Kas kellelgi veel on selle mänguga probleeme - pidevad kokku jooksmised, hangumised, heli vahest on, vahest ei ole, süzee kokku jooksmised - st peaks toimuma telefonikõne, kuid näen ainult, et kutt jookseb ringi telefon kõrva ääres.
Platvorm PS3 _________________ Mis on lubatud mulle ei pruugi olla lubatud sulle ...
Ma küll ei kahetse, et selle mängu ostsin, aga teistkorda vist sama otsust ei teeks
On küll tore ja lahe openworld ja ma arvasin, et ei pea vastu kuni GTA kunagi välja tuleb, aga mul mingi neljandik või kolmandik stoorist ainult läbi tehtud ja mäng kogub tolmu praegu BF4 ja FIFA15 on vähe prioriteetsemad... ja varsti tuleb GTA ja siis ei saagi watchdogsi läbi teha Aga noh, küll tema aeg ka tuleb
Ses suhtes, et see samasugune häkkimine koguaeg on veits igav ja väsitav ja kuigi mulle sandbox mängud meeldivad, siis tal pole nagu sellist faktorit väga, mis sõltuvust tekitaks ja konsooli taha naelutaks..
jap Ubi viimasel ajal jube pange pannud pole ilusti optimiseeritud , glitchid jne !!
Kahju muidugi loodan et nad ikka parandavad ennast !
far Cry 4 pole veel ainult proovind kas sellega sama !
Muidu mäng hea "Watch Dogs aga jah midagi jääb ikka nagu puudu .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.