Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
High-Q
HV Guru

|
30.09.2014 23:15:12
|
|
|
btw. kes veel tahtis osta.
otse blizi enda poest on blizzconi tõttu soodukad. d3 ise on 19.99€ ja sama palju on RoS ka. seega ei ole vaja kuskile kingviine vms külastadagi, saab otse mõistliku hinnaga kätte.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.10.2014 00:04:24
|
|
|
Kas blacksmithinguga on mõtet tegeleda? Kui ei/jah, siis miks?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.10.2014 00:32:07
|
|
|
Timberg, alguses osad asjad täitsa head kuid kui 70 saad siis lihtsalt mine julmalt kuskile torment 1-3 mängu ja tee nägu nagu aitaksid btw mängi vaid seasonit!!! Kõik seasoni asjad lendavad su tava kasutajasse hiljem nii või naa ning non-season mäng täitsa surnud vist praeguseks
Ehk siis kokkuvõttes pole erilist kasu blacksmithingust.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
01.10.2014 00:44:58
|
|
|
põhja tasub ikka lvldada blacksmith, saab "salvage all" nupu
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
01.10.2014 01:38:45
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Ehk siis kokkuvõttes pole erilist kasu blacksmithingust. |
BS. Mõne buildi juures blacksmith väga oluline oma osade retseptidega - Aughilde, Captain Crimson
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.10.2014 03:32:02
|
|
|
Shade, WD ei kasuta, DH ei kasuta, barb ei kasuta, wiz ei kasuta, munk? crusa? Nagu ma ütlesin, eks alguses mingi kasu saab aga ei midagi erilist, üldiselt suht pointless craftida kuna leitav kraam on kordades parem, eriti kui set kokku saada.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
01.10.2014 07:42:56
|
|
|
HDTanel, see et sulle on kasutu, ei tähenda, et teistele on kasutu
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
01.10.2014 08:29:54
|
|
|
tanel ju ise ka ei tea mis räägib
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
01.10.2014 09:16:10
|
|
|
High-Q kirjutas: |
btw. kes veel tahtis osta.
otse blizi enda poest on blizzconi tõttu soodukad. d3 ise on 19.99€ ja sama palju on RoS ka. seega ei ole vaja kuskile kingviine vms külastadagi, saab otse mõistliku hinnaga kätte. |
Võtsin D3 ära, tundus kuidagi palju hetkel ka RoS juurde võtta. Kuna mängimisega palju ei tegele siis esialgu ajab ära. Ja tuli odavam kui kuskilt mujalt, hea et sinna piilusin enne ostmist
Mis see Seasonal hero tähendab? Ma alustasin demos ( mis nüüd on full game ) ilma seasonalita, kas siis peaks uuesti alustama ja seasonali võtma? Ja kas character tuleks teha public, et saaks online asjadest kas osa võtta?
Krt peaks rohkem infot lugema aga pole nii palju aega, foorumis saab kiirelt küsimustele vastused.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
01.10.2014 09:42:33
|
|
|
seasonal vs mitte pole vahet, kui alustad. seasonalis on paar exclusive legendary't ja eraldi achievementid, aga varsti läheb niikuinii kokku. algaja seisukohast pole vahet.
char on ikka public, sõltumata, kes või mis sa oled. online asjadest saad alati osa võtta, ükskõik kas siis sõprade või niisama publicus mängida. ma muidugi ei tea, kuipalju publicus on inimesi, kes alles alustavad, aga natuke ikka on. see, et sul pole RoS-i, ei ole vahet. mänguklient on ühine ja sa võid ka koos ros-i meestega mängida, lihtsalt sa ei saa üle level 60-ne ja seetõttu kõik legendary'd, mis on alates level 61, sa lihtsalt kätte ei saa.
sa mängi "vanilla" stoori läbi, vaata, mis meeldib, mis mitte. võta rahulikult. d3-mes on stoorit küll. pole küll meisterteos, aga kindlasti keskmisest kõrgemal tasemel. on head dialoogid, vahevideod jne. kindlasti tasub aega viita ja vähemalt 1 kord põhjalikult kogu campaigni läbi mängida. Kui rahulikult võtad ja päris normaliga ei jookse, siis võtab see ikkagi omajagu aega. kui siis tundub, et asjal on jumet, võtad RoS-i juurde ja mängid edasi (lisa act, uued asjad)
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
01.10.2014 10:41:54
|
|
|
Shade, WD ei kasuta, DH ei kasuta, barb ei kasuta, wiz ei kasuta, munk? crusa? Nagu ma ütlesin, eks alguses mingi kasu saab aga ei midagi erilist, üldiselt suht pointless craftida kuna leitav kraam on kordades parem, eriti kui set kokku saada. |
Pet WD - aughilde must be - kõik ei mängi jade WD-d. Pet WD-le zuni suht pointless juba ammu. Ise kasutan zuni vaid T6 farmiks. Griftid on kõik aughilde + random jubinad
Enamus klassidele alguses Aughilde ideaalne algus gear. Captain crimsoni CDR on crusa buildis väga OK (stampede), WOW wizard buildis väga OK lisa, saab mõnele teisele jubinale cdri asemel miskit muud külge lükata.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.10.2014 11:05:26
|
|
|
pots4t4j4, irw mees, tundub, et sa pole ise mängu piisavalt mänginud. Mõttetu aega ja ressursse kasutada craftimisele. Reaperi wrapid on normaalsed Demon Hunterile kuid nagu ütlesin kui tahad hästi mängida siis crafting mõttetu.
Shade, pet WD griftides on pointless kuna petid saavad oneshotid ja siis tõmbled seal nagu loll ringi. Buffiti jah nende elusi aga mida see griftides ikka teeb? Üksinda/multi pelades jade üle mõistuse parem, jooksed eliidi juurde, 3-5 sek max ja eliit surnud. zunit pole enam tõesti vaja kuid pet on vaid hea kuni Jade otsid ja seal võid tegelt ükskõik mis geari kasutada see crafting gear annab niivähe sulle juurde. Halb pole samad, eks kui matse on võib ühekorra omale craftida aga rohkem küll pole vaja. Wizardil on hetkel vaid üks efektiivne ehitus ja see on Firebird set kuid see võtab enamus kohtasi inventoris ära ning muud väga selga panna polegi.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
01.10.2014 11:12:06
|
|
|
Jade võib ju kõva olla, kuid see ei tähenda et kõik peavadki jade wd-d pelama. Sama kehtib ka firebird maagi kohta. Enamus siiski funi peal väljas ja katsetavad paljusid võimalusi kuidas oma charri teha. Kui sina valid vaid selle buildi millega griftides kiirelt ja ilma suure vaevata kõrgele lennata siis tore, see ei tähenda et kõik peavad jooksma seda sama teed pidi. Blacksmith on hea asi ja siin sa seda ümber küll ei lükka. Vaata asja laiemalt kui oma silmade läbi ainult - sul puudub võime ennast panna kellegi teise nahasse ja arvestada, et kõik ei mängi täpselt nii nagu sina arvad et on õige
Mis puudutab materjale, siis neid pole eriti raske saada, lõpuks vedeleb neid lademete viisi. Kõntsa mis lendab lammutusse kukub hunnikutes
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
LaC3rtosus
HV kasutaja

|
01.10.2014 13:46:13
|
|
|
Tanel sa räägid nagu kõik leiavad endale jade ja marauder setis kohe kui level 70 saavad. Ma olen lvl 245 WD ja olen leidnud ainult 3 jade seti juppi.
Ashera's ja aughild's setid on craftimisel päris head.
Lisaks on veel erinevaid T6 builde nt WD-le Carnevil ja Grin build töötavad väga hästi. Diablo nagu on RNG, paned nendest asjadest buldi ja asjad selga mis kukub või mida saad craftida. See et mingi build parim on, ei tähenda, et ülejäänud mõttetud on. Kuidagi peab sinna ju jõudma ka.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
01.10.2014 14:32:49
|
|
|
LaC3rtosus kirjutas: |
Lisaks on veel erinevaid T6 builde nt WD-le Carnevil ja Grin build töötavad väga hästi. |
Grin buildi peaks täitsa proovima, lisaks nägin huvitavad lahendust ka tiklandia Visage pet buildi ja jade buildi. Grin mask on pangas vedelemas ilusti - peab mingi hetk ära proovima. Mis puudutab Jade doci, siis full jade koos quatze headi ja furnaciga olemas täitsa, kuid mulle see build ei istu - minu jaoks kuidagi igav. Võimas on ta küll oneshottida elitesid jne, kuid minule isiklikult pole ta fun play
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
01.10.2014 15:46:36
|
|
|
mis piirist alates Damage/Toughness/Healing/Life jms. on mõttekas Torment raskusega bountysid ja rifte teha?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
01.10.2014 16:06:26
|
|
|
Mina lähtun 10sek per eliitpack on optimaalne raskustase
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
01.10.2014 16:58:34
|
|
|
pots4t4j4, irw mees, tundub, et sa pole ise mängu piisavalt mänginud. Mõttetu aega ja ressursse kasutada craftimisele. Reaperi wrapid on normaalsed Demon Hunterile kuid nagu ütlesin kui tahad hästi mängida siis crafting mõttetu.
Shade, pet WD griftides on pointless kuna petid saavad oneshotid ja siis tõmbled seal nagu loll ringi. Buffiti jah nende elusi aga mida see griftides ikka teeb? Üksinda/multi pelades jade üle mõistuse parem, jooksed eliidi juurde, 3-5 sek max ja eliit surnud. zunit pole enam tõesti vaja kuid pet on vaid hea kuni Jade otsid ja seal võid tegelt ükskõik mis geari kasutada see crafting gear annab niivähe sulle juurde. Halb pole samad, eks kui matse on võib ühekorra omale craftida aga rohkem küll pole vaja. Wizardil on hetkel vaid üks efektiivne ehitus ja see on Firebird set kuid see võtab enamus kohtasi inventoris ära ning muud väga selga panna polegi. |
sa nagu midagi kellegi teise mätta otsast oskad ka vaadata ? Miskid cookiecutter specid on jah setid ja non craftitavad, aga leia mulle mõni top support/tank wd või zdps monk kes craftitud geari ei kasuta ja need pole miskit "omg T6" vaid GR 45+ mängijad.
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
01.10.2014 18:43:20
|
|
|
Oksjonimaja polegi enam? .... pole mingi aasta aega mänginud
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.10.2014 19:34:40
|
|
|
10.10.10 kirjutas: |
Oksjonimaja polegi enam? .... pole mingi aasta aega mänginud  |
Ei ole. Ei ole
Kui teha usa battlenet konto, kas saab doltsidega osta d3? Keegi proovinud? Naine ka vana diablo fänn, mõtlesime, et ostame talle ka. 40€ vs 40$
viimati muutis Timberg 01.10.2014 20:27:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
01.10.2014 20:01:32
|
|
|
Shade, pet WD griftides on pointless kuna petid saavad oneshotid ja siis tõmbled seal nagu loll ringi. Buffiti jah nende elusi aga mida see griftides ikka teeb? Üksinda/multi pelades jade üle mõistuse parem, jooksed eliidi juurde, 3-5 sek max ja eliit surnud. zunit pole enam tõesti vaja kuid pet on vaid hea kuni Jade otsid ja seal võid tegelt ükskõik mis geari kasutada see crafting gear annab niivähe sulle juurde. Halb pole samad, eks kui matse on võib ühekorra omale craftida aga rohkem küll pole vaja. Wizardil on hetkel vaid üks efektiivne ehitus ja see on Firebird set kuid see võtab enamus kohtasi inventoris ära ning muud väga selga panna polegi. |
Mul on endagame geariga olemas monk, crusader, DH, WD (väga hea geariga jade) olemas. Siiani pole mitte ühegi klassiga tekkinud olukorda kus craftida pole vaja olnud.
+ craftimine maxida on mega odav. peale 70t ei võta kaua, mängid natuke ja juba pmst ongi olemas
aga eks see oli iga mängija oma otsus, kuidas ta gearib ja kas viitsib min/maxida.
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauntz
HV vaatleja
|
01.10.2014 20:47:58
|
|
|
Keegi Tahab grifte farmida? 30-35. Ise olen Jade WD ja hetkel jooksen koos DHga. Samas otsin ka abi, mõni munk kes aitaks teha trialeid.
Lisage Rauntz#2764
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
01.10.2014 20:53:56
|
|
|
Timberg, poole hinnaga on ju praegu bnetis..
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
01.10.2014 22:58:47
|
|
|
Timberg, saad küll jah, väikese trikiga. Lähed paned dollarites korvi ja vormistad giftiks naise maili peale. Naine toksib siis koodi sisse ja olemas.
Samas, kui te koos mängida tahate, siis konsooli versioon PS4/XB1 on koos mängimiseks palju lahedam.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
02.10.2014 09:42:05
|
|
|
ma sain lõpuks eile taas top1000-sse. tuli suhtkoht mõistlik GR37 (ilma pyloniteta, aga üpris tihe ja täis igasugu mõõtu ämblikke, sh eliite; need on vähemalt aeglased).
38-s sain aga valusalt lutti. kui ikka morlud, soul ripperid, kaugelt imevad kummitused ja winged assassinid peale tulevad, siis GG. Lõpus tuli bloodmaw ka, see hüppab screeniväliselt, ilma mingi hoiatuseta, stun + äsa = oneshot. isegi 16,5M toughnessi ja double unityga. ainus, mis päästab Unstable Anomaly (sest see rakendub kohe ja tuleb stunist välja), kui see ei ole cooldownil. ja raisal oli GR38 juures mingi 39B HP.
Mõned 38-d olen teinud, aga pole lihtsalt riftidega vedanud, alati tulnud mingid kärakad.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|