Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
rommy1337
HV kasutaja
|
16.10.2014 14:09:54
|
|
|
Pult seotakse konkreetse digiboksiga ära, nii et naabrid ei saa sinu boksi juhtida.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
16.10.2014 14:21:05
|
|
|
Minnes nüüdsest lepingut ümber tegema teise isiku nimele samal aadressil (üks lõpetada, teine alustada) siis antakse uuele 2a lepinguga 19+19 euri eest inteno ja arris?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
rommy1337
HV kasutaja
|
16.10.2014 14:24:20
|
|
|
Arrisel on ühekordne tasu 29 eurot, kui võtta 2a leping.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
16.10.2014 15:08:41
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Lisaks kanalinumbritele, siis sõltuvalt sellest millises teemalistis oled, järjestatakse kanalid seal vastavas järjekorras. Kui oled valinud muusika listi on seal kanalinumbreid ka niipalju nagu on kanaleid. |
See jäi nüüd küll veidi segaseks.
Loodetavasti ei tähenda see seda, et kanali number võib sõltuvalt listist kus ta asub erineda?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
16.10.2014 15:11:52
|
|
|
Näib et sellel uuel boksil puudub juba eraldi digitaalne heliväljund. Motorolal on see veel olemas.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.10.2014 15:22:14
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
indrekp kirjutas: |
Lisaks kanalinumbritele, siis sõltuvalt sellest millises teemalistis oled, järjestatakse kanalid seal vastavas järjekorras. Kui oled valinud muusika listi on seal kanalinumbreid ka niipalju nagu on kanaleid. |
See jäi nüüd küll veidi segaseks.
Loodetavasti ei tähenda see seda, et kanali number võib sõltuvalt listist kus ta asub erineda? |
Nii see on. Sõltuvalt kanali listist on ka numbrid. Tee minu lemmiklist ja seal alati asi fixitud. Samuti saad muuta asukohad selliselt, nagu omale kõige mugavam.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
16.10.2014 15:36:13
|
|
|
T1000 kirjutas: |
Minnes nüüdsest lepingut ümber tegema teise isiku nimele samal aadressil (üks lõpetada, teine alustada) siis antakse uuele 2a lepinguga 19+19 euri eest inteno ja arris? |
Minuteada niimoodi ei saa.
Kui õieti mäletan, siis uue lepingu soodustust saad siis , kui samal aadressil ei ole teenust kasutatud kolm kuud. Ehk, teed kolme kuulise pausi ja alles siis saad uue lepingu soodustust.
Aga pead ei anna, võib olla on tingimused muutunud.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
16.10.2014 15:45:40
|
|
|
armjan, johhaidii...
Ehk lootuse sellest, et võin jätta digiboksi suvalises kohas seisma ja laps saab hommikul oma kanali ühe kindla vajutusega alati kätte võib endiselt ära unustada.
Kas võimatu oli teha nii, et nr viiks alati sama kanali peale sõltumata sellest kuskohas ja millisel kanalil ma parasjagu olen ja mil viisil ma sinna sattusin!?
Ehk nii nagu igas teises digiboksis ja telekal kanalinumbrid käituvad.
Teile nagu meeldib kohe poolikuid "omamoodi" lahendusi teha?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
16.10.2014 15:47:52
|
|
|
Aleksandr kirjutas: |
T1000 kirjutas: |
Minnes nüüdsest lepingut ümber tegema teise isiku nimele samal aadressil (üks lõpetada, teine alustada) siis antakse uuele 2a lepinguga 19+19 euri eest inteno ja arris? |
Minuteada niimoodi ei saa.
Kui õieti mäletan, siis uue lepingu soodustust saad siis , kui samal aadressil ei ole teenust kasutatud kolm kuud. Ehk, teed kolme kuulise pausi ja alles siis saad uue lepingu soodustust.
Aga pead ei anna, võib olla on tingimused muutunud. |
See 3 kuu teema on minu teada sama isiku nimele samal aadressil, teise isiku nimel võib kasvõi kohe peale lõpetamist teha. Teab keegi kinnitada?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
16.10.2014 16:02:16
|
|
|
kas sellel uuel boxil enam seda topeltsignaali probleemi ei ole?
endal veel amino mis ei tööta väga hästi mu klaasraamist tv-ga (registreerib vahepeal 2x vajutust, kuigi sai 1x nuppu vajutatud)
|
|
Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
600 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
16.10.2014 16:50:15
|
|
|
Kui on S2 pult ja vana nuti, kas siis uut boxi saan kasutada? Sellest puldist ei tahaks väga loobuda, Ideaalne, juhib nii boxi kui ka u48H6660 heli+av nupp.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.10.2014 16:54:31
|
|
|
ahto42 kirjutas: |
Kui on S2 pult ja vana nuti, kas siis uut boxi saan kasutada? Sellest puldist ei tahaks väga loobuda, Ideaalne, juhib nii boxi kui ka u48H6660 heli+av nupp. |
Ei , Arrisel on UusNutiTV menüü vaikimisi. Uus lihtne pult on võimeline häälestades ka heli teleris reguleerima TV nupu asemele programmeerid AV funktsiooni ning HDMI-CEC-ga ärkab boksi sisselülitades teler ellu.
Uuel Arrise boksil RF pulti kasutades ei ole topeltsignaali probleemi, sest erinevalt IR-st ei saa signaal peegelduda silepinnalt või noh õigemini füüsikalise nähtusena raadiolaine saab, kuid nüüd võtab ta nurga alt ja võid boksi peitu panna.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
16.10.2014 16:55:23
|
|
|
Elioni puhul ma tunnen väga puudust sellest, et teadlikumad kasutajad ei saa toodete/teenuste disaini jms osas sõna sekka öelda. Siia ikka viskab selliseid "johhaidii" asju sisse liiga tihti. Kõik on eelnevalt nii krdi konfidentsiaalne ja siis, kui mingi toote/teenuse esitluskuupäev kukub, siis on jälle nii
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.10.2014 17:04:46
|
|
|
Kõik nõudsid ju numbreid, keegi ei maininud, et igal kanalil võiks olla oma kindel number
Aga saan ma asjast nüüd õieti aru, et kord võib olla ETV nr 1 taga ning teine kord hoopis nr 9?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.10.2014 17:09:48
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kõik nõudsid ju numbreid, keegi ei maininud, et igal kanalil võiks olla oma kindel number
Aga saan ma asjast nüüd õieti aru, et kord võib olla ETV nr 1 taga ning teine kord hoopis nr 9? |
Kui see nüüd tõesti nii on, siis see on ikka täiesti absurdne.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.10.2014 17:15:30
|
|
|
Aga saan ma asjast nüüd õieti aru, et kord võib olla ETV nr 1 taga ning teine kord hoopis nr 9? |
Jah ja ei. Igas listis, kus on ETV, on see esimesel kohal. Minu lemmikutes pane või nr 10 alla
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
16.10.2014 17:16:00
|
|
|
ivar80 kirjutas: |
Elioni puhul ma tunnen väga puudust sellest, et teadlikumad kasutajad ei saa toodete/teenuste disaini jms osas sõna sekka öelda. Siia ikka viskab selliseid "johhaidii" asju sisse liiga tihti. Kõik on eelnevalt nii krdi konfidentsiaalne ja siis, kui mingi toote/teenuse esitluskuupäev kukub, siis on jälle nii (doh) |
Saavad küll, siinsamas teemaski on võimalus välja pakutud kohale minna ja osaleda testimises.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.10.2014 17:23:08
|
|
|
Kas uues Nuti TV-s mingit peamist üldlisti ei olegi? Kõik ongi ainult teemade kaupa?
(Ärme siin sellest lemmiklistist rääkima hakkame)
Siis jääb see pull ära.
Numbriklahvide tagasisaamise mõte oligi see, et on põhilist, igal kanalil oma number.
Mingit lemmiklisti küll koostama ei hakka, vaata kuidas selle ette saad jne täiesti mõttetu sebimine.
viimati muutis seeru 16.10.2014 17:27:30, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.10.2014 17:23:20
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
ivar80 kirjutas: |
Elioni puhul ma tunnen väga puudust sellest, et teadlikumad kasutajad ei saa toodete/teenuste disaini jms osas sõna sekka öelda. Siia ikka viskab selliseid "johhaidii" asju sisse liiga tihti. Kõik on eelnevalt nii krdi konfidentsiaalne ja siis, kui mingi toote/teenuse esitluskuupäev kukub, siis on jälle nii  |
Saavad küll, siinsamas teemaski on võimalus välja pakutud kohale minna ja osaleda testimises. |
See, kui foorumi kaudu pole olnud testimisse kaasatust, ei tähenda, et pole olnud kaasatud tavakasutajat Elionist väljaspoolt. Saan kinnitada - On kaasatud ja teste tehtud.
Ka eelmine aasta enne uut nutiTV turuletulekut tehti neid. S3 puldi kasutuses samuti.
Kasutage, proovige. See nr süsteem pole miskit, millega hakkama ei saadud. UX testidega on see kindlaks tehtud. Ilma ei jookse keegi pimedas ruumis pea seljas.
Need küsimused olid mulle juba ette näha
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2014 17:25:34
|
|
|
armjan kirjutas: |
Jah ja ei. Igas listis, kus on ETV, on see esimesel kohal. Minu lemmikutes pane või nr 10 alla |
Def. listis on täna eurosport näiteks kanalil 23, siis võib juhtuda, et homme seal seda pole ja on näiteks kohal 52?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.10.2014 17:29:03
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Jah ja ei. Igas listis, kus on ETV, on see esimesel kohal. Minu lemmikutes pane või nr 10 alla |
Def. listis on täna eurosport näiteks kanalil 23, siis võib juhtuda, et homme seal seda pole ja on näiteks kohal 52? |
Kui nii on siis ikka täitsa koomikud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.10.2014 17:48:01
|
|
|
Ma sain aru, et def. listis on igal kanalil oma number ja igas listis, mille ise koostad, on kanalid siis omakorda teiste numbritega? Kui nii, siis milleks see hea on?
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
16.10.2014 17:52:44
|
|
|
Def. listis on täna eurosport näiteks kanalil 23, siis võib juhtuda, et homme seal seda pole ja on näiteks kohal 52? |
Ma ei tea, et sellist asja pidevalt juhtuks. Mul on listid aasta jooksul samasugused olnud. Vb mõni on muutunud - kui, siis seda kanalit ei jälgi ja ei tea. Pole väga teema, mida karta ja mille tõttu võiks murelik olla.
katsetage ka ise
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.10.2014 17:54:06
|
|
|
Ma ei tea, et sellist asja pidevalt juhtuks. Mul on listid aasta jooksul samasugused olnud. Vb mõni on muutunud - kui, siis seda kanalit ei jälgi ja ei tea. Pole väga teema, mida karta ja mille tõttu võiks murelik olla.
katsetage ka ise |
ei, siis on ok
See paar muudatust aastas 2 on väike asi.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
16.10.2014 17:58:14
|
|
|
seeru kirjutas: |
Kas uues Nuti TV-s mingit peamist üldlisti ei olegi? Kõik ongi ainult teemade kaupa?
(Ärme siin sellest lemmiklistist rääkima hakkame)
Siis jääb see pull ära.
Numbriklahvide tagasisaamise mõte oligi see, et on põhilist, igal kanalil oma number.
Mingit lemmiklisti küll koostama ei hakka, vaata kuidas selle ette saad jne täiesti mõttetu sebimine. |
Tellitud kanalite list on nn. üldlist.
Valitud kanalinimekiri püsib muidu päris hästi boksil meeles, selles suhtes on kasutatavus OK ja võib tegijaid kiita.
Samas kui ühest nimekirjast välja minna, siis kuhugi kindlale kanalile tagasi liikuda ikkagi ei saa juhul kui see teises nimekirjas on.
Ehk kanali number näitab kõigest kanali asukohta aktiivses loetelus.
UX testidega on see kindlaks tehtud. Ilma ei jookse keegi pimedas ruumis pea seljas. |
Kui te nii hoolega juba uut nutiTV-d testisite ja S3 pulti, siis miks näeme me täna numbritega S4 pulti? Ehk teie eelmised UX testid võib seega rahulikult vähemalt osaliselt läbikukkunuks kuulutada.
Testisite kõvasti aga see polnud see mida valdav enamus vajas.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |