Aga tundub et tuleb vist pangalaenu võtta UHD PC jaoks
No ma pole teab mis mängur, sellepärast siit abi küsingi. Mind see plaat ei huvita, lihtsalt esimesest hetkest kui see võimalik on tahaks mängima hakata
Kas need seal listis olevad on kõik ohutud osta ? Mis kurja on siis vahe 25 ja 45 eurosel asjal ?
asja olemust ei määra hind. tollelt lingilt - 25€ asjad on märgitud kui vene regiooni omad, need siin ei tööta (ilma keberniidita).
keysid müüvad saidid on nii ja naa, lõplikku usaldusväärsust on seal raske hinnata. lisaks siis võtmete allikas. müüakse vene/brasiilia/aasia turgudel müüdavate odavate isendite karbist pärit keysid. nende regiooni sobivus, kas ette tellitud mängu õigeaegselt saad ja kas mõni kahtlasem sait lihtsalt su raha ära ei võta, on omaette küsimused. isiklikust kogemusest - võrdlemisi usaldusväärsena on ennast näidanud kinguin, kes vahendab ka muude saitide keysid aga tugi on nendepoolne (ja lahendab reaalselt probleemid adekvaatselt ära).
teine kategooria müügikohti on saidid, mis müüvad mänge (tehniliselt võttes annavad lõpptulemusena ka sulle key, aga olemus on erinev - lepingud otse tootjatega ja kindlasti digitaalseks müügiks mõeldud keyd). amazon (vajab valesti väitmist, et oled usa inimene), game.co.uk digital osa, greenmangaming, gamersgate, jne. need on üldiselt usaldusväärsed, vähemalt mängu olemuse osas. miinuseks suvaliste keysaitidega on mängude hind, plussiks tunduvalt suurem usaldusväärsus.
kui ei ole suurem asi mängija ja mängude ostja, on väga mõistlik see hinnavahe alla neelata ja steamist ette tellida (kui see seal ettetellimiseks ilmub). steam ise on selles suhtes usaldusväärne, et saad kindlasti kohe reliisil mängima hakata. praegu on mäng keysaitidel minimaalselt 37-38€ (ja usaldusväärsematel 40-45€). kõigi eelduste kohaselt saab steamis olema 60€ (kui mitte isegi 50€). küsimus sulle endale, et kas see hinnavahe on rabelemist väärt? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Steami puhul tasuks enne tellimist muidugi Winter Sale ära oodata. Saab vahest natuke odavamalt.
Isegi, kui winter sale ajal 10-15% odavamalt saab, on mujalt (allkeyshop) ostes ikkagi mitukümmend eurot odavam. Ma ausalt öeldes ei mäletagi, millal ma viimati otse steamist mängu ostsin..
Aga first personi võimalus on mu meelest väga cool, kuna autodes meeldib seestvaatega sõita. Varsti saab juba käpad külge.
Steami puhul tasuks enne tellimist muidugi Winter Sale ära oodata. Saab vahest natuke odavamalt.
Isegi, kui winter sale ajal 10-15% odavamalt saab, on mujalt (allkeyshop) ostes ikkagi mitukümmend eurot odavam. Ma ausalt öeldes ei mäletagi, millal ma viimati otse steamist mängu ostsin..
Aga first personi võimalus on mu meelest väga cool, kuna autodes meeldib seestvaatega sõita. Varsti saab juba käpad külge.
Indeed. Steamist ostmine oleks ikka räige ülemaksmine.
Siiani kasutanud G2A, Instant gaming, Kinguin, Fast2Play teenuseid korduvalt ja alati väga rahule jäänud.(Watch dog'si ostes kuskilt saidilt hilines launchiga võrreldes mingid tunnid ja tänu sellele sai tasuta DLC juurde)
Samuti saab osade lehtedega mängusi ostes teenida nende raha mille saab teinekord ära kasutada et veel odavamalt mõnda mängu osta.
Indeed. Steamist ostmine oleks ikka räige ülemaksmine.
Hea asja eest õiglast hinda maksta oleks tõesti idiootne
Hea asja eest õiglast hinda maksta oleks tõesti idiootne
Kui sulle meeldib publisheride õhku täis hindu maksta, siis lase aga käia. Ma garanteerin sulle, et sa saad GTA Eestis poest füüsilisel kujul 15-20 euri odavalt kätte launchipäeval kui on Steami hind. Digitaaldistro puhul on retaili MSRP hinna kasutamine kõige ehedam bullshittlus tänapäeva gamingus.
hondaa, Võid mulle kanda 50€ ma ostan sulle õiglaselt GTA V ja saad samamoodi kätte nagu iga teine inimene, vahelt panen 25€ tasku
Mis sa arvad et see sinu arust õiglane hind läheb mängutootjale? Vale, see vahe jaotatakse ilusti kõikide poodide jms lülide vahel ära.
Ega siis mängutootja oma õiglasest hinnast ilma ei jää kui sina nendelt lehtedelt soodsamalt ostad.
Ülal läbikäinud teemal, et kust on hea osta, siis üks oluline osa on makseviis.
Mäng osta saidilt, mis võimaldab Paypaliga maksta. Teil on alati 45 päevane vaidlustus õigus.
Võtmega probleem, et ei laekund lubatud ajal või pood ütleb, et tough luck, et said vale keele võtme, siis
saad kenasti paluda Paypalil tühistada makse. Parimal juhul papp tagasi, halvimal juhul läheb aega, kui
veebipood üritab asja ära fiksida.
Nii naised saunas väidavad. Teab keegi vastupidist?
Ülal läbikäinud teemal, et kust on hea osta, siis üks oluline osa on makseviis.
Mäng osta saidilt, mis võimaldab Paypaliga maksta. Teil on alati 45 päevane vaidlustus õigus.
Võtmega probleem, et ei laekund lubatud ajal või pood ütleb, et tough luck, et said vale keele võtme, siis
saad kenasti paluda Paypalil tühistada makse. Parimal juhul papp tagasi, halvimal juhul läheb aega, kui
veebipood üritab asja ära fiksida.
Nii naised saunas väidavad. Teab keegi vastupidist?
Krediitkaardi tehinguid saab pangas täpselt samamoodi vaidlustada. Olen ise niimoodi raha tagasi saanud küll. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Ma ei saa aru mida te rabelete selle GTA V ostuga, mäng relasetakse alles 27. Jaanuar... _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
I've been out of the scene for a while, but asking around, Denuvo == Sony DADC/SecuROM peeps. It's just the new version of SuckuROM. Yawn.
They're quite proud of how twitchy their protection is. Bugs in this case are indeed often due to the protection hooks and false-positives, but it sounds like this game is also unfinished and buggy. I guess that's one way to complicate testing.
There's a tool ready for DNV, back from FIFA 14 (took almost 2 months for RLD to develop the tools). FIFA 15 is probably just being tested. My guess is that nobody really cares until something major's done, and no, "oh look another football game" isn't major. Then it'll be a race between the big-time groups, but my money's on RLD.
_________________ - londiste
tolles slashdoti threadis on veel mõni kommentaar, mis paistab olema teadja inimese poolt kirjutatud. sama arvamust on väljendatud ka redditi threadides ja siin-seal veel.
lords of the falleni ja fifa kräkkimine ei ole mitte niivõrd võimekuse kui huvi taga. vähemal määral ka mängu bugisuse taga (mille kohta on korralik spekulatsioon, et osa sellest on tänu denuvole).
gta5 peaks olema piisavalt kõrge profiiliga, et selle kräkkimise taha rohkem jõude koondub.
ma lihtsalt loodan, et mäng bugisuse kohapealt korralik on (ja noh, ei kasutata jälle mingit 3-kordset drmi nagu gta4). _________________ - londiste
Seal on üks suur faktiviga. Rockstari logo ei ole DeNuvo kodulehele alles hiljuti tekkinud, see on seal juba vähemalt maikuust.
londiste kirjutas:
tolles slashdoti threadis on veel mõni kommentaar, mis paistab olema teadja inimese poolt kirjutatud. sama arvamust on väljendatud ka redditi threadides ja siin-seal veel.
lords of the falleni ja fifa kräkkimine ei ole mitte niivõrd võimekuse kui huvi taga. vähemal määral ka mängu bugisuse taga (mille kohta on korralik spekulatsioon, et osa sellest on tänu denuvole).
gta5 peaks olema piisavalt kõrge profiiliga, et selle kräkkimise taha rohkem jõude koondub.
ma lihtsalt loodan, et mäng bugisuse kohapealt korralik on (ja noh, ei kasutata jälle mingit 3-kordset drmi nagu gta4).
Kuigi FIFA pole tõesti madala profiiliga mäng, siis GTA müüs esimese 24 tunni jooksul 11.2 miljonit koopiat, niiet vahe on märgatav.
Kuid selge on see, et miskit pole "murdmatu" ja küll see GTA ka ära crackitakse. Peaasi, et see DRM legit mängijatele ette ei jääks nagu GTA 4'jas oli. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Getomees, pc-l?
fifa sihtgrupp lisaks konsoolidel olemisele ka ostab mänge, mitte ei pira. _________________ - londiste
See ''madal profiil ja ei viitsi'' on kergelt öeldes muigama ajav jutt. Oma hammast on proovinud selle peal minu teada kõik tõsiseltvõetavad grupid praeguseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.