praegune kellaaeg 15.06.2025 21:54:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tsonn
HV kasutaja
|
26.09.2014 20:31:05
MIDI USB klaveri elektroonika |
|
|
Hei, vajan abi digitaalse klaveri ehitamisel. Vajan elektroonikaplokki, mis võtab 61 klahviga maatriksklaveri signaali ja teeb sellest MIDI ja USB signaali, mida ma saaks oma arvuti (Garageband) ja/või ipadiga kasutada. Lisaks ratas, kaks universaalset nuppu ja potekas kiiruselugeja reguleerimiseks. Asi peaks olema usb toitel, efektiivne ja lollikindel. Sobiks näiteks PIC controller (Microchip PIC18F vms). Andke teada, kui on mõtteid või ettepanekuid. Kui leidub osav tinutaja, kes asja tunneb ja tahaks selle valmis teha, siis saab töö ka tasu.
Ma polnud kindel, kas see teema võiks olla siin või Tööpakkumistes. Vajadusel teisaldage
_________________ elu nagu hernesto |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lcriz
HV vaatleja
|
28.09.2014 23:19:33
|
|
|
Ma pole kindel, kas mu jutt vastab otseselt su küsimusele või kas see on täpselt see, mida sul vaja, aga ehk leiad mingeid ideid sellest.
Lugedes su probleemipüstitust, mõtlesin esimese asjana kohe Arduino plaadi peale. Arduinosid on müügil erineva suuruse, kuju ja võimekusega. Multimeedia õpingute ajal kasutasid mitmed inimesed Arduino plaate erinevate nuppude, andurite ja muud sorti interaktiivsuse tekitamiseks ning andmete saamiseks arvutisse. Mäletamist mööda on tegemist USB-st voolu võtvate asjadega, seega selle puhul kvalifitseeruks. Suurima sisendite arvuga arduino, mis leidsin, oli 54I/O pin-iga, seega kui on soovi katta 61 klahvi, siis päris 1-1le neid sisendeid lapata ei saa, vaid tuleks mingi muu skeem välja mõtelda. Hindade kohta ei oska ütelda, aga niisama prototüüpimiste jaoks peaks see olema üsna sobiv asi. Kuna ise pole nendega otseselt tegelenud, siis ei oska ütelda, milline see õppekurv võiks nende puhul olla.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsonn
HV kasutaja
|
29.09.2014 14:47:14
|
|
|
lcriz kirjutas: |
Ma pole kindel, kas mu jutt vastab otseselt su küsimusele või kas see on täpselt see, mida sul vaja, aga ehk leiad mingeid ideid sellest.
Lugedes su probleemipüstitust, mõtlesin esimese asjana kohe Arduino plaadi peale. |
Hei, see on hea soovitus ja teen just seda, kui PIC plaan ei õnnestu.
_________________ elu nagu hernesto |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
23.11.2014 00:39:10
|
|
|
palun,
sealt saad tellimisnumbri. kogu instrument vaid ühel plaadil ongi. teistel plaatidel on vaid lülitid ja pistikud.
peaks olema täiesti võimalik ehitada oma nägemust plaadi WS193900 baasil.
selle polüfoonia on piiratud 32 noodiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|