Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 612, 613, 614 ... 1185, 1186, 1187  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
v1per
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.10.2014 12:31:44 vasta tsitaadiga

Fox Life kanalilt salvestab Jamey Oliveril kõik kordused ning History pealt ka Pandikunne, teisi ma ei tea, kuna igalt kanalilt pole põhjust salvestada.
Eks ma uurin seda digiboksi asja, eriti vaimustuses pole sellest variandis, aga samas hakkab see Samsungi jama juba üle viskama ja näib, et ega enam vist muud üle ei jää.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.10.2014 12:37:03 vasta tsitaadiga

v1per kirjutas:
Fox Life kanalilt salvestab Jamey Oliveril kõik kordused ning History pealt ka Pandikunne, teisi ma ei tea, kuna igalt kanalilt pole põhjust salvestada.
Eks ma uurin seda digiboksi asja, eriti vaimustuses pole sellest variandis, aga samas hakkab see Samsungi jama juba üle viskama ja näib, et ega enam vist muud üle ei jää.

Hea teada, Jamiet ja Pandikunne vaatan ise ka. Huvitav, kas Jamie Koduste Toitude peal peabki olema tikutopsi suurune pilt? Teiste Jamie saadete all korras.

bladerunner
HV Guru

sõnum 18.10.2014 12:53:15 vasta tsitaadiga

tlwww kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Tehase seadete taastamine tähendab, et eemaldad meelespead, kasutaja seaded vms. , mis peituvad Elioni serveris. Seega kustutab meelespeade valik mõlemas boksis ära meelespead näiteks.

... see võiks kuskil kirjas olla, ükski inimene ei oska loomulikust intelligentsist selle peale tulla, et tehase seadete taastamine hõlmab ka muid teenusega seotud seadeid, mis ei lähtu boxist ...

Mul selline juhus. Ostsin kolmanda vaatajakoha jaoks kasutatud amino. Minul ei ei olnud kunagi mingit sidumist olemasolevate boksidega. Tegin sellele uuele tehaseseadete taastamise kuna oli eelmise omaniku e-posti kontoga seotud. Kõikides teistes boksides kõik salvestatud saated ja salvestused ning meelespead kadusid.
+1

Sama siin, tõin uue Arrise koju, korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees.
Tagajärjeks on siis see, et kõik mu 3 boksi on nüüd salvestuste "mäluta". thumbs_down.gif

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 18.10.2014 12:59:09 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
tlwww kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Tehase seadete taastamine tähendab, et eemaldad meelespead, kasutaja seaded vms. , mis peituvad Elioni serveris. Seega kustutab meelespeade valik mõlemas boksis ära meelespead näiteks.

... see võiks kuskil kirjas olla, ükski inimene ei oska loomulikust intelligentsist selle peale tulla, et tehase seadete taastamine hõlmab ka muid teenusega seotud seadeid, mis ei lähtu boxist ...

Mul selline juhus. Ostsin kolmanda vaatajakoha jaoks kasutatud amino. Minul ei ei olnud kunagi mingit sidumist olemasolevate boksidega. Tegin sellele uuele tehaseseadete taastamise kuna oli eelmise omaniku e-posti kontoga seotud. Kõikides teistes boksides kõik salvestatud saated ja salvestused ning meelespead kadusid.
+1

Sama siin, tõin uue Arrise koju, korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees.
Tagajärjeks on siis see, et kõik mu 3 boksi on nüüd salvestuste "mäluta". thumbs_down.gif

Miks arrise võrku lülitmisel teisel boksil tehase seadete taastamise tegid? See on täiesti ebavajalik
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 18.10.2014 13:23:12 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Teatud salvestatud kanalitel salvestab kordusi. Millisel kanalil ja millisel salvestusel? Kuna kava tõmmatakse eraldiseisvast allikast, saab viimast viga üsnagi lihtsalt parandada. Kava ebatäpsuste kohta on teateid tulnud.

Esimesed kaks asja aon fw-s kinni. Salvestusteenus ja KordusTV teenusena töötab. Ehk kaalud tõrgete perioodiks Arrise digiboksi renti? Renditasu on läbiräägitav.

Fox kanalilt Walking dead hakkas mingi hetk lampi korduseid salvestama. Alguses ei salvestanud, jama hakkas umbes kolmandast hooajast
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 18.10.2014 13:29:08 vasta tsitaadiga

pulse kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Teatud salvestatud kanalitel salvestab kordusi. Millisel kanalil ja millisel salvestusel? Kuna kava tõmmatakse eraldiseisvast allikast, saab viimast viga üsnagi lihtsalt parandada. Kava ebatäpsuste kohta on teateid tulnud.

Esimesed kaks asja aon fw-s kinni. Salvestusteenus ja KordusTV teenusena töötab. Ehk kaalud tõrgete perioodiks Arrise digiboksi renti? Renditasu on läbiräägitav.

Fox kanalilt Walking dead hakkas mingi hetk lampi korduseid salvestama. Alguses ei salvestanud, jama hakkas umbes kolmandast hooajast

Vaata kas oled pannud mõne korduse salvestama.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 18.10.2014 13:30:14 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Miks arrise võrku lülitmisel teisel boksil tehase seadete taastamise tegid? See on täiesti ebavajalik

bladerunner kirjutas:
korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees.
Otsin selle eelmise Motorola kasutatuna ja kavatsen selle nüüd ära müüa.
Loomulikult oleks võinud selle füüsilise ja "loogilise" puhastamise uue omaniku mureks jätta aga ma olen harjunud, et minu käest lahkuvad asjad on viisakad nii väljast kui seest.

Pange sinna seadete taastamise juurde hoiatus, et see mõjutab ka kasutaja teisi digibokse.
Loodetavasti tulevikus pole nii, et kui digiboksile "lobotoomia" teen, siis teie uue toote minuTV meelespead ja salvestused ka haihtuvad?

Pailaps
HV Guru

sõnum 18.10.2014 14:29:24 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
armjan kirjutas:

bladerunner kirjutas:
korraliku inimesena tegin olemasolevale Motorolale tehaseseadete taastamise et tolle uuel omanikul oleks kena puhas pilt ees.
Otsin selle eelmise Motorola kasutatuna ja kavatsen selle nüüd ära müüa.
Loomulikult oleks võinud selle füüsilise ja "loogilise" puhastamise uue omaniku mureks jätta aga ma olen harjunud, et minu käest lahkuvad asjad on viisakad nii väljast kui seest.

Pange sinna seadete taastamise juurde hoiatus, et see mõjutab ka kasutaja teisi digibokse.
Loodetavasti tulevikus pole nii, et kui digiboksile "lobotoomia" teen, siis teie uue toote minuTV meelespead ja salvestused ka haihtuvad?

Teisele inimesele digiboksi andes ei kandu Sinu personaalsed seadistused kuskile. Need on ühenduse põhised, mitte digiboksi põhised.

bladerunner
HV Guru

sõnum 18.10.2014 14:49:36 vasta tsitaadiga

No Lemmiklistid on siiski ühendus+digiboks põhised.
Igatahes kui selle vana Motorola ostsin, oli seal mingi joga (s)ees, pidin ka seadete taastamise tegema.
Üks segane koht see on kui mitmel siinkirjutajatest on sellega mitmetimõistmist olnud. icon_rolleyes.gif

tlwww
HV kasutaja

sõnum 18.10.2014 15:25:22 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
oli seal mingi joga (s)ees, pidin ka seadete taastamise tegema.

Sama siin. Mul oli soetatud box eelmise kasutajaga seotud minutv.
Minu kartus ja seadete taastamise vajalikkus oli algselt selles, et äkki selle eelmise boksiomaniku seotud kontoga mu salvestused ja meeldetuletused võivad muutuda/hävida.
Häving tekkis hoopis sidumise kaotamisega, ehk tehaseseadete taastamisega.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.10.2014 16:10:08 vasta tsitaadiga

Digiboks on seotud kellegi kontoga ja müües oma digiboksi on mõistlik teha karbikesele algseadistuse taastamine.
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 18.10.2014 17:16:07 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Digiboks on seotud kellegi kontoga ja müües oma digiboksi on mõistlik teha karbikesele algseadistuse taastamine.

Rumal küsimus, aga kas seda digiboksi algseadete taastamist peab siis võrgus tegema?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 18.10.2014 17:40:22 vasta tsitaadiga

harakas, ilma võrguta ei võta see piltigi ette, seega jah, algseadistusi saab taastada ainult töötaval boksil.
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 18.10.2014 18:52:02 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
harakas, ilma võrguta ei võta see piltigi ette, seega jah, algseadistusi saab taastada ainult töötaval boksil.

Tuletagu meelde mis see factory reseti kombinatsioon oligi. On vaja üks seade nõndamoodi üle käia... icon_redface.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 18.10.2014 18:58:51 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Tuletagu meelde mis see factory reseti kombinatsioon oligi. On vaja üks seade nõndamoodi üle käia... icon_redface.gif

Motoroladel bootimise alguses hoia S2 puldil menu nuppu all kuni tuleb boksi süsteemi menüü ette. Vali system ja sealt kaks valikut. Mõlemale võib delete teha. Üks neist on factory reset.

Arrisel vajuta boksi all nurgas oleval diagonaalsel nupust boks välja. Oota mõni sekund ja siis vajuta ja hoia seda nuppu all kuni bootimisel tuleb ette bootpilt. Seal algab softi allalaadimine. Reset sellega tehtud.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 18.10.2014 19:22:55 vasta tsitaadiga

Lisaks armjan, kirjeldatule kuidas kustutada boksi sisu, kustuta minutv veebis oma digiboksi seerianumber, kui soovid seda edasi müüa. Nendest tegevustest piisab.
Täis reset menüüs teeb kogu kliendi teenusele! reseti, kustutades kõik mis seotud meeldetuletustega, salvestustega ning boksi seadetega.
Elionis maksab vaid 1 vaatajakoht, kõik teised on tasuta, seega reseti võid teha oma teenusele ükskõik millisest digiboksist. Peab mõtlema, kas saaks seda kuidagi hoiatusena kuvada.

viimati muutis indrpo 18.10.2014 19:25:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.10.2014 19:24:06 vasta tsitaadiga

ja mida toob endaga kaasa boksi tarkvara kustutamine sealtsamast menüüst?
indrpo
HV Guru

sõnum 18.10.2014 19:26:02 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
ja mida toob endaga kaasa boksi tarkvara kustutamine sealtsamast menüüst?

see toob kaasa selle, et uus klient kes boksi ühendab, laeb oma teenuse järelt uue tarkvara peale koos algseadetega ning kuvatakse talle tellitud teenused.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 18.10.2014 19:30:11 vasta tsitaadiga

indrekp, no siis kirjutagegi järgmise uuendusega menüü nimetuseks, et tegemist on kliendiprofiilile algseadistuse tegemisega, mitte tehaseseadete taastamisega. Viimane viitab IMHO suht üheselt mingi füüsilise seade seadete taastamisele.

Ühesõnaga asi selge ja teema minu jaoks ammendunud, samas võiks Elion väikse arenduse ses osas siiski teha.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.10.2014 19:31:26 vasta tsitaadiga

Selge, et siis boksi loojakarja saata sellega ei õnnestu. Tänud.
Samas, läbi kasutajaliidese saab ju Menu->Seaded->Tehase seadete taastamine, saab saavutada samuti kogu kontodega sidumise, meelspeade ja muude eelnevate seadistuste kustutamise boksist.

tlwww
HV kasutaja

sõnum 18.10.2014 21:08:41 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Selge, et siis boksi loojakarja saata sellega ei õnnestu. Tänud.
Samas, läbi kasutajaliidese saab ju Menu->Seaded->Tehase seadete taastamine, saab saavutada samuti kogu kontodega sidumise, meelspeade ja muude eelnevate seadistuste kustutamise boksist.

Mitte siis boksist vaid ühenduselt ehk kõikidest olemasolevatest boksidest kaovad salvestused jne.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
santiim
HV kasutaja

sõnum 18.10.2014 23:01:17 vasta tsitaadiga

Tegin minagi täna boksi vahetuse, sest eelmise põlvkonna Motorola oli renditud, samas oli suur tahtmine seda uut boksi proovida. Samuti olin huvitatud numbritega puldist, mille eest oleksin muidu pidanud ära andma 13€. Samuti on ka kuutasu pisut soodsam ( eelmisel boksil 2.50€, nüüd alla 2€).
Ei teinud mina vanale boksile mingit reseti. Tahaks loota, et Elion teeb selle ise ära.
Aga huvitav, mis nende tagastatud boksidega üldsegi tehakse? Lähevad uuele ringile või maha kandmisele?
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 18.10.2014 23:09:37 vasta tsitaadiga

Starman igatahes millalgi vahetas mu boksi kasutatu vastu välja kui eelmine ära lagunes.
Seega ma kujutan ette et rendiperioodil rikki läinud bokside asenduseks võidakse anda neid ka Elionis nt.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2014 00:02:16 vasta tsitaadiga

osad lähevad jah kindlasti garantii katteks ja tasuta uuele systeemile mineku puhul ( üks ruuter vähemalt mu emale nii anti, miks mitte seda ka boksiga teha).
eesmõrk on ju aminod võrgust eemaldada, ma jagaks neid kasutatud motorola bokse kasvõi tasuta aminode vastu...samas rootsi härrad ju otsustavad

ma rohkem kysiks, kuhu need uued puldid numbriteta lähevad icon_lol.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 19.10.2014 01:56:03 vasta tsitaadiga

Huvitav, et vana Nuti TV listi 39. positsioonile on ilmunud FuelTV HD, mida paistab, et saab noppekanalina tellida (0.50).
Huvitav seepärast, et kas see poliitika on ka muutunud, et vanasse Nuti TV-sse enam kanaleid ei lisata.
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 19.10.2014 10:49:08 vasta tsitaadiga

Arrise digiboksil on Tehnilised seaded --> Heli seaded menüüs "SPDIF (digitaalne)" valik. Sellel digiboksil aga pole seda väljundit.
tsitaat:
Sinu digiboksi S/PDIF heliväljund on võimeline edastama ka mitmekanalist kokkupakitud heliformaati [...]
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2014 11:31:38 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Arrise digiboksil on Tehnilised seaded --> Heli seaded menüüs "SPDIF (digitaalne)" valik. Sellel digiboksil aga pole seda väljundit.
tsitaat:
Sinu digiboksi S/PDIF heliväljund on võimeline edastama ka mitmekanalist kokkupakitud heliformaati [...]

See valik on Motorola VIP1x03 boksi jaoks, millel on see väljund olemas. Elioni tarkvara on nendes boksides sama.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2014 11:37:01 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Vahur kirjutas:
tsitaat:

See valik on Motorola VIP1x03 boksi jaoks, millel on see väljund olemas. Elioni tarkvara on nendes boksides sama.

VIP1003 ja VIP1903 jaoks.
Järgmise versiooniga tuleb Arrise jaoks välistus ja seda valikut enam ei näe
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.10.2014 11:56:34 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Huvitav, et vana Nuti TV listi 39. positsioonile on ilmunud FuelTV HD, mida paistab, et saab noppekanalina tellida (0.50).
Huvitav seepärast, et kas see poliitika on ka muutunud, et vanasse Nuti TV-sse enam kanaleid ei lisata.

Mis sa selle "poliitika" all mõtled. Kui tuli uus nuti oli mõnda aega küll vanasse nutisse teenuste tellimine piiratud kuid nüüd ei ole vanal nutil mingeid piiranguid. Uued kanalid lisatakse kuid mingid menüü edasiarendust ei tehta kui sa seda mõtled.

Vahur kirjutas:
tsitaat:

Võib olla üsnagi põhjendatud valikuvõimalus ka Arrise boksil KUI just HDMI alati heli digitaalsel kujul edastab ja samal ajal ka pulkpistikust scart kaudu analoog tuleb, siis pole valikul mõtet.
Moto ja Arrise HDMI kaudu tuleb praegu puhas PCM striim, Samsungi äpp näitab filmiriiuli filmide puhul ressiiveril Dolby Digital. Valik boksi menüüs ei muuda midagi.
http://www.whathifi.com/forum/home-cinema/dolby-digital-or-pcm-audio
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 19.10.2014 12:37:35 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Vahur kirjutas:
tsitaat:

Võib olla üsnagi põhjendatud valikuvõimalus ka Arrise boksil KUI just HDMI alati heli digitaalsel kujul edastab ja samal ajal ka pulkpistikust scart kaudu analoog tuleb, siis pole valikul mõtet.
Moto ja Arrise HDMI kaudu tuleb praegu puhas PCM striim, Samsungi äpp näitab filmiriiuli filmide puhul ressiiveril Dolby Digital. Valik boksi menüüs ei muuda midagi.
http://www.whathifi.com/forum/home-cinema/dolby-digital-or-pcm-audio

Sedasamust, et S/PDIF viitab üheselt ja arusaadavalt ainult ühele tehnoloogiale heli edastamiseks.

Võrrelda S/PDIF ja HDMI kaudu justnagu sama signaali edastavate liidestena ei aita inimest, kes ostab selle seadme tehnilise kirjelduse järgi, ja kodus selgub, et tema ressiiveril puudub HDMI nagu puudub Arrisel S/PDIF.

Kuidas sa siis ühendad HDMI liidese S/PDIF liidesega. Ilmselgelt on indrekp populisti rollis ämbriküürijana ja/või oli tal raju öö icon_wink.gif

Ja kuidas PCM striim suudab DD heli üldse edastada? Need on erinevad asjad siiski.

seeru
HV veteran

sõnum 19.10.2014 13:02:55 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
seeru kirjutas:

Mis sa selle "poliitika" all mõtled. Kui tuli uus nuti oli mõnda aega küll vanasse nutisse teenuste tellimine piiratud kuid nüüd ei ole vanal nutil mingeid piiranguid. Uued kanalid lisatakse kuid mingid menüü edasiarendust ei tehta kui sa seda mõtled.

Minu arust on uude Nuti TV sse vahepeal (peale vana piirangute lõppu) lisandunud mitmeid kanaleid, mida vanas ei ole. Ainult nüüd viimane lisandus on siis vanasse ka jõudnud.
(RFM TV on ka lisandunud 101.positsioonile muusikapaketti, kui nüüd vaatasin).
tagasi üles
Janar!
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2014 13:17:28 vasta tsitaadiga

TV1000 Action on vene audioga miks?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 19.10.2014 13:23:01 vasta tsitaadiga

Leitud viga: Kui valida menüüst eKodu>Teemapaketid>Noppekanalid, siis seal ei ole mitte FuelTV HD vaid product_tv-119349_592_title. "Kõik kanalid" listis on õige nimi.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.10.2014 13:48:43 vasta tsitaadiga

Janar! kirjutas:
TV1000 Action on vene audioga miks?

Palgasõdurid on venekeelse audioga. Inglisekeelset audiot ei saadeta. Targem oleks küsimus Viasati esindavale grupile saata. Mina igatahes tegin hommikul seda, lootuses , et lisatakse teavitus, et antud filmi sisu on venekeelne.

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.10.2014 16:58:52 vasta tsitaadiga

Tõin ka uue boxi ära ja Amino pealt on edasiminek ikka jõhker icon_eek.gif
Valisin täna selle uueNuti proovipakkumise 31 päevaks ja peale seda nüüd kanalite järjekord nagu muutus. ETV ja kohe nr2 on ETV2. Kas selline järjestus tekkis tänu uuele või olen miskit ise ära soperdanud kuidagi?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 19.10.2014 17:19:30 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Valisin täna selle uueNuti proovipakkumise 31 päevaks ja peale seda nüüd kanalite järjekord nagu muutus. ETV ja kohe nr2 on ETV2. Kas selline järjestus tekkis tänu uuele või olen miskit ise ära soperdanud kuidagi?

Uuel ongi algselt selline järjestus.

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.10.2014 17:21:34 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Muutub jah, ära küsi miks, aga millegipärast on Eesti listis etv, kanal2, tv3, etv2. Tellitud ja kõikide list on etv,etv2, kanal2 jne.

Kanalite numbrid on listis lihtsalt järjest, nii nagu kanalidki, ei ole vahelt puuduvaid numbreid ega tellimata kanaleid tellitute vahel, mõnes mõttes mugav kuid arvestama peaks siis kui oled kõik numbrid pähe õppinud ja üks kanal vahelt oma tegevuse lõpetab, siis tuleb peale seda uuesti numbreid õppida.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.10.2014 17:22:09 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Kus see ETV2 siis peaks olema?
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.10.2014 17:43:05 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, nagu indrekp kirjutas, Eesti listis etv, kanal2, tv3, etv2. Tellitud ja kõikide list on etv,etv2, kanal2 jne.
Ehk siis etv2 võiks ikka 4 olla nagu varem.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 19.10.2014 18:36:27 vasta tsitaadiga

olafsand, on ju täiesti loogiline, et peale ETV kanalit järgneb kohe ETV2. Samamoodi on ka vabalevis.
Ja vanas nutis ei ole siis niimoodi või?

Janar!
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2014 18:38:55 vasta tsitaadiga

Mismood see loogiline on?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2014 18:40:16 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
olafsand, on ju täiesti loogiline, et peale ETV kanalit järgneb kohe ETV2. Samamoodi on ka vabalevis.
Ja vanas nutis ei ole siis niimoodi või?
ei ole loogiline
tagasi üles
Aleksandr
HV kasutaja

sõnum 19.10.2014 18:40:59 vasta tsitaadiga

Eks see loogika on väga individuaalne. Minu jaoks on ka loogiline, kui peale ETV tuleb ETV2 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.10.2014 18:45:07 vasta tsitaadiga

Etv nr1 peal, Kanal2 nr 2 pealt, tv3 nr 3 peal etv2 4 peal......hetkel vaid 1 kanal ei sobi ritta

Kui nüüd etv2 nr 2 peale lükata, siis läheb 2kanalit loogilisest järjekorrast välja icon_biggrin.gif

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 19.10.2014 18:54:06 vasta tsitaadiga

Varem Edgari tv ka nr5 polnud ju niiet segadust on rohkem icon_lol.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.10.2014 19:48:33 vasta tsitaadiga

Nagu öeldud, loogikat pole, on nii nagu oli ja on Elionis ja on nii nagu on vabalevis icon_biggrin.gif
iseenesest vahet pole on see üks või teine aga vähemalt eesti ja tellitud ning kõik kanalid list võiks olla ühtemoodi algusega.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 19.10.2014 19:48:48 vasta tsitaadiga

no varem oli seitse kh nr7, nüüd on 70 vist vms icon_rolleyes.gif vot see on langus
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 19.10.2014 19:58:37 vasta tsitaadiga

Seitse on 96 kohal, hiljuti oli 84 kohal.
TV6 võiks kuuendal olla, Kanal 11 ning Kanal 12 vastavatel kohtadel. Lisaks võimalik Kanal 8, kui see peaks üldse ilmavalgust nägema, kaheksandal kanalil jne.
Numbrite tulek on jälle "tõsiseid" probleeme tekitanud. icon_lol.gif

Janar!
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2014 20:26:07 vasta tsitaadiga

Numbrid on koguaeg olnud, probleeme tekitas numbrite puudumine thumbs_up.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 19.10.2014 21:11:30 vasta tsitaadiga

Eiei. Numbrite tulek tekitas probleeme icon_cool.gif . Kõigepealt sain naiselt peapesu, et miks ma sellise, piiiiks... (trükimuste ei kannata see arvamus) antud uusNuti kohta.
Ühesõnaga ei meeldinud telle see uusNuti kasutajakeskkond kohe üldse mitte ja tahtis teada, kas vana saab tagasi.
Tuld ja tõrva sai just see saatekava osa, et ei ole võimalik näha kiirelt hetkel ja järgnevalt eetris olevaid saateid, vaid peab igat kanalit eraldi muudkui kerima.
Jutt ei ole täisaatekavast, mis üle ekraani, vaid just sellisest kiirülevaatest.

Lisaks avastasin, et uusNuti kanalite numeratsioon on järjestikused numbrid. Ehk siis ei ole kanali asukoht kusagil kanalite listis, nagu vanas nutis, vaid on kanalite loend järjestikuste numbritega. Minu puhul siis numbrini 21.
Kui tahan vahetada numbritega kanalit uus või vanas nutis siis pean teadma selle kanali numbrit kahes erinevas keskkonnas. Miks nii segaselt?

Kodus ma harjuksin sellega ära, mis numbri alla mul on mingid kanalid ja asi ants, Kuid kellelgi külas olles tahad uusNuti puhul kanalit vahetada siis pead teadma ilmselt, millised lisakanalid ja paketid on seal tellitud, et saaksid õige numbriga oma kanali kiirelt valitud.
Põhipaketikanalite numbrid on ilmselt ainsad, mis alati vastavad kõigil samadele tingimustele.

Keeruline see Elioni teleteenuse tarbimine.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 612, 613, 614 ... 1185, 1186, 1187  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.