Kuna see välja pidi tulema? Järgmine kuu?
Buge veel jalaga segada. Boksist ei saa väljagi ilma, et autot ära ei lõhuks. Pidin damage maha keerama, et sõita saaks. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Career mode on täiesti katki veel. Proovisin huvipärast alustada kõige madalamast kart tasemest:
Alustad mängu, viskab sind hoobilt rajale nii, et teised suht üle sõidavad. 3st tasemest keskmise tasemega sõidab AI nii aeglaselt, et tagurpidi sõidab ka neist mööda.
Sõitu alustades alustasin esimest korda kuskilt taevast, kart oli kukkumistsüklis, restart- ei hakanud kart liikuma. Kolmandal korral sain sõitma.
Kõik sõitjad rammisid üksteist nii välja, et ainult 2 sõitjat, mina ja siis eismene õnnelik, kes sai teistest AI'dest puhtalt mööda, lõpetasime. Mispeale jooksis mäng täitsa kokku.
Single event valides, sain sõita ford focuse RS'ga nordschleifet ning ring ise on täitsa tore, juhitavus on päris pädev. Seestvaade on kaunis koos kiivri ja päikese peegeldustega auto tuuleklaasil.
Välja näeb ilus, kuid küll on meestel alles palju veel teha. Ei tea, kas kuu-kahega jõuavad mängule teha veel normaalse career mode'i ja parandada lademetes crashimist.
Selle karjääri kogemuse põhjal ütleks küll, et kiirustajatel tasub oodata, mida tõsisemad reviewerid arvavad, enne kui poodi mängu järgi joosta. _________________ Winter is coming...
NeroEST, ma olen lootuses, et see mida me mängime on siiski õigest arendusest aasta maas või nii... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
NeroEST, ma olen lootuses, et see mida me mängime on siiski õigest arendusest aasta maas või nii...
Ha, loota võib ju alati, kuid see poleks absoluutselt loogiline nende "report bugs, let community to help develop" etc taktikaga... _________________ Winter is coming...
Kas sa siis reportisid oma nähtud bugid?
Enne mängimist profiili kustutasid ära ikka, või on too aastaid vana nüüd?
Hiljuti sai uus win peale ja mäng samamoodi uuesti stiimist laetud.
documentsis asuva CARS kausta lasin maha küll peale seda kui stiim oli 5,8gb kraami juurde tirinud, mis üldse tegi karjääri alguses "next " nupu alles aktiiveks.
Nädal tagasi proovides ei saanudki karjääri proovida.
Reportimise kohapealt võin ausalt öelda, et mul ei ole päris selge, kas ma peaksin selle bugi lisama kuskile kardi, karjääri, või hoopis antud raja alafoorumisse. Ja samuti tekib küsimus, et kuidas ma seda bugi saan neile näidata?
Kuidagimoodi pean hakkama filmima oma gameplayd?
Ma absoluutselt ei välista, et ma võin kogemata midagi valesti teha, kuid minu arvates on nende foorumitest väga raske leida uusimat informatsiooni, kuidas ja mismoodi toimida. Samuti ei õnnestunud mul leida häid settinguid xbox one controllerile.
Proovisin just nüüd ka multiplayerit azure coast rajal pidin sõitma ford cosworth 500ga. Lobby töötas, sain rääkida teiste inimestega, umbes 7e inimesega läks mäng käima, mängus aga nägin vaid ühte autot eest ära sõitmas, ja peale 2e minutit avastasin, et olengi üksi. Ei tea, kas mäng katkes/ läksid teised lihtaslt ära. Kuid auto juhitavus oli väga naljakas, mul õnnestus auto mitmeid kordi katusele keerata kuna ma keerasin kurvis liiga palju rooli. Selline tunne oli, et auto rehvidel oli kosmiline pidavus, kuid füüsika "loogilisust" arvestades peaks seejärel auto mass end üle rehvid viskama, mistõttu saigi mitmeid kordi end küllili keeratud.
Samuti ei oska ma öelda, kas see viga esineb vaid multiplayeris. _________________ Winter is coming...
2 küsimust:
1)Kuidas saab chase camerat muuta? Menüüst laseb vaid 50 - 55 väärtuseks panna. Praegu on selline nina vastu lina tunne.
2)Miks mul auto on meeletult alajuhitav? Nt: kuni 50 km/h saab rooli keerata, aga 100 km/h juures sõidab otse, seest vaatest liigutab piloot rooli mõni gramm.
2) seadetes controls -> speed sensitivity tõmba vähemaks, by default liiga peal ja võimatu sõita. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Sai Gamexil proovitud seda koos Fanateci korraliku simukaga.. väga väga võimas. Krt peab uurima mingit perf sätted rooli jaoks aga noh kahjuks Logitech roolid on tänapäevaks surnud teema
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.