mängisin mingi HVlase vastu eile oma viimase õhtuse mäng.
FC Pontsikud
Võitsin vist 5-1 vmt, kaks penaltit sain ka, esimene oli ülekohtune ja teisega lihtsalt ei joppanud vastasel, nii et sorri
Muidu kena tiim oli, Özil, Benzekas ja kutid, aga mul kuidagi kõik õnnestus ja vastasel väga mitte. Imelik jah - meeskonna rating oli tal 83 minu 81 vastu, ehk ongi kuradi EAtrikk, et võrdustada = sitemaks tugevamaid meeskondi teha, ei tea. Samas üritasin ka head muljet endast jätta = ikkagi teise eestlase vastu = pingutasin, mitte ei lebonud.
Endalegi tundub vahel nii, olen ikkagi üsna üle keskmise mängija ja kaitses päris hea. Aga tulevad 79 OVR ratinguga vennad vastu ja mul kaitses mehed jätavad liini täiesti tühjaks (ei tööta tagasi v lollilt võtavd suluseisu ära) ja iga puude on nagu keegi oleks betooni meestele jalgade külge valanud.
P.S. eile mängisin mingi õli satsi vastu kus ründes oli Emenike... okei, sain oma vitsad 4-3.
Peale selle, et kutt kiire on on tal ka 90STR, sp veidi alt läksingi, mõtlesin et mõnitan ja outmuscle'in selle kiire u ära, aga võta näpust
Täna kahjuks vist ei mängi, aga proovin homme ära: panen bronze'id pingile ja vaatan mis saab.
Kusjuures minu bundesi nonrare madala OVRiga mängib ka üllatavalt hästi.
Minu meeskonna tänane stiilinäide, kus kõigepealt kaob hetkega kaitsja kehast viimanegi jõud ja seejärel väravavaht... ma ei teagi, mis ta seal teha üritas... palli ta igatahes kartis
FC Pontsikud
Võitsin vist 5-1 vmt, kaks penaltit sain ka, esimene oli ülekohtune ja teisega lihtsalt ei joppanud vastasel, nii et sorri
Muidu kena tiim oli, Özil, Benzekas ja kutid, aga mul kuidagi kõik õnnestus ja vastasel väga mitte. Imelik jah - meeskonna rating oli tal 83 minu 81 vastu, ehk ongi kuradi EAtrikk, et võrdustada = sitemaks tugevamaid meeskondi teha, ei tea. Samas üritasin ka head muljet endast jätta = ikkagi teise eestlase vastu = pingutasin, mitte ei lebonud.
Endalegi tundub vahel nii, olen ikkagi üsna üle keskmise mängija ja kaitses päris hea. Aga tulevad 79 OVR ratinguga vennad vastu ja mul kaitses mehed jätavad liini täiesti tühjaks (ei tööta tagasi v lollilt võtavd suluseisu ära) ja iga puude on nagu keegi oleks betooni meestele jalgade külge valanud.
P.S. eile mängisin mingi õli satsi vastu kus ründes oli Emenike... okei, sain oma vitsad 4-3.
Peale selle, et kutt kiire on on tal ka 90STR, sp veidi alt läksingi, mõtlesin et mõnitan ja outmuscle'in selle kiire u ära, aga võta näpust
Täna kahjuks vist ei mängi, aga proovin homme ära: panen bronze'id pingile ja vaatan mis saab.
mis su kasutaja on originis, võiks ka proovida omavahel mängu teha ...minu kasutaja on Siimjp
FC Pontsikud
mis su kasutaja on originis, võiks ka proovida omavahel mängu teha ...minu kasutaja on Siimjp
Krt ei viitsi nullist uuesti alustada FUTi, huvitav kui uus klubi random nimega teha ning üks korralik coini ost teha ja siis vahetada klubi nimi ära(kataloogis vist oli ühekordne võimalus FUTi klubi nime vahetuseks)... Kas jääks äkki tabamata
Krt ei viitsi nullist uuesti alustada FUTi, huvitav kui uus klubi random nimega teha ning üks korralik coini ost teha ja siis vahetada klubi nimi ära(kataloogis vist oli ühekordne võimalus FUTi klubi nime vahetuseks)... Kas jääks äkki tabamata
proovi, ega kaotada pole rohkem, kui coine ostad
teine asi, et ostad teise fifa
mille kontoga coine ostad, siis põhikontoga ostad omale odavaid pronkspakke ja müü pronksmängijaid mikrotehingute eest
ala mingi suvaline lev50 jope müüd 2k
sesmõttes, et ea tax on 5% - pole vahet, kas 10000 mikrotehingu pealt või 1 makro pealt
proovi, ega kaotada pole rohkem, kui coine ostad
teine asi, et ostad teise fifa
mille kontoga coine ostad, siis põhikontoga ostad omale odavaid pronkspakke ja müü pronksmängijaid mikrotehingute eest
ala mingi suvaline lev50 jope müüd 2k
sesmõttes, et ea tax on 5% - pole vahet, kas 10000 mikrotehingu pealt või 1 makro pealt
Kaotada on rohkem tegelikult, e-mailis oli kirjas et järgmine kord tuleb terve accounti ban .
Ja teist fifat küll ei raatsi osta, sama raha paneks coinide alla(saaks korraliku pakiralli teha, kui joppab siis joppab, kui mitte siis teenib ikkagi piisavalt, et korralik tiim kokku ajada)
Positiivse küljepealt kui bani saab siis saan PESi osta kus ei ole rahalisi ahvatlusi mu teada, gameplay osas pidi suht võrdne olema.
Muidu siin ajaviiteks alustasin tavalise fifa seasonsiga, hetkel siis 18 võitu ja 1 viik, FUTi tiheda pelamisega sai korralik alus alla pandud, eriti kaitseosas
Ostsin hiljuti 2014 FIFA World Cup Brazil ja seal mulle meeldib beginneri peal 10 - 0 vastasele taguda. Hea on end võitmatuna tunda. Asi tegelt sellest, et ma pole kunagi osanud ega vist hakka ka oskama seda õigesti mängima. Vahest taguda on mõnus sõpradega, aga nii tulihingeliselt vist ei hakka kunagi mängima nagu te siin.
Sajebis, sain vastuse EA poolt, et olen korduvalt reegleid rikkunud ja sellepärast resetiti mu club. Nagu what the fuck, ma pole warningutki saanud kui sain reseti. Veel öeldi, et viisakalt kanti fifa punktid tagasi, isegi neid ei ole... ootan uuesti suppordi chati järjekorras...
wtf, suht haige. krt, good thing, et otsustasin seda FIFA-t mitte mängida peale FIFA 14. Üldse see hoiatuste ja bannimise värk on haige, enda mängijatele ju keeravad täiega, mängijate baas väheneb sellega. Arvata on, et kui tegu pay2win asjaga ja pakkidele mingid täiesti ebamõistlikud hinnad panna nagu nemad seda teevad, siis mängijad hakkavad otsima kõikvõimalikke viise, kuidas sellest kõrvale hiilida ja saabki alguse coinidega äritsemine. Siin võiks ju paralleeli tuua hirmkõrge alkoholiaktsiisi ning sellest põhjustatud salaäri vohamisega (mis muide pole kumbki head). ikka suht *piix* käitumine oma mängijatega. Paar head tsitaati ka:
tsitaat:
Remember kids, only EA is allowed to rip people off and be greedy, no one else.
tsitaat:
So, no one apart from EA is allowed to make money from the coins? They wonder why no one likes EA!
Pole juhuslik, et EA "the consumerist" poolt kaks aastat järjest USA halvimaks firmaks valiti, aga sel aastal siiski mitte. Tahavad uuesti võita seda tiitlit?
Arvan, et EA-d ei koti need vähesed mängijad kelle klubisid nad resetivad. Sarnane analoog on ju olemas Microsofti näol, kes bännis konsoole. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Alustasin hiljuti fifa 15 fut mängimist, alguses tundus tubli edasiminek 14 pealt, söödumängul rohkem rõhku pandud ja löögid realistlikumad. Võidud tulid kenasti. Nüüd olen jõudnud kuuendasse ja mäng on hoopis teine, enamik vastaseid mängib ainult contrade ja pacega - niikui pall saadakse on kohe kiirelt pikad söödud ette. Ja kui ma nendele vahele ei saa ongi juba suht kusine, sest kaitses tundub praktiliselt võimatu neid jooksu pealt peatada. Olen proovinud niipidi ja naapidi, no ikka jooksevad läbi. Eriti haige on see et niikui pall lahti mängitakse pannakse ajama värava poole, no mida kuradit, kus see loogika on? Niiet kuigi mul on palli valdamine enamasti ~60% ning söödutäpsus üle 80% suudab vastane tihtipeale siiski rohkem olukordi luua lihtsalt joostes nagu mingi krdi kits.
Alustasin hiljuti fifa 15 fut mängimist, alguses tundus tubli edasiminek 14 pealt, söödumängul rohkem rõhku pandud ja löögid realistlikumad. Võidud tulid kenasti. Nüüd olen jõudnud kuuendasse ja mäng on hoopis teine, enamik vastaseid mängib ainult contrade ja pacega - niikui pall saadakse on kohe kiirelt pikad söödud ette. Ja kui ma nendele vahele ei saa ongi juba suht kusine, sest kaitses tundub praktiliselt võimatu neid jooksu pealt peatada. Olen proovinud niipidi ja naapidi, no ikka jooksevad läbi. Eriti haige on see et niikui pall lahti mängitakse pannakse ajama värava poole, no mida kuradit, kus see loogika on? Niiet kuigi mul on palli valdamine enamasti ~60% ning söödutäpsus üle 80% suudab vastane tihtipeale siiski rohkem olukordi luua lihtsalt joostes nagu mingi krdi kits.
Ettepanekuid, nõuandeid?
Mängi formatsiooniga, kus on 1-2 CDMi. Kui palli kaotad siis kohe ühe CDMiga hakka CB'de taga läbisööte ennetama... see siis minu taktika, kindlasti saab ka muud moodi hakkama.
Latency roheline on veits liiga leebe jah, lisaks slow pc vastu ei näita ta midagi... mul eile oli tavalises seasonsis selline vastane, et mäng liikus sisuliselt 5fps, ilgelt kaua kestis mäng, samas hea lihtne oli driblada ja sihtida, aega jagus jne (tüüpiline slow pc lääger, input läägi pole aga mäng üliaeglane, v.a kordused ja vähem nõudlikud momendid). Konsoolide peal muidugi seda ei ole.
Mingi 2 nädalat sai ilusti FUT online matchidesse, aga eilsest saati jälle sama jama nagu alguses, ürita 20x ,et mängu saada. kellelgi veel ? Mängisin div 5 ära üsna soliidse mänguga ja div 5 kohe nii lutti (võitsin ainult 2 game) ja tagasi div 6. Kuidagi eriti uroodseks muutusid vastased, kõik andsid palli ainult ette ja üritasid läbi tormata (Piqued ja sellised vandid tuli kohe välja ära võtta, neid raputas ründaja 2-3 sammuga maha). Mängus kuidagi absoluutselt tasakaalu ei ole, kui kiiruse peale ja seda palli sinna ette iga võimalus ei vägista, siis head nahka ei tule. Kuna kõik nagunii lahtimängust üritavad mehega läbi joosta ja skoorida, siis ise sama taktikat kasutama hakanud. Nõme, aga mis teha. Oma 15-20x küll nii skoorinud.
Palju siin mängus posti/latti nagu lööb ? Ma mingi ~20x vähemalt 2-3x jutti löönud post või latti. Just oli mängu viimane rünnak ja lõin latti, põrkas tagasi teisele mehele, lõin peale ja kuidagi puutus vv ära ja pall lendas uuesti latti ja vastase kätte. Oleks see haruldane juhus, aga sarnaseid situatsiooni ikka väga palju olnud. Ei mäleta nagu eelmistest FIFA'dest, et nii palju latte ja poste oleks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.