|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
aht0
HV veteran
|
02.10.2014 08:22:23
|
|
|
| El-Fuego kirjutas: |
mis masin sul endal siis, puhas amd?
üks positiivne asi oli veel mängu uuenduses. Et seal on see krdi taimer mis annab stardipaugu. mitte nii, et sisse jõuad siis need kes kiiremini sisse said logitud omavad koiki lippe. |
FX nagu Dave20'l, s.t octocore. Mõni i7 omanik võiks enda perfi kommenteerida, neil ka HTga 8 threadi.
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.10.2014 08:43:28
|
|
|
mis perfil viga peaks olema? jookseb nagu peab, perfib hästi.
mul on üldiselt bf4-s väga vähe hädasid olnud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ownagetime
HV kasutaja

|
02.10.2014 08:43:47
|
|
|
| Krt, ei saa minu aru kas minu raal siis nii vana, et enam üldse ei jooksuta BF4'a. ~25min saab mängitud ja jookseb arvuti kotti. Teiste mängudega nt. Thief, Crysis 3, BF:BC2 seda prablemat ei ole.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
02.10.2014 09:08:14
|
|
|
| jah ja kui korra käis mõte amd peal siis tehti see ikka kenasti maha ja raiuti, et intel ja intel.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
02.10.2014 10:19:27
|
|
|
| Keegi siin ka BF4'ga ärib? Mis Premum Edition hind siin hetkel on (ja eraldi BF4 + Prem)?
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
02.10.2014 12:25:38
|
|
|
| londiste kirjutas: |
mul on üldiselt bf4-s väga vähe hädasid olnud. |
tõupuhaste quadide omanikel tunduvad perfijamad olevat, muud midagi..
| jah ja kui korra käis mõte amd peal siis tehti see ikka kenasti maha ja raiuti, et intel ja intel. |
perfivahe on liiga väike et selleks mitmeid sadu eurosid rohkem välja taguda. Ning mida aeg edasi, seda vähem loeb suhteliselt nõrk single thread perf.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.10.2014 13:30:01
|
|
|
| aht0 kirjutas: |
mul on üldiselt bf4-s väga vähe hädasid olnud. |
tõupuhaste quadide omanikel tunduvad perfijamad olevat, muud midagi.. |
proovitud ka i3 peal (ehk siis 2 core, 4 thread ht). performis gpu-le vastavalt ikkagi päris hästi. mingeid karjuvaid hädasid ei täheldanud.
| perfivahe on liiga väike et selleks mitmeid sadu eurosid rohkem välja taguda. Ning mida aeg edasi, seda vähem loeb suhteliselt nõrk single thread perf. |
sadu? mida sa täpselt võrdled? karmimate amd prosede ja i7 vahe on 100€. mängude seisukohalt sama jõudlust pakkuvad i5 on sama hinnaga.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
02.10.2014 13:47:18
|
|
|
Enne eilset suurt patchi olnud versiooniga jooksis mul selle 2 kuu jooksul mängu sees crash to desktop koos erroriga kokku BF4 mingi 3-l korral, ning alati oli see mapist välja sattumisel või viimane kord koormavate mitme plahvatusmomendi juures.
Ei näe mingit vahet mis CPU kasutusel on hetkel.. Ise panen i7 920 koos HT-ga (8-thread) ja nvidia kaardiga (650ti boost) viimaste driveritega w8.1-ga ning AA deferred ei kasuta mängus.
Üldiselt mäng ikka toimib rahuldavalt, erinevalt ajast kui BF4 reliis toimus.
Vihjeks veel antiviirused välja lülitada mängu ajaks, kõik üleliigsed programmid kinni panna jne. Hoida win ja driverid uuendatud. Arvuti riistvara peab 100% korras olema, mäng on süsteemi korralikult koormav ja toob kohe riistvaraprobleemide korral crashid ja jamad esile!
Kõik väga elementaarne igale PC gamerile ühesõnaga
BF4 on erilisem mäng kuna head perfi saab ka odava AMD 4-8 tuumalise CPU ja AMD kaardiga Mantle all Endal reaalne kogemus puudub veel, tean, et CF-iga on Mantle hetkel problemaatiline.
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
02.10.2014 14:37:04
|
|
|
| sadu? mida sa täpselt võrdled? karmimate amd prosede ja i7 vahe on 100€. mängude seisukohalt sama jõudlust pakkuvad i5 on sama hinnaga. |
Komponendid peavad olema balansis. i7-ga koos ostad ka tunduvalt kiiremad mälud, KORRALIKU emaplaadi ja süsteemile vastava graafikakaardi. Inteli platvormi "korralik" ja AMD platvormi "korraliku" vahelised hinnakäärid on suuremad kui sinu välja toodud 100€. Kasti kokkuladumise ajal üle aasta tagasi arvestasin et säästsin umbes 250€-300€, võrreldes mõne i7 kokkuladumisega. i5 jääb multithreadingus fx alla, sellepärast seda üldse ei hakanud kaalumagi.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
02.10.2014 14:44:50
|
|
|
Mõttetu on vaielda tööriistade üle kui töömees ise on kehv.
Mäng töötab täpselt samamoodi nagu koguaeg töötanud on, olen suvi läbi CTE-s mänginud ja Live versioon on täpselt samasugune nüüd. Ainult mängijate tase on kehvem, CTE-s oli kõvasti parem.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.10.2014 15:26:01
|
|
|
KrikU, 650ti boostiga ei ole tõesti vahet, mis prose on
aga cpu testid ju näitavad, et suvaline 4 threadiga prose kuskil 3ghz+ on täiesti piisav v.a. kõige karmimate/kallimate videokaartidega (ja v.a. mõned vanemad-väetimad amd quadcored).
palju olulisema efekti annab ssd - hdd pealt on laadimisajad ikka üsna kohutavad.
| sadu? mida sa täpselt võrdled? karmimate amd prosede ja i7 vahe on 100€. mängude seisukohalt sama jõudlust pakkuvad i5 on sama hinnaga. |
Komponendid peavad olema balansis. i7-ga koos ostad ka tunduvalt kiiremad mälud, KORRALIKU emaplaadi ja süsteemile vastava graafikakaardi. Inteli platvormi "korralik" ja AMD platvormi "korraliku" vahelised hinnakäärid on suuremad kui sinu välja toodud 100€. Kasti kokkuladumise ajal üle aasta tagasi arvestasin et säästsin umbes 250€-300€, võrreldes mõne i7 kokkuladumisega. i5 jääb multithreadingus fx alla, sellepärast seda üldse ei hakanud kaalumagi. |
vaidlen täiesti kategooriliselt vastu. sinu hinnavahe põhjus on sinu valikutes.
mul on i7 ja kõige tavalisemad mälud. kui (palju) ei kloki, siis heade mälude oluliselt kallim hind ei õigusta saadavat reaalset perfivahet. ja ka klokkides ei ole asi mitte mälude perfivahes. plate ja videokaart on hoopis teine teema. plate valik on isiklik eelistus, mitte mingi vajadus (taas, v.a. ribadeks klokkimise puhul).
tahad sa öelda, et amd prosed on nii palju sitemad, et paarsada € kallimaid videokaarte vaid inteli prosedega mõtet osta on?
fx multithreadimisest i5 võrreldes ei ole sul mängudes tuhkagi kasu. nagu ei ole ka mingit kasu inteli 2011 platvormist kui seda oluliselt kallima all mõtlesid.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
battlear
HV kasutaja

|
02.10.2014 17:30:04
|
|
|
kõigil kurtjatel tunduvad olema Inteli masinad, vähemalt need kel masin profiilis näha..
siin ka ei mingeid probleeme. Vbl mängu mootori multithreading jamab, kõigil kurtjate masinatel neli tuuma/neli threadi..? |
Aaah, ära otsi probleemi nii sügavalt . Ma usun, et kurtjate probleemid on ikkagi tingitud ekraani ja tooli vahelisest tihendist. Mu i5 ja R9 280x (Ultra peal alla 50 FPS ei lange ) ei ole mulle mingeid probleeme tekitanud, mis ei oleks lihtsalt lahendatavad.
Eelmine nädal hakkasid suured FPS dropid peale - kiire Google ja teadsin, et viimane Windowsi update keeras midagi nässu. Selle asemel, et tulla foorumisse räuskama, et Bugfield jälle p*rses, võiks proovida vähemalt 10 minutit ise otsida, mis võib viga olla.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
02.10.2014 17:45:07
|
|
|
| battlear kirjutas: |
kõigil kurtjatel tunduvad olema Inteli masinad, vähemalt need kel masin profiilis näha..
siin ka ei mingeid probleeme. Vbl mängu mootori multithreading jamab, kõigil kurtjate masinatel neli tuuma/neli threadi..? |
Aaah, ära otsi probleemi nii sügavalt . Ma usun, et kurtjate probleemid on ikkagi tingitud ekraani ja tooli vahelisest tihendist. Mu i5 ja R9 280x (Ultra peal alla 50 FPS ei lange ) ei ole mulle mingeid probleeme tekitanud, mis ei oleks lihtsalt lahendatavad.
Eelmine nädal hakkasid suured FPS dropid peale - kiire Google ja teadsin, et viimane Windowsi update keeras midagi nässu. Selle asemel, et tulla foorumisse räuskama, et Bugfield jälle p*rses, võiks proovida vähemalt 10 minutit ise otsida, mis võib viga olla. |
+1
Mul i5 + GTX670 ja fps sama mis enne pätsi.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
02.10.2014 19:40:35
|
|
|
| tore näha spetsialiste targutamas.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
02.10.2014 22:16:08
|
|
|
vaidlen täiesti kategooriliselt vastu. sinu hinnavahe põhjus on sinu valikutes.
mul on i7 ja kõige tavalisemad mälud. kui (palju) ei kloki, siis heade mälude oluliselt kallim hind ei õigusta saadavat reaalset perfivahet. ja ka klokkides ei ole asi mitte mälude perfivahes. plate ja videokaart on hoopis teine teema. plate valik on isiklik eelistus, mitte mingi vajadus (taas, v.a. ribadeks klokkimise puhul).
tahad sa öelda, et amd prosed on nii palju sitemad, et paarsada € kallimaid videokaarte vaid inteli prosedega mõtet osta on?
fx multithreadimisest i5 võrreldes ei ole sul mängudes tuhkagi kasu. nagu ei ole ka mingit kasu inteli 2011 platvormist kui seda oluliselt kallima all mõtlesid. |
http://linustechtips.com/main/topic/67824-bf4-loves-high-speed-memory/
mäletan mingit analoogset hardware saidi benchi kus avastati et rami kiirus mõjutab märgatavalt bf4 fpsi. Inteli prosed seedivad tunduvalt kõrgemaid mälutakte, ergo nad pressivad välja suurema fps'i. Järeldub et nad on mängus kiiremad, k.a kinnise kordajaga eksemplarid. Mida siin vaielda? Samamoodi,.bottleneckid - vahet pole kas prose või gpupoolsed, on iga mängu ja progega individuaalsed. Mõni elab cpu seljas, mõni gpu. Jah, ma pean fx8350 niipalju kehvemaks proseks et kiirem kui GTX660/670/760 pole mulle enam eriti otstarbekas. i7-4770k-ga koos ma enam gtx660 või 760'ga ei lepiks.
GPU/CPU kasutus BF3's (BF4 kohta ei saa skriini pakkuda, Afterburner ei tahtnud sellega töötada)
Plate valik isiklik eelistus? Ostad mingi keskpärase junni mis hiljem, paari aasta pärast kui kondekad on juba vanemad, (eriti tempide tõustes) hakkab sulle vbl müstiliste jamadega näkku panema? Selle asemel et osta mitu korda keskpärast platet kalli jupi alla, on äkki targem võtta kohe kallim plaat? Miks sa arvad et see loogika ainult PSU jaoks kehtib? Kui ma panen kokku masina, siis ma tahan et see kestaks ca 5a, enne kui ma pean tähtsamad sõlmed välja vahetama (prose,emaplaat, toide).Inteli platvormi korralikud emaplaadid on kallid.
Teine lähtepunkt:Ma ei saa neist aru kes ostavad 350 taalase prose jaoks 75 taalase emaplaadi ja panevad selle otsa kõige tavalisemad mälud? Nagu mersumootori ümber zigulikere monteerimine. Milleks sulle siis see kallis prose kui sa seda maksimumini ära ei taha kasutada? Kas ei tundu samuti omamoodi raiskamisena?
Kolmas lähtepunkt: Mul on masinas mitu OSi. Vaikimisi boot viib FreeBSD'sse kus softi install käib kompileerimise teel. Vahe on suur kas kulutada mingi softi kokkukeevitamiseks 8 threadiga 1h või 4ga 2. Okei, see ei skaleeru päris nii lineaarselt aga poindi peaks selgeks tegema. Ütle et 8 threadi ei kasutata ära?
Lõppkokkuvõte. Kas kasutada tunduvalt odavamat AMD platvormi selle maksimumini? Või maksta rohkem ja jääda poole võimsusega töötavale süsteemile? Või maksta juppmaad rohkem et kätte saada täit võimsust? Okei, taandub isiklikule eelistusele
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.10.2014 23:48:35
|
|
|
aht0, selle väite source on corsair... ma võtaks seda väidet pisut ettevaatlikult.
gtx660/670/760 pole otstarbekas? nalja teed või tõsiselt räägid? 8350 ei ole ju nii prügi ometi?
mul on bf3-4 prose kasutus üsna madal. kui ma õigesti mäletan, siis pooled threadid idlevad ja ülejäänud on 50-60%.
alles tegin hunniku mänguteste, resodel millel reaalselt mängin. tulemused kattuvad üsna täpselt rea reviewsaitide tulemustega. ehk siis kas räigelt gpu-limited või prose ei loe kaugeltki mitte nii palju nagu sa siin räägid.
mul on keskpärane junn emaplaat, praeguseks üle 3a vana. müstilisi jamasid ei ole. eelmised plaadid (ja neid on mul olnud üsna palju) on olnud sama kaua või kauem, müstilisi jamasid ei ole olnud.
muide, kui kallis on kallis emaplaat?
mul on i7, plate hind oli mitte palju kallim, 100€ kandis, ja on kõige tavalisemad mälud. ehk siis mina. ei tunne, et oleks ziguli kere. mis paneb sind arvama, et ma ei kasuta asja maksimumini?
ja nagu ma enne juba ütlesin, klokkimisega on lood teised.
kuidas bf4 su freebsd-s töötab?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
03.10.2014 09:36:04
|
|
|
| mõttetu vaidlus mängufoorumis. pane oma argumendid protsessorite alafoorumisse, seal on piledriveri teema.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Liil6u
HV veteran

|
03.10.2014 10:59:52
|
|
|
| mõttetu vaidlus mängufoorumis. pane oma argumendid protsessorite alafoorumisse, seal on piledriveri teema. |
Ise kruttisid siin härrad üles
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
| Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.10.2014 11:17:44
|
|
|
piledriveriga on siin vähe pistmist.
lihtsalt taas kord (mul on karvane tunne, et aht0ga olen sel teemal juba vaielnud) levitab siin hooga isiklikku arusaama, et korralik gaming pc tähendab kindlasti high end juppe, mingit 200€ platet, sama kalleid mälusid ja et ainult siis on hea.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wtf3000
HV vaatleja

|
03.10.2014 14:02:11
|
|
|
| Ülduselt tundub aht0 teemat jagavat, aga samas olen teistega päri - Su loogika on rikkis. See on minu arvamus ning põhjendama ei hakka. Ma lihtsalt ei viitsi.
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
03.10.2014 14:27:28
|
|
|
| ot: |
| järelikult sul lihtsalt need puuduvad |
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
03.10.2014 15:21:26
|
|
|
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
2 :: |
124 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
03.10.2014 22:55:36
|
|
|
| Keegi BF4 3D-s ka mängib, kui on sellel mängul 3d tugi?
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
03.10.2014 23:50:24
|
|
|
kui sa tõesti tahad vaielda (sigh)
Polnud ainult Corsair. Corsair väitis seda algselt jah, leidus ka neid kes oma käe peal uurisid..
http://www.overclock.net/t/1438222/battlefield-4-ram-memory-benchmark
tsitaat sealt konkreetselt ühest kohast kus võrreldakse 1333Mhz ja 2133Mhz RAM erinevust FPSi näol.
FPS increase 58%, RAM mhz increase 60%
Piledriveriga on niipalju pistmist et see on fx'is kasutatava mikroarhitektuuri koodnimi.
Mängimine koormab masinat tunduvalt rohkem kui veebis istumine. Ma ei räägi et kindlasti midagi laguneb. Räägin tõenäosustest. Odavama plaadi peale pannakse kehvema kvaliteediga elektroonikakomponendid,reeglina. Palju õnne kui oled jamadest pääsenud minul läks fx all gigabyte odav käkk kuuga kõrvale, plaat on elus aga oli lihtsalt ebastabiilne fx'ga. Emale kokkulaotud kastis käitab kahetuumalist athloni aga ideaalselt.
Inteli plaatidest socket 1150'le valiks ilmselt midagi sellist
http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=13-132-038 see pole isegi mitte neist kalleim/edevaim.
EDIT: Link töötas ainult mobiilses brauseris. Desktopmasinale sobiv link
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132038&cm_re=Asus_Maximus_VI_formula-_-13-132-038-_-Product
viimati muutis aht0 04.10.2014 11:34:00, muudetud 1 kord |
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
04.10.2014 09:43:19
|
|
|
| Mängimine koormab masinat tunduvalt rohkem kui veebis istumine. |
ei saa olla
kui mäng on katki siis jäädgi juppitama, tolku sest niikuinii ei ole, edu
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.10.2014 12:19:25
|
|
|
aht0, sul on piisavalt kiired mälud. benchi prooviks - 1066, 1333, 1600, 1866.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
04.10.2014 12:33:26
|
|
|
| Kas viimane update andis ka graafilise lisa? Tundub, et tuli on just muutunud ja ka fps on langenud. On keegi mingeid uuemaid amd drivereid ka proovinud?
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
04.10.2014 12:42:13
|
|
|
Viimaste Nvidia driveritega selline probleem, et Bf4 ei lähe enam full screeni Kui proovida Alt+Enter siis korraks näen kuidas akna ääred lähevad fullscreeni ja siis ka kohe tagasi. Kui panna Borderless, siis on ilusti äärest äärde, aga siis vist perf väiksem, sest tegemist ju window modega? kellelgi sarnast jama olnud?
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
04.10.2014 15:00:27
|
|
|
Minul pärast mängu update viskab iga 5mini tagant pildi tasku. No error ega midagi.
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
04.10.2014 19:32:17
|
|
|
Tuletan kõigile meelde, et nüüd on CLASSIC mode olemas:
Minimapiga, elusid 100hp aga mida pole on 3D spotting ning health regeni ning masinad ei parane iseenesest. Soodustab täiega tiimitööd
3D spotting on see doritos tüübi peakohal, 2D spotting on minimapile tekkiv märk. Viimane on jätkuvalt alles, st spottida tasub alati aga enam pole ez-mode, kus lased peakohal olevat kolmnurka
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
05.10.2014 16:34:01
|
|
|
kellelgi raatsimist premmi on soetada mulle?
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
05.10.2014 17:14:46
|
|
|
| Ei
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
05.10.2014 17:15:41
|
|
|
| Vihmausss kirjutas: |
| kellelgi raatsimist premmi on soetada mulle? |
ülekande teed siis ikka soetan.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxman007
HV kasutaja
|
05.10.2014 19:44:47
|
|
|
Kas keegi on juba proovinud windows 10 -ega battlefieldi?
_________________ Keyboard missing - press F3 to continue. |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
05.10.2014 21:34:54
|
|
|
| olen siis nüüd mitmel korral juhtunud nägema kuidas minu squadikaaslane jookseb ringi nagu kummitus, ainult nimi näha. Algul arvasin, et keegi kasutab häkki kuid täna juhtus sama asi uuesti + siis lisaks see, et Lost Islandi kaardil olin seal lennukivrakis. vaatasin siis seda lennukisaba ja keegi vaenlane jooksis sisse sinna. Hakkas mind tulistama. Hämming kuskilt lastakse, aga kust kohast seda aru ei saa. Ja siis wtfck lennuki sabas olevaid istmeid hakkas mäng mulle järsku nagu uuesti joonistama. Nagu ma ei oskagi seda seletada. põhimõtteliselt laadis nagu sisu uuesti ja arvatavasti sellepärast ei näinud ma ka seda tegelast kes mind lasi.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
05.10.2014 22:24:02
|
|
|
Dawnbrakeris saab ihe maja servel ka posti sisse minna. Aga mängijat kes seal sees, maha lasta ei saa
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
05.10.2014 22:27:12
|
|
|
| caarel123 kirjutas: |
Dawnbrakeris saab ihe maja servel ka posti sisse minna. Aga mängijat kes seal sees, maha lasta ei saa  |
lockeris oli see kus nimi jooksis
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ownagetime
HV kasutaja

|
07.10.2014 09:27:58
|
|
|
Kurat, BF4 on üks pirtsakas eit, eelmine nädal veel hakkis ja rubberband ja kõike head veel. Nüüd siis tänasest pole probleeme olnud, kui vaid see, et crashis, aga perf kõik on sujuv nüüd
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
07.10.2014 13:36:03
|
|
|
| olen siis nüüd mitmel korral juhtunud nägema kuidas minu squadikaaslane jookseb ringi nagu kummitus, ainult nimi näha. Algul arvasin, et keegi kasutab häkki kuid täna juhtus sama asi uuesti + siis lisaks see, et Lost Islandi kaardil olin seal lennukivrakis. vaatasin siis seda lennukisaba ja keegi vaenlane jooksis sisse sinna. Hakkas mind tulistama. Hämming kuskilt lastakse, aga kust kohast seda aru ei saa. Ja siis wtfck lennuki sabas olevaid istmeid hakkas mäng mulle järsku nagu uuesti joonistama. Nagu ma ei oskagi seda seletada. põhimõtteliselt laadis nagu sisu uuesti ja arvatavasti sellepärast ei näinud ma ka seda tegelast kes mind lasi. |
pidevalt sellist jama olnud. liigud mingi takistuse tagant välja-ümber.. Vaatad ei ole näha kedagi-midagi - liigud edasi, järsku litakas ja killcamis joonistub siis alles samas nina all lagedal väljal usinalt sibav mehike või lausa lösutav tank. Ja võiks vanduda et pool sekundit varem oli samas kohas ja selle ümber täielik tühjus.
perf muidu endiselt ok, ei crashi ka..
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.10.2014 13:43:35
|
|
|
| mul dx has stopped working tuli
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
07.10.2014 15:26:30
|
|
|
| olen siis nüüd mitmel korral juhtunud nägema kuidas minu squadikaaslane jookseb ringi nagu kummitus, ainult nimi näha. |
Raporteerin samuti, et sellist bugi on mul ka ette tulnud mängus korra vähemalt (enne viimast patchi)
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.10.2014 16:14:39
|
|
|
| KrikU kirjutas: |
| olen siis nüüd mitmel korral juhtunud nägema kuidas minu squadikaaslane jookseb ringi nagu kummitus, ainult nimi näha. |
Raporteerin samuti, et sellist bugi on mul ka ette tulnud mängus korra vähemalt (enne viimast patchi)  |
Mul oli enne ja ka peale plaastrit
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
07.10.2014 19:27:13
|
|
|
Kus kohast premiumi kõige odavamalt saab ? sobib ka ru
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.10.2014 19:29:48
|
|
|
| vaata oma ps-i . sealt saad vastuse
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
07.10.2014 19:33:11
|
|
|
Sai ka prem soetatud, thanks to El-Fuego. Igatahes lisage battlelogi Vihmaussike, KD ka hakkab tousma peale uut patchi
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.10.2014 09:44:01
|
|
|
Sai ka prem soetatud, thanks to El-Fuego. Igatahes lisage battlelogi Vihmaussike, KD ka hakkab tousma peale uut patchi  |
ptv
See bf4 on ikka tõsiselt ptsis. hakkad esimesena laskma, aga surma saad ikka esimesena. ja vähe sellest pihta surma saad ainult paari laksuga. hunnik paska on see mäng
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
08.10.2014 09:52:39
|
|
|
Kui mängida eioska egas pole midagi teha, proovi network smoothing 0% panna, ise proovisin täna hommikul 150 ping serveris ja eiolnud häda midagi .
Battlelog server browser on küll nagu hunnik sitta, einaita servereid + koik on tuhjad
http://bf4stats.com/servers/pc?limit=100&start=100
Vaatad siit, koik on fullis, kirjuta ainult serveri nimi battlelog searchi ja leiab kohe ules .
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
08.10.2014 10:32:44
|
|
|
Kui mängida eioska egas pole midagi teha, proovi network smoothing 0% panna, ise proovisin täna hommikul 150 ping serveris ja eiolnud häda midagi .
Battlelog server browser on küll nagu hunnik sitta, einaita servereid + koik on tuhjad
http://bf4stats.com/servers/pc?limit=100&start=100
Vaatad siit, koik on fullis, kirjuta ainult serveri nimi battlelog searchi ja leiab kohe ules . |
kuule smartass mida puutub siia oskamine??? ma räägin sulle, et hakkasin esimesena laskma ja tyyp võttis pohhuilt kahe matsuga maha. ja seda ei ole täheldanud ma üksi. paljusid olen ma näinud sel teema rääkimas.
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XD
HV kasutaja

|
08.10.2014 11:08:21
|
|
|
Jaksad sa alles hädaldada siin... See et "kahe matsuga" surma saad on täiesti võimalik ju headshotide korral, lisaks endiselt tegeletakse laskude järjestuse probleemidega cte's.
Bf4 2.0 on tunduvalt mönusam, isegi PDW'd on enamvähem mõistlikuteks relvadeks muudetud (as-val, mpx ja sr-2 olid juba eelnevalt). Eile sai selle CBJ-MS PDW naelapüssiga ringi joostud ja tuleb tõdeda et liikudes puusalt tulistamiseks on see päris äge relvake, enne patchi ei suutnud see küll kellelegi midagi teha. Muidugi AR'idele ta vastu ei saa :/
Lisaks on nüüd ka 3.4x ja 4x scoped kasutatavaks muutunud tänu visual recoili ärakaotamisele, woohoo!
_________________ "Kui inimene ei ole rahul tarkvaraga, siis on probleem tõenäoliselt inimeses" M.J. |
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |