Kas WN8 arvutab spotting dämmi ka? Mul T71 mängides jäi mulje et ainult sinu dämm läheb arvesse, ehk kui oled passiivne scout teed ise 300 dämmi aga spoting dämm on 3000 siis WN8 näitab et oled paras cräpp mängija
Kas WN8 arvutab spotting dämmi ka? Mul T71 mängides jäi mulje et ainult sinu dämm läheb arvesse, ehk kui oled passiivne scout teed ise 300 dämmi aga spoting dämm on 3000 siis WN8 näitab et oled paras cräpp mängija
Step 1 takes the counts of tanks played on account, and multiplies them by the expected stats to get the account total expected values. Then the actual account totals (your total dmg, frags, spots, def, win-rate) are divided by the total expected values to give the ratios.
Step 2
Step 2 sets the zero point for the ratios. See the assumptions section for more info on why this happen. min and max are functions to ensure the ratios stay within bounds. The constants are in the format of
(rSTAT – constant) / (1 – constant)
To normalize that, a player with all rSTATSc = 1 would receive 1565 WN8. A player with all rSTATS = 1 would also have all rSTATSc = 1 because (1-c)/(1-c) = 1.
Step 3
j2pe, no 40% kõrgem keskmine damage tähendabki ju 40% WN8 droppi?
Kui lõpuks õige WN8 tabel välja tuleb selle tanki jaoks, siis ei võrrelda seda ju teiste T6 scoutidega enam, vaid teiste T37-te vastu. Tulevad päris numbrid välja, baseline damage tõuseb naksti +40%. Hetkel on T37 puhul WN8 1200/1600/2450 jaoks vaja 400/625/750 dämmi (Targetdamage.com andmed), siis oleks sama WN8 saavutamiseks vaja 560/875/1050 dämmi. Seega kõik need vanad hyper-super-unicum-level WN8 4000 mängud arvutatakse sul ümber ja korraga tuleb välja, et tegelikult 995 average dämmi ei ole piisav isegi WN8 2450 jaoks. Saad kõva miinuse endale Noobmeterisse ühel ilusal päeval, kui lastakse su reitingust "õhk" välja.
Ma vist seletan seda liiga keeruliselt, ei suuda selgemalt väljendada ennast
24.10.-27.10. “King of Metal”
- x3 XP for first victory
- tier 4,5 regular heavy tanks 50 percent discount
- tier 6,7 regular heavy tanks 30 percent discount
- tier 8 heavies Lowe, IS-6, 112 – 15 percent discount
- crew retraining 50 percent discount
Kellelgi siit plaanis tier 8 premium heavy osta? Ise mõtlen löwe peale aga see ei tundu eriti hea masin aga oleks heavy crew trainer ja peaks sellega rohkem raha saama.
T34 ja FCM oktoobris ega novembris soodustust pole ja mis is6 juures nii hea siis on? 175pen pisut väike ja peab sellega ilmselt palju kulda laskma.
Pisut väike on ta ainult ST-I ja E75 jaoks.
Vaata tanki kui tervikuna. Kui tahad raha teenida siis pead ka jõudma kedagi lasta.
IS6 mobiilsus ja soomus on balansis ja sa jõuad midagi teha sellega.
Gun on kehva aga lähivõitluses on soomusläbistavus piisav.
Kui satud top tieri siis kardavad sin kõik. IS6 satub kokku max tier 8-9
Löve minu teada kuni tier 10.
Cerberus, palju sõltub ka sellest, mis tasemel sa mängid. IS-6 nt on üsna algajasõbralik, kuna soomus bouncib palju laske ja tank annab ohtralt vigu andeks. 175mm pen on piisav, et enamvähem igast T9 tankist küljelt või tagant läbi lasta, ja T10 tankidega samasse matši ei panda IS-6te. FCM 50t nt pole eriti algajasõbralik, kuna iga taktikaline viga saab karistatud tänu olematule soomusele.
Mul T30nega esimesed 20 mängu oli WR 30% Nüüd kuni tänaseni oli WR 62% (hetkel 58% sest premium lõppes ja sellest hetkest on kõik on kõik mängud olnud kaotused, mingit lootust võita enam pole). E4ni on puudu veel 50k expi ja kokku lahinguid olen teinud hetkel 166. T30 on mul kõige kiiremini ära leveldatud t9 tank. Kui võtta t34 mis on sama mis t30nd, ainult toru on keskmine, siis peaks T34 olema päris hea tank. Löwest on ta parem jah sest ta on kiirem ja dämmi teeb rohkem. Lihtsalt T34ga pead alati minema kaardil sinna kus on vallid ja saad kupliga mängida. Tasasel maal on ta susht jama. T30ne täpsus on sama mis ISUl, kuidas jumal juhatab.
hetkel 58% sest premium lõppes ja sellest hetkest on kõik on kõik mängud olnud kaotused, mingit lootust võita enam pole
Vabal ajal tankist ja vandenõuteoreetik?
Juba on 56%. Siin pole midagi vandenõuga pistmist. Kui tead mida on võimalik programmeerida, siis saab väga hästi sulle koostada tiime kus ilma premiumita sa kaotad kõik mängud.
Seda on väga lihtne teha - iga kasutaja kohta pead logi palju ta on ostnud premiumi. Selleks et ta ostaks uue premiumi pead sa talle ette söötma väga passiivseid kaasmängijaid, et tal tekiks seos premiumi ja kaotuste vahel.
Näiteks Facebooki teed konto mingi vana emailiga, siis teab FB väga ruttu kus sa seda emaili oled kasutanud, kellele kirjutanud ja lõpuks teab ta kes sa oled. See kõik on väga lihtne ja vandenõuga pole miskit pistmist.
Nüüd sa ütled, et mängi homme edasi, mis kinnitabki seost
hetkel 58% sest premium lõppes ja sellest hetkest on kõik on kõik mängud olnud kaotused, mingit lootust võita enam pole
Juba on 56%. Siin pole midagi vandenõuga pistmist. Kui tead mida on võimalik programmeerida, siis saab väga hästi sulle koostada tiime kus ilma premiumita sa kaotad kõik mängud.
Seda on väga lihtne teha - iga kasutaja kohta pead logi palju ta on ostnud premiumi. Selleks et ta ostaks uue premiumi pead sa talle ette söötma väga passiivseid kaasmängijaid, et tal tekiks seos premiumi ja kaotuste vahel.
Näiteks Facebooki teed konto mingi vana emailiga, siis teab FB väga ruttu kus sa seda emaili oled kasutanud, kellele kirjutanud ja lõpuks teab ta kes sa oled. See kõik on väga lihtne ja vandenõuga pole miskit pistmist.
Ma päris nii kindel selles ei oleks kuid on ka mul naljakas juhus kaasa rääkida. Ostsin hiljuti 90 päeva premmi ning ennem seda oli mul 200+ lahingut WT Pz IV-ga ning hoidsin tugevat 46 % WR sellega. Polnud lootustki seda kõrgemaks saada kuid peale premmi ostu hakkaskohe tõusma . Hetkel 50+ ning arvan et grindi lõpuks on ta 55% küll sellise tempoga . Aga enamus eelnevast ajast on ikka premmi ost suht mitte midagi mõjuv WR -le olnud. Kogemus lihtsalt.
mul on käes TOG ja in know the feeling suht koht nii nagu seal videos kui on mingi linna map siis jõuad ehk nats varem kohale actionisse aga muidu selle tanki kiirus on ikka ülim KV3 tundub ka hull lennuk pärast TOG-iga mängimist
vipu, niiet kui mul oli eile premiumiga ning veel premium tanki kasutades pettumustvalmistav sessioon, kus enamik aega 48st mängust oli WR% alla 50, siis peaksin raha tagasi küsima?
vipu, niiet kui mul oli eile premiumiga ning veel premium tanki kasutades pettumustvalmistav sessioon, kus enamik aega 48st mängust oli WR% alla 50, siis peaksin raha tagasi küsima?
Mehepoisid võtk tiba aeg maha Vaevalt teist aru saab keegi enamjagu pelajatest millest teema teie probleemidest _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
1x veel TOG missioni teha.
Ei jõua ära oodata vaadates seda gameplayd.
mul on käes TOG ja in know the feeling suht koht nii nagu seal videos kui on mingi linna map siis jõuad ehk nats varem kohale actionisse aga muidu selle tanki kiirus on ikka ülim KV3 tundub ka hull lennuk pärast TOG-iga mängimist
Mulle sobib kui tog'e rohkem tekib...Bishopiga on neid nii tore kõrvaldada, isegi ei pea ette sihtima kui tog2 max kiirusega sõidab. Bishopi mürsk lendab umbes 3.3 sekundiga 500 meetrit ja selle 3,3 sekundiga on tog jõudnud liikuda täpselt niipalju, et mürsk mootorisse kukuks, seda siis eeldusel et sihid torni.
Aga äkki sul hakkab premium lõppema või sa pole ostnud oma raha eest premiumi vaid oled saanud seda mängus saadud kulla eest. Sa arvad, et seda kõike ei saa analüüsida?
Teiseks ei peagi mänguloojad mingit süsteemi tegema neile kellel on premium ja nad mängivad premmi tankiga. Süsteem hakkab tööle siis kui premium on lõppenud. Sellise on-line mänguga saab igatmoodi manipuleerida ja seda saab ka nii teha, et keegi ei saa otseselt seoseid luua. Mänguloojate mõte on siiski teenida võimalikult palju raha.
Näiteks passiivse mängija tuvastamiseks pole vaja xvm ega miskit, lihtsalt märgid mis tankiga mängides kui palju km ta mängus maha sõidab. Kui tüüp valib mängu tanki amx 90ne ja keskmiselt sõidab ta selle tankiga maha 0,2 km, siis ongi tegu campariga. Kümnete tuhandete mängijate seast saab alati mõne sellise sulle ette sööta.
A tüüpiline mängija pole ju nii nutikas, et sellise seose ise ära tabaks? Kui inimestele mitte puust-ja-punaselt öelda, et prem-kontoga on wr% parem, siis kuidas minusugused keskmiselt tobud (ja ma kahtlustan, et selliseid on lausa väga palju) peaksid aru saama, et raha investeerides võidab rohkem? Kas see mitte ei käi nagu selle kasumi kasvatamise teooria vastu? _________________ Tšudes ne bõvajet.
Kui see nii toimiks, siis oleks WG ammu vahele võetud.
Imelik, et alati sellist udu mingid tomatid ajavad. Ei soovita aksepteerida, et ise halb ollakse, siis hakatakse mingeid "müstilisi jõude" süüdistama.
Seda ka sulle teadmiseks, et prem päevadega ei teeni WG eriti midagi. Polegi varanduse kokku ajamise eesmärgil see loodud. Mängu algusfaasis oli ainult. Nüüd ajavad nad enamus oma pappi kokku prem ammo ja "krediit for €" müügiga. Prem päevade müük on võrreldes nendega suht olematu.
Ja kas sa siis ostad kohe premiumi, kui tead, et saad +5% WRi? Ma pakun, et enamusel oleks suht ükskõik ja sellepärast ei hakka küll inimesed massiivselt premi ostma. Mõned lollid ehk.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.