|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Muhekas
HV Guru

|
08.10.2014 12:01:33
|
|
|
| XD kirjutas: |
Jaksad sa alles hädaldada siin... See et "kahe matsuga" surma saad on täiesti võimalik ju headshotide korral, lisaks endiselt tegeletakse laskude järjestuse probleemidega cte's.
Bf4 2.0 on tunduvalt mönusam, isegi PDW'd on enamvähem mõistlikuteks relvadeks muudetud (as-val, mpx ja sr-2 olid juba eelnevalt). Eile sai selle CBJ-MS PDW naelapüssiga ringi joostud ja tuleb tõdeda et liikudes puusalt tulistamiseks on see päris äge relvake, enne patchi ei suutnud see küll kellelegi midagi teha. Muidugi AR'idele ta vastu ei saa :/
Lisaks on nüüd ka 3.4x ja 4x scoped kasutatavaks muutunud tänu visual recoili ärakaotamisele, woohoo! |
viimati muutis Muhekas 09.10.2014 09:27:51, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
08.10.2014 12:28:56
|
|
|
Siis kui ostsin BF4, sai mängitud natuke no camooon eimeeldinud nii pekkis oli vs BF3'ega hitreg ja lamppi said kuskilt surma teisemapiotsast mingi tangi v laevaga v siis mingi pede campis oma op relvaga, siis jäigi pooleli see mäng. Ligi 2 kuud peale ostu eimänginud, vahepeal proovisin aga siis sain kuskilt lamppi surma jälle ja kohe tuli alt f4 . Nüüd kui BF4 tuli betast välja siis mäng on minujaoks totaalselt muutunud mäng on poole rohkem balanced. Minu lemmikuks oma Engineer muutunud kuna BF3'a ajal sai PWR'idega ringi joostud ja nüüd actually saab BF4's ka PWR'iga hakkama kui oskad ära masterdada, pikk aega kasutasin CZ-3A1 mis on sigahearelv ja nuud premmile tegin täna lahti MP7 mis on improved version of CZ. SMAW on snaipri eest mul, seega 2in1 class . Hea pela kui mängida 32vs32 . 64 on minujaoks too much .
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.10.2014 13:12:46
|
|
|
ei ei see mäng m2ng mingu pe*sse. pole aega reageeridagi kui juba surnud.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
08.10.2014 13:22:02
|
|
|
Rahu poisskene , kull hakkama saad .
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
08.10.2014 13:32:33
|
|
|
| El-Fuego kirjutas: |
| Vihmausss kirjutas: |
Kui mängida eioska egas pole midagi teha, proovi network smoothing 0% panna, ise proovisin täna hommikul 150 ping serveris ja eiolnud häda midagi .
Battlelog server browser on küll nagu hunnik sitta, einaita servereid + koik on tuhjad
http://bf4stats.com/servers/pc?limit=100&start=100
Vaatad siit, koik on fullis, kirjuta ainult serveri nimi battlelog searchi ja leiab kohe ules . |
kuule smartass mida puutub siia oskamine??? ma räägin sulle, et hakkasin esimesena laskma ja tyyp võttis pohhuilt kahe matsuga maha. ja seda ei ole täheldanud ma üksi. paljusid olen ma näinud sel teema rääkimas. |
Äkki kasutad sitta relva? Näiteks lähivõitluses on madala rate of fire relvadega suht raske AEK917, FAMAS jms relvade vastu saada.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.10.2014 14:17:43
|
|
|
| noup ei ole asi relvsa. vestlesin yhe tyybiga battlelogis kes mul sõbralistis ja mitte eestlane ning see räägib sama asja.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
08.10.2014 14:19:07
|
|
|
| noup ei ole asi relvsa. vestlesin yhe tyybiga battlelogis kes mul sõbralistis ja mitte eestlane ning see räägib sama asja. |
Tihendi viga Ei usu ka, et asi relvas olla saab
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
| Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
08.10.2014 14:46:29
|
|
|
Sama probleem oli mul samuti enne patchi siis oli isegi hullem rage kui sina siis lahmad aga peale patchi on see asi fixed minujaoks . Proovi leida selline server kus on low lvl vennad+ low ping + pane network smoothing 0% peale.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
1 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
08.10.2014 16:19:14
|
|
|
| El-Fuego, Rõve lugeda seda ropendamist siin. Kui mängimisega hakkama ei saa, siis pole teised süüdi. See teine kes sind esimesena maha laseb mängus, tal on täpselt samad võrdsed võimalused, selle peale pole mõelnud?
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
08.10.2014 16:22:06
|
|
|
Sai just PREM server leitud kus on 32 mangijat ja 4 DLC'd ja mixed game moded...
Spoiler 
Pole esimene kord, igas fps mängudes juhtub mul see, mitte ainult 1 serveris vaid absull igalpool .
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
08.10.2014 16:44:10
|
|
|
sellist kick pole veel saanud, aga hiljuti sain kicki põhjendusega et Kills per minute on üle 1.5
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
08.10.2014 20:28:40
|
|
|
| tsitaat: |
Eile sai selle CBJ-MS PDW naelapüssiga ringi joostud ja tuleb tõdeda et liikudes puusalt tulistamiseks on see päris äge relvake
|
Hipfire jaoks on see IMO üks parimaid relvi.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.10.2014 23:21:22
|
|
|
Paari serverit proovides selgub, et mäng on hoopis hullemaks läinud nüüd servud täis 60+ pingiga tüüpe, kes litivad sind millisekunditega maha, kuidi headshot märki külge ei jää. Mõistlik
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
09.10.2014 23:28:06
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
Paari serverit proovides selgub, et mäng on hoopis hullemaks läinud nüüd servud täis 60+ pingiga tüüpe, kes litivad sind millisekunditega maha, kuidi headshot märki külge ei jää. Mõistlik  |
ära vingu siin pidevalt! tee tihend korda ja õpi mängima!
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.10.2014 23:32:00
|
|
|
Nurgataga suremist on ka kohe kõvasti rohkem, kui enne patchi kogesin. Gamemodeks veel see väike kaart, domination, kus peaks nagu lagi vähemgi olema. Ise oled ammu maja seina taga, kui Patsys magic bulletid sisse lendavad
Muidugi suppression on huvitav, tõmbab ekraani tuhmiks nüüd?
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.10.2014 09:04:36
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
Nurgataga suremist on ka kohe kõvasti rohkem, kui enne patchi kogesin. Gamemodeks veel see väike kaart, domination, kus peaks nagu lagi vähemgi olema. Ise oled ammu maja seina taga, kui Patsys magic bulletid sisse lendavad
Muidugi suppression on huvitav, tõmbab ekraani tuhmiks nüüd? |
tee oma tihen korda kaua sa virised siin meie ei ole süüdi, et sa nii saamatu oled
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chardin
HV vaatleja
|
10.10.2014 09:55:56
|
|
|
| Mis sul viga on El-Fuego. Esimine inimene kes sinuga nõustub ja hakkad kohe teda sõimama. Ta ei ole enne ju vastupidist väitnud.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.10.2014 09:59:56
|
|
|
| Chardin kirjutas: |
| Mis sul viga on El-Fuego. Esimine inimene kes sinuga nõustub ja hakkad kohe teda sõimama. Ta ei ole enne ju vastupidist väitnud. |
sina mine ka tihendit parandama!
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
10.10.2014 10:00:04
|
|
|
Teeb ilmselgelt paroodiat nendest, kes talle sellist juttu rääkisid
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.10.2014 10:02:14
|
|
|
| madness kirjutas: |
Teeb ilmselgelt paroodiat nendest, kes talle sellist juttu rääkisid  |
sina ole oma tihendi õlitamisega vähe ettevaatlikum!
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rallih007
Kreisi kasutaja

|
10.10.2014 11:29:10
|
|
|
| painkillah, sul need hi- mis iganes update on high ikka pandud ja network smoothing maha keeratud?
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
10.10.2014 11:42:33
|
|
|
Vihmausss, vaatasin seda videot ja peaks ütlema et mitte aimbot vaid wallhack
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.10.2014 11:45:05
|
|
|
neid võrgusätteid minu teada enam näppida ei saanudki. seaded enne patchi olid muidu korrektsed ikka jah.
pigem tundub, et see latentsuse teema on serveri kapsaaaed - ehk olenevalt serverist, kas hitreg on korrektne v mitte (serveri ping ei anna küll aimu sellest).
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
10.10.2014 11:48:34
|
|
|
| Gap kirjutas: |
Vihmausss, vaatasin seda videot ja peaks ütlema et mitte aimbot vaid wallhack  |
Kustkohas sa vaenlaseid läbi seina näed siis? Sellekohta ma pean sulle ütlema, et learn to use minimap ja ette aimamist... Mul minimap 200% ja 100m suurusega mis on minujaoks ideaalne wallhack .
Need kes vinguvad, et kui oled juba seinataga ja saad kuuli siis vaata enda pingi ja tema enda oma, tihti peale on siis selline asi kui tul high ping, kuid mul eiole seda peale patchi enam ultse juhtunud. Samas soovitan Network smoothigu 0 peale panna ja siis vaadata . Kui kokkuvottes siiski arvan, et te eioska mangida, need kes vinguvad siin sellist spammi on KD olnud alla 1.5 ja enamgi, selle juttu ma eitaha kuulatagi, puhas bläma .
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.10.2014 12:00:18
|
|
|
Vihmausss, vaatasin seda videot ja peaks ütlema et mitte aimbot vaid wallhack  |
Kustkohas sa vaenlaseid läbi seina näed siis? Sellekohta ma pean sulle ütlema, et learn to use minimap ja ette aimamist... Mul minimap 200% ja 100m suurusega mis on minujaoks ideaalne wallhack .
Need kes vinguvad, et kui oled juba seinataga ja saad kuuli siis vaata enda pingi ja tema enda oma, tihti peale on siis selline asi kui tul high ping, kuid mul eiole seda peale patchi enam ultse juhtunud. Samas soovitan Network smoothigu 0 peale panna ja siis vaadata . Kui kokkuvottes siiski arvan, et te eioska mangida, need kes vinguvad siin sellist spammi on KD olnud alla 1.5 ja enamgi, selle juttu ma eitaha kuulatagi, puhas bläma . |
mul oli nulli peal smoothing ja peale patchi oli asi p*rses! nüüd panin 40 peale ja tiba muutus paremaks.
Painkillah see hit reg eiole ainult sinu mure seda räägivad paljud
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
10.10.2014 12:25:37
|
|
|
Need kes vinguvad, et kui oled juba seinataga ja saad kuuli siis vaata enda pingi ja tema enda oma, tihti peale on siis selline asi kui tul high ping, kuid mul eiole seda peale patchi enam ultse juhtunud. Samas soovitan Network smoothigu 0 peale panna ja siis vaadata . Kui kokkuvottes siiski arvan, et te eioska mangida, need kes vinguvad siin sellist spammi on KD olnud alla 1.5 ja enamgi, selle juttu ma eitaha kuulatagi, puhas bläma . |
aga nahhui MIKS peaks mängijad ise twiikima, katsetama ja seadistama..?
mängu arendajate mure: kui lisatud udupeened featuurid keeravad suurel osal mängijates elamuse pekki, siis lihtsalt eemaldagu see jura. Antud juhul ei koti EA'd mitte midagi muud kui
a: võimalikult suur läbimüük
b: võimalikult palju mänguservereid füüsilisse serverisse pressimine (madala tickrate otsene põhjus)
selles valguses on suht lapsik karjuda ka igale hädalisele : õpi mängima tont. Mängu baaskood on fundamentaalsel tasemel lihtsalt puudulik. Jah, saad asja liikuma enam-vähem. Perfektne pole ei saa see ikkagi olema, poolvigane põhi lihtsalt ei luba seda saavutada.
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.10.2014 12:34:24
|
|
|
| aht0 kirjutas: |
aga nahhui MIKS peaks mängijad ise twiikima, katsetama ja seadistama..?
mängu arendajate mure: kui lisatud udupeened featuurid keeravad suurel osal mängijates elamuse pekki, siis lihtsalt eemaldagu see jura. Antud juhul ei koti EA'd mitte midagi muud kui
a: võimalikult suur läbimüük
b: võimalikult palju mänguservereid füüsilisse serverisse pressimine (madala tickrate otsene põhjus)
selles valguses on suht lapsik karjuda ka igale hädalisele : õpi mängima tont. Mängu baaskood on fundamentaalsel tasemel lihtsalt puudulik. Jah, saad asja liikuma enam-vähem. Perfektne pole ei saa see ikkagi olema, poolvigane põhi lihtsalt ei luba seda saavutada. |
õpi mängima aht0 kuid jutt õige see tweakmise teema jumala ptsis omadega. rsk ei saanud siis asju nii teha nagu BC2-s oli ja koik toimis
viimati muutis Muhekas 10.10.2014 12:34:40, muudetud 1 kord |
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
10.10.2014 12:34:40
|
|
|
aht0, täpselt olen sinuga nõus,mitte kõik ei oska neid ruutereid ja asju seadistada et oleks hea mängida ,nagu mina siin avasin neid porte ja asju et mäng mul peale igat mängu serveris välja ei viska ja muid krdi anomaaliaid ei tekita.... sama ajab ikka närvi küll,mängutegijaid on nii krdi laisaks jäänud et selliseid poolvigasi mänge välja lastakse Mina alustasin oma esimest mp mängu muidugi teisest seeriast call of duty modern warfare 2-ga ja oli milline see mäng oli aga funni oli ikka kõvasti rohkem... oli muidugi igast häkkereid ja värke ja vahest serverid maas aga mitte kordagi ei pidanud mingite portide avamisega opereerima ja krt teab millega veel...
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.10.2014 12:40:25
|
|
|
Jesjes härra übergamer fps pro Vihmauss, kõik oleme noobid.
Julgen arvata, et mu FPSi kogemus on pikem kui sinu oma (faktiks ei hakka veel tituleerima, ei tea sind). Tean väga hästi mis probleemid tulenevad latentsusest ja mis mitte. Ja K/D ei ole ka teps mitte madal (mitte, et see nüüd eriline näitaja oleks).
Frostbite mootor ise on algselt konsoolidele treitud tükk, millest võib ka tuleneda see suvaline anomaaliate esinemine. Kunagi BC2 ajal oli probleemiks erinevad helikivid. Ühilduvus erinevate chipsetidega võib olla mingiks kiviks kapsaaias. lisaks, minu kogemused näitavad seda, et serveriti võib hitregi kvaliteet muutuda kardinaalselt. Ja hitregi probleemide puhul on valdavalt nii, et minu ping on seal 10-30 kandis (ei ole mingeid absurdseid kõikumisi), vastasel 50+, aga juhtub seda ka täiesti suvaliste muude pingidega. Kas see nüüd reaalselt mõjutab ka midagi, ei tea, aga muster on selline. Muudel juhtudel (muud mängud, muu võrgukasutus) mingit sellist võrguprobleemi ei esine. Võrguühendus on piisavalt kiire (100/100), võrguseade on korralik Linksys/cisco N300 (võin eksida numbriga).
Fakt on see, et mängumootoril, just võrgupoolel, on probleemid. Nende esinemine on minu jaoks täiesti suvaline. Ehk siis lõpuks on ikka müstika, mis seda jama täpselt põhjustab.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
10.10.2014 13:00:21
|
|
|
Pole maininudki, et ma olen mingi fps pro, need kes on siin vingunud nendel on KD vaike. Kuskohast see KD eiole eriline naitaja, kui vennal on ikkagi surme rohkem ilmselgelt ta eisaa mangus hakkama ja syydistab mangu selles, et bla bla vaenlastel paremad relvad, lasevad labi seinte. Mina peale patchi igatahes, seda nurgataga surma saamist kohanud enam pole ja minuga koik korras, eitea mida se BF4 korraldab siis .
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.10.2014 13:17:33
|
|
|
Läbi seinte laskmise all mõeldakse ikka seda hetke, kui sa enda pildis oled nurga taga juba, aga vastane laseb su siiski maha - tema pildis ei olnud sa veel nurga taga. Selle asja nimi on frostbite hübriid võrgumootor, mis mäkerdab kokku lokaalse ja serveripoolse info ning siis loob terviku. Kuna aga inimeste latentsused on erinevad (packet lossid mängivad siin ka suurt rolli), siis tekivadki olukorrad, kus muuseas näiteks ühe härra pildis oled sina alles temale nähtav (kuna kellegi latentsus valetab ja kombineerides tuleb mingi segapudru tulemus) ja tema saab sind veel lasta. Oma pildis teisendub see näiteks nii, et kukud ilma vastasega silmsidet omamata maha. Sama asi kehtib ka nt suppressioni kohta (kattetule all snaiper laseb sulle pähe, kuna tänu latentsusele ei registreeru tema kliendis, et keegi suppresseeriks teda). jne jne jne
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
10.10.2014 13:26:35
|
|
|
| Pole maininudki, et ma olen mingi fps pro, need kes on siin vingunud nendel on KD vaike. Kuskohast see KD eiole eriline naitaja, kui vennal on ikkagi surme rohkem ilmselgelt ta eisaa mangus hakkama ja syydistab mangu selles, et bla bla vaenlastel paremad relvad, lasevad labi seinte. Mina peale patchi igatahes, seda nurgataga surma saamist kohanud enam pole ja minuga koik korras, eitea mida se BF4 korraldab siis . |
kuule kui mees kes lõpetab iga raundi praktiliselt 80/ 15 ja sellekandis räägib, et asi on pe´rsses kuidas mingi lampi killid tulevad pidevalt siis on sellega ka koik oeldud ja ei saa oelda, et ta oleks sitt mängija! Mehe kd ei ole mitte väike 4.3 koigest!
ja kui ma olen juba korra öelnud, et piisab mehe nägemisest enne ui reageerida jõuad siis ei ole see sugugi ok!
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
10.10.2014 21:59:34
|
|
|
õpi mängima aht0 kuid jutt õige see tweakmise teema jumala ptsis omadega. rsk ei saanud siis asju nii teha nagu BC2-s oli ja koik toimis |
ma mängin enamvähem kesktasemel (bf3 stabiilne 3,5-7 kdr roundides ilma snaiprit mängimata), lihtsalt BF4's on mingi pidev keberniit "nähtamatute" vastastega. Üks moment pole ümbruses kedagi, teine moment saan tina. Kusjuures juhtub jumala labastes situatsioonides. Mõnes serveris on ka vahelduseks okei, hommikul lockeris tuli ka kümneseid streake.. järgmises serveris ei läinud asi jälle peast ega per**st (keskmine kdr ~1.7 meedikuna )
kui ma vastast juba näen siis mingi ace23 jorsi saan face-to-face cz automaadiga 50/50 maha.. sitemate/aeglasemate relvade vastu vastased juba enamasti maha.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
11.10.2014 00:05:43
|
|
|
| aht0 kirjutas: |
õpi mängima aht0 kuid jutt õige see tweakmise teema jumala ptsis omadega. rsk ei saanud siis asju nii teha nagu BC2-s oli ja koik toimis |
ma mängin enamvähem kesktasemel (bf3 stabiilne 3,5-7 kdr roundides ilma snaiprit mängimata), lihtsalt BF4's on mingi pidev keberniit "nähtamatute" vastastega. Üks moment pole ümbruses kedagi, teine moment saan tina. Kusjuures juhtub jumala labastes situatsioonides. Mõnes serveris on ka vahelduseks okei, hommikul lockeris tuli ka kümneseid streake.. järgmises serveris ei läinud asi jälle peast ega per**st (keskmine kdr ~1.7 meedikuna )
kui ma vastast juba näen siis mingi ace23 jorsi saan face-to-face cz automaadiga 50/50 maha.. sitemate/aeglasemate relvade vastu vastased juba enamasti maha. |
ahto ma lõõpisin lihtsalt
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
11.10.2014 13:56:53
|
|
|
Ma viimasel ajal ei viitsi peale HC või bolt only lasta. Mingi lampi lahmimine käib. 1x peab ju pihta saama teema
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
| Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja

|
11.10.2014 15:44:42
|
|
|
Äkki teete te midagi valesti
Et mitte oma mängurõõmu rikkuda, tuleb valida serverid, kus admin on asjast aru saadud. Ehk siis ping üle 100ms = kick, kõik relvad lubatud ja CLASSIC
Ostsin üleeile GTX970-ne ja ei saa kurta, mäng jookseb veel paremini kui enne 144hz molu peal.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
11.10.2014 15:52:33
|
|
|
parm, See mäng jookseb 60fpsiga ka ilusti 144hz monitori peal.
OT: Vahepeal mingid uued kaardid välja tulnud? Minu mäletamist mööda oli veel mingi aeg tagasi gtx 780 kõige viimane.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
11.10.2014 16:15:08
|
|
|
| parm kirjutas: |
Äkki teete te midagi valesti
Et mitte oma mängurõõmu rikkuda, tuleb valida serverid, kus admin on asjast aru saadud. Ehk siis ping üle 100ms = kick, kõik relvad lubatud ja CLASSIC
Ostsin üleeile GTX970-ne ja ei saa kurta, mäng jookseb veel paremini kui enne 144hz molu peal. |
plaanis endalegi see kaart varsti ligi võtta peale aastavahetust näiteks
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.10.2014 22:25:26
|
|
|
Kuidas osad vennad saavad nii et, täna mingi tüüp lasi mind tavalise relvaga,oli mingi ace52 CQB ja lask tuli nagu oleks mingi grenade launcher või nagu kuradi tanki mürsk ?? kui ta näitab seda kes sind killis ja seal näitab ka ju et mis relvaa ja mis lisad relval on siis mingit grenade launcherit ma küll ei näinud Mingi häkk jälle jah ?
ühes teises serveris olin kivi taga omaarust,aga sain surma ja siis näitas kus üks vend lasi mind sniperiga surnuks kuskilt mapi teises otsast maja seest.... nice game
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
11.10.2014 23:14:57
|
|
|
See esimene mure mis kribasid see tavaline, vahepeal kui mind on tank tapnud, siis naitab killcamis hoopis helikopterit jne see taiesti tavaline .
Sai engi PWRid koik lahti ja noo eileia sobivamat kui CZ-3A1, CZ lihtsalt niii beast. SR-2 oli nagu hea aga siis eiolnud ka ja
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
12.10.2014 08:57:30
|
|
|
| Dave20 kirjutas: |
parm, See mäng jookseb 60fpsiga ka ilusti 144hz monitori peal.
OT: Vahepeal mingid uued kaardid välja tulnud? Minu mäletamist mööda oli veel mingi aeg tagasi gtx 780 kõige viimane. |
Mõniaeg tagasi nägi juba nvidia 900 seeria ilmavalgust jah
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
12.10.2014 11:00:18
|
|
|
Peab mainima küll küll et BF3 on keskmine kdr üle 2, siis BF4 on seda raskem hoida. Midagi on teisiti .. lõpus hakkas BF3 HC mõud meeldima, samas BF4 HC ei tundu nii mõnus .. teagi milles värk.
See nurga taga suremine on vahest häiriv küll. Selle vältimiseks tuleb enne kui hakkad "sisse saama" peitu pugeda või maha viskama, siis loodetavasti jääb sips tervist sisse et end üles turgutada. Ehk ei tasu lõpuni pungestada. Tunde värk.
KDR oleneb oluliselt mängu tehnikast. Kas oled ründaja, lippude krabaja või rohkem tagalamees, tagantpoolt suskija. Väga oluliselt oleneb KDR ka tiimi balansist - kui üks pool domieerib on väga raske elus püsida - peab pidevalt kella 6 kontrollima ja vaatama et külje pealt sisse ei sõideta.
PS! Muidu tundub et uus päts tegi paremaks küll. Ainult aeglase jooksuga oli alguses raske harjuda. Tea kas nVidia viimastest draiveritest või pätsist, aga BF4 jookseb oluliselt paremini. JA laseb vähemalt > 3h jutti mängida enne kui nVidia videodraiveri error tuleb.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
12.10.2014 11:46:43
|
|
|
KDR'i on minuarust ka poole raskem hoida ja saavutada kui BF3'es , mõlematel mul üle kahe ja BF4'jas tõuseb hetkel jõudsalt. Ise olen only rush ja haigelt sallin campimist, nii kettasse ajab kui vend lihtsalt passib nurga taga + paljud veel bipodiga. Mis mõnu sa sellest passimisest saad? Mis aeglase jooksuga, seda hoopis buffiti, et sa kiirendad kiiremini ja saavutad kiiremini oma max jooksu kiiruse. Vaata oma fov settinguid, sest see resettis peale patchi .
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
12.10.2014 12:19:54
|
|
|
| Le Inc kirjutas: |
Ainult aeglase jooksuga oli alguses raske harjuda. |
Mul oli ka alguses selline tunne et jooksmine jäi aeglaseks,aga patch oli teinud sellist asja mille peale ma poleks ise never tulnud,tänu temale oligi vaja see tagasi muuta
liikumine on kuidagi aeglasemaks jäänud peale patchi ? teile ei tundu nii... enne oli see jooksmine kuidagi kiirem ,nüüd oli selline tunne et mul on vist jooksmise nupp paigast ära läinud  |
Arvan, ehk sul tegi fov resetti? Endal oli defaulti lainud.. |
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
12.10.2014 18:04:24
|
|
|
| Erinevate FOVidega "tundub" sibamise kiirus erinev.. Madalaga uimad nagu tigu mööda märga m'i. Ajad pildi "kalasilmaks" siis tekib väga kiire liikumise tunne. Vbl on ka.. Siksakis kareldes õnnestub üsna sageli osadest kuulidest mööda põigelda, st ei saa nii palju pihta
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
14.10.2014 02:24:09
|
|
|
vaatasin et battlelog näitab jälle mingit maasolekut täna 14 okt mingi 01.00-08.00.... Huvitav mis aja järgi see meil on ja kui kaua ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
14.10.2014 03:20:38
|
|
|
| hommikul kaheksast meie aja järgi läheb maha
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
14.10.2014 08:18:40
|
|
|
vaatasin et battlelog näitab jälle mingit maasolekut täna 14 okt mingi 01.00-08.00.... Huvitav mis aja järgi see meil on ja kui kaua ?  |
Kell 11 ikka
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |