Mäng läbi 17h läks. Combat täitsa huvitav, urukide charakterid hästi tehtud ja voice acting kõva. Veits lühike aint. Korjasin kõik asjad ära, relvad questid tegin ära ja sain 80% lõpus.
Spoiler
Esimene bossi fight on normaalne, teised täiesti fail. Domineerimine tuleb alles teises mapis
võitlus üsna sama batmani omaga. samas kui batmani võitluses tekib mingi rütm ja andmine toimub küllaltki sujuvalt kuni esimese eksimuseni, siis mordoris tahtis mu pöial (mängin xboxi puldiga) suurema kakluse järel küljest kukkuda.
aga ikkagi on see parem madin, kui kusagil mujal. ACs on ainult nüri counter ja Sleeping Dogs'is ei saanud korraga terve Hiinaga võidelda.
väga cool.
alles alguses aga tundub, et arvestades lore olemasolu võinuks nad natukene rohkem lore peale rõhuda.
mu expectation oli natukene rohkem midagi kingdom of amaluri sarnast, mordor rõhub veidi rohkem actionile.
mitte, et see halb oleks, täitsa fun.
välja näeb väga väga hea, muud ei oskagi öelda. näiteks selline:
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kaasahaarav lugu, hästi ei mäletagi, millal viimati üks arvutimäng poole ööni monitori taha naelutas. Meeldib see, et on parajalt raske ja lugu on minu masti fantasy. Ilmselt teeb minu jaoks see ka raskemaks, et pole varem kuigi palju puldiga mänginud. Kahetsen, et mul on endiselt suur HD-telekas ostmata. Nagu eric eelnevalt mainis, see oleks just suure ekraani elamus. Täitsa kujutasin vaimusilmas ette kuidas seda oleks mängida 2 meetri kauguselt 55" nõgusa Samsung H8500 peal.
Ultra peale ei pannud seadeid, aga üks samm madalamaga jookseb minu vana kasti peal päris hästi (i5 2500k@4,2 GHz, gtx680 phantom, 8 GB ram) _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Päris kaasahaarav mäng tõesti. 29" 1440p + ultra on ikka korralik silmarõõm. Korralik 55" telekas on ka olemas ja tahaks sealt ka proovida aga kurat ei viitsi küll kasti hakata sellepärast elutuppa vedama.
Väga kaasahaarav, kui keegi helistas moblale pani ikka segamine vanduma.
Üldmuljed väga positiivsed. Voice acting super. Pooli asju pole veel näinudki. Väljakutsed on üldiselt meeldivad ja ma ei ole väga mänginud sarnaseid asju varem, seega kes kõvem käsi Assassin's Creedis
või Batman Arkham City's, nende jaoks ehk veidi lihtne kiirelt läbi kapata.
Keerulisemad situatsioonid eriti alguses caragoridega. Kas on mingi limiit kui palju orke ja captaneid ühte võitlusse tuleb? 3 captenit ja 20-30 urukit oleks tehtav
kui neid urukeid kogu aeg juurde ei niristaks. Eriti jama, kui kaks nendest captainitest on horniga ehk siis kutsuvad abi.
Lahe on varemete vahel võtta peale korraga mingi 20-30 matsi ja 1-2 kaptenit ning kasutada neid vaablasepeasid, caragore ja vibu, nende peade kohal müüridel tiire tehes.
Ja siis näiteks võtta ühe kapteni elu nii madalale, et ta ära jookseb ja siis järele hiilida talle ning üks-ühele ära teha
Minu arust samuti on väga-väga hästi õnnestunud mäng. Combat system ja nemesis system on nii hästi tehtud ja hoiab huvi mängu vastu üleval. Ma nüüd olen jännis ühe Elite Captainiga, kelle ainuke nõrkus on combat finisher, shield takistab temast üle hüppamast, et teda stunnida ja miski muu ei toida samuti. Isegi stealth attack ei aita
Mingi "charge" võimalus on, et saad kilbi pilbasteks joosta (jäi seal upgrade all kuskilt midagi sellist silma). Äkki see aitab - juhul kui veel hädas oled
Minu arust samuti on väga-väga hästi õnnestunud mäng. Combat system ja nemesis system on nii hästi tehtud ja hoiab huvi mängu vastu üleval. Ma nüüd olen jännis ühe Elite Captainiga, kelle ainuke nõrkus on combat finisher, shield takistab temast üle hüppamast, et teda stunnida ja miski muu ei toida samuti. Isegi stealth attack ei aita
Ma võtaks sellise peale koos tema kambaga. Nõrgemaid orke uhades ajad enda kordaja combat finisheri jaoks üles, ja siis rakendad seda antud Captain'i peal.
Eelpool mainitud Shoulder Charge skill võiks ka tõesti abiks olla.
Ma võtaks sellise peale koos tema kambaga. Nõrgemaid orke uhades ajad enda kordaja combat finisheri jaoks üles, ja siis rakendad seda antud Captain'i peal.
Eelpool mainitud Shoulder Charge skill võiks ka tõesti abiks olla.
Ma nüüd sain dominationi skilli lahti, ehk joppab sellega kuidagi
Kuna kõik Batmannid läbi tehtud sest meeldib mäng ise kui ka film siis sai ka Mordor ette võetud, algus on küll sigailus ja ahvatlev aga siis kui freeroami sai siis see graafika läks lahjemaks, maapinnad on niipuhtad detailivaesed(vähemalt esimene world) paar murujutti on, need ka on health rohud. Muidu combat täitsa sarnane bätmännile mis mulle hullult meeldib. Uldiselt on mäng kova ja kutsub mängima . Enda raaliga jookseb High res tekstuuridega benchmarki tehes avg fps 95+ ja teie kiusatuseks ludistan just 55"e tollisega mis annab sellemängule päris palju juurde kui tavalise pisijunni monitoriga mängida .
tea nüüd selle kiusu osas, ma istun poole lähemal ja 2560x1440 27" peal on kuradi hea
läbi tegemiseks läks 24h. päris 100% pole aga samas sai hulk aega kulutatud ka selle kaptenite süsteemiga mängimisele. _________________ - londiste
Monitor mõttetu kui selle punktisuurus vahib näkku...pole selles midagi head. Isegi hea 1080p telekas häiris... Strateegiat oli vaid tore mängida.
Minu kogemus 37" telekaga
27" 1440p on ikka meeletult teravam
Ma ei saa aru,et mis seal mängus 6GB vram nõuab ultra tekstuuride jaoks...seal on ainult korraga 10 orki ekraanil ja see avatud ala meenutab mingit vana mängu ,kuhu on lihtsalt lamedate pindadega tellistest siluett joonistatud...
Mis see nüüd tähendab seda et tuleb kõik GTX780/R9 290/GTX980/970 kaardid prügikasti visata, kuna see mäng vaja ultra seadeateks 6gb vram-i ?
kui siiamaani pole ükski mäng niipalju vram nõudnud ja hulka ilusama graafikaga .nt watch dogs,crysis 3 jne ... isegi watch dogs kasutas 3.7-3.8 vram-i minu teada
üks kahest, kas on mäng totaalselt katki settingute osas või on see 6gb jutt bullshit.
ma sättisin seadeid edasi-tagasi ja restartisin vahepeal etc, et teha kindlaks, et ma jooksutan kõike ultra peal, k.a. texture pack.
üle 3.5gb mälu usage lihtsalt ei lähe. ja ei stutteri. ja vaadates paistavad ultra tekstuurid olema ka. _________________ - londiste
jah ma jah lihtsalt jäin lugema ja vaatasin neid videosi huvi pärast ja jäin mõtlema ja uurima kuidas ikka niipalju on vaja ja isegi konsoolid vs pc teemas keegi ütles et graafiliselt pole midagi erilist ...
Mäng stoori ja teema suhtes huvitab mind väga ,kuna lotr seeria filmid on väga meeldinud ja raamatuid ka lugenud kunagi .. mängu mul endal veel pole,kui kunagi nüüd lähiajal videokaardi siia uude kasti saan siis tahaks kindlasti proovida vana kastiga vast ei viitsi proovida.... vaevalt et gtx660 seda ära veab
story on ilmselgelt non-canon. ma ei oskagi öelda, kas see feel on õige või mitte. paistab, et nad on enam-vähem asjale ikka pihta saanud. _________________ - londiste
ei väga halb ei näegi kusjuures... arvan et witcher 3 tuleb ilusam aga ma tahaks küsida et kui ei oma 6gb vram-ga videokaarti, siis mäng ikka jookseb kui on need ultra pakid ja tekstuurid installitud ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.