mängisin tolle togiga normaalselt, lihtsalt see on aeglane ja suht kasutu tank. Kuhugi sellega kellelegi appi ei lähe ja tavaliselt on sul ymber hunnik vaenlaseid kes su lihtsalt maha notivad kambaga, ole sa nii osav kui tahad
kr6ll, TOG II tuleb mängida taktikaliselt, nagu roomikutel punkrit - valid endale koha kas baasis, kaardi keskel või mõnel liinil ja juba ette arvestad, et sa ei jõua kusagile - seega peab sinu valitud kohast olema võimalik lasta suurt osa ülejäänud kaardist.
Sattusin peale sellisele WOT õppevideole: http://youtu.be/5pZl1vlUBDA?t=2m30s
Iseenesest pole midagi uut, tõenäoliselt olen varem kuulnud/lugenud selliseid nippe - kuid visuaalselt, puust & punaselt on need videod väga inspireerivad Kas keegi teab soovitada veel sarnaseid videosid?
Guido43, kena video! Ainus, mis veidi häiris, on 3. minutil ilmuv vene T-34 tank, mis oma eraldi komandöritorniga ei sobi kuidagi Stalingradi, neid hakati paigutama hiljem 1944. aastal T-34-85 tankidele. _________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!!
Kui kedagi huvitab, siis 1969ndal aastal toodeti NSVLis minisari nimega "Vabastamine". Sisaldab ohtralt küllaltki heal tasemel teostatud (tanki)lahinguid ja eks ikka vahele vana head kommupropagandat ka, aga valgustatud vaataja lihtsalt naerab nende kohtade peal.
Koos inglisekeelsete subtiitritega Youtube'is kõigile vaatamiseks üleval (subakad tuleb CC nupust sisse lülitada):
Sain täna T57.
Kuigi potatotud sai kõvasti, tuli sellega üldine dämmi rekord. 9k dämmi, 9 killi ja Fadin's medal (viimase mürsuga viimane vastane). http://wotreplays.com/site/1284180#report _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Sain täna T57.
Kuigi potatotud sai kõvasti, tuli sellega üldine dämmi rekord. 9k dämmi, 9 killi ja Fadin's medal (viimase mürsuga viimane vastane). http://wotreplays.com/site/1284180#report
Sain täna T57.
Kuigi potatotud sai kõvasti, tuli sellega üldine dämmi rekord. 9k dämmi, 9 killi ja Fadin's medal (viimase mürsuga viimane vastane). http://wotreplays.com/site/1284180#report
see oli lahe mäng, vahepeal kui tagasi pöördusid capi kaitsma oli küll selline tunne et sinna see mäng läheb, ammorack lasti ära, turret kinni aga kõva carry ma ainult ei saanud aru miks see Tortois nii julgelt peale surus sealt keskelt, kõige lihtsam koht kus saab teda flankida, üle silla tulles oleks teda palju raskem hävitada olnud
Mul pole enam seda probleemi, et ingame chati kuulata ei tahaks, aga öelda ehk küll midagi vahel, kuna mõistsin, et selles mängus ei tasu eeldada, et mängid koos mõistlike inimestega Ja kui ei mängi, siis pole mõtet midagi neile öelda ka
mul tekkis selline huvitav küsimus. Suur remondi komplekt annab sulle boonuse et kõik moodulid parandatakse ära 10% kiiremini. Kas see boonus kehtib edasi ka siis kui oled remondi komplekti juba lahingus ära kasutanud?
mul tekkis selline huvitav küsimus. Suur remondi komplekt annab sulle boonuse et kõik moodulid parandatakse ära 10% kiiremini. Kas see boonus kehtib edasi ka siis kui oled remondi komplekti juba lahingus ära kasutanud?
Õnnestus arty abiga mäng päästa isegi pärast seda, kui Luchs sai kahuri criti tulemusena 63s laadimisaja.
http://wotreplays.com/site/1290164#self _________________ Tšudes ne bõvajet.
Base cap vs kill all teema - ütle paar mõjuvat argumenti miks viimane parem on?
Kill all eest ei saa krediiti, base cap eest saab kogu tiim (Completed Base Capture flat bonus)! Milleks sellest boonusest loobuda?
Damage eest saab krediiti (Team Performance Factor coefficient). Kiire base cap ja vähe damage't ei anna ka väga häid skoori.
Ideaaline oleks 14 killi teha + viimasele tangile max damage nii, et ta surma ei saaks ja siis base cap
Reaalsus on aga see, et kõigile meeldib kill all ja siis sõimatakse veel takka
Kill all eest ei saa krediiti, base cap eest saab kogu tiim (Completed Base Capture flat bonus)! Milleks sellest boonusest loobuda?
Damage eest saab krediiti (Team Performance Factor coefficient). Kiire base cap ja vähe damage't ei anna ka väga häid skoori.
Ideaaline oleks 14 killi teha + viimasele tangile max damage nii, et ta surma ei saaks ja siis base cap
Ma sain piisavalt damage tehtud aga vaata tiimi oma, vaevalt nemad sealt häid tulemusi said ja kui ei oleks cappinud oleks ma ka veel natuke rohkem saanud. Ma ei ole hea mängija ja sellised mängud ei tule just tihti. Ma olin üksi seal nende heavide vastu ülejäänud tiim jooksis capi juurde ainult tog tuli mulle appi aga see jõudis alles siis kohale kui mäng läbi sai
Cerberus, palun kasuta spoiler tage suurte piltide jaoks.
puer, oled näinud kedagi seda ideaalset varianti kasutamas? Tavaliselt mingid kapsad capivad esimesel võimalusel ära, kuigi hea kui pooledki surnud on. Kokkuvõttes mitte keegi ei saa mingit krediiti ega expi, kui just ei ole väga korralikult laamendanud.
Vaata või seda Cerberus screeni. Teine koht tema tiimis sai närused 500 expi võidu eest. Üldjuhul saavad esimesed ikka sinna 800-1000 kanti. Okei, tiim oli kehva ka muidugi.
Capi on hea kasutada just vastase välja meelitamiseks või kui tõesti muud üle ei jää.
Ja olgem ausad, kill all on üldjuhul põnevam ka, kui kuskil capis passida ja lihtsalt võit ära vormistada.
Ise üldjuhul väldin cappimist, isegi kui see võib kaotust tähendada. Põnevus mängib selle kaotuse lihtsalt üle. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Mul üks küsimus. Kuidas saada nii teha, et kui SHIFTi vajutan (sniperi vaade) siis ei alustaks ta sealt maalt kus default on, vaid veidikese rohkem välja zoomituna? Ehk siis mingit scripti muuta vms. Loodan, et mu küsimus on arusaadav
Ütleme nii, et damage, mis keegi teeb, annab kogu tiimile rohkem XP kui cap (mida rohkem su tiim dmg teeb, seda rohkem XP läheb kõigi vahel jagamisele). Cap on täiesti pointless selles mängus. Kasulik ainult siis, kui tõesti teist moodust pole, et võita.
Muidugi pole mõtet mingit 200 elust venda taga ajama minna tX lahingus, aga kui tX tüübid full hpga ellu jäetakse ja ära capitakse, siis see on ikka korralik XP raiskamine.
Ütleme nii, et damage, mis keegi teeb, annab kogu tiimile rohkem XP kui cap (mida rohkem su tiim dmg teeb, seda rohkem XP läheb kõigi vahel jagamisele). Cap on täiesti pointless selles mängus. Kasulik ainult siis, kui tõesti teist moodust pole, et võita.
Muidugi pole mõtet mingit 200 elust venda taga ajama minna tX lahingus, aga kui tX tüübid full hpga ellu jäetakse ja ära capitakse, siis see on ikka korralik XP raiskamine.
Võib olla pole sest nende välja juurimine kaardilt võtaks märgatavalt rohkem aega, kui cappimine. Seega capime ära ja lähme järgmisse.
Käppi on vaja siis kasutada, kui on vaja vastast välja meelitada või on vastasel juhul oodata kaotust. Kindla edu korral käppimine on mõttetu ka aja kokkuhoiu mõttes.
Käppi on vaja siis kasutada, kui on vaja vastast välja meelitada või on vastasel juhul oodata kaotust. Kindla edu korral käppimine on mõttetu ka aja kokkuhoiu mõttes.
Arvad sina oma kogemuse põhjal või kuidas?
Ammu igal pool selgeks tehtud ja näidatud, et cap on viimane asi, millega võita. Miskipärast pool seltskonda ei saa sellest ikka aru.
Ammu igal pool selgeks tehtud ja näidatud, et cap on viimane asi, millega võita. Miskipärast pool seltskonda ei saa sellest ikka aru.
Numbreid on vaja. Kuidas see exp täpsemalt jagamisele läheb? Kui palju ma siis saaksin seda umbes, kui näiteks tier 8 mängus veel 4 poolte eludega tier 8 tanki on elus, mis ära tapetaks ja ma ise dämmi ega spotti neile ei teeks? Ega pimesi ei usu küll.
Numbreid on vaja. Kuidas see exp täpsemalt jagamisele läheb? Kui palju ma siis saaksin seda umbes, kui näiteks tier 8 mängus veel 4 poolte eludega tier 8 tanki on elus, mis ära tapetaks ja ma ise dämmi ega spotti neile ei teeks? Ega pimesi ei usu küll.
Netis infi küll selle kohta. Kel janu, sel jalad. Fakt on see, et cap on pointless ja annab minimaalselt XP. Seda ei märkagi pmst.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.