ma saaks aru veel et 60fps mis on nagu enam vähem,kuna 40 fps on juba sujuv mängimine,aga 30 on ajuvaba kas mitte neef for speed rivalsis oli ka see piirang 30fps ? siis oli küll siuke tunne et vabsee mäng tahab hästi võimast arvutit vist
See on jabur. Kui tõesti miinimum nõuded sellised tulevad, siis see mäng just eriti palju raha sisse ei too, kui seda saavad mängida ainult 10% arvutite omanikest kes selliseid mänge mängivad.
ma vaatasin ka et kuidagi ikka suht julmad nõudmised on tekkis küsimus et, kuskil kirjutas et see unity pidi jooksma samal mootoril mis black flag ? kas see nüüd tõele vastab või oli see lihtsalt jama jutt... või kui kaua see mäng arenduses oli et nad jõudsid uuele mootorile selle mängu teha?
Minu aasta vanuse arvuti peal, peaks asi jooksma nagu siid ja mul on pisut parem kui keskmise mänguri arvuti. Ja neid kes ajaga kaasas käivad inimesed ei tegele just mängimisega. Pigem tegelevad rohkem üle kellamisega.
See on nii väike protsent inimesi kes iga uue prose või graafika kaardi välja tulekul neid kohe ostab ja seda mängimise eesmärgil.
Mänge tehakse ikka suuremale massile inimestele ja neid on väga palju kes mängivad i3 prosede peal ja AMD prosede peal.
Crysisega oli omal ajal sama teema - ajast ees olev graafika ja nõuded arvutile. Just seetõttu mängitakse seda veel siiani. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Osa sealt on ju videodest võetud st. nagunii ei klapi reaalse mänguga. Samas valusaimad on ikka need linna lõigud kus palju rahvast...tundus täiesti eelmise xbox tase
Paraku nii on. Kõik need 28506 trailer/teaserit, mis Unity kohta välja on lastud, on ilgelt üle töödeldud nagu iga teise mänguga tänapäeval, kuid praegu jääb mulje, et Watch Dogs all over again. Eks näis, kui reaalselt käpad külge saab.
Ma siin mõtlesin et,kui nad teevad selle mänguga sama nalja mis nad tegid Watch Dogs-iga,siis nad saevad küll oksa millel nad ise istuvad. ja ma arvan seda ka et see unity piratakse alguses pilbasteks,kuna tahetakse näha kui hästi see mäng üldse jookseb.... et on nii suured riistvara nõudmised ja et maximum 780GTX ?? kui ta jookseb konsoolidel siis ta ei kasuta pooltki sellest võimsusest ära. pluss see veel kui hästi see mäng on muidugi optimiseeritud.Kas mitte ACIII ei olnud igast jama sellega et mäng oli sama ubisofti kiev poolt tehtud poolvigane käkk aga noh eks aeg näitab ...
Sain mängu Gamexil proovida paar päeva tagasi... noo jumal küll. Mäng näeb resolutsiooni poolelt 1:1 välja nagu Black Flag 360 ja PS3 peal... kohutav. Sama kehtib ka kauguses olevate objektide kohta, neid pole lihtsalt, eriti kui kuskilt maja katuselt alla vaadata.
Siiski peaks PC peal vähemalt lootust olema, et tuleb midagi võimast, konsoolile küll ei julge osta
Lõpus siin võrdlused 360 ja PC vahel Black Flagis:
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, päris vägev, kus kohas see Gamex Comic Con toimus muidu ,kui võib uudishimust küsida ?
aga Unity kohta ja võrdlusest selle black flagiga kas nad alguses mitte ei rääkinud et jookseb sama mootoril ? Sellesmõttes et wiki väidab et jookseb ka anvil next mootoril mis black flag...
aga Unity kohta ja võrdlusest selle black flagiga kas nad alguses mitte ei rääkinud et jookseb sama mootoril ? Sellesmõttes et wiki väidab et jookseb ka anvil next mootoril mis black flag...
Võtsin endalegi ära. Online co-op oli see, mis ostma meelitas. Nüüd pre-load käib ja jääb neljapäeva ootama. Hope it will be worth the $ _________________ Salamander
Täna kell 10:00 saab mängida igatahes USA PSN kontodega. Teen ühe video Youtube ja õhtul livestream twitchis keda huvitab mängu algus
Kell 19:00 www.twitch.tv/HDTanelEST
edit: Esimesed 1h30m mängitud ja filmitud. WOW!!!!!!!!!! WOWOWOWOW väga väga lahe! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
labidas, ei aga ilus on kohati, kui valguse käes siseruume vaadata või siis nägusi, kuigi jah eks Crysis siiani näitab kõigile silmad ette. Kõige jubedam on kaugel olevad objektid mingi pidu suur ja siis mingi 10m kaugusel olevad inimesed paistavad välja 1:1 nagu puust marionettid.
Seppade kvaliteet 10m kauguselt _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Huh, kuidas see nii juust välja näeb? Black Flag oli küll oluliselt parem. Või mille peal sa seda mängid? _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
labidas, ei aga ilus on kohati, kui valguse käes siseruume vaadata või siis nägusi, kuigi jah eks Crysis siiani näitab kõigile silmad ette. Kõige jubedam on kaugel olevad objektid mingi pidu suur ja siis mingi 10m kaugusel olevad inimesed paistavad välja 1:1 nagu puust marionettid.
Pildi järgi tundub et naljakastil (nuppude valik gives away).
Ja graafikat arvestades, siis eelmise geni naljakastil. _________________ http://nodejs.org/
viimati muutis Redikate 11.11.2014 15:56:16, muudetud 1 kord
Unity pole eelmise geni naljakastidel saadaval. Tasub fakte uurida enne targutamist
Kuidas see nii kohutav siis välja näeb?
Ma just natuke aega tagasi mängisin Black Flagi PS4'jal ja nende piltidega võrreldes oli kunstitoes.
Eks dno, võibolla neil vesi on lihtsalt paremini välja kukkunud kui linn. _________________ http://nodejs.org/
Ma räägin, et kaugustes olevad objektid on masendavad. Kõrgematel katustel pole inimesi ega objekte üldse näha. Viewdistance objektidele on ääretult madalaks keeratud, et APU ikka ära jooksutaks. PS4 peal tehtud pilt muidu. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma räägin, et kaugustes olevad objektid on masendavad. Kõrgematel katustel pole inimesi ega objekte üldse näha. Viewdistance objektidele on ääretult madalaks keeratud, et APU ikka ära jooksutaks. PS4 peal tehtud pilt muidu.
Kas konsooli teemades inimesi ei käi, et neid konsoolist tehtud videoid ja pilte PC alafoorumi all peab igas teemas näitama ?
Siin foorumis on ju konsoolide mängude alafoorum ju täitsa olemas.
Milleks tuju rikkuda PC kasutajatel, miskite piltidega mis ei puutu PC mängu versiooni kuidagi.
Need inimesed kes mängust graafikat taga ajavad, ei oma niikuinii konsooli, sest nad teavad et need on odavatest sülearvuti juppidest kokku pandud ja kui hind on seal 400 euro kandis, siis kust tuleb see graafika sellise hinna juures ja sony peab ju kasumit ka toote eest saama.
ja milleks nad panid siis nõuetesse et peab olema,ma ei tea mis über end pc (780GTXti ,R9 290 kaart jne ) kui mäng esiaalgu graafika järgi näeb välja küll mitte midagi erilist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.