Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
29.09.2014 12:34:00
Täna avati Eestis maailma suurim muusikateenus Deezer |
|
|
link :: TELE2
PRESSITEADE - Tele2 avas täna Eestis maailma suurima veebipõhise muusikateenuse Deezer Premium+, mis sisaldab üle 35 miljoni muusikapala ja laia valikut kohalikke artiste.
Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on Deezeris pea kõik tuntud kohalikud artistid – näiteks Ewert And The Two Dragons, Odd Hugo, Getter Jaani, Tanel Padar, Vaiko Eplik, Elephants from Neptune, Tenfold Rabbit, Chalice, aga ka Kõrsikud, Ivo Linna, Arvo Pärt ja ERSO.
Deezeris töötab 60 muusikaeksperti, kes koostavad uuest muusikast laulunimekirju ja soovitusi, mis eristab Deezerit teistest muusikateenustest. Valiku Eesti muusikat Deezeris leiab näiteks siit: http://smarturl.it/deezer_estonia
Deezeri regioonijuhi Jouni Pesola sõnul on Eestis piraatlus endiselt levinud. “Alternatiivina võimaldab Deezer soodsalt pea kogu maailma muusikat kuulata legaalselt ja artiste kahjustamata,” ütles Pesola.
Deezer Premium+ piiramatu teenus on osade Tele2 pakettidega tasuta ja seda on võimalik ka osta olemasolevale paketile juurde 6.49-eurose kuumaksu eest, mis on samalaadsete striimingteenuste võrdluses soodsaim hind.
Deezerit Premium+ teenust saab kasutada ka ilma veebiühenduseta. See on eriti mugav inimestele, kes kuulavad muusikat sportides või reisides. Ühe kontoga saab Deezeri muusikateenust kasutada neljas eri seadmes. Deezeri saab lihtsalt ühendada Facebookiga ja jagada ning vaadata, mida sõbrad kuulavad.
Deezerist on ka reklaame sisaldav tasuta versioon. Deezerit saab kuulata nii tavaarvutist kui kõigi levinud operatsioonisüsteeme kasutavate tahvlite ning teiste nutitelefonide ja -seadmetega.
Deezer on üks maailma esimesi muusika striimingteenuseid, mis sai alguse 2006. aastal Prantsusmaal. Tänaseks on Deezeril 16 miljonit aktiivset kasutajat. Deezer sisaldab 35 miljonit eri lugu ning on kättesaadav 183 riigis. Deezeri peamine konkurent Spotify koondab 20 miljonit muusikapala ning levib 55 riigis.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator
viimati muutis Tanel 29.09.2014 15:10:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
29.09.2014 14:58:23
|
|
|
Uudise pealkiri on vähemalt minu jaoks täiesti arusaamatu. Deezer on Eestis saadaval olnud päris mitu aastat. Kasutasin Deezer Premium+ teenust üsna pikalt enne kui Spotify Eestisse saabus.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.09.2014 15:14:53
Re: Täna avati Eestis maailma suurim muusikateenus Deezer |
|
|
Tanel kirjutas: |
Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on Deezeris pea kõik tuntud kohalikud artistid – näiteks Ewert And The Two Dragons, Odd Hugo, Getter Jaani, Tanel Padar, Vaiko Eplik, Elephants from Neptune, Tenfold Rabbit, Chalice, aga ka Kõrsikud, Ivo Linna, Arvo Pärt ja ERSO.
|
Njh, ikka julmalt puss on see eesti muusika valik.
Aga kui ma tahan meie meest, push up-i, anne veskit või tarmo pihlapit?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
29.09.2014 15:30:01
|
|
salatoimik kirjutas: |
Aga kui ma tahan meie meest, push up-i, anne veskit või tarmo pihlapit? |
Kui sa tahad meie meest ja push up-i peaks psühholoogi poole pöörduma.
Aga Vennaskonnast, Ultima Thulet, Sõpruse Puiesteed, Kosmikuid, Jäääärt jms oleks oluliselt rohkem vaja, et ma raatsiks oma sajalisi luhvtitada tasulise teenuse peale.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
29.09.2014 16:05:10
|
|
|
Sisuliselt täpselt sama asi, mis Spotify? Või on mingi suur põhimõttelisel erinevus?
udumees, 3/5 sinu nimetatust on Spotifys vähemalt suht normaalses valikus olemas. Vennaskond puudub täielikut, Sõpruse Puiesteelt on kuulatav 1 lugu
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
29.09.2014 16:09:14
|
|
|
namstoop kirjutas: |
Sisuliselt täpselt sama asi, mis Spotify? Või on mingi suur põhimõttelisel erinevus?
|
Põhimõtteliselt 2 korda rohkem muusikat. UI-d pole viitsinud veel uurida.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
29.09.2014 16:19:58
|
|
|
namstoop kirjutas: |
udumees, 3/5 sinu nimetatust on Spotifys vähemalt suht normaalses valikus olemas. Vennaskond puudub täielikut, Sõpruse Puiesteelt on kuulatav 1 lugu  |
Ultima Thule on seal vale Ulthima Thule. Ma mõtlen ikka Eesti oma. Jäääärt on vaid üks album, samuti Kosmikuid.
Üldine mõte on ikka see, et head Eesti muusikat on ikka kuramuse vähe veel.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
29.09.2014 16:39:45
|
|
|
See, et eesti muusikat nondes teenustes vähe on, peab ilmselt kiitma katusepakkujat EAÜ.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.09.2014 18:42:14
|
|
udumees kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Aga kui ma tahan meie meest, push up-i, anne veskit või tarmo pihlapit? |
Kui sa tahad meie meest ja push up-i peaks psühholoogi poole pöörduma.
|
Mis mis
igati hea lugu ju
Spoiler 
Anyway, niikaua kuni need asjandused ei paku rohkem eesti muusikat kui mul arvutis on, mina nende kliendiks ei hakka. Mu pärast olgu EAÜ või kes tahes selles süüdi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|