jama, siis tuleb kõik püksid välja vahetada aga vähemalt on mega tasakaal
pead lätti minema, eestis sabasi kahjuks ei lõigata _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kuidas keegi soovitab LDL kolesterooli taset alandada?
Esmapilgu mõtted:
-taluvõi asemel mingi määrdemargariin mis on kolesterooli vähendav
-sealiha ei saa, selle asemel kana, eelistatult keedetult ja nahata
-tavapiima ei joo (veel vähem 3.5%) ja asemel riisi, pähkli vms piim. Gluteenivaba jne. Üldiselt piimatarbimine miinimumi.
-komme ja shoksi ei osta, asemele puuviljad, pähklid ja rosinad.
-saia ja saiatooteid ei osta (koogid, kringlid, keeksid)
-hommikuti kaerahelbepuder (küll kiir)
Mida arvata gluteenivabadest leibadest? Kuulsin ka et peaks üldse vältima gluteeni sisaldavat toitu, et siis kõik ökopoest?
Esmapilgu mõtted:
-tavapiima ei joo (veel vähem 3.5%) ja asemel riisi, pähkli vms piim. Gluteenivaba jne. Üldiselt piimatarbimine miinimumi.
Mida arvata gluteenivabadest leibadest? Kuulsin ka et peaks üldse vältima gluteeni sisaldavat toitu, et siis kõik ökopoest?
Munad annavad ka palju kolesterooli. Lõhe söömine alandab.
Esmapilgu mõtted:
Kuulsid? Kuidas sa ise diagnoosid end sedasi, pead arstile minema, ta teeb sulle testid ja alles siis saad edasi planeerida.
Umm, ja gluteen ei tule piimast vaid nisust ja muudest teraviljadest? _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Arst soovitaski vähem süsivesikuid lihtsalt ülejäänud on juurde mõeldud, gluteen pidi üldse "pähh" olema, nii et oli ka mõte, kas jätta isegi täistera terviseleivad letile ja otsida tsöliaakia seltsi poolt soovitatuid või ei.
Arst soovitaski vähem süsivesikuid lihtsalt ülejäänud on juurde mõeldud, gluteen pidi üldse "pähh" olema, nii et oli ka mõte, kas jätta isegi täistera terviseleivad letile ja otsida tsöliaakia seltsi poolt soovitatuid või ei.
Ma lihtsalt mõtlesin, et sa seletad gluteenist ja piimast loobumisest samal real - need kaks asja ei käi kokku. Kui sa endal gluteeni ilma mõjuva põhjuseta dieedist välja arvad, siis sa tõmbad oma söögivalikud väga kitsaks kokku tegelikult. Sai siin hiljuti reaalse gluteenitalumatusega tuttavaga kolm päeva koos festivalil käidud ja siis tuli ka jutuks, et mida ta sööb ja mida mitte, kui festivalil toidutänaval üritasime lõunasööki hankida. Reaalselt jäi mulje, et väga paljud asjad võivad gluteeni sisaldada, mille peale esialgu ei tulekski. Rääkimata sellest, et leiva asemel krõbistad maitsetuid riisipätsikesi koguaeg. Vahelduse mõttes on ju tore, aga kui sul ainult see valikus ongi terveks eluks... _________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist.
Tänapäev ongi selline kus iga päevaga tuleb mingi uus liikumine või keegi käib välja mingi uue nägemuse toitumises. Kõik mis on vana, on korraga jama ja vale. Väga kiiresti võetakse omaks asju mis on lihtsalt uudsed ja seeläbi põnevad, kas sellest mingit reaalset kasu on, see ei huvita mitte kedagi. Kõige hullem ongi kui keeratakse endal kraanid kinni ja organism jääb ainete puudusse kuna toitutakse äärmiselt ühekülgselt. Küll on rasva palju, küll on süsikaid palju ja kes vihkab valku. Arste, kes on 7 aastat ülikoolis õppinud ei usaldata, mingit veebiblogi võetakse kui äärmuslikku tõde.
Näiteks piima joomine. Miks ei joo piima? Rasva palju? Aga kuidas siis kaltsium omastub? Mõistlikum on kaltsiumitablette krõbistada, kas ikka on?
Okei piima ei joo ega midagi ei juhtugi, juhtub alles siis kui oled vana. Käid talvel libedaga pikali ja puusaluu puru - saad proteesi. Elulõpuni lombakas.
viimati muutis vipu 15.09.2014 13:08:55, muudetud 2 korda
Esmapilgu mõtted:
Munad annavad ka palju kolesterooli. Lõhe söömine alandab.
Tyrallen fakken. Nina jookseb nii vett, et see võtab ebola mõõtmed. 3 wc rulli läinud juba.
Mingeid pro tippe? _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
Tyrallen fakken. Nina jookseb nii vett, et see võtab ebola mõõtmed. 3 wc rulli läinud juba.
Mingeid pro tippe?
oli meeldiv kohtuda _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mingi vahe sai võetud seda D3, aga mingit vahet ei tundnud ja pole raha enam kulutanud. Ainuke mida ma pidevalt võtan on magneesium, see aitab hästi unetuse vastu ja vähendab lihaskrampe ja seda kõike ma tunnen ise ka. D3 on vast liialt ülehaibitud teema, üleliigse doosi väljutad nagunii uriiniga (koormad ka neere), kas 10x võimsusel ongi mingit kasu? Kõike tasub võtta siis kui neid on vaja ja tasub alati teha perearstil teste mis ütleb kas mingit ainet on üldse puudu.
Mingeid pro tippe?
oli meeldiv kohtuda
Spoiler
ha, ellu jäin, sudafed päästis päeva
ehk ei arene põskkoopapõletikuks
ja ebola sitt vendist siia ei lenda _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
400IU on väga tagasihoidlik miinimum. Praeguseks on see pigem 2000IU kanti.
vipu kirjutas:
Mingi vahe sai võetud seda D3, aga mingit vahet ei tundnud ja pole raha enam kulutanud. Ainuke mida ma pidevalt võtan on magneesium, see aitab hästi unetuse vastu ja vähendab lihaskrampe ja seda kõike ma tunnen ise ka. D3 on vast liialt ülehaibitud teema, üleliigse doosi väljutad nagunii uriiniga (koormad ka neere), kas 10x võimsusel ongi mingit kasu? Kõike tasub võtta siis kui neid on vaja ja tasub alati teha perearstil teste mis ütleb kas mingit ainet on üldse puudu.
Vastupidi.. D-vitamiin ei ole vees lahustuv, seega ülejääke uriiniga just ei väljuta. D-vitamiin koguneb keha rasvkudedesse.
Milline "karm juurdehindlus"? Kus kohast sa odavamalt saaksid? Ja nii, et see ka kohalikust tollist probleemideta läbi tuleb? Ise võtan 4000 IU ülepäeviti. Tuleb odavam, kui 2000 IU-d iga päev võtta.
vipu kirjutas:
Tüüpiline vipu...
Jah, testid on tehtud. Ja mingit kirjandust/uurimusi ei soovita sulle (neid on), kuna sellest pole nagunii kasu, sinu puhul siis - tagajärg on ainult lugematu arv "jäärapäiseid" poste ning raisatud aeg...
Nüüd on gluteen siis see paha paha asi. Noname tervise portaal. Isegi teadlased pole toitumises ühist keelt leidnud ja nüüd üks portaalike paneb kõik paika.
Mul endal oli kolesterooliga selline lugu, üleeelmisel aastal sai rohkem söödud pitsasid, poekotlette jne. ja sellel aastal ma pole neid üldse söönud ja kolesterooli number vereproovis oli väga heaks läinud.
Eestlaste viga ikkagi ongi liiga palju loomseid rasvu, koguaeg grillitakse. Kui inimesel on veel kõrge vererõhk ehk veresooned on niigi liiga kitsad ja palju kolesterooli - infarkt või insult võib kenasti kummitada.
Sööge mida tahate, lihtsalt mõistusega tuleb asja võtta.
Eks ma ka patust puhas pole _________________ This message was sent from space using stargate
salatoimik, esimene ummistab artereid ja teine tapab hästi sooleseinu jah. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
MS on pask... kui mingil hetkel hommikul peale yles 2rkamist kylm on, siis k2ed j22s j2rgmised pool p2eva :/ Hea et selle olen 2ra tabanud, hommikuti korter nagu saun nüüd, et mingi hinna eest kusagil kylm poleks... Aga kontoris ei saa ju sama nalja teha, eile kisas mingi typp et ma radiaatori sisse 'unustasin' kui 2ra läksin. Nope, ei saa ikka sooja laua juurde tulla hommikul... 6nneks provisional licence j6udis kohale, uue aasta alguses peaks auto olemas olema vist siis, ei pea enam kylmetama ommikuti v2ljas. _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Tallinnas mõnda head hambaarsti oskate soovitada? (Hea = hinna/kvaliteedi suhte paigas, teenindus sõbralik ja löögile pääsemise võimalus talutav (ehk nädala jooksul)).
Mõnda konkreetset arsti oskate soovitada? Vaatasin toda hammas.ee veebi ning esimene vaba aeg on kellelgi Sergeyl - kas ta eesti keelt tonkab? Ei julgeks hambaprobleemidega minna keelebarjääri probleemi juurde
edit:
Yle aasta voidelnud ylaseljal (olgade tagaosal) oleva aknega. Alguses proovisin lihtsalt korralikult antibakteriaalse seebiga pesta ja jura valja pigistada. Ei aidanud. Siis proovisin kanget teepuuoli. Aitas osaliselt, aga tulid siiski tagasi. Kaisin dermatoloogi juures ja proovisin erinevaid kreeme. Ei sittagi, selline tunne, et laks hoopis hullemaks. Jatsin menyyst piimatooted paariks nadalaks valja. Ikka ei vahimatki muutust. Tundus suht lootusetu. Googeldasin vaheke, lugesin palju ja juhtusin selle lingi otsa ning otsustasin proovida.. Kuigi erilist usku polnud, kuna jattis sellise tobeda myydilohnalise rahvameditsiini mulje. Poleks uskunud, et koige tohusam ravim ageda seljaakne vastu asub minu toidupoes paari euro eest... Olen nüüd moned nadalad niisutatud salvratikuga olad hommikul ja ohtul yle kainud ja praeguseks on enamus kadunud. Armid muidugi jaavad, aga mingeid poletikulisi sygavad madakoldeid enam pole. Kreisi vark... Vaga happy.
kohe tuli meelde info, et aknega pidi probleeme olema (just seljapiirkonnas) inimestel, kes tarbivad anaboolseid steroide. Kuidas sellega suhe? Muidu kodune õunaäädikas haiseb hirmsat moodi, aga poe oma vist vaba sellest miinusest?
kohe tuli meelde info, et aknega pidi probleeme olema (just seljapiirkonnas) inimestel, kes tarbivad anaboolseid steroide. Kuidas sellega suhe? Muidu kodune õunaäädikas haiseb hirmsat moodi, aga poe oma vist vaba sellest miinusest?
Jep, steroidikasutajatel on see levinud probleem, kuid minu puhul ei ole see põhjuseks. Jõusaali riietusruumis on muidugi iga paev kohutmõistvad pilgud - OK I see.. this guy is clearly on juice... LOL.
Hais on jah vastik, aga no tulemus on seda vaart. Varsti julgen jalle seljast pilte teha.
2013 August oli juba kergelt margata kui asi alguse sai.
Jah, sest akne on ainult neil kes tarbivad keemiat . Mul on aknega olnud probleeme aastaid, käinud Samuti nahaarstil ja proovinud erinevaid kreeme, aga ikka tulevad raiped tagasi. Kusjuures kuna teen trenni, siis arst küsis ka, et kas ma anaboolseid aineid tarvitan , pidin teda aga kurvastama (mitte tarvitamisega siis) - ise ma arvasin pikka aega, et liigne valgu tarbimine tekitab mul löövet/punne/aknet, aga seal tehtud allergeenitest näitas, et see ei vasta tõele. Peab siis õunaäädikale võimaluse andma - olen periooditi tarbinud õunaäädikat oraalselt, st. suukaudu kas lusikaga võtnud või joonud veega lahjendades, kuid erilise tulemuseta. Selliselt peale määrida ei ole üritanud, aga ega see mult tükki küljest võta. Ja poe omal on minu arvates väga minimaalne lõhn, kui üldse.
Yldjuhul teen nii, et peale dusshi all kaimist tomban selja kareda kateratikuga tugevalt yle. Naha punaseks ja siis aadikaga yle ning lasen ara kuivada. Jah, raigelt valus on, aga mu selg pole yle aasta nii hea valja nainud. Armid muidugi jaavad igaveseks, aga pilt on iga paevaga margatavalt siledam ja yhtlasem. Suured kolded on taielikult kadunud ja uusi enam pole tekkinud.
hea leid ja soovitus ühel tuttaval seljaaknega juba paar aastat tõsisemad jamad, aga pole ka asja suutnud ära lahendada. Viskan talle postituse edasi, saab abi või välistab veel ühe võimaluse.
Haiseb pohiliselt siis kui on märg ja nahale kannnan. Mone minuti pärast on kuiv ja siis pole enam hullu. Jah kui nina vastu olga panna, ainult siis on tunda. Et noh, kui yksi oled pole hullu, aga kui peaks naisega amyseerimiseks minema, siis ei tasu vast jah panna.
Mõnda konkreetset arsti oskate soovitada? Vaatasin toda hammas.ee veebi ning esimene vaba aeg on kellelgi Sergeyl - kas ta eesti keelt tonkab? Ei julgeks hambaprobleemidega minna keelebarjääri probleemi juurde
Ise käin Viru Hambakliinikus, ühtegi konkreetset arsti soovitada aga ei oska. Hetkel endal vaja eemaldada 2 tarkusehammast alalõuast, mõlemad kasvavad horisontaalselt teistele hamamstele otsa ja ei ole üldse lõualuust väljunud, eks maksumuse kohta saan lähinädalatel kirjutada, kui lihunikutöö suus on lõppenud, senikaua järan retseptivaluvaigisted oppi oodates.
Muidu väga positiivne kogemus siiani.
Kasutage seda, ise kasutan ja töötab Hästi raskest depressioonist olen vabaks saanud ~90% määral, jäädavalt, mingi 5 kuuga. Väike osa on veel järel, aga edeneb.
Ravib AIDSigi välja, kellel peaks vaja minema. Rääkimata kõigest muust.
See tänapäeva meditsiin kui selline on ikkagi tehniliselt kartell, mida võimaldab riik. See võib olla tuleneb heast usust, et tervishoid, mis põhineb teadusel töötab alati kõige kindlamalt, aga jah...ei tööta ja ei tööta kohe üldse mitte. Riigiettevõtmised ei tööta kunagi. Sest nii kui antakse kellelegi mingisugune autonoomne autoriteet teiste eest otsustada, sätib end otsustajas sisse laiskus ja varsti ei oska ta enam iseenda eest ka otsustaja. See otsustaja ongi riik.
Kasutage seda, ise kasutan ja töötab Hästi raskest depressioonist olen vabaks saanud ~90% määral, jäädavalt, mingi 5 kuuga. Väike osa on veel järel, aga edeneb.
Ravib AIDSigi välja, kellel peaks vaja minema. Rääkimata kõigest muust.
See tänapäeva meditsiin kui selline on ikkagi tehniliselt kartell, mida võimaldab riik. See võib olla tuleneb heast usust, et tervishoid, mis põhineb teadusel töötab alati kõige kindlamalt, aga jah...ei tööta ja ei tööta kohe üldse mitte. Riigiettevõtmised ei tööta kunagi. Sest nii kui antakse kellelegi mingisugune autonoomne autoriteet teiste eest otsustada, sätib end otsustajas sisse laiskus ja varsti ei oska ta enam iseenda eest ka otsustaja. See otsustaja ongi riik.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.