Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
23.10.2014 19:07:25
|
|
|
Uuenda oma Mikrotiku tarkvara. Tõenäoliselt on su ruuter teostamas , kas DNS või NTP amplification rünnakut. Äärmine variant oleks, et arvuti nakatunud ja tekitab ddos väljapoole suunas.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
23.10.2014 19:16:17
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Uuenda oma Mikrotiku tarkvara. Tõenäoliselt on su ruuter teostamas , kas DNS või NTP amplification rünnakut. Äärmine variant oleks, et arvuti nakatunud ja tekitab ddos väljapoole suunas. |
mikrotik tarkvara 6.19 - 6.20 peale ?
change log ei ole küll sellist väärt et värskema peale ajada
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
23.10.2014 20:11:14
|
|
|
estdata kirjutas: |
Uuenda oma Mikrotiku tarkvara. Tõenäoliselt on su ruuter teostamas , kas DNS või NTP amplification rünnakut. Äärmine variant oleks, et arvuti nakatunud ja tekitab ddos väljapoole suunas. |
change log ei ole küll sellist väärt et värskema peale ajada |
Siis pane 123 ja 53 DROP.
vaata ip firewall osa dokumentatsioonist.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
23.10.2014 20:12:36
|
|
|
change log ei ole küll sellist väärt et värskema peale ajada |
Siis pane 123 ja 53 DROP.
vaata ip firewall osa dokumentatsioonist. |
dst-port 53 chain: forward ja drop ?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tupsuosu
HV vaatleja

|
23.10.2014 20:19:13
|
|
|
riaak kirjutas: |
Selleks ei ole volitatud isikut vaja. Peale aadressi midagi muud väga ei küsitagi. |
Usun, aga mul saavad lihtsalt volitatud isikud selle peale pahaseks, kui ma ise korraldama hakkan (loe: ema annab peksa )
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
24.10.2014 15:54:46
|
|
|
dst-port 53 chain: forward ja drop ? |
input to 53 port drop väljastpoolt ainult teenusepakkuja dns input võid lubada.
|
|
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.10.2014 23:54:22
|
|
|
No onn ikka bisnesmännid..
Müüvad kaupa suure reklaamjutu saatel..
Ning siis järgneb lause...
tsitaat: |
Seadmega ei ole testitud Elioni teenuse kvaliteedi säilimist telefonikaablit läbi selle ühendades. |
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
31.10.2014 00:00:11
|
|
|
Pane see toote arvamusse kirja, vaatavad üle.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.10.2014 00:08:10
|
|
|
See ei ole ka ainuke analoogne toode sama klausliga.
Viimase teleri ostsime ka täna e-poest ära. Kohe peale ostu ei olnud enam e-poes saadavust. Vedas
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
31.10.2014 00:25:13
|
|
|
jägaja, mina olen proovinud VDSL liini ühendada Eatoni UPS-i küljes oleva liinikaitse kaudu. Attainable rate väheneb nii UL kui ka DL osas kusagil 10%. Minul ei olnud see probleemiks, sest attainable rate oli ka selle kaitsmega üle 2 korra suurem tegelikust liinikiirusest. Kuid karta on et mõningatel üksikjuhtudel võib selle kaitsme mõju olla ühenduse jaoks fataalne.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
31.10.2014 00:29:04
|
|
|
jägaja kirjutas: |
No onn ikka bisnesmännid..
Müüvad kaupa suure reklaamjutu saatel..
Ning siis järgneb lause...
Seadmega ei ole testitud Elioni teenuse kvaliteedi säilimist telefonikaablit läbi selle ühendades. |
|
Kui telefonijuhtmele kaitset vaja, siis OBO Bettermanni "TD-4/I" laseb vähemasti ADSL'i kenasti läbi. Sumbuvus tõusis minimaalselt, kui vanu numbreid õigesti mäletan.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.11.2014 22:26:06
|
|
|
No on vigur. Ostuöö raames panen teleri ostukorvi, mida on saadaval 3 toodet. Ostukorvis aga öeldakse, et toode on läbi müüdud.
Et siis kuidas. Brauser kinni ja alustan uut sessiooni. Ikka sama kamm. Normaalne. Aga muidu kiired ostjad, kaks minutit peala poe avamist on teatud tooted müüdud.
Mul läheb poodi sisselogimiseks juba natuke aega, peale toote ostukorvi lisamist.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.11.2014 22:28:58
|
|
|
sa igaks juhuks vaata, et mujalt odavamalt ei saa - neil see ostuöö on maru kehv olnud ajast aega. Hunnik tooteid müügil, reaalselt tõesti odavamalt saab 5-10 toodet.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.11.2014 22:32:18
|
|
|
jägaja kirjutas: |
No on vigur. Ostuöö raames panen teleri ostukorvi, mida on saadaval 3 toodet. Ostukorvis aga öeldakse, et toode on läbi müüdud.
Et siis kuidas. Brauser kinni ja alustan uut sessiooni. Ikka sama kamm. Normaalne. Aga muidu kiired ostjad, kaks minutit peala poe avamist on teatud tooted müüdud.
Mul läheb poodi sisselogimiseks juba natuke aega, peale toote ostukorvi lisamist. |
mis seal igapäev midagi uut või?
päeval sai tooteid vähemalt vaadata küll
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 22:27:54
|
|
|
Sealt ostes tasub enne mujalt hindu ka vaadata. Uurisin eile mälupulki ja sõber viitas mõnele hinnale mujal. Elioni soodushind/tavahind vs tavahind mujal arvutipoes: 12/25 vs 14 või siis 31/63 vs 29€
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.11.2014 22:30:54
|
|
|
Meie kaubandusele nii omane.. http://tarbija24.postimees.ee/2981831/elioni-klient-kahtlustab-hinnaga-manipuleerimist
Täna öösel tehakse telekomis siis talitluspidevuse ja süsteemid võivad kohati ka mitte töötada.
http://tarbija24.postimees.ee/2981711/tana-oosel-torguvad-elioni-ja-emt-e-teenused
Testide käigus toimivad internetiühendused, NutiTV ja kõnesideteenused katkestusteta.
Häiritud on juurdepääs kodujuhtimise, minuTV ja Suhtlus.ee keskondadele, Elioni välisveebile ning EMT ja Elioni iseteenindusele. EMT ja Elioni e-poodides pole hooldustööde ajal võimalik oste teha.
Talitluspidevuse testide eesmärk on tagada klientidele parema töökindlusega teenused. Testid teostatakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida. Elion ja EMT paluvad vabandust võimalike ebamugavuste pärast. |
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 06.11.2014 22:32:37, muudetud 1 kord |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
06.11.2014 22:31:52
|
|
|
No see on ju teada, et nende "soodukate" ajal on reaalselt ainult käputäis tooteid soodsamad. Kui leiad sealt toote, siis jälgi HV hinnaajalugu. Näed ära kas reaalne soodukas või püütakse ilusate numbritega lihtsalt emotsiooniostu tegema.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 22:37:08
|
|
|
MaitK, nii on. Aga väga paljud inimesed ei kasuta HV olemasolu ja isegi mu emal on arusaam tekkinud, et elion on ju nii suur firma ja kliendisõbralik, nemad ometi ei skeemita hindadega
Õnneks ta suuremate tehnikaostudega minu poole pöördunud alati
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.11.2014 22:41:09
|
|
|
No ärge rääkige siin midagi. Müügile paisatud 40H6410SSXXH olid odavaimad HV hinnakirjas.
SuperMario3D world ja veel möni asi.
Ainus viga, neid tooteid oligi kas 1-3 eksemplari üldse saadaval.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.11.2014 23:03:53
|
|
|
jägaja, muidugi on soodsaid asju võrreldes muude kohtadega, aga on palju ka "tüssukaupa".
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.11.2014 23:28:45
|
|
|
olafsand, no sisuliselt on ka see 1. (loe: üks) toode natuke soodsama hinnaga iseloomustatav sõnaga "tüssukaupa".
Jaguks neid siis vähemalt paarikümnele inimeselegi. Me ee räägi siin odavatest 5-10€ hinnaga odavtoodetest, mida oli ka hulgi lehetäiteks, vaid ikka sadades eurodes maksvate toodete puhul peak selliste kampaaniate puhul kehtima reegel.
Maksuamet on seda eksitavaks kauplemisvõtteks nimetanud.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
06.11.2014 23:37:34
|
|
|
Ok, sain asjale pihta, miks mul on koguaeg ees silt, et "Õige pea avaneb lehel lai valik tooteid ja häid pakkumisi.". Nimelt oli Ostuöö aadress ära muudetud võrreldes eelmiste päevadega.
Vana: https://pood.elion.ee/Campaign/Ostuoo
Uus: https://pood.elion.ee/Ostuoo
Googeldades tuli see välja. Elioni ega nende e-poe lehel selle kohta mingit vihjet pole. Kuna eelmine leht oli koguaeg lahti, ei osanud selle peale tullagi, et lampi muudetakse aadress ära ja kuskil seda ei mainita. Sellel lehel ikka kiri, et õige pea avame  
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.11.2014 00:16:53
|
|
|
Ma sain aru, et ostuöö on tänaseks läbi saanud. Kolm ööd ta oligi. 3-6 novembrini. Ehk siis ööl vastu 5-6 novembrit oli viimane ostlemisöö.
Tänase kohta Elion kirjutab, et nende e-poes on üldse ostude tegemine häiritud.
Spoiler 
Dijital kirjutas: |
Ok, sain asjale pihta, miks mul on koguaeg ees silt, et "Õige pea avaneb lehel lai valik tooteid ja häid pakkumisi.". Nimelt oli Ostuöö aadress ära muudetud võrreldes eelmiste päevadega.
Vana: https://pood.elion.ee/Campaign/Ostuoo
Uus: https://pood.elion.ee/Ostuoo
Googeldades tuli see välja. Elioni ega nende e-poe lehel selle kohta mingit vihjet pole. Kuna eelmine leht oli koguaeg lahti, ei osanud selle peale tullagi, et lampi muudetakse aadress ära ja kuskil seda ei mainita. Sellel lehel ikka kiri, et õige pea avame    |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
07.11.2014 23:04:58
|
|
|
Ma olen Ostuöö kampaaniad jälginud, aga ostnud pole suurt midagi, põhjuseks siis see, et väljapakutud kaup pole piisavalt atraktiivne või pole enam lihtsalt vajalik. nende e-poega olen kogenud positiivseid kogemusi. Ajal kui vaja läks, sai sealt üht-teist ostetud (lihtsalt kliendihinnaga, ilma otsese kampaaniahinnata). Mitte ühtegi probleemi pole kogenud, ka järelmaksu peale võetud kauba, kõik olen õigeaegselt kätte saanud jne,üllatav, aga ka mitte ühtegi garantiijuhtumit pole mul ühegi kaubaga olnud.. Viimasel ajal ei paku IT-kaup enam huvi, kuna pole lihtsalt vaja enam, telefon on, 2 telekat on, läpakas on,väline kõvaketas on multimeediakõlarid on, mis sa veel hing tahad? Niisama välja ei vaheta midagi. Juurde ka ei osta, kuna IT toodangu tarbijaid peres peale minu rohkem pole. Samas on arusaadav, et need kampaaniad ongi mõeldud rohkem rahva e-poodi meelitamiseks. On mingi väike, x nimekiri kaubast, mis on soodsalt müügil, reeglina kaup, mis on kaua seisnud või on 2-3 tõmbenumbrit noortele IT "hulludele" . Mida edasi poes ringi vaatad, seda enam saab selgeks, et suurema allahindlusega on mingi IT pudipadi,telefonikaaned, mälupulk jne,naiivne oleks loota, et saad läpaka -80%, praktiliselt käibemaksu eest.... Kampaaniad on kasulikud pigem teismeliste vanematele, kes saavad oma lastele soodsalt IT kingituse teha nt sünnipäevaks. Iseasi, kui mul endal tekiks vajadus nt uue välise ketta järele vmt...
NB ei tee reklaami, ei tööta telekomis, puhtalt isiklik arvamus.
OT aga ka kaubanduskeskused meelitavad sedasi teatud kaupade allahindlusega inimese poodi. On olnud palju juhuseid, kus n.ö jooksen poodi, midagi konkreetset ostma ja kohapeal selgub, et pole või on mingi teise hinna eest...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|