Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ufo56
HV Guru

|
13.09.2014 13:28:34
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ufo56 kirjutas: |
Tehke varakindlustus......  |
Mis sellest kasu on  |
võid telo vastu seina puruks visata omavastutuse eest.
Tänapäeval kipub ekraan 200-300 maksma, pmavastutus alla 100 |
Alla 100 saab juba ise ekraani korda teha.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.09.2014 14:54:51
|
|
|
Tehke varakindlustus......  |
Mis sellest kasu on  |
võid telo vastu seina puruks visata omavastutuse eest.
Tänapäeval kipub ekraan 200-300 maksma, pmavastutus alla 100 |
Alla 100 saab juba ise ekraani korda teha. |
oleneb muidugi telost ja mis sinna asemele pannakse
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
13.09.2014 15:56:41
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Kas sa oleksid siis foorumis sinu poolt müüdud läpakat/telefoni vms nõus tagasi ostma või midagi garantiiremondi taolist tegema, kui sellel on sinu poolt lubatud garantiiajal ekraan ämblikuks läinud füüsilise kontakti tagajärjel, aga ostja kurdab, et ekraan on tema jaoks OK, kuid arvuti/telefon lülitab end suvalisel hetkel ise välja ja see enam pole OK?  |
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ss4nder
HV vaatleja

|
17.09.2014 08:52:50
|
|
|
Kas 50/50 nett töötab õige kiirusega Thomson TG784 ruuteriga kui kaabliga ühendada?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.09.2014 08:58:30
|
|
|
Jah, kui kaabel korras on.
Kaabli kaudu on TG784 piiriks 100/100.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
21.09.2014 21:28:24
|
|
|
Tere Elioni ruuteriga vist kala oskab keegi öelda kas see on normaalne? pilt: http://www.upload.ee/image/4271756/Untitled.png
Nett on olemas, aga vahepeal jukerdab. Lisaks mängu l4d2 mai saa mängida üldse. Nii kui serverisse connectin (pole vahet mis server on) saan umbes 2-3 min olla connected ja siis viskab con lost ja koos selle l4d2 DC'ga terve mu nett kaob ära mingiks 10-20 sekundiks
_________________ wat? |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
21.09.2014 21:37:14
|
|
|
Wtf kirjutas: |
Tere Elioni ruuteriga vist kala oskab keegi öelda kas see on normaalne? pilt: http://www.upload.ee/image/4271756/Untitled.png
Nett on olemas, aga vahepeal jukerdab. Lisaks mängu l4d2 mai saa mängida üldse. Nii kui serverisse connectin (pole vahet mis server on) saan umbes 2-3 min olla connected ja siis viskab con lost ja koos selle l4d2 DC'ga terve mu nett kaob ära mingiks 10-20 sekundiks |
Seda ip-d ei pea reaalsuses pingima. Tõenäoliselt tegu optilise või cat5e ühendusega. Proovi otseühendust, juhul, kui samuti probleemid hakkab ruuter vaikselt otsi andma.
Uuendada võid samuti upgrade.elion.ee lehelt saad vajaliku tarkvara.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
21.09.2014 22:31:50
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Nett on olemas, aga vahepeal jukerdab. Lisaks mängu l4d2 mai saa mängida üldse. Nii kui serverisse connectin (pole vahet mis server on) saan umbes 2-3 min olla connected ja siis viskab con lost ja koos selle l4d2 DC'ga terve mu nett kaob ära mingiks 10-20 sekundiks |
Seda ip-d ei pea reaalsuses pingima. Tõenäoliselt tegu optilise või cat5e ühendusega. Proovi otseühendust, juhul, kui samuti probleemid hakkab ruuter vaikselt otsi andma.
Uuendada võid samuti upgrade.elion.ee lehelt saad vajaliku tarkvara. |
Tere Tänan vastuse eest!
Ei lastnud uuendada Ruuter läks uuenduse käigus kernel modesse korraks ja siis tegi automaatselt kohe restart ja wizard ütleb et "The device is not respoding durning discovery!"
_________________ wat? |
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.09.2014 12:01:16
|
|
|
Uuendada võid samuti upgrade.elion.ee lehelt saad vajaliku tarkvara. |
Tere Tänan vastuse eest!
Ei lastnud uuendada Ruuter läks uuenduse käigus kernel modesse korraks ja siis tegi automaatselt kohe restart ja wizard ütleb et "The device is not respoding durning discovery!" |
Tee reset ja proovi uuesti.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
22.09.2014 18:48:45
|
|
|
No anvil, wizard leiab ruuteri üles ja alustab ilusti, aga kui "discovering device" jõuab 50% peale teeb ruuter automaatselt restart ja viskab siis lõpus, et device is not responding durning discovery
_________________ wat? |
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.09.2014 19:05:29
|
|
|
Arvutile käsitsi IP jms. jura ikka paika panid?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheForeign
HV vaatleja
|
22.09.2014 19:19:18
|
|
|
http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=516832&postcount=4
No anvil, wizard leiab ruuteri üles ja alustab ilusti, aga kui "discovering device" jõuab 50% peale teeb ruuter automaatselt restart ja viskab siis lõpus, et device is not responding durning discovery |
mul oli sama ruuter aga paar päeva tagasi tegi ise restardi ja enam edasi ei töötanud, ei ühendanud enam mingi nipiga ega telnetiga jms, eks elõvi näppis midagi ära või hoopis suri ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wtf
HV kasutaja

|
22.09.2014 23:19:04
|
|
|
[quote="TheForeign"]
http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=516832&postcount=4
Hehe tegin selle läbi ja peale seda DC naq kadus ära vähemalt pelasin umbes 45min ja ei saanud kordagi DC. Mul see l4d2 DC jama olnud juba terve suvi ja pead süganud milles võib häda olla. Tänud Loodan, et nii jääb.
_________________ wat? |
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
05.10.2014 11:06:54
|
|
|
Kas kellelgil elion võrgus TV ka hakib kui kanalit vahetada ?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
05.10.2014 13:18:21
|
|
|
estdata kirjutas: |
Kas kellelgil elion võrgus TV ka hakib kui kanalit vahetada ? |
Jah, see on normaalne, üks striim lõpetatakse, teine alustatakse, tehnoloogia eripära.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.10.2014 15:25:22
|
|
|
Jah, see on normaalne, üks striim lõpetatakse, teine alustatakse, tehnoloogia eripära. |
No tegelikult peaks seda asja natuke täpsemalt uurima, üldjuhul kanalivahetusel hakkimist silmaga näha ei ole, kui siis hetkeline seiskuv pilt ja siis uus kanal. Nüüd on siis oluline, kui täpselt seda muret kirjeldati. Päris ruute võib märgata kanalivahetusel teatud kanalite puhul nagu oli vist vene pervõi vms. ning see pidavat päris kindlasti mõne kanali eripära olema.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
05.10.2014 18:31:02
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Jah, see on normaalne, üks striim lõpetatakse, teine alustatakse, tehnoloogia eripära. |
No tegelikult peaks seda asja natuke täpsemalt uurima, üldjuhul kanalivahetusel hakkimist silmaga näha ei ole, kui siis hetkeline seiskuv pilt ja siis uus kanal. Nüüd on siis oluline, kui täpselt seda muret kirjeldati. Päris ruute võib märgata kanalivahetusel teatud kanalite puhul nagu oli vist vene pervõi vms. ning see pidavat päris kindlasti mõne kanali eripära olema. |
Tal on mikrotik ruuter, millel võib probleeme olla igmp snooping funktsiooniga.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.10.2014 21:43:30
|
|
|
Oh jah, seda ei pannud tähele, siis normaalne.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
06.10.2014 08:36:49
|
|
|
Kas Elioni 300/300 ühenduse jaoks on kindlasti vajalik nende enda pakutav ruuter? Mul on hetkel ruuteriks, mis jagab ühendust wifisse ja masinatesse (telekad on elioni enda ruuteritega) TP-Link TL-WDR3600.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.10.2014 09:02:59
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Kas Elioni 300/300 ühenduse jaoks on kindlasti vajalik nende enda pakutav ruuter? Mul on hetkel ruuteriks, mis jagab ühendust wifisse ja masinatesse (telekad on elioni enda ruuteritega) TP-Link TL-WDR3600. |
ei ole vaja. Lihtsalt probleemide korral pead üksi hakkama saama
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
09.10.2014 09:39:32
|
|
|
mulle tuleb sarnast spami wifi kohta. mingid kuradi kolm nippi. tuima järjekindlusega iga kord sama kiri.
tsitaat: |
Olen Elioni klienditoe arendusosakonna juhataja Mario Karu... |
kirjutab, et tal on kogu aeg wifi katki, lõpuks on tasulise toe link.
unsubscribe nuppu ka ei ole.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.10.2014 11:22:07
|
|
|
... seda teemat võiks nüüd küll natuke laiemalt tutvustada, mis parameetreid jälgitakse ja mis on need kriteeriumid, mis annavad põhjust automaatseks sekkumiseks ?
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
09.10.2014 11:28:57
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... seda teemat võiks nüüd küll natuke laiemalt tutvustada, mis parameetreid jälgitakse ja mis on need kriteeriumid, mis annavad põhjust automaatseks sekkumiseks ? |
E-maili saajad võiksid kirjale vastata ja uurida. Seda enam, et tehnikateadlikul inimesel on kindalsti abi kui ISPütleb, et mis siis katki on. Selge see, et üldsõnalise jutuga on raske midagi peale hakata. Ma näiteks wifi-osas ei võtnud midagi ette kuna wifi töötab mul perfektselt mitmes seadmes. Andsin sellest lihtsalt teada ISP'le.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mm
HV kasutaja
|
09.10.2014 11:41:52
|
|
|
indrekp kirjutas: |
m6mm, Elion on juba mitmed aastaid tegelenud proaktiivse rikke lahendamisega. Selleks, et seda teha monitooritakse Elioni võrgust kliendini liiniparameetreid ja ruuteri katkemisi. Kui süsteem tuvastab liiga palju häireid, tuleb monitooringus viga ülesse ja haldur hakkab sellega tegelema, siiani on sõltuvalt probleemist helistatud, kirja teel teavitatud ja nüüd siis ilmselt kirjale lisatud ka online-abi täiendus. Kui vastav probleem lubab kliendil selle kaudu riket lahendada siis miks mitte.
|
See inimene, kes mulle helistas, _polnud_ võimeline täpselt kirjeldama vea olemust, vaid ta vastus oli "võib-olla viga ühenduses, katkemised, ruudukesed telekapildil". Mis point sellise inimese kõnel on?
Põhimõtteliselt nagu kuskilt Indiast tulev scam kõne, et "teil on Windows? vaadake oma arvuti System logi, onju punaseid hoiatusi täis? nüüd minge ja tõmmake X kohast endale parandus"...
Mark0 kirjutas: |
DigeBeni kirjutas: |
... seda teemat võiks nüüd küll natuke laiemalt tutvustada, mis parameetreid jälgitakse ja mis on need kriteeriumid, mis annavad põhjust automaatseks sekkumiseks ? |
E-maili saajad võiksid kirjale vastata ja uurida. Seda enam, et tehnikateadlikul inimesel on kindalsti abi kui ISPütleb, et mis siis katki on. Selge see, et üldsõnalise jutuga on raske midagi peale hakata. Ma näiteks wifi-osas ei võtnud midagi ette kuna wifi töötab mul perfektselt mitmes seadmes. Andsin sellest lihtsalt teada ISP'le. |
Küsisingi seda endale helistanud isikult, kahjuks ei suutnud ta pakkuda EI täpset veakirjeldust, probleemi allikat ega ka mingeid faile, mis lubaksid mul endale seda viga siis lugeda neist. Hetkel ootan jätkukõnet, kus mõni suurema tasemega spetsialist peaks helistama ja lüngad täitma
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
09.10.2014 17:44:14
|
|
|
Otseselt kasutu see online abi ei ole kuid tagasiside andmine seda küll on. Kahe kuuga on sinna suudetud lisada küll digiboksi seeria number kuid oma silti ikka kirjutada ei saa. Peab enda andmebaasi omama, et mitu digiboksi vastavalt märgistele ja seerianumbritele kokku viia.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|