Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
lurr
HV veteran

|
02.11.2014 22:12:25
|
|
|
thanks! Alati ju neid hiinlasi ei saa usaldada
Kuna kasutan seda jubinat, saaksin rahus ühe karbi kotist vähemaks (õigemini 2 - nii läpaka jui ka fööni).
Hetkel alis pakuti tasuta shippinguga hinnaks 192 euri.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tarts5
HV kasutaja
|
05.11.2014 00:45:08
|
|
|
Minu tahvel saabus ka lõpuks. Läks ka tolli. Tahvelarvuti ise, saatmine, toll ja tahvli kõvakaaned kõik kokku tuli hinnaks kuskil 195.-
Lühiülevaade asjast: Kui asja esmalt kätte võtsin siis olin tõsiselt positiivselt üllatunud korpuse kvaliteedist. Selle raha eest saab sihukese asja Ainus mis silma riivas oli, et Power nupp on veidi tölla-mölla. Seejärel näppisin veidi stock ROMi, appide menüü avanes veidi uimaselt ning ka kui settingute alla sai mindud, siis see ei avaned ka päris millisekundi pealt. Kuna aga olen ennegi vanadel android telefonidel ROMi vahetuse ja üheteise timmimise järel seadme kordades kiiremini toimetama saanud, siis ei lasknud ennast sellest häirida. Muus osas toimetas tahvel ilusti, pildi kvaliteet tundus ka väga hea, wifi super. Peale esmast uurimist panin peale 900supersport ROMi , vahetasin välja launcheri Nova launcheri vastu, muutsin animatsioonide seadistusi ning flashisin Brightness patchi . Nüüd enam ei oska midagi paremat tahtagi Muidugi kui kellelgi on veel mingeid tips&trickse siis andke teada
Ah ja ainsa miinusena tooksin välja, et tal pole seinalaadijat kaasas, ainult USB otsaga kaabel, et seda tuleb minna nüüd veel juurde ostma.
Kas olete ekraanikaitse kile ära võtnud? Välismaised foorumid räägivad, et ilma selleta peaks pilt veelgi ilusam olema ning ka sõrmega parem libistada
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
05.11.2014 11:16:19
|
|
|
Tarts5 kirjutas: |
Minu tahvel saabus ka lõpuks. Läks ka tolli. Tahvelarvuti ise, saatmine, toll ja tahvli kõvakaaned kõik kokku tuli hinnaks kuskil 195.- |
Puuduva CE-märgistuse vms. üle ei kobisetudki (tavaliselt tähendab see tagasi saatmist)? Vau.
Tarts5 kirjutas: |
Kas olete ekraanikaitse kile ära võtnud? Välismaised foorumid räägivad, et ilma selleta peaks pilt veelgi ilusam olema ning ka sõrmega parem libistada |
Ma võtsin selle kile üsna kähku ära, ei näe sellele erilist vajadust. See gorillaklaas tundub sõrme all ikka märksa parem kui kile.
Üks päev sai veidi tõsisemalt PDF-konspektidest õpitud ning nettust lehitsetud. Aku pidas üsna kenasti vastu, ekraan oli sees 10h 30 min ja akut oli pärast seda veel 20% järgigi. Siia mahtus nii päevavalguses kui hämaras kasutamist.
See pood, kust mina ostsin, pani seinalaadija kaasa, aga ma ei kasuta seda. Mul on selline asi laual kõikvõimalike asjade laadimiseks:
Vina ups-004 Safety Smart 5A High Speed 4-Port USB Fast Charger w/ Power Adapter - Black (EU Plug)
|
|
tagasi üles |
|
 |
pluto
HV kasutaja
|
05.11.2014 11:32:24
|
|
|
Tunnistan, et ei ole viitsinud ei androidindusel ega tahveldusel silma peal hoida, endiselt Symbiani kasutaja, seega lihtne küsimus, kas see 9x on väga hea hinna-omaduste suhtega lapsele mängimiseks sobiv tahvel, või isegi liiga hea/kallis selleks? On see pädev ka veel aasta pärast?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tarts5
HV kasutaja
|
05.11.2014 17:32:52
|
|
|
hippokrates kirjutas: |
Puuduva CE-märgistuse vms. üle ei kobisetudki (tavaliselt tähendab see tagasi saatmist)? Vau. |
Ei olnud mingit probleemi, ei olnudki teadlik, et tal CE puudub.
Ma võtsin selle kile üsna kähku ära, ei näe sellele erilist vajadust. See gorillaklaas tundub sõrme all ikka märksa parem kui kile. |
Kuidas ekraan ilma kileta "vastu peab", et kas kriimud kipuvad kergelt tulema või ei ole sellega probleemi?
pluto, julgen arvata, et sama raha eest paremat tahvlit on et pea võimatu leida. Kui nüüd ainult mängimiseks, siis võibolla vaadata ka Galaz A1 millel nVidia Tegra 4 kiip, mis mängudes peaks võimekam olema. Muus osas ei oska seda tahvlit võrrelda. Pädevuse koha pealt, et raudvara on Talk 9X-l juba küllaltki hea, tarkvara pool aga lapsekingades, kui see osa ka järgi jõuab siis julgen arvata, et järgmised paar aastat on ta täiesti jätkusuutlik
|
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
pluto
HV kasutaja
|
08.11.2014 00:01:21
|
|
|
aga kui sellel seadmel pole HDMI väljundit, kas seda mingi nipiga siiski saab Samsungi nutitelekaga ühendada, et nt TV3 või K2 seriaale telekasse saata? See on hetkel ainuke vajadus meie väheste vajadustega peres, mida ma kardan, et see seade ei täida
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
08.11.2014 11:09:50
|
|
|
pluto kirjutas: |
aga kui sellel seadmel pole HDMI väljundit, kas seda mingi nipiga siiski saab Samsungi nutitelekaga ühendada, et nt TV3 või K2 seriaale telekasse saata? See on hetkel ainuke vajadus meie väheste vajadustega peres, mida ma kardan, et see seade ei täida |
Pole kindel kas see üle MicroUSB õnnestub või mitte, aga miskite juhtmetega jebimine mulle ei meeldiks ka - Chromecast vms. pulk tundub märksa mugavam. Btw. kui Soomes tuttavaid siis Chromecast on homseni markantalo.fi-s soodukaga 28€ koos saatmiskuluga.
Paberil tundub ju kena, aga softiosa on küsimärk. Selle küsimuse võiks tegelikult liigutada Androiditahvlite teemasse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
08.11.2014 18:20:24
|
|
|
Toomas kirjutas: |
Tegin ka just tellimuse ära ja kasutasin sama müüjat nagu hippokrates ja heiki07. Küsisin, kas 267USD-ga liigub koos Fedex'iga ja täpselt selline hind ka tehti. Eks näis, kaua kohalejõudmine aega võtab. |
Sain ka tahvli kätte! Pakitud kenasti, seinalaadija oli samuti pakki lisatud. Kuna ostsin firmale, siis palusin müüjal ka eraldi arve korrektse tootenime ja summaga saata raamatupidamise tarbeks ja selle ma ka operatiivselt sain. Seega antud müüja on usaldusväärne, kaup liigub kulleriga (Fedex + Eestisiseselt DPD) üsna kiiresti ja kuna kaup on UK-s ära deklareeritud, siis ei kulu tolliformaalsuste peale täiendavat aja- ja raharessurssi.
Pikalt veel näppinud pole aga esmamuljed ka minul igati positiivsed. Kuna elu esimene tahvel, siis võrdlusmomenti millegagi ei ole aga minu jaoks ideaalne suurus, resolutsioon on hea ja võimekus arvestatav. ROM-i osas peab veel mõtlema, kas on pointi vahetama hakata. Enamuse hiina saastast sai kenasti niisama eemaldada.
Üldkokkuvõttes julgen soovitada!
|
|
tagasi üles |
|
 |
heiki07
HV vaatleja
|
10.11.2014 13:53:32
|
|
|
Tegin ka just tellimuse ära ja kasutasin sama müüjat nagu hippokrates ja heiki07. Küsisin, kas 267USD-ga liigub koos Fedex'iga ja täpselt selline hind ka tehti. Eks näis, kaua kohalejõudmine aega võtab. |
Sain ka tahvli kätte! Pakitud kenasti, seinalaadija oli samuti pakki lisatud. Kuna ostsin firmale, siis palusin müüjal ka eraldi arve korrektse tootenime ja summaga saata raamatupidamise tarbeks ja selle ma ka operatiivselt sain. Seega antud müüja on usaldusväärne, kaup liigub kulleriga (Fedex + Eestisiseselt DPD) üsna kiiresti ja kuna kaup on UK-s ära deklareeritud, siis ei kulu tolliformaalsuste peale täiendavat aja- ja raharessurssi.
Pikalt veel näppinud pole aga esmamuljed ka minul igati positiivsed. Kuna elu esimene tahvel, siis võrdlusmomenti millegagi ei ole aga minu jaoks ideaalne suurus, resolutsioon on hea ja võimekus arvestatav. ROM-i osas peab veel mõtlema, kas on pointi vahetama hakata. Enamuse hiina saastast sai kenasti niisama eemaldada.
Üldkokkuvõttes julgen soovitada! |
Mina vahetasin ROM-i ära sellepärast, et Google Chrome ei läinud käima. Kaasasolev browser oli ka täitsa OK, aga kuna olen nii Chrome-ga harjunud, siis sai see määravaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
10.11.2014 14:14:23
|
|
|
heiki07 kirjutas: |
Mina vahetasin ROM-i ära sellepärast, et Google Chrome ei läinud käima. Kaasasolev browser oli ka täitsa OK, aga kuna olen nii Chrome-ga harjunud, siis sai see määravaks |
Jap, tegin ka ikka eile õhtul selle liigutuse ära ja just samal põhjusel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
15.11.2014 17:39:56
|
|
|
Juhhei, tahvel käes ja kõik nagu lubatud. 130 euro eest ikka kõvasti rauda. AGA - ma ei näe multi-user võimalust? oleks vaja pereliikmetele eraldi profiilid üles seada. Kellegi kogemusi?
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
15.11.2014 21:33:45
|
|
|
minisvami kirjutas: |
Juhhei, tahvel käes ja kõik nagu lubatud. 130 euro eest ikka kõvasti rauda. AGA - ma ei näe multi-user võimalust? oleks vaja pereliikmetele eraldi profiilid üles seada. Kellegi kogemusi? |
sa vähe palju ei taha? osta teine tahvel veel või ka kolmas.
_________________ |
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
16.11.2014 01:17:41
|
|
|
rtfm99 kirjutas: |
Juhhei, tahvel käes ja kõik nagu lubatud. 130 euro eest ikka kõvasti rauda. AGA - ma ei näe multi-user võimalust? oleks vaja pereliikmetele eraldi profiilid üles seada. Kellegi kogemusi? |
sa vähe palju ei taha? osta teine tahvel veel või ka kolmas. |
Palju ja kõike tahan. Mu meelest juba jellybeanil oli see võimalus olemas. Esimeses postis viidatud ROM peale lastud.
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
16.11.2014 17:30:00
|
|
|
Töötab jah! Tänan. Aga Chrome viskab ikka välja, ROM I vahetusest hoolimata.
|
tagasi üles |
|
 |
Villem01
HV vaatleja
|
18.11.2014 12:59:50
|
|
|
Kui tüli ei tee võid lingi ka visata. Müün endale mõtet see seade osta ja siis alati hea vaadata kus, keegi kui paljuga kätte saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
18.11.2014 16:49:34
|
|
|
Villem01 kirjutas: |
Kui tüli ei tee võid lingi ka visata. Müün endale mõtet see seade osta ja siis alati hea vaadata kus, keegi kui paljuga kätte saab.  |
Ma ei usu, et veebist nii soodsalt leiabki. Mulle toodi otse Hiinamaalt kohvris. Seal oli elektroonikakaubamaja nagu viis Ülemiste keskust üksteise otsas. Aga enamaltjaolt Samsungi ja Lenovot täis, seda Cubet andis ikka kõvasti ostida. Ja peaaegu keegi ei mõista inglise keelt.
|
tagasi üles |
|
 |
Villem01
HV vaatleja
|
18.11.2014 17:30:34
|
|
|
Villem01 kirjutas: |
Kui tüli ei tee võid lingi ka visata. Müün endale mõtet see seade osta ja siis alati hea vaadata kus, keegi kui paljuga kätte saab.  |
Ma ei usu, et veebist nii soodsalt leiabki. Mulle toodi otse Hiinamaalt kohvris. Seal oli elektroonikakaubamaja nagu viis Ülemiste keskust üksteise otsas. Aga enamaltjaolt Samsungi ja Lenovot täis, seda Cubet andis ikka kõvasti ostida. Ja peaaegu keegi ei mõista inglise keelt. |
Ups. Minu viga.
Ei mäletanud enam, olin tegelikult su varasemat posti otse hiinast toomisest täitsa lugenud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
03.12.2014 08:46:54
|
|
|
Kas keegi on veel täheldanud, et aku viimased ca 14-20% jookseb nulli väga kiiresti (mõne minutiga)? Aku ise peab üldiselt hästi, laen iga paari päeva tagant ja sinna sisse jääb tund päevas aktiivset mängimist lapsel ja omajagu veebisirvimist/youtube'i üle wifi.
Seega pigem tundub viga olevat tarkvaraline. Äkki selle custom ROM viga või vajab aku pärast ROM-i vahetust kuidagi kalibreerimist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
03.12.2014 16:46:12
|
|
|
Kas keegi on veel täheldanud, et aku viimased ca 14-20% jookseb nulli väga kiiresti (mõne minutiga)? Aku ise peab üldiselt hästi, laen iga paari päeva tagant ja sinna sisse jääb tund päevas aktiivset mängimist lapsel ja omajagu veebisirvimist/youtube'i üle wifi.
Seega pigem tundub viga olevat tarkvaraline. Äkki selle custom ROM viga või vajab aku pärast ROM-i vahetust kuidagi kalibreerimist? |
Võid proovida batterystats.bin kustutada. Nt. selle äpiga:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration
Ise pole päris nii tühjaks lasknud. Kui tudule minnes on aparaat 40-50% peal, siis olen ööseks laadima pannud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
07.12.2014 11:56:34
|
|
|
hippokrates, proovisin ära selle äpi. Võimalik, et natuke ühtlustas aga siiski alumise otsa protsendid kuluvad oluliselt kiiremini kui ülemise otsa protsendid. Kui ca 20 protsenti ees, siis enam pikka pidu pole, olgugi et see on viiendik aku mahutavusest. Samas üldine aku kestvus on hea, seega pean selle eripäraga lihtsalt arvestama. Samas kui kellelgi mahti, siis võiks proovida, kui kiiresti teil aku lõpp tühjeneb. Siis teaks, kas see nende tahvlite puhul tavaline või ainult minu tahvli eripära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
07.12.2014 13:41:47
|
|
|
hippokrates, proovisin ära selle äpi. Võimalik, et natuke ühtlustas aga siiski alumise otsa protsendid kuluvad oluliselt kiiremini kui ülemise otsa protsendid. Kui ca 20 protsenti ees, siis enam pikka pidu pole, olgugi et see on viiendik aku mahutavusest. Samas üldine aku kestvus on hea, seega pean selle eripäraga lihtsalt arvestama. Samas kui kellelgi mahti, siis võiks proovida, kui kiiresti teil aku lõpp tühjeneb. Siis teaks, kas see nende tahvlite puhul tavaline või ainult minu tahvli eripära. |
Ega see äpp midagi muud ei tee peale batterystats.bin faili kustutamise. Freaktab.com-s on sellest akuanomaaliast juttu olnud. Soovitatakse aku nii täis laadida, kui saab ja siis täitsa tühjaks tarbida. Peale seda panna aparaat välja lülitatuna laadima ja lasta laadida täis. Siis lülitada masin sisse hoides laadimisjuhe kogu aeg ühendatuna ja kui aparaat käivitunud on, alles siis laadija lahti ühendada. Seda protseduuri korrata mõned korrad kuniks toimib nii nagu vaja. Freaktabis on räägitud 3-5 tsüklist.
Endal toimib probleemideta, aga enamasti panen juba laadima kui laeng on alla 50% ning laadimine aja ja koha poolest sobib. Pidevalt päris tühjaks lasta pole kindlasti otstarbekas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
07.12.2014 14:13:21
|
|
|
Tõsiselt huvitav vidin, võibolla peab jõuluvana endale ise ühe kingituse ka tegema
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
07.12.2014 15:57:05
|
|
|
Freaktab.com-s on sellest akuanomaaliast juttu olnud. Soovitatakse aku nii täis laadida, kui saab ja siis täitsa tühjaks tarbida. Peale seda panna aparaat välja lülitatuna laadima ja lasta laadida täis. Siis lülitada masin sisse hoides laadimisjuhe kogu aeg ühendatuna ja kui aparaat käivitunud on, alles siis laadija lahti ühendada. Seda protseduuri korrata mõned korrad kuniks toimib nii nagu vaja. Freaktabis on räägitud 3-5 tsüklist.
Endal toimib probleemideta, aga enamasti panen juba laadima kui laeng on alla 50% ning laadimine aja ja koha poolest sobib. Pidevalt päris tühjaks lasta pole kindlasti otstarbekas. |
Tänud, tuleb testida! Praeguse kasutamise juures igapäev laadida tundub justkui liiast kuna esimese päeva lõpuks reeglina üle 50% alles. Enne südaööd lülitab tahvel ennast välja ja hommikul ise sisse, kuigi ega suurt akusäästu siit vist ei tule. Põhimõtteliselt veab hetkel täpselt paar päeva välja aga kuna tahvlist on pere uus lemmik saanud, siis varsti tuleb ilmselt iga õhtu juhe seina visata
|
|
tagasi üles |
|
 |
|