|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
v1per
HV kasutaja

|
18.10.2014 12:31:44
|
|
|
Fox Life kanalilt salvestab Jamey Oliveril kõik kordused ning History pealt ka Pandikunne, teisi ma ei tea, kuna igalt kanalilt pole põhjust salvestada.
Eks ma uurin seda digiboksi asja, eriti vaimustuses pole sellest variandis, aga samas hakkab see Samsungi jama juba üle viskama ja näib, et ega enam vist muud üle ei jää.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
18.10.2014 12:37:03
|
|
|
| v1per kirjutas: |
Fox Life kanalilt salvestab Jamey Oliveril kõik kordused ning History pealt ka Pandikunne, teisi ma ei tea, kuna igalt kanalilt pole põhjust salvestada.
Eks ma uurin seda digiboksi asja, eriti vaimustuses pole sellest variandis, aga samas hakkab see Samsungi jama juba üle viskama ja näib, et ega enam vist muud üle ei jää. |
Hea teada, Jamiet ja Pandikunne vaatan ise ka. Huvitav, kas Jamie Koduste Toitude peal peabki olema tikutopsi suurune pilt? Teiste Jamie saadete all korras.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.10.2014 12:53:15
|
|
|
| tlwww kirjutas: |
| DigeBeni kirjutas: |
| Pailaps kirjutas: |
Tehase seadete taastamine tähendab, et eemaldad meelespead, kasutaja seaded vms. , mis peituvad Elioni serveris. Seega kustutab meelespeade valik mõlemas boksis ära meelespead näiteks. |
... see võiks kuskil kirjas olla, ükski inimene ei oska loomulikust intelligentsist selle peale tulla, et tehase seadete taastamine hõlmab ka muid teenusega seotud seadeid, mis ei lähtu boxist ... |
Mul selline juhus. Ostsin kolmanda vaatajakoha jaoks kasutatud amino. Minul ei ei olnud kunagi mingit sidumist olemasolevate boksidega. Tegin sellele uuele tehaseseadete taastamise kuna oli eelmise omaniku e-posti kontoga seotud. Kõikides teistes boksides kõik salvestatud saated ja salvestused ning meelespead kadusid. |
+1
Sama siin, tõin uue Arrise koju, korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees.
Tagajärjeks on siis see, et kõik mu 3 boksi on nüüd salvestuste "mäluta".
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
18.10.2014 12:59:09
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| tlwww kirjutas: |
| DigeBeni kirjutas: |
Tehase seadete taastamine tähendab, et eemaldad meelespead, kasutaja seaded vms. , mis peituvad Elioni serveris. Seega kustutab meelespeade valik mõlemas boksis ära meelespead näiteks. |
... see võiks kuskil kirjas olla, ükski inimene ei oska loomulikust intelligentsist selle peale tulla, et tehase seadete taastamine hõlmab ka muid teenusega seotud seadeid, mis ei lähtu boxist ... |
Mul selline juhus. Ostsin kolmanda vaatajakoha jaoks kasutatud amino. Minul ei ei olnud kunagi mingit sidumist olemasolevate boksidega. Tegin sellele uuele tehaseseadete taastamise kuna oli eelmise omaniku e-posti kontoga seotud. Kõikides teistes boksides kõik salvestatud saated ja salvestused ning meelespead kadusid. |
+1
Sama siin, tõin uue Arrise koju, korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees.
Tagajärjeks on siis see, et kõik mu 3 boksi on nüüd salvestuste "mäluta".  |
Miks arrise võrku lülitmisel teisel boksil tehase seadete taastamise tegid? See on täiesti ebavajalik
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
18.10.2014 13:23:12
|
|
|
Teatud salvestatud kanalitel salvestab kordusi. Millisel kanalil ja millisel salvestusel? Kuna kava tõmmatakse eraldiseisvast allikast, saab viimast viga üsnagi lihtsalt parandada. Kava ebatäpsuste kohta on teateid tulnud.
Esimesed kaks asja aon fw-s kinni. Salvestusteenus ja KordusTV teenusena töötab. Ehk kaalud tõrgete perioodiks Arrise digiboksi renti? Renditasu on läbiräägitav. |
Fox kanalilt Walking dead hakkas mingi hetk lampi korduseid salvestama. Alguses ei salvestanud, jama hakkas umbes kolmandast hooajast
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
18.10.2014 13:29:08
|
|
|
| pulse kirjutas: |
Teatud salvestatud kanalitel salvestab kordusi. Millisel kanalil ja millisel salvestusel? Kuna kava tõmmatakse eraldiseisvast allikast, saab viimast viga üsnagi lihtsalt parandada. Kava ebatäpsuste kohta on teateid tulnud.
Esimesed kaks asja aon fw-s kinni. Salvestusteenus ja KordusTV teenusena töötab. Ehk kaalud tõrgete perioodiks Arrise digiboksi renti? Renditasu on läbiräägitav. |
Fox kanalilt Walking dead hakkas mingi hetk lampi korduseid salvestama. Alguses ei salvestanud, jama hakkas umbes kolmandast hooajast |
Vaata kas oled pannud mõne korduse salvestama.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.10.2014 13:30:14
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| Miks arrise võrku lülitmisel teisel boksil tehase seadete taastamise tegid? See on täiesti ebavajalik |
| korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees. |
Otsin selle eelmise Motorola kasutatuna ja kavatsen selle nüüd ära müüa.
Loomulikult oleks võinud selle füüsilise ja "loogilise" puhastamise uue omaniku mureks jätta aga ma olen harjunud, et minu käest lahkuvad asjad on viisakad nii väljast kui seest.
Pange sinna seadete taastamise juurde hoiatus, et see mõjutab ka kasutaja teisi digibokse.
Loodetavasti tulevikus pole nii, et kui digiboksile "lobotoomia" teen, siis teie uue toote minuTV meelespead ja salvestused ka haihtuvad?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
18.10.2014 14:29:24
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| Miks arrise võrku lülitmisel teisel boksil tehase seadete taastamise tegid? See on täiesti ebavajalik |
| korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees. |
Otsin selle eelmise Motorola kasutatuna ja kavatsen selle nüüd ära müüa.
Loomulikult oleks võinud selle füüsilise ja "loogilise" puhastamise uue omaniku mureks jätta aga ma olen harjunud, et minu käest lahkuvad asjad on viisakad nii väljast kui seest.
Pange sinna seadete taastamise juurde hoiatus, et see mõjutab ka kasutaja teisi digibokse.
Loodetavasti tulevikus pole nii, et kui digiboksile "lobotoomia" teen, siis teie uue toote minuTV meelespead ja salvestused ka haihtuvad? |
Teisele inimesele digiboksi andes ei kandu Sinu personaalsed seadistused kuskile. Need on ühenduse põhised, mitte digiboksi põhised.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.10.2014 14:49:36
|
|
|
No Lemmiklistid on siiski ühendus+digiboks põhised.
Igatahes kui selle vana Motorola ostsin, oli seal mingi joga (s)ees, pidin ka seadete taastamise tegema.
Üks segane koht see on kui mitmel siinkirjutajatest on sellega mitmetimõistmist olnud.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tlwww
HV kasutaja
|
18.10.2014 15:25:22
|
|
|
oli seal mingi joga (s)ees, pidin ka seadete taastamise tegema.
|
Sama siin. Mul oli soetatud box eelmise kasutajaga seotud minutv.
Minu kartus ja seadete taastamise vajalikkus oli algselt selles, et äkki selle eelmise boksiomaniku seotud kontoga mu salvestused ja meeldetuletused võivad muutuda/hävida.
Häving tekkis hoopis sidumise kaotamisega, ehk tehaseseadete taastamisega.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
1 :: |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.10.2014 16:10:08
|
|
|
Digiboks on seotud kellegi kontoga ja müües oma digiboksi on mõistlik teha karbikesele algseadistuse taastamine.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
18.10.2014 17:16:07
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| Digiboks on seotud kellegi kontoga ja müües oma digiboksi on mõistlik teha karbikesele algseadistuse taastamine. |
Rumal küsimus, aga kas seda digiboksi algseadete taastamist peab siis võrgus tegema?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.10.2014 17:40:22
|
|
|
harakas, ilma võrguta ei võta see piltigi ette, seega jah, algseadistusi saab taastada ainult töötaval boksil.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
18.10.2014 18:52:02
|
|
|
| harakas, ilma võrguta ei võta see piltigi ette, seega jah, algseadistusi saab taastada ainult töötaval boksil. |
Tuletagu meelde mis see factory reseti kombinatsioon oligi. On vaja üks seade nõndamoodi üle käia...
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
18.10.2014 18:58:51
|
|
|
| PCman kirjutas: |
| harakas, ilma võrguta ei võta see piltigi ette, seega jah, algseadistusi saab taastada ainult töötaval boksil. |
Tuletagu meelde mis see factory reseti kombinatsioon oligi. On vaja üks seade nõndamoodi üle käia...  |
Motoroladel bootimise alguses hoia S2 puldil menu nuppu all kuni tuleb boksi süsteemi menüü ette. Vali system ja sealt kaks valikut. Mõlemale võib delete teha. Üks neist on factory reset.
Arrisel vajuta boksi all nurgas oleval diagonaalsel nupust boks välja. Oota mõni sekund ja siis vajuta ja hoia seda nuppu all kuni bootimisel tuleb ette bootpilt. Seal algab softi allalaadimine. Reset sellega tehtud.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.10.2014 19:22:55
|
|
|
Lisaks armjan, kirjeldatule kuidas kustutada boksi sisu, kustuta minutv veebis oma digiboksi seerianumber, kui soovid seda edasi müüa. Nendest tegevustest piisab.
Täis reset menüüs teeb kogu kliendi teenusele! reseti, kustutades kõik mis seotud meeldetuletustega, salvestustega ning boksi seadetega.
Elionis maksab vaid 1 vaatajakoht, kõik teised on tasuta, seega reseti võid teha oma teenusele ükskõik millisest digiboksist. Peab mõtlema, kas saaks seda kuidagi hoiatusena kuvada.
viimati muutis indrpo 18.10.2014 19:25:06, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.10.2014 19:24:06
|
|
|
ja mida toob endaga kaasa boksi tarkvara kustutamine sealtsamast menüüst?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.10.2014 19:26:02
|
|
|
| ja mida toob endaga kaasa boksi tarkvara kustutamine sealtsamast menüüst? |
see toob kaasa selle, et uus klient kes boksi ühendab, laeb oma teenuse järelt uue tarkvara peale koos algseadetega ning kuvatakse talle tellitud teenused.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.10.2014 19:30:11
|
|
|
indrekp, no siis kirjutagegi järgmise uuendusega menüü nimetuseks, et tegemist on kliendiprofiilile algseadistuse tegemisega, mitte tehaseseadete taastamisega. Viimane viitab IMHO suht üheselt mingi füüsilise seade seadete taastamisele.
Ühesõnaga asi selge ja teema minu jaoks ammendunud, samas võiks Elion väikse arenduse ses osas siiski teha.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.10.2014 19:31:26
|
|
|
Selge, et siis boksi loojakarja saata sellega ei õnnestu. Tänud.
Samas, läbi kasutajaliidese saab ju Menu->Seaded->Tehase seadete taastamine, saab saavutada samuti kogu kontodega sidumise, meelspeade ja muude eelnevate seadistuste kustutamise boksist.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tlwww
HV kasutaja
|
18.10.2014 21:08:41
|
|
|
Selge, et siis boksi loojakarja saata sellega ei õnnestu. Tänud.
Samas, läbi kasutajaliidese saab ju Menu->Seaded->Tehase seadete taastamine, saab saavutada samuti kogu kontodega sidumise, meelspeade ja muude eelnevate seadistuste kustutamise boksist. |
Mitte siis boksist vaid ühenduselt ehk kõikidest olemasolevatest boksidest kaovad salvestused jne.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
18.10.2014 23:01:17
|
|
|
Tegin minagi täna boksi vahetuse, sest eelmise põlvkonna Motorola oli renditud, samas oli suur tahtmine seda uut boksi proovida. Samuti olin huvitatud numbritega puldist, mille eest oleksin muidu pidanud ära andma 13€. Samuti on ka kuutasu pisut soodsam ( eelmisel boksil 2.50€, nüüd alla 2€).
Ei teinud mina vanale boksile mingit reseti. Tahaks loota, et Elion teeb selle ise ära.
Aga huvitav, mis nende tagastatud boksidega üldsegi tehakse? Lähevad uuele ringile või maha kandmisele?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.10.2014 23:09:37
|
|
|
Starman igatahes millalgi vahetas mu boksi kasutatu vastu välja kui eelmine ära lagunes.
Seega ma kujutan ette et rendiperioodil rikki läinud bokside asenduseks võidakse anda neid ka Elionis nt.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2014 00:02:16
|
|
|
osad lähevad jah kindlasti garantii katteks ja tasuta uuele systeemile mineku puhul ( üks ruuter vähemalt mu emale nii anti, miks mitte seda ka boksiga teha).
eesmõrk on ju aminod võrgust eemaldada, ma jagaks neid kasutatud motorola bokse kasvõi tasuta aminode vastu...samas rootsi härrad ju otsustavad
ma rohkem kysiks, kuhu need uued puldid numbriteta lähevad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
19.10.2014 01:56:03
|
|
|
Huvitav, et vana Nuti TV listi 39. positsioonile on ilmunud FuelTV HD, mida paistab, et saab noppekanalina tellida (0.50).
Huvitav seepärast, et kas see poliitika on ka muutunud, et vanasse Nuti TV-sse enam kanaleid ei lisata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
19.10.2014 10:49:08
|
|
|
Arrise digiboksil on Tehnilised seaded --> Heli seaded menüüs "SPDIF (digitaalne)" valik. Sellel digiboksil aga pole seda väljundit.
| tsitaat: |
| Sinu digiboksi S/PDIF heliväljund on võimeline edastama ka mitmekanalist kokkupakitud heliformaati [...] |
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
19.10.2014 11:31:38
|
|
|
| Vahur kirjutas: |
Arrise digiboksil on Tehnilised seaded --> Heli seaded menüüs "SPDIF (digitaalne)" valik. Sellel digiboksil aga pole seda väljundit.
| Sinu digiboksi S/PDIF heliväljund on võimeline edastama ka mitmekanalist kokkupakitud heliformaati [...] |
|
See valik on Motorola VIP1x03 boksi jaoks, millel on see väljund olemas. Elioni tarkvara on nendes boksides sama.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
19.10.2014 11:37:01
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
|
See valik on Motorola VIP1x03 boksi jaoks, millel on see väljund olemas. Elioni tarkvara on nendes boksides sama. |
VIP1003 ja VIP1903 jaoks.
Järgmise versiooniga tuleb Arrise jaoks välistus ja seda valikut enam ei näe
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.10.2014 11:56:34
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Huvitav, et vana Nuti TV listi 39. positsioonile on ilmunud FuelTV HD, mida paistab, et saab noppekanalina tellida (0.50).
Huvitav seepärast, et kas see poliitika on ka muutunud, et vanasse Nuti TV-sse enam kanaleid ei lisata. |
Mis sa selle "poliitika" all mõtled. Kui tuli uus nuti oli mõnda aega küll vanasse nutisse teenuste tellimine piiratud kuid nüüd ei ole vanal nutil mingeid piiranguid. Uued kanalid lisatakse kuid mingid menüü edasiarendust ei tehta kui sa seda mõtled.
|
Võib olla üsnagi põhjendatud valikuvõimalus ka Arrise boksil KUI just HDMI alati heli digitaalsel kujul edastab ja samal ajal ka pulkpistikust scart kaudu analoog tuleb, siis pole valikul mõtet.
Moto ja Arrise HDMI kaudu tuleb praegu puhas PCM striim, Samsungi äpp näitab filmiriiuli filmide puhul ressiiveril Dolby Digital. Valik boksi menüüs ei muuda midagi.
http://www.whathifi.com/forum/home-cinema/dolby-digital-or-pcm-audio
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.10.2014 12:37:35
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
|
Võib olla üsnagi põhjendatud valikuvõimalus ka Arrise boksil KUI just HDMI alati heli digitaalsel kujul edastab ja samal ajal ka pulkpistikust scart kaudu analoog tuleb, siis pole valikul mõtet.
Moto ja Arrise HDMI kaudu tuleb praegu puhas PCM striim, Samsungi äpp näitab filmiriiuli filmide puhul ressiiveril Dolby Digital. Valik boksi menüüs ei muuda midagi.
http://www.whathifi.com/forum/home-cinema/dolby-digital-or-pcm-audio |
Sedasamust, et S/PDIF viitab üheselt ja arusaadavalt ainult ühele tehnoloogiale heli edastamiseks.
Võrrelda S/PDIF ja HDMI kaudu justnagu sama signaali edastavate liidestena ei aita inimest, kes ostab selle seadme tehnilise kirjelduse järgi, ja kodus selgub, et tema ressiiveril puudub HDMI nagu puudub Arrisel S/PDIF.
Kuidas sa siis ühendad HDMI liidese S/PDIF liidesega. Ilmselgelt on indrekp populisti rollis ämbriküürijana ja/või oli tal raju öö
Ja kuidas PCM striim suudab DD heli üldse edastada? Need on erinevad asjad siiski.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
19.10.2014 13:02:55
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| seeru kirjutas: |
Huvitav seepärast, et kas see poliitika on ka muutunud, et vanasse Nuti TV-sse enam kanaleid ei lisata. |
Mis sa selle "poliitika" all mõtled. Kui tuli uus nuti oli mõnda aega küll vanasse nutisse teenuste tellimine piiratud kuid nüüd ei ole vanal nutil mingeid piiranguid. Uued kanalid lisatakse kuid mingid menüü edasiarendust ei tehta kui sa seda mõtled. |
Minu arust on uude Nuti TV sse vahepeal (peale vana piirangute lõppu) lisandunud mitmeid kanaleid, mida vanas ei ole. Ainult nüüd viimane lisandus on siis vanasse ka jõudnud.
(RFM TV on ka lisandunud 101.positsioonile muusikapaketti, kui nüüd vaatasin).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
19.10.2014 13:17:28
|
|
|
| TV1000 Action on vene audioga miks?
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
19.10.2014 13:23:01
|
|
|
| Leitud viga: Kui valida menüüst eKodu>Teemapaketid>Noppekanalid, siis seal ei ole mitte FuelTV HD vaid product_tv-119349_592_title. "Kõik kanalid" listis on õige nimi.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.10.2014 13:48:43
|
|
|
| Janar! kirjutas: |
| TV1000 Action on vene audioga miks? |
Palgasõdurid on venekeelse audioga. Inglisekeelset audiot ei saadeta. Targem oleks küsimus Viasati esindavale grupile saata. Mina igatahes tegin hommikul seda, lootuses , et lisatakse teavitus, et antud filmi sisu on venekeelne.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
19.10.2014 16:58:52
|
|
|
Tõin ka uue boxi ära ja Amino pealt on edasiminek ikka jõhker
Valisin täna selle uueNuti proovipakkumise 31 päevaks ja peale seda nüüd kanalite järjekord nagu muutus. ETV ja kohe nr2 on ETV2. Kas selline järjestus tekkis tänu uuele või olen miskit ise ära soperdanud kuidagi?
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
19.10.2014 17:19:30
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
Valisin täna selle uueNuti proovipakkumise 31 päevaks ja peale seda nüüd kanalite järjekord nagu muutus. ETV ja kohe nr2 on ETV2. Kas selline järjestus tekkis tänu uuele või olen miskit ise ära soperdanud kuidagi? |
Uuel ongi algselt selline järjestus.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.10.2014 17:21:34
|
|
|
Valisin täna selle uueNuti proovipakkumise 31 päevaks ja peale seda nüüd kanalite järjekord nagu muutus. ETV ja kohe nr2 on ETV2. Kas selline järjestus tekkis tänu uuele või olen miskit ise ära soperdanud kuidagi? |
Muutub jah, ära küsi miks, aga millegipärast on Eesti listis etv, kanal2, tv3, etv2. Tellitud ja kõikide list on etv,etv2, kanal2 jne.
Kanalite numbrid on listis lihtsalt järjest, nii nagu kanalidki, ei ole vahelt puuduvaid numbreid ega tellimata kanaleid tellitute vahel, mõnes mõttes mugav kuid arvestama peaks siis kui oled kõik numbrid pähe õppinud ja üks kanal vahelt oma tegevuse lõpetab, siis tuleb peale seda uuesti numbreid õppida.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.10.2014 17:22:09
|
|
|
Kus see ETV2 siis peaks olema?
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
19.10.2014 17:43:05
|
|
|
Super AMOLED, nagu indrekp kirjutas, Eesti listis etv, kanal2, tv3, etv2. Tellitud ja kõikide list on etv,etv2, kanal2 jne.
Ehk siis etv2 võiks ikka 4 olla nagu varem.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.10.2014 18:36:27
|
|
|
olafsand, on ju täiesti loogiline, et peale ETV kanalit järgneb kohe ETV2. Samamoodi on ka vabalevis.
Ja vanas nutis ei ole siis niimoodi või?
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
19.10.2014 18:38:55
|
|
|
| Mismood see loogiline on?
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2014 18:40:16
|
|
|
olafsand, on ju täiesti loogiline, et peale ETV kanalit järgneb kohe ETV2. Samamoodi on ka vabalevis.
Ja vanas nutis ei ole siis niimoodi või? |
ei ole loogiline
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
19.10.2014 18:40:59
|
|
|
Eks see loogika on väga individuaalne. Minu jaoks on ka loogiline, kui peale ETV tuleb ETV2
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.10.2014 18:45:07
|
|
|
Etv nr1 peal, Kanal2 nr 2 pealt, tv3 nr 3 peal etv2 4 peal......hetkel vaid 1 kanal ei sobi ritta
Kui nüüd etv2 nr 2 peale lükata, siis läheb 2kanalit loogilisest järjekorrast välja
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
19.10.2014 18:54:06
|
|
|
Varem Edgari tv ka nr5 polnud ju niiet segadust on rohkem
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.10.2014 19:48:33
|
|
|
Nagu öeldud, loogikat pole, on nii nagu oli ja on Elionis ja on nii nagu on vabalevis
iseenesest vahet pole on see üks või teine aga vähemalt eesti ja tellitud ning kõik kanalid list võiks olla ühtemoodi algusega.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.10.2014 19:48:48
|
|
|
no varem oli seitse kh nr7, nüüd on 70 vist vms vot see on langus
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.10.2014 19:58:37
|
|
|
Seitse on 96 kohal, hiljuti oli 84 kohal.
TV6 võiks kuuendal olla, Kanal 11 ning Kanal 12 vastavatel kohtadel. Lisaks võimalik Kanal 8, kui see peaks üldse ilmavalgust nägema, kaheksandal kanalil jne.
Numbrite tulek on jälle "tõsiseid" probleeme tekitanud.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
19.10.2014 20:26:07
|
|
|
Numbrid on koguaeg olnud, probleeme tekitas numbrite puudumine
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.10.2014 21:11:30
|
|
|
Eiei. Numbrite tulek tekitas probleeme . Kõigepealt sain naiselt peapesu, et miks ma sellise, piiiiks... (trükimuste ei kannata see arvamus) antud uusNuti kohta.
Ühesõnaga ei meeldinud telle see uusNuti kasutajakeskkond kohe üldse mitte ja tahtis teada, kas vana saab tagasi.
Tuld ja tõrva sai just see saatekava osa, et ei ole võimalik näha kiirelt hetkel ja järgnevalt eetris olevaid saateid, vaid peab igat kanalit eraldi muudkui kerima.
Jutt ei ole täisaatekavast, mis üle ekraani, vaid just sellisest kiirülevaatest.
Lisaks avastasin, et uusNuti kanalite numeratsioon on järjestikused numbrid. Ehk siis ei ole kanali asukoht kusagil kanalite listis, nagu vanas nutis, vaid on kanalite loend järjestikuste numbritega. Minu puhul siis numbrini 21.
Kui tahan vahetada numbritega kanalit uus või vanas nutis siis pean teadma selle kanali numbrit kahes erinevas keskkonnas. Miks nii segaselt?
Kodus ma harjuksin sellega ära, mis numbri alla mul on mingid kanalid ja asi ants, Kuid kellelgi külas olles tahad uusNuti puhul kanalit vahetada siis pead teadma ilmselt, millised lisakanalid ja paketid on seal tellitud, et saaksid õige numbriga oma kanali kiirelt valitud.
Põhipaketikanalite numbrid on ilmselt ainsad, mis alati vastavad kõigil samadele tingimustele.
Keeruline see Elioni teleteenuse tarbimine.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |