Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.10.2014 19:25:58 vasta tsitaadiga

patakas on nõrguke, 3,5 audiojack on puudu ja mälu ka juurde lisada ei saa..... eks need kuskilt tuleb lõivu maksta 4,9mm eest.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 30.10.2014 19:40:20 vasta tsitaadiga

Ma kasutan sinihambaga klappe. Mälukaardi puudumise asendaks 64gb sisemälu, 16gb on ilmselgelt liiga vähe. Aku on pupu
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 01.11.2014 10:38:33 vasta tsitaadiga

Hiinlased varsti vallutavad mobiilimaailma.
Kui siiani oli neil piduriks olematu kvaliteet, siis see on hakanud jõudsalt paranema...... ja uued/huvitavad telefonimudelid tulevad just aasiast.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 01.11.2014 10:52:20 vasta tsitaadiga

Aga 99% neist on siiani rämpsud kuna kõhus on enamustel MediaTek SoC'd.
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 02.11.2014 13:21:54 vasta tsitaadiga

kas xiaomi mi4 TD-LTE toimub eestis?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Tarts5
HV kasutaja

sõnum 02.11.2014 13:51:37 vasta tsitaadiga

bitCON kirjutas:

Ei, Eestis on vaja FDD-LTE versiooni. See peaks välja tulema veel selle aasta lõpuks, peaks....
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 37
tagasi üles
holma
HV kasutaja

sõnum 02.11.2014 14:21:22 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:
bitCON kirjutas:

Ei, Eestis on vaja FDD-LTE versiooni. See peaks välja tulema veel selle aasta lõpuks, peaks....

Ja kui ka tuleb, siis nagu tavaks jälle poolpidune 1800/2600Mhz 4G icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 14
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 02.11.2014 14:26:37 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:
bitCON kirjutas:

aga 4G variandiga eestis 3G-d saab kasutada?
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 02.11.2014 14:33:27 vasta tsitaadiga

bitCON kirjutas:

Kas 900 ja 2100 MHz 3G sagedused on olemas?
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
Tarts5
HV kasutaja

sõnum 02.11.2014 14:36:33 vasta tsitaadiga

MI4 TD-LTE versioonil vist meil 3G ka ei toimiks (võin ka eksida). Aga MI4-st on väljas ka tavaline WCDMA versioon millel meie 3G (4G puudub üldse) peaks ilusti toimima.
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 02.11.2014 15:11:56 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
bitCON kirjutas:

Kas 900 ja 2100 MHz 3G sagedused on olemas?

HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - Unicom 3G model, Telecom 3G model

väidab gsmarena
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 03.11.2014 22:03:45 vasta tsitaadiga

http://m.aliexpress.com/group/255963063-2052686069-detail.html?promotionType=GagaGroup&lang=en

Mis see mingi reaalne pakkumine ka?
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
ReinAa
HV kasutaja
ReinAa

sõnum 03.11.2014 22:12:10 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
http://m.aliexpress.com/group/255963063-2052686069-detail.html?promotionType=GagaGroup&lang=en

Mis see mingi reaalne pakkumine ka?

Hond reaalne, see et sa jõuad esi 10sse selle ostmisega on pea võimatu, st et selle hinnaga tuleb 10tk umbes müüki
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
quickmix
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 00:50:52 vasta tsitaadiga

hendrik989 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Mark0 kirjutas:
hendrik989 kirjutas:
Estnexti kohta vastakad arvamused, keegi veel miskit arvab antud teema kohta?
Head kommentaarid olid värskelt foorumisse registreerunud isikutelt. Halvad kogemused on vanadel kaladel. Huvitav, miks küll nii?

Ot
Ma siin ennem ka maininud, et see promomine käib närvidele est.... poolt. Need uued kasutajad, potentsiaalsed topeltkonto omanikud?

Minu viga, ausalt ei pööranud tähelepanu. Kas need vanad kalad oskavad siis ehk mingeid muid võimalusi soovitada?

Ostsin Mi4 sealt suve lõpus. Sain telefoni kätte DHL'iga, telefon töötab kõik vinks vonks. Kätte saamiseks maksad 20% riigilõivu.
Imelik oli veidi kui paki saatjaks oli märgitud lamp "agsdrfgdehn" nimi aga noh, mis seal ikka. Kokkuvõttes tuleks vist odavam kuskilt EU laost tellida kui võimalik, sest läbi estnexti läks see kokku u. 420 euri maksma, mis lõpuks tundus veidi kirves mi 4 kohta aga kuna mul näpud sügelesid ja tahtsin seda telo siis läks nii.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 05.11.2014 09:29:13 vasta tsitaadiga

quickmix kirjutas:
hendrik989 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Mark0 kirjutas:
hendrik989 kirjutas:
Head kommentaarid olid värskelt foorumisse registreerunud isikutelt. Halvad kogemused on vanadel kaladel. Huvitav, miks küll nii?

Ot
Ma siin ennem ka maininud, et see promomine käib närvidele est.... poolt. Need uued kasutajad, potentsiaalsed topeltkonto omanikud?

Minu viga, ausalt ei pööranud tähelepanu. Kas need vanad kalad oskavad siis ehk mingeid muid võimalusi soovitada?

Ostsin Mi4 sealt suve lõpus. Sain telefoni kätte DHL'iga, telefon töötab kõik vinks vonks. Kätte saamiseks maksad 20% riigilõivu.
Imelik oli veidi kui paki saatjaks oli märgitud lamp "agsdrfgdehn" nimi aga noh, mis seal ikka. Kokkuvõttes tuleks vist odavam kuskilt EU laost tellida kui võimalik, sest läbi estnexti läks see kokku u. 420 euri maksma, mis lõpuks tundus veidi kirves mi 4 kohta aga kuna mul näpud sügelesid ja tahtsin seda telo siis läks nii.
Maksude "optimeerimine".
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 05.11.2014 15:38:46 vasta tsitaadiga

quickmix kirjutas:
hendrik989 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Mark0 kirjutas:
hendrik989 kirjutas:

Ot

Kuidas rahul oled? Mul ka kergelt näpud ikkagi sügelevad selle järele icon_biggrin.gif Head/vead, oskad ehk midagi välja tuua oma kasutusaja jooksul? icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
quickmix
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 21:07:56 vasta tsitaadiga

Nitrosnail kirjutas:
quickmix kirjutas:
hendrik989 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Mark0 kirjutas:
hendrik989 kirjutas:

Ot

Kuidas rahul oled? Mul ka kergelt näpud ikkagi sügelevad selle järele icon_biggrin.gif Head/vead, oskad ehk midagi välja tuua oma kasutusaja jooksul? icon_smile.gif

Ainuke miinus selle kasutuse jooksul oli, et alguses oli vaja hiina appe uninstallida ja harjuda miui opsüsteemiga.
Kõige suurem pluss minu arvates on telefoni ekraan, isegi võrreldes iphone 5siga siis mulle tundub mi4 ekraan palju mõnusam vaadata silmale. Ei oska seda täpselt sõnadesse panna.
Aku kestab samuti u. 4 päeva, kui erinevad vidinad a la bluetooth, wifi, 3g sees on. GPS on vist välja lülitatud aga vähemalt ei pea iga teine õhtu telefonile kaablit otsa lükkama nagu eelmise telefoniga.
Protsessori kohta ma ei oska öelda aga tundub, et 3gb rami vs 2gb on märgata. st. eelmise telefoniga oli näha kuidas osad appid tõmbavad kerge jõnksu sisse kui scrollida edasi, tagasi a la pdf'i lugedes vms lihtsaid toimingud tehes. Mi4'ga pole nagu täheldanud veel seda, võib olla liiga vähe kasutanud ja pole suutnud täis sittuda igast erinevate programmijupikestega.

Carrier on elisa ja 99% ajast olen Tallinnas. Levi probleemid on seal, kus elisal need on ja telefoni puudujääkke pole selles vallas täheldanud.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Tarts5
HV kasutaja

sõnum 06.11.2014 15:37:59 vasta tsitaadiga

Olen juba paras tüütus siin teemas, kuid ehk teadjamad annavad veel nõu.
Väikse telefoni leidmisega olen alla andnud, tuleb ka suuremaid vaadata. Põhimõtteliselt otsin Xperia Z3 Compacti hiinakate alternativi:
-hind umbes kuni 200.- (sisaldaks ka võimalikku lisanduvat käibemaksu)
-suuruselt mitte suurem kui Nexus 5!! (Ehk max 5" või ütleme 140x70x10mm)
-korralik aku!!
-2GB RAM ja 16GB ROM (hädapärast võib mõelda ka 8GB+sd)

Ise olen välja vaadanud Jyayu G4s, Huawei Honor 3c, Motorola Moto X (pole just "hiinakas" aga), mis variandid mul veel oleks... Tänud ette!
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 06.11.2014 16:50:06 vasta tsitaadiga

Tarts5, kui max 5", siis THL5000 on ka 5" ja VÄGA hea akuga. 2GB RAM ja 8-core prose sees. Teda aga kummitab 900mhz 3g puudumine. Seda oskad ilmselt ise hinnata, kui oluline see on.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heff
HV veteran

sõnum 06.11.2014 19:23:05 vasta tsitaadiga

Miks siis mitte a.la foorumist Nexus 5 kohe? Hinnaklass sama või odavamgi, uueväärilise eest ka ei maksa rohkem ning muud asjad ka klapivad ja plussiks kiired uuendused, peaks juba Android 5.0 ka saabuma. Plussiks ka kiire kättesaadavus.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 06.11.2014 21:52:58 vasta tsitaadiga

heff, tundub, et inimestel on hakanud tekkima arusaam, et 200€ "hiinakas" on igal juhul püssim kui Nexus 5 näiteks. Mul paar sõpra ka tellinud Mi4 400+€ eest ja on kindlal veendumusel, et kaup igajuhul vingem kui näiteks minu lg g3. Näidud tegelt samad ju ja g3 omab ka mälukaardi tuge (mulle see oluline pole muidugi). Mi4 on ilusam muidugi jupp maad jah.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 06.11.2014 23:37:52 vasta tsitaadiga

Endale ka selline mulje jäänud, et paljudele on kuidagi vale arusaam tekkinud. On ka muid faktoreid telefoni juures kui kõige võimsam kõige odavamalt. Enda jaoks näiteks Meizu MX4 puhul (telefon, mis reaalselt huvi pakkus) just tarkvaraline tugi oleks takistav faktor. Eks välimus ole maitse asi ja pole ise käes hoidnud Mi4, aga piltidelt see tagakaas tundub kuidagi väga odav ja sama kriitikat ka paaris ülevaates näinud, kus asja käega katsuti. Samas kui siin juba kaasfoorumlase kaudu saab näiteks G3 kätte pisut enama kui 400€ käest ja tegu on tutika, 2a poegarantiiga seadmega, millel on rahvusvahelise tootja tugi ja ka aftermarket tugi ning suur kasutajabaas ning võid pmst kohe kätte saada selle ja enne põhjalikult poes tutvuda, siis paneb pisut kukalt kratsima küll.
Vb tõesti kasutatud Nexus 5-ga võrreldes mängib rolli fakt, et tegu on ikkagi kasutatud asjaga, kuid ometi peaks olema kehtiva garantiiga neid ka liikumas, mis on jällegi eelis.
Samas nagu öeldakse, igaühele oma. Lihtsalt ei tea, kas hinnad sealpool tõusnud või siinpool langenud, aga ei näe kuidagi mingeid meeletult häid diile.

Ühtlasi on üsna raske leida adekvaatseid ülevaateid ja hinnanguid nende hiinakate puhul. Xiaomi ja vahel ka Meizu ning mõni üksik on veel erand. Minu jaoks telefoni puhul on kaamera kõige olulisem faktor disaini kõrval (muidugi peale kõnede, netiühenduse ja muu elementaarse tänapäeval) ning lihtsalt ei julgeks tellida põhimõtteliselt tundmatut seadet, kui eelnevalt ei saa adekvaatset ülevaadet asjast. GSMArena ja veel paar tehnikablogi on sellised allikad, kust tõesti tõsiseltvõetavat, võrdlusel põhinevat infot saab telefonikaamerate võimekuse kohta ja saan nende põhjal otsuseid langetada.
Näiteks Meizu puhul ainsaks infoks mingi sepp youtubest, teine vend foorumist ja kolmas kuskilt uudisnupukese kommentaariumist. bullshit
Lisaks siis veel see otsimine, millest ka siin teemas lugeda saab aeg-ajalt, kuidas otsitakse ja kontrollitakse võrkudega sobivust jne jne. Liiga palju jama väga vähese kasu eest, imo. Ja nagu öeldud, olen korduvalt tundnud ahvatlust nende hiinakate suunas vaadata, aga reeglina piirdub esmase vaimustusega kuni asjasse natuke süvenema hakata.
tagasi üles
Tarts5
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 10:29:39 vasta tsitaadiga

Üldiselt vaatan "hiinakate" poole puhtalt sellepärast kuna leian, et sama raha eest saan rohkem, lisaks on nad üleüldse soodsamad, mis teeb valiku suuremaks. Levinumatel telefonidel on ka juba korralik OS ja/või arvestatav kasutajate tugi (a la xda jms).
Eestist kohe võtta oleks aga vähe telefone, näiteks kui eelarve 200.- võta Moto G, kui eelarve 300.- võta Nexus 5 või G2.
Kuna ise olen mingil määral tehnikahuviline, siis see taustauuringu tegemine ka ei häiri, jällegi levinumate telefonide kohta on infot ja ülevaateid tohutult icon_razz.gif Tean, et tohutult palju telefone sealt maalt on ikka väga kehvad ja sellepärast ostes peabki ennem korraliku taustauuringu tegema.
Hindade kohta veel, et näiteks MI3 ja/või MI4 ei ole kindlasti kehvemad telefonid kui Eestist ostetavad tippklassi telefonid, hind aga on odavam. Tõsi, ainult kui garantiid peaks vaja minema, siis läheb keeruliseks...
Kui diile tahad, siis võta aliexpress lahti ja 11.11 puhul on üsna palju häid diile tulemas.
tagasi üles
nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 07.11.2014 10:59:19 vasta tsitaadiga

Tarts5 kirjutas:
Kui diile tahad, siis võta aliexpress lahti ja 11.11 puhul on üsna palju häid diile tulemas.

ja ka mainitud LG G2 on alla 200€, juurde tuleb arvestada 20% kohalikku maksu.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 07.11.2014 11:36:32 vasta tsitaadiga

Xiaomi ja Meizu peaks levinumad tootjad olema, mingit yotube videod pole reeglina arvestatavad. GSMArena review on vaid ühest neist ja sealgi pandi Mi3 ja Mi4 kokku. Ei ütle, et nad kehvemad oleks, aga ei näe kuskil seda "sama raha eest paremad" jutu tõestust. Ja garantii on piisavalt suur faktor, et väikest hinnaerinevust õigustada. Arendajate tugi on häbiväärne võrreldes tuntud tootjatega, reeglina pead arvestama, et nii nagu ostad, nii ka jääb.

Tõsi, kui on mingi special diil parasjagu käimas, võib küllalt hea hinnaga saada. Aga hindadega, millega tavaliselt müüakse, ei näe eeliseid. Näiteks LG G3 vs Xiaomi Mi4. Hinnaklass suht sama, näitajad samad jne.
tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 07.11.2014 15:49:37 vasta tsitaadiga

heff, Samuti võiks küsimuse esitada, miks ostsid inimesed omale iPhone 6 1000 euroga. Ainult dual-core ju icon_lol.gif .
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 07.11.2014 16:17:41 vasta tsitaadiga

mikk55, see pole üldse haakuv jutt ju sul praegu. Teemaks oli see ,et miks 400€ hiinakas osta ilma garantiita kui sama raha eest saab eestist garantiiga ja sama võimsa või võimsama telefoni.
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 07.11.2014 16:41:46 vasta tsitaadiga

Quadcore Android on quadcore Android icon_rolleyes.gif
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 07.11.2014 16:55:37 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
mikk55, see pole üldse haakuv jutt ju sul praegu. Teemaks oli see ,et miks 400€ hiinakas osta ilma garantiita kui sama raha eest saab eestist garantiiga ja sama võimsa või võimsama telefoni.

400 euri Mi4 eest maksta on ikka eriline debiilsus
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 07.11.2014 17:04:31 vasta tsitaadiga

bitCON, on muidugi, aga ostetakse ja arvatakse ikkagi, et maruhea diil ehk supersoodne hind ja viimane sõna telefon.
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 07.11.2014 17:09:03 vasta tsitaadiga

Mi4 on tõesti kallivõitu pill... Samas Mi3 ütleks, et on küll täitsa hea koha peal hinna osas. (Ja nexus 5 kahjuks räägib minu jaoks oluliselt väiksem aku)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
prtv
HV Guru

sõnum 07.11.2014 17:21:59 vasta tsitaadiga

oneplusone on parim hiinakas
holma
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 19:58:30 vasta tsitaadiga

Ise ka otsisin mis ma otsisin hea hinnaga(nii 250.-) vinget hiinakat, aga lõpuks ikka loobusin. Kogu aeg pea üks kamm, üks puuduv tehniline näitaja rikub kogu asja. Küll on 3G-4G poolpidune, siis jälle suurus nagu lumelabidal. Leidsin hoopis usa e-bay-st tutika Xperia Z1 Compact-i. Kuna õetütar elab seal ja õdegi trehvas just külas olema, siis toob mulle selle sealt ära. 268.- eest sain just soovitud parameetritega telefoni, isegi mõne boonuse lisaks.
Vennal on Mi3, täitsa vinge riistapuu iseenesest 250.- eest, aga minu jaoks labidas ja puudu 4G.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 14
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 07.11.2014 23:06:38 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
oneplusone on parim hiinakas
thumbs_up.gif särav näide. Edu saladuseks rahvusvahelisele turule orienteeritus ilmselt?
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 08.11.2014 01:50:05 vasta tsitaadiga

Ei lähe mulle see OPO üldse peale, kui ikka välimus on rõve siis pole midagi teha.
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 08.11.2014 03:21:15 vasta tsitaadiga

See on juba suhteline väärtus, tean paljusid kellele meeldib. Tihti pannakse niivõinaa mingi kest veel omakorda ümber, jääb mulje, et keskmise kasutaja jaoks telefoni välimus igapäevasest seisukohast tähtsust ei omagi. Ja kuna ilu on vaataja silmades, on üldjoontes ikka hea aparaadiga tegemist.

Ja siit ka väike alus mu endisele näitele review'de kohta. OPO tuli välja, oli suur promo kaamera võimekuse kohta (üks näidisfeatuur, mis mind ennast enim kõigutab), kuidas on sellest ja tollest parem. Tulid youtuberite hands-on ja review videod, kõik kaagutasid ühest suust et jaajaa, jube hea. Samamoodi veel paar lehte, kes olid selle välja noppinud kui "hiina ime", olles seega ka natuke pimestatud faktist, et Hiinast midagi nii head võib tulla ja ununes realistlik võrdlus teiste tootjatega.
Ja siin ongi stoppjoon enamasti hiina telefonide ja nende arvustuste jaoks. Vaid mõnel harval juhusel jõuavad "hiinakad" siit edasi. Fantastiline, oleks ma mõelnud. Selle raha eest nii hea asi, tõepoolest.
Natuke hiljem õnneks tulid ka asjalike lehtede poolt (näiteks The Verge, GSMArena, Engadget, Gizmodo) ülevaated, kus suhtuti sellesse kui võrdsesse ja piirdus jutt sellega, et oma hinna eest tõsiselt hea telefon, aga mingilt küljelt jääb ikka sin-seal lipulaevadele alla. Eks siin rolli mängibki see madala hinna ja piisavalt heade näitajate kooslus, mis asja populaarseks on teinud. Natuke ka meediakajastust, promo ja eksklusiivsust ning ostjaid jagub küll.
Point selles, et on faktoreid (siin mainisin kaamerat, aga ka kohalik garantii, aku reaalne kestvus jne), mida ei saa paberilehelt ja amatöörarvustajate jutust välja noppida. Siin ongi koht, kus peaks hinnavahe olema piisavalt suur, et seda kõike õigustada.
tagasi üles
Aleksandr
HV kasutaja

sõnum 08.11.2014 09:01:04 vasta tsitaadiga

Seltsimehed, teemaks ikkagi "hiinakas" kuni 200 eur.
Minuarust, vähemalt minu silmis on täielik rumalus, soetada "hiinakas" 250-300+ euri eest. Max hind mida välja käiks oleks 150-200 eur. Üks kaalukam argument on garantii puudumine. Praaki esineb ju telefonidel hinnaga 50-600 eur, keegi ei ole selle eest kindlustatud. Hiinast aga tellides telefoni ja millel hiljem esineb tõrkeid, mis siis saab??? hakata mässama nende hiinlastega garantii osas on aja raiskamine. Saatmine sinna ja tagasi võtab ju kuid aega, lisaks keegi ju ei garanteeri, et remont piirdub ühe korraga. Eestis aga viskad telefoni letile ja asi korras. Kui korda ei saa nõuad raha tagasi.
Sellepärast olengi mina nõus välja käima max 150 eur, sellise raha mida ei ole nö kahju kanda koolitus kuludesse.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 08.11.2014 11:45:56 vasta tsitaadiga

no 600€ hiinakat vist eriti polegi, aga sellisel juhul tasub seda euroopa laost tellida, kui yldse tellida
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 08.11.2014 12:03:22 vasta tsitaadiga

Aleksandr kirjutas:
Seltsimehed, teemaks ikkagi "hiinakas" kuni 200 eur.
Minuarust, vähemalt minu silmis on täielik rumalus, soetada "hiinakas" 250-300+ euri eest. Max hind mida välja käiks oleks 150-200 eur. Üks kaalukam argument on garantii puudumine. Praaki esineb ju telefonidel hinnaga 50-600 eur, keegi ei ole selle eest kindlustatud. Hiinast aga tellides telefoni ja millel hiljem esineb tõrkeid, mis siis saab??? hakata mässama nende hiinlastega garantii osas on aja raiskamine. Saatmine sinna ja tagasi võtab ju kuid aega, lisaks keegi ju ei garanteeri, et remont piirdub ühe korraga. Eestis aga viskad telefoni letile ja asi korras. Kui korda ei saa nõuad raha tagasi.
Sellepärast olengi mina nõus välja käima max 150 eur, sellise raha mida ei ole nö kahju kanda koolitus kuludesse.
thumbs_up.gif
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 08.11.2014 12:28:52 vasta tsitaadiga

Mida siin hädaldada, iga inimene ostab endale sellise aparaadi, mida ta ise tahab ja kust tahab. Isegi kui minna isiklikult Hiina ja tahaks osta Xiaomi MI4 otse tootjalt odava hinnaga siis unustage see ära. Xiaomi on selle eest hoolitsenud, et ainult Hiinlased saavad odavalt thumbs_up.gif . 16Gb 3Gb ram - 262 eur, 16Gb 2Gb ram - 236 eur ja 64Gb 3Gb ram - 328 eur, sellised on MI4 ametlikud hinnad Hiinlaste jaoks. Edasi võite arvutada, kui ahned edasimüügiga ollakse.

viimati muutis ny21k 08.11.2014 18:42:00, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 08.11.2014 13:01:20 vasta tsitaadiga

Kust muidu tellite neid opposi ja zoposi jne? Spemallist? Kaua muidu läheb aega, et kohale jõuab ning enamus ajast peab tolli ka maksma eks? icon_smile.gif
tagasi üles
onuivar
HV vaatleja

sõnum 11.11.2014 14:50:10 vasta tsitaadiga

MI4 Euroopast täitsa saada:
http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi4-5-inch-16gb-smartphone_p/meri10411.htm

ZTE on ka huvitavamaid asju tegema hakanud:
http://www.merimobiles.com/zte-nubia-z7-mini-5-inch-1080p-qualcomm-snapdragon-801-smartphone_p/meri10421.htm
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
bodyrocker
Kreisi kasutaja
bodyrocker

sõnum 11.11.2014 17:32:19 vasta tsitaadiga

Mida arvata sellest telefonist: http://www.oppomart.com/zte-v5.html
LTE FDD on olemas ja peaks eestis toimima vajadusel. Ilmselgelt GPU ja CPU pole viimase peal, kuid 219 dollari eest on telefoni rohkem kui küll või mul jääb midagi kahe silma vahele?
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 11.11.2014 18:11:04 vasta tsitaadiga

Näib et tegemist on Snapdragon 410-ga. Kui on just tingimata vaja kahe SIMiga Hiinlast, siis ilmselt pole viga.
Samas kui postikulu ja maksud juurde panna ei ole hind enam väga palju soodsam kui näiteks Nexus 5 või kui ekraani suurus ja Hiina bränd olulised siis Oneplus One.

Vaadates kiresti kukkuvaid hindu läheb järjest raskemaks leida suvalise Hiinaka ostmisel mõtet, kui just ei soovita tingimata midagi eriti eksootilist.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
martl
HV veteran

sõnum 12.11.2014 07:35:14 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
Kust muidu tellite neid opposi ja zoposi jne? Spemallist? Kaua muidu läheb aega, et kohale jõuab ning enamus ajast peab tolli ka maksma eks? icon_smile.gif

Xiaomid http://www.xiaomishop.com .EU Direct puhul makse ei lisandu, 1,5 icon_exclaim.gif päevaga jõudis DHL-ga kohale.
Kaasa oli pandui veel kaitsekile ja kaaned.
Kommentaarid: 245 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 215
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.11.2014 09:03:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kaitsekile ja kaaned

poogen see hind, peaasi, et lisavarustus tasuta kaasa tuleb thumbs_up.gif

tagasi üles
ReinAa
HV kasutaja
ReinAa

sõnum 12.11.2014 14:58:36 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

kaitsekile ja kaaned

poogen see hind, peaasi, et lisavarustus tasuta kaasa tuleb thumbs_up.gif

Hah icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.11.2014 15:15:14 vasta tsitaadiga

Nuh, savi millise telo ostad kui preseka ümber tõmbad ja ekraanile läätse peale kleebid icon_rolleyes.gif
tagasi üles
goclever
HV kasutaja

sõnum 13.11.2014 01:26:49 vasta tsitaadiga

Goclever ühines ka octa-core leeriga icon_biggrin.gif
http://www.goclever.com/uk/products,c1/smartphone,c8/insignia-550i,a449.html
Kuidas selle kvaliteet võib olla ? Kas sinna prestigio kanti ?

Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.11.2014 01:29:11 vasta tsitaadiga

mis nendel hiinlastel dual sim- probleem on? icon_lol.gif
ostsin naisele ka, dual sim chainast
nad petavad oma naisi seal või mis?

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.